Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 30 septembrie 2009

Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

4 comentarii :

O jurnalistă austriacă de investigaţii a avertizat lumea asupra celei mai mari crime din istoria umanităţii ce e pe cale să fie comisă, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie la FBI un dosar de acuzare a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii(OMS), Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali ai SUA, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1. Jane Burgermeister a luat atitudine şi împotriva companiilor farmaceutice Baxter şi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviară. (Citiţi mai mult în articolul: O jurnalistă pune sub acuzare Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Organizaţia Naţiunilor Unite, pentru bioterorism şi tentativă de genocid).

În perioada următoare se urmăreşte vaccinarea forţată a întregii populatii, în cazurile de protest şi opoziţie faţă de aceste măsuri, fiind aplicate reglementări specifice celor mai criminale dictaturi.

Statul Maryland şi statul New Jersey ameninţă părinţii cu închisoarea, respectiv cu eliminarea copiilor lor din şcoli sau grădiniţe dacă nu sunt de acord cu vaccinarea micuţilor.

Statul Massachusetts vrea să impună vaccinarea prin lege marţială!! Vaccinarea va fi realizată de către poliţie, cei care se vor opune fiind arestaţi şi încarceraţi, pierzându-şi drepturile parentale, iar copiii lor vor fi vaccinaţi forţat de către autorităţi.

Personalul medical din statul New York refuză vaccinarea forţată chiar cu riscul pierderii locului de muncă.

Detalii la zi despre campania impotriva vaccinarii de gripa porcina pe noul site al lui Jane Burgermeister: http://theflucase.com/

4 comentarii :

  1. Vai de noi.Eu personal am tras semnale de alarma in stanga si in dreapta.Numai Dumnezeu ne poate apara!Nu ne putem unii,organiza etc.Sa ne ferim de vaccin!!!Sa ne facem provizii de alimente,etc.
    Eu totusi sper ca la noi vaccinarea nu va fi obligatorie.Poate ca nu intamplator oficialii nostri se bat intre ei si astfel nu se preocupa de organizarea vaccinarii in masa a populatiei si vom apuca sa vedem efectele la alte tari.E trist!Mihai

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne putem apara, ne putem uni si organiza! Cine ne opreste sa ne organizam si sa facem ceva, sa informam oamenii?

    RăspundețiȘtergere
  3. eu, una, ma declar fericita. streinu cercel si/a prezentat demisia.am contribuit si eu, putin, la ea. el, care ne obliga sa ne vaccinam OBLIGATORIU.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu e nici o bucurie. el ramane director la institutul de boli infectioase Bals care coordoneaza campania si la alte comisii ale ministerului sanatatii.
    sa vedem ce vor sa faca autoritatile in continuare.

    RăspundețiȘtergere