Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 10 noiembrie 2009

Download documentarul televiziunii Arte: "La grippe A, un virus fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana)

2 comentarii :
Update 1: Un alt link de download, mai rapid pentru cei din Romania, al versiunii in limba franceza il gasiti aici. Subtitrarea in limba romana pentru aceasta versiune este disponibila aici. Linkurile sunt valabile 10 zile. Multumim celor care au tradus acest film in timp atat de scurt, facandu-l astfel accesibil tuturor!

Update 2: Prin amabilitatea celor de la blogul Iesirea din Matrix puteti downloada sau viziona online documentarul cu subtitrarea in limba romana aici.

Dati mai departe la prietenii si cunoscutii din toata lumea acest documentar realizat de Arte TV, un canal de televiziune respectabil si independent, ce dezvaluie excrocheria si genocidul planificat la nivel mondial. Este disponibil atat vorbitorilor de limba franceza cat si celor de limba germana. Documentarul dublat in limba franceza contine cateva minute in plus care reprezinta comentariile foarte interesante ale unui ziarist, la inceput si la final, asa cum au fost difuzate pe postul Arte. Eventual asteptam din partea unor voluntari entuziasti si subtitrarea sau documentarul gata subtitrat in limba romana. Multumiri anticipate.
Download "La grippe A, un virus fait débat"
"Gripa A, un virus proavoca dezbateri", difuzat in limba franceza
Durata: 56m29s
Dimensiune: 348.71 MB

Download "Profiteure der Angst- Das Geschäft mit der Schweinegrippe"
"Profitorii panicii - afacerea cu gripa porcina", difuzat in limba germana
Durata: 53m36s
Dimensiune: 525.26 MB
Aflati mai multe detalii despre filmul documentar ce dezvaluie excrocheria H1N1 si genocidul planetar prin vaccinare in articolul Documentarul Arte TV: "Gripa care provoaca dezbateri".

Vizionati online documentarul dublat in limba franceza


Vizionati online documentarul in limba germana

2 comentarii :

  1. Multumim pentru toate informatiile...
    Gasiti aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/11/gripa-h1n1-un-virus-provoaca-dezabateri.html, documentarul cu traducerea pe film.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru anunt si pentru versiunea cu subtitrarea pe film. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere