Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 8 septembrie 2009

China: OZN-uri filmate in timpul eclipsei de soare din 22 iulie 2009

Niciun comentariu :
Lumea adeptilor fenomenului OZN este in fierbere dupa aparitia unor zvonuri potrivit carora China este pe cale sa prezinte o inregistrare incredibila a unui obiect zburator neidentificat, filmat, vreme de 40 de minute, in timpul eclipsei de soare din 22 iulie. Din cate se pare, oamenii de stiinta de la un observator astronomic din Nanjing ar fi confirmat deja ca au filmat OZN-ul, dar ar fi precizat ca intentioneaza sa analizeze temeinic inregistrarea inainte de a o face publica, relateaza "The Telegraph" in editia electronica de luni.

Ji Hai-sheng, directorul observatorului, a subliniat intr-o declaratie acordata unui portal chinez ca oamenii de stiinta nu au de gand sa speculeze public asupra naturii obiectului filmat inainte de a trage o concluzie pe aceasta tema. El a precizat in schimb ca obiectul a fost detectat in apropierea soarelui si ca natura sa fizica urmeaza sa fie stabilita in decursul perioadei urmatoare. Analizarea tutoror datelor va dura insa cel putin un an inainte de finalizata, a adaugat Ji Hai-sheng.

O alta inregistrare video a unui presupus OZN care a facut recent furori in China este cea realizata de un student in Deqing. Filmul, care a fost difuzat si de televiziunea chineza, pare sa infatiseze un obiect care-si modifica in mod repetat forma, dupa ce a aparut initial ca o sfera albastra luminoasa, aminteste "The Telegraph". La aceasta aparitie UFO din timpul eclipsei au fost martori 22 de studenti 9 dintre ei imortalizand momentul. Informatia a fost prezentata de catre mai multe retele de stiri din Asia insa a fost complet ingnorata in Occident pana acum.

Iata imaginile studentului chinez:

Update:
Aparitiile din 22 iulie 2009 nu au fost singulare. Tot in luna iulie au mai fost inregistrate in China si alte Obiecte Zburatoare Neidentificate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu