Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 9 octombrie 2009

Elvetia contesta noua guvernare mondiala francmasonica

7 comentarii :
Exact ceea ce avertizam in urma cu ceva vreme ca se urmareste de catre masoneria mondiala a luat fiinta zilele acestea intr-un mod nedemocratic si netransparent. Agentiile de presa au anuntat ca economia mondiala va fi condusa de un consiliu de guvernare economica, construit pe structura G20, grupul ce reuneste liderii celor mai importante economii ale lumii.

"Desi la prima vedere suna ca o poveste desprinsa parca din teoriile francmasonice, asociate unor grupari oculte ca Bilderberg sau Fabiana, stirea aparuta vineri pe fluxurile de presa este cat se poate de reala. Liderii celor mai puternice 20 de economii din lume, reuniti la Pittsburgh, in Statele Unite, au decis transformarea grupului in principalul consiliu de guvernare economica la nivel international".
Cititi mai mult in Daily Business: De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate


Problema este că există unele state, a căror importanţă nu este deloc de neglijat, care nu sunt de acord cu această "preluare" a puterii.

De curând, Hans-Rudolf Merz, şeful statului elveţian, s-a ridicat împotriva ideii de guvernare economică mondială deţinută de G20, întrucât această instituţie nu are legitimitate şi este total lipsită de transparenţă atunci când discută despre probleme care privesc o lume întreagă.

Elveţia, prin vocea oficialului său, revendică o egalitate în drepturi, însă nu este singurul stat care nu este de acord cu monopolul G20. Singapore şi Qatar şi-au exprimat deja această nemulţumire. Deocamdată, nimeni nu le acordă nicio atenţie.

În cadrul Adunării Generale a ONU, mai multe state mici s-au revoltat că au fost excluse din G20 şi nu numai ele, ci chiar Organizaţia Naţiunilor Unite, dat fiind faptul că declaraţia finală a summit-ului G20 nu pomeneşte absolut nimic de ONU, deşi aceasta este singurul organism internaţional realmente legitim, întrucât reuneşte un număr foarte mare de naţiuni.

Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, este de părere că o eventuală constituire a guvernării economice ar trebui să asocieze toate statele lumii.

Thomas Weiss, analist şi expert în instituţii internaţionale, spune că "Doar Naţiunile Unite pot formula norme globale, pot fixa standarde globale, pot produce legi globale şi pot aplica tratate globale. Noul G20 cuprinde 4,2 miliarde de oameni, însă ceilalţi 2,6 miliarde sunt lăsaţi deoparte. Aceste persoane şi guvernele lor sunt indispensabile pentru rezolvarea problemelor globale".
Sursa: Capital

7 comentarii :

  1. O pilda pentru cei inteligenti:

    In vremea comunista inainte de salariu se dadea zvonul in toata fabrica ca salariile vor fi doar 50-60% din valoarea lor. Toata lumea era stresata si mai toti vociferaru mai pe fata, mai pe la colturi. In ziua salariului apare "vestea cea buna": salariul este de 80% !!! URRRAAAAA!!! Toata lumea era fericita ca salariul nu era doar 50-60% ci 80%. Manipulare penibila pentru o anume categorie de navi sau nu zic chiar PROSTI care nu realizeaza ca pana la urma le este bagata pe gat "solutia" ce era de dinainte pregatita de "guvernanti".

    Conteaza ca sunt 4,2, 2,6 sau 7 miliarde de oameni "reprezentati" intr-un anume consiliu sau guvern mondial, sau faptul ca acest guvern mondial isi face aparitia si va duce de nas pe toti si se foloseste pana si de mintea voastra pentru a-si realiza scopurile ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Precizati mai exact cum se foloseste acest asa zis guvern mondial de "mintea noastra"...

    Faptul ca masoneria nu doreste sa implice ONU care ar avea o oarecare legitimitate la nivel mondial (sa zicem) pentru a crea ceva de genul guvern mondial arata modul dictatorial in care vor sa-si aroge niste drepturi de a conduce lumea. De aceea au apelat la G20. E mai simplu sa controlezi 20 de oameni decat sa controlezi aproape 200.

    Daca tot o fac macar sa-i fi dat o aparenta de democratie ... Asa, fiind si in criza de timp, isi dezvaluie metodele fasciste.

    "Noi" oricum o sa ne opunem la asa ceva. Credeam ca mesajul din imagine (stop the NWO) este clar si ca nu mai sunt necesare alte comentarii. Sau pentru dvs mai e nevoie de explicatii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca am mai zis undeva pe aici...ne lipseste solutia la acesasta problema...sincer nu cred ca protestele de strada ii vor impiedica.Cei care se opun au nevoie de o mare forta financiara,si de multi oameni inteligenti...oameni inteligenti vad ca sunt dar finantele sunt controlate de ei.Nu sunt un pesimist dar incerc sa vad lucrurile detasat si fara ura,sa analizez problema logic si corect...

    Sa imi spuna cineva si mie ce face biserica in toate astea? Sincer nu sunt asa informat si as dori sa stiu

    RăspundețiȘtergere
  4. Forta lor financiara suntem noi. Noi suntem furnizorii lor de impozite si profit.

    RăspundețiȘtergere
  5. yogi..stiu ca isi trag banii de la cei multi,Asta inseamna defapt sa fii bogat financiar.Ca unu sa aiba trabuie sa piarda altii.lasand partea asta la o parte cred ca trebuie facut ceva inteligent impotriva lor...dar imi e teama ca daca o grupare care lupta importiva lor v-a ajunge aproape la fel de sus ca ei,atunci si acea grupare v-a fii corupta de putearea banului.sunt multe idei de inceput dar cine oare sa le puna in practica.Oricum cinste celor care le pasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Trecand peste prea multele greseli de ortografie si gramaticale ... nu pari sa te implici in povestea asta. Mai curand ai face prostia sa lasi totul pe seama unei grupari. Sau poate esti doar un diversionist.

    RăspundețiȘtergere
  7. Faptul ca Elvetia este constienta de ceea ce se petrece la nivel mondial ma bucura foarte mult..si ca Singapore si Quatar sunt in aceeasi echipa, asta este grozav.
    Presa nu scrie despre asta deoarece presa este subordonata lor.
    NOI putem copia articolul sa-l trimitem al toti prietenii astfel incat lumea sa vada ca Misa nu este singura impotriva francmasoneriei mondiale.
    Mai multi oameni informati genereaza mai multa forta.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere