Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 septembrie 2009

Datorita reactiei publice ministrul Sanatatii a oprit campania criminala de vaccinare obligatorie impotriva HPV

3 comentarii :
Victorie a opiniei publice din Romania!!! Ministerul Sanatatii a fost nevoit sa opreasca campania de vaccinare impotriva HPV deoarece din luna februarie niciun parinte nu a mai acceptat sa isi vaccineze copilul si din teama de a nu compromite complet campania de vaccinare impotriva gripei porcine, care va urma in curand.

Ministrul Sanatatii, Ioan Bazac, a declarat ca a oprit campanie de campania de vaccinare impotriva virusului uman Papilloma (HPV) si nu o va relua decat daca parintii vor accepta acest lucru. Ioan Bazac a adaugat ca nu este normal sa se faca campanie de informare 30 de zile pentru un produs nou, care in 2008 nu prea era acceptat in Romania si in tarile din jur.

"Si, mai mult decat atat, mecanismul in sine prin care s-a realizat a fost gresit, si asta pot sa va spun pentru ca asta este specialitatea mea medicala. In mod sigur, daca nu am fi stopat vaccinarea am fi putut distruge tot ceea ce inseamna campania de imunizari ale Ministerului Sanatatii", a declarat ministrul.

Bazac a spus ca nici o fetita de clasa a IV-a nu a mai fost vaccinata din luna februarie. "Raman cele 2.163 de fetite vaccinate. Din momentul acela, din februarie, niciun fel de vaccin nu a mai fost facut. Am spus foarte clar, ca nu voi reincepe campania de vaccinare decat la momentul in care vom avea in randul parintilor fetitelor acceptabilitatea vaccinului 50%", a afirmat ministrul.

Bazac a negat ca vaccinurile ar fi tinute pentru a fi folosite in momentul in care ar reincepe Campania. "Noi am renegociat aceste contracte, nu am mai platit nici un fel de bani din sumele pe care le-a angajat Eugen Nicolaescu si, mai mult decat atat, am returnat vaccinul companiilor producatoare urmand ca ele - daca campania de vaccinare va mai avea loc - sa ne aduca altele intr-o perioada cu termenul de valabilitate momentului in care incepem campania de vaccinare", a declarat ministrul. Bazac a adaugat ca firmele distribuitoare ar trebui sa suporte si costurile campaniei de informare. "Este in interesul lor sa recupereze o situatie pe care au acceptat-o", a conchis ministrul, spunand ca vaccinul nu a fost acceptat nici in alte tari.

Cititi si:
Coruptia de la premiile Nobel si legatura cu scandalul vaccinarii HPV
Un laureat Nobel dezvaluie conspiratia profitului in domeniul medical
1300 de fete afectate de vaccinurile HPV in Marea Britanie; Efecte negative bizare precum paralizia si epilepsia
Vaccinurile HPV contin borat de sodiu componenta a otravurilor de soareci si pot fi distribuite doar pe baza de prescriptie medicala
Prof. dr. Pavel Chirila despre vaccinurile HPV
Ministerul Sanatatii chemat in instanta pentru stoparea vaccinarii HPV
„De câteva luni, MISA şi ProVita duc o campanie prin care să convingă părinţii că nu e bine să-şi vaccineze copiii“
Vaccin-Natiunea - film documentar despre inselatoria farmaceutica a vaccinurilor
Campania criminală de vaccinare cu Gardasil şi Cervarix vizează depopularea prin sterilizare
Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă
Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră

3 comentarii :

  1. Si pentru ca "stim sa tragem cu ochiul in ograda vecina si ce face vecina e mai bun intotdeauna" , norocul fetitelor ca "nici in alte tari " nu a fost acceptat acest experiment.Ma intreb, daca era un vaccin pentru baietei, il "inghitea" la fel dl.bazac si doctorii romani ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca se poate spune ca e o victorie. Realizati nu?.. In timp ce scriem pe acest blog sunt fete si femei care sufera de aceasta boala si nu au nicio sansa de vindecare pentru ca vaccinul nu a fost introdus pe piata. Nu cred ca in vreo tara din lume lipsa unui tratament poate fi numita victorie. Astept ziua in care aceasta campanie va reincepe, pentru ca e nevoie de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mari,
    Esti fie neinformata fie victima propagandei concernelor farmaceutice.

    Fetele si femeile de care vorbesti daca intradevar sunt bolnave si daca ele cred ca acest vaccin le poate face mai mult bine decat rau, n-au decat sa il faca, au libertate deplina.
    Pentru detalii iti recomand articolele: Campania criminală de vaccinare cu Gardasil şi Cervarix vizează depopularea prin sterilizare, Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă, Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră

    Campania criminala despre care a fost vorba obliga fetite de 10-11 ani sanatoase si care nu incepusera viata sexuala sa primeasca in corpul lor celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane sau celule fetale provenite din embrion uman avortat, singurele capabile sa supravietuiască in vitro, asortate cu virusii aferenti. Practic exista riscul ca fetitele sa se imbolnaveasca chiar inainte de a incepe viata sexuala sau isi contamineze organismul cu aceste celule canceroase.

    RăspundețiȘtergere