Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 septembrie 2009

Tatuaje RFID??

Niciun comentariu :
Ideea implantarii unui microcip in corp este respingatoare pentru cei mai multi dintre noi. Ce vom face insa daca ni se va oferi o alternativa? Adica, microcipul sa fie inlocuit de un tatuaj. Exista o companie americana, Somark Innovations, care a creat deja o cerneala electronica RFID, biocompatibila, adica ea poate fi aplicata pe orice suprafata, inclusiv pe pielea animala sau umana.

Tatuajul se aplica cu un dispozitiv care seamana cu un pistol. Dispozitivul este incarcat cu un cartus de cerneala si are mai multe ace prin care se injecteaza cerneala sub forme de puncte. “Desenul” format din puncte este unic, irepetabil, si se constituie ca un cod de identificare. Tatuajul rezultat este ca un transponder fara baterie, de aceea ID-ul poate fi citit de scannerele RFID de la cel mult 1,2 metri. De mentionat ca cerneala poate fi colora sau incolora si poate fi si stampilata, nu numai tatuata.

Compania americana spune ca a creat aceasta cerneala in scopul monitorizarii animalelor de casa sau de crescatorie. Se stie ca si in Romania caii sau vacile sint “cipate” de ceva ani. Cerneala RFID este mai ieftina, mai usor de aplicat si se pretinde ca nu ar fi atit de invaziva precum microcipurile implant. Totodata, compania Somark recunoaste ca tatuajele RFID pot fi folosite si pentru identificarea militarilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu