Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 9 septembrie 2009

Orgasm in timpul nasterii sau nasterea orgasmica

Niciun comentariu :
Desi ne-am obisnuit sa numim nasterea unui copil “chinurile facerii”, se poate si altfel. Nasterea poate avea loc fara dureri si chiar poate fi insotita de senzatii extrem de placute de orgasm!

Cand informatia ca nasterea poate declansa un orgasm a fost scoasa la lumina, multe femei si chiar reprezentanti ai personalului medical au fost luati prin suprindere. Si totusi, aceasta se bazeaza pe un numar destul de mare de cazuri.

In ianuarie anul acesta, una dintre televiziunile americane a prezentat in premiera documentarul intitulat “Nasterea orgasmica”. Debra Pascali-Bonaro, expert in nasteri si autorul acestui documentar, spune ca filmul incearca sa evidentieze posibilitatea de a alege. O femeie nu trebuie neaparat sa sufere in timpul nasterii. Ea se poate bucura de moment. Iar acesta este chiar obiectivul Debrei: sa le invete pe femei sa se detensioneze si sa simta placere atunci cand aduc un copil pe lume in masura in care acest eveniment poate conduce chiar la un orgasm.

Femeile care au experimentat o nastere orgasmica spun ca au simtit senzatii placute in timpul iesirii bebelusului, total opuse sfortarii si durerii. In aceste cazuri, deplasarea bebelusului dinspre uter, prin vagin si apoi afara, le-a creat senzatii fascinante. Unele persoane nu sunt deloc suprinse de acest lucru pentru ca, pana la urma, copilul vine pe lume pe acelasi traseu prin care penisul executa penetrarea in timpul actului amoros.

In plus, in timpul sarcinii, respectiv al nasterii, au loc modificari la nivel hormonal. Mai exact, prolactina, oxitocina si beta-endorfinele cresc, corpul eliberand astfel molecule ce provoaca o stare de bine. Pentru a avea parte de o nastere orgasmica, femeia trebuie sa beneficieze de toata atentia personalului medical, in multe cazuri fiind recomandata si prezenta partenerului. Astfel, o femeie insarcinata are nevoie de mangaieri, de masaj, sa fie sarutata si sa stea in pozitii in care se simte comod.

Contractiile pot fi resimtite mai usor in pozitia sezut, ghemuit sau in genunchi, in timp ce partenerul o sustine si ii maseaza abdomenul. Atingerile blande sunt foarte importante pentru ca ofera senzatii de confort si de liniste femeilor ce trec printr-o astfel de experienta. Orgasmul poate fi atins si prin nasterea in apa.


Viitoarele mame ar trebui sa stie ca pe langa durerile nasterii, ele pot avea si orgasme foarte puternice. Anumite femei care au acceptat sa apara in documentar, au declarat ca daca in timp ce nasteau erau sarutate de partenerii lor, ajungeau la orgasm.

Orgasmele, conform producatorului documentarului, Debra Pascali-Bonaro, sunt cele mai bine pastrate secrete legate de nastere. Multe femei au declarat ca tot ce au simtit la nastere a fost agonie si durere, dar Debra a sustinut ca asta este din cauza faptului ca orgasmul in timpul nasterii este un subiect tabu.

Site-ul documentarului: orgasmicbirth.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu