Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 7 octombrie 2009

Mor copiii dupa el: Vaccinul Cervarix, mai periculos decat cancerul

Niciun comentariu :

Vaccinul impotriva cancerului cervical este mai riscant si mai mortal decat cancerul pe care ar trebui sa il previna si nu va reduce cu nimic rata cancerelor cervicale in Marea Britanie, a declarat un expert care a participat la realizarea produsului.

Dr. Diane Harper care a fost implicata in testele clinice ale controversatului Cervarix a declarat ca vaccinul a beneficiat de o campanie publicitara supradimensionata si ca parintii ar trebui sa fie foarte corect avertizati asupra riscurilor si a efectelor secundare. Autoritatile ar trebui sa fie in alerta deoarece Gardasil, vaccinul similar folosit in SUA, a provocat deja 32 de decese, a declarat cercetatoarea.

Comentariile sale au venit la o saptamana de la moartea fetitei de 14 ani Natalie Morton ce s-a produs la doar cateva ore de la injectarea vaccinului. Este un fapt extrem de inedit ca un cercetator sa critice public vaccinul la aprobarea caruia a contribuit. Insa Dr. Harper care a scris multe dintre studiile medicale pe aceasta tema a decis sa vorbeasca, deorece a devenit foarte ingrijorata de efecte.

Dr. Harper profesor la Universitatea Missouri-Kansas, sustine ca riscurile vaccinarii considerate pana acum "mici dar reale" ar putea fi chiar mai mari decat riscul de a face cancer.

Tot ce ar putea face acest vaccin ar fi sa previna anumite efecte negative asociate cu manifestarile cancerului cervical dar nu sa-l vindece si nici nu va reusi sa reduca rata de imbolnaviri prin preventie, sustine Diane Harper.

"Parintii trebuie sa stie ca in unele cazuri efectele secundare sunt foarte grave."

Rezultatele oficiale ale autopsiei in cazul lui Natalie au dat vina pe un tip de cancer foarte rar insa Dr. Richard Halvorsen, autorul cartii "The Truth About Vaccines" (Adevarul despre vaccinuri), a declarat: “In momentul in care Natalie a facut vaccinul ea era o fata sanatoasa (aparent), iar la doua ore dupa, moare!" Ni s-a spus ca a murit datorita unei tumori groaznice insa acest fapt este complet neplauzibil. "Daca ai cancer exista si simptome. In mod evident medicii sunt disperati sa deturneze orice pista ce conduce catre vaccin ca posibila cauza a mortii fetitei."

"Jabs", un grup britanic de suport al celor afectati de vaccin detine informatii ca 19 fetite au suferit probleme grave de sanatate dupa injectare. O parte dintre parintii lor au pornit actiuni in justitie impotriva fabricantilor.
Sursa: Daily Express

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu