Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 26 ianuarie 2009

Fortele Aeriene britanice au incercat sa doboare OZN-uri

2 comentarii :
In virtutea unei directive secrete a Guvernului britanic, pilotii de elita din Fortele Aeriene Regale (RAF) au incercat sa doboare OZN-uri, informeaza cotidianul "The Sun". Nick Pope, care a lucrat la biroul pentru OZN-uri al Ministerului Apararii, a facut pentru prima data publice regulile de angajare in lupta. Pope a subliniat ca pilotii britanici au tras de cateva ori in OZN-uri, dar nu au reusit sa doboare nici unul si ca regulile de angajare in lupta au fost stabilite dupa mai multe zeci de intalniri in spatiul aerian britanic cu aparate de zbor suspecte. "Stim cazuri in care a fost dat ordinul pentru doborare fara nici un efect", a explicat sursa "The Sun". El a declarat ca ordine pentru doborarea OZN-urilor au fost date sub directiva secreta incepand cu anii '80. Cand se credea ca un OZN ameninta spatiul aerian al tarii, masuri drastice au fost luate, sustine Pope. "Exista o grupare in Ministerul Apararii care spunea: 'Vrem sa doboram un OZN si asta va rezolva problema intr-un fel sau altul'", a explicat sursa.

Articol preluat din ziarul Ziua. Textul original a aparut in limba engleza in The Sun.

joi, 15 ianuarie 2009

Eminescu, ucis in urma unei comenzi date de francmasonerie

Niciun comentariu :

Semnalam un excelent articol aparut astazi pe yogaesoteric.net: Marele patriot Mihai Eminescu, un martir ucis la comanda francmasoneriei

Alte articole interesante pe aceeasi tema:
Eminescu si masoneria
Andrei Gheorghe - o prezentare video facuta vietii lui Eminescu
Eminescu a fost asasinat de masoni?
Eminescu si Sufletul Neamului Romanesc

Un nou miting de protest în faţa Tribunalului Bucureşti, vineri 16 ianuarie, de la ora 9.30

Niciun comentariu :
Vineri, 16 ianuarie, începând cu ora 9.30, Şcoala de Yoga MISA organizează un miting de protest în faţa Tribunalului Bucureşti pentru a reclama gravele abuzuri ale justiţiei române în cazul MISA-Gregorian Bivolaru, în special abuzurile flagrante ale judecătorului MATEI DOREL GEORGE. La protestul care va dura o oră şi jumătate vor participa câteva sute de persoane.

Detalii despre mitingul anterior in articolul: Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul Scolii de Yoga MISA la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008

Cititi si:
Abuzurile judecatorului Matei Dorel George in cazul MISA
Procesul împotriva yoghinilor MISA şi a lui Gregorian Bivolaru continuă cu noi abuzuri şocante ale judecătorului Matei Dorel George
Sorin Simion sluga supusa a masonilor templieri face de rusine meseria de jurnalist
Ziarul masonic Gardianul il ataca din nou pe Gregorian Bivolaru chiar in preziua procesului de la Tribunal

Detalii despre ordinul Ministerului de Interne nr. 1190 din 31 iulie 2001?

Un comentariu :
Se pare ca exista un ordin al Ministerului de Interne cu nr. 1190 din 31 iulie 2001 care ar preciza că „persoanele care refuză cartea de identitate din motive religioase“ primesc buletine de tip vechi (a fost emis la aparitia cartilor de identitate din plastic). Stie cineva unde poate fi gasit textul acestui ordin, daca mai este in vigoare si daca este aplicabil si altor categorii de acte de identitate precum pasapoartele sau carnetele de conducere? Am cautat in lista cu ordinele emise de MI in anul 2001 si intr-o baza de date legislativa dar nu este de gasit.

Va recomandam sa cititi intreaga sectiune Cipuri a blogului nostru.

Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă

Niciun comentariu :

Agenţia de presă Associated Press a dat publicităţii în luna septembrie a anului trecut o ştire uluitoare despre implanturile cu microcipuri: testate pe animale de laborator au produs cancer - conform dr. Katherine Albrecht, expert în probleme de securitate personală - privacy expert şi vechi oponent al implementării cipurilor.

Studii medicale necunoscute publicului

Potrivit Associated Press, o serie de studii care se întind pe o perioadă de 10 ani au arătat că şoarecii şi şobolanii injectaţi cu celule transmiţătoare au dezvoltat tumori maligne cu creştere rapidă, care s-au dovedit letale în 1 din 10 cazuri. Tumorile au apărut în ţesuturile din jurul microcipurilor şi deseori au crescut până la acoperirea completă a sistemului, susţin cercetătorii.

Albrecht a aflat despre legătura dintre microcipuri şi cancer când proprietarul unui câine care murise din cauza unei tumori cauzate de un cip le-a contactat pe ea şi pe Liz McIntyre, împreună cu care a semnat cartea “Cipuri-spioni”. Apoi Albrecht a găsit studii medicale dovedind legătura dintre implantul cu microcipuri şi cancer şi în cazul altor animale. Înainte ca ea să le aducă în atenţia Associated Press, studiile au fost necunoscute atenţiei publice.

Implanturi pentru oameni, aprobate de FDA

După o investigaţie de patru luni, jurnaliştii Associated Press au descoperit mai multe documente care arătau legătura dintre cancer şi implantul cu microcipuri. O parte dintre aceste documente au fost publicate înainte ca Applied Digital Solutions – compania mamă a VeriChip – să ceară acordul FDA (Food and Drug Administration – o agenţie din domeniul medical din SUA) pentru a pune pe piaţă implanturile pentru oameni. Compania VeriChip a obţinut aprobarea FDA în anul 2004, sub supravegherea secretarului de stat al Departamentului Sănătăţii din SUA, pe atunci Tommy Thompson, care ulterior a primit un post de conducere în companie.

Potrivit politicii FDA, era responsabilitatea firmei VeriChip să aducă în atenţia FDA cercetările medicale care au semnalat efectele nocive ale acestei tehnologii, dar directorul VeriChip, Scott Silverman, pretinde că nu au ştiut despre astfel de cercetări.

Cine îşi doreşte un implant canceros în mână?

Albrecht şi-a arătat scepticismul că o companie ca VeriChip, având drept preocupare majoră implantul cu microcipuri, nu ar fi fost informată despre studiile relevante din domeniu. “Ar fi o neglijentă din partea domnului Silverman să nu ştie despre aceste cercetări. Iar dacă ştia despre astfel de studii, cu siguranţă a avut un motiv să nu le divulge”, spune Albrecht. “Dacă FDA ar fi ştiut de legătura dintre microcipuri şi cancer, poate nu ar fi aprobat niciodată produsele companiei lui Silverman”.

De când a obţinut aprobarea FDA, compania VeriChip a desfăşurat o campanie de publicitate agresivă vizând implementarea de cipuri celor suferind de cancer şi de boli mintale. Recent a fost anunţat ca au fost supuşi implantului 90 de pacienţi Alzheimer şi îngrijitorii lor din Florida. De asemenea, 160 de angajaţi ai sediului central al Procuraturii din Mexic, muncitori din sistemul de securitate al SUA, membrii unor cluburi din Europa au suferit de asemenea astfel de implanturi.

Albrecht şi-a exprimat îngrijorarea pentru cei care au suferit implanturi de chip, îndemnându-i să le scoată cât mai repede. “Aceste revelaţii schimbă totul” spune ea. “De ce şi-ar asuma cineva riscul de a avea un implant canceros în mână?”

Articol Yogaesoteric.net

Va recomandam sa cititi intreaga sectiune Cipuri si articolele:
Paşapoartele cu microcipuri. Românii, amprentaţi pentru paşaport
Spuneţi NU MicroCipurilor!

miercuri, 14 ianuarie 2009

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
106. Daca un om timp de sute de ani aduce mii de sacrificii luna de luna, iar altcineva doar pentru un singur moment aduce omagiu unui om al carui suflet este perfect inradacinat in adevarata cunoastere, mai valoros este omagiul decat sutele de ani de sacrificii.

107. Daca un om timp de sute de ani venereaza Agni(focul sfant) in padure, iar altcineva doar pentru un singur moment aduce omagiu unui om al carui suflet este perfect inradacinat in adevarata cunoastere, mai valoros este omagiul decat sutele de ani de sacrificii.

Sunt mai multe aspecte pe care a dorit Buddha sa le sublinieze prin aceste doua afirmatii inrudite.
In primul rand relatia unui om cu un alt om, cu atat mai mult daca vorbim de relatia cu un maestru spiritual, este mai bogata dar si mai dificila decat relatia interioara a unui om cu un lucru, actiune sau proces. Cei fericiti care au avut rara ocazie sa aiba un maestru spiritual veritabil care sa nu le menajeze ego-ul si egoismul, ci sa le distruga pe acestea manifestand pe deplin spontaneitatea si incomprehensibilitatea divina, cunosc veridicitatea acestei afirmatii din proprie experienta.

In al doilea rand actul sacrificial este in sine un act oarecum mecanic(cu un accent pe reguli stricte), pe cand actul devotional fata de un alt om este un act in care accentul se pune direct la nivelul sufletului. Demn de remarcat este faptul ca acela care face aceste afirmatii, Buddha, nu era un om cu o structura psihologica devotionala ci una intelectuala, si se poate exclude categoric situatia ca acesta sa fi facut elogiul persoanelor care confunda devotiunea cu un extremism isteric afectiv care exclude ratiunea si centrarea in propria fiinta(si constiinta propriei valori).

A avea o relatie de suflet, de autentica iubire si daruire fata de un maestru spiritual este cu mult mai dificil decat a face acelasi lucru fata de cineva care nu este viu in fata noastra, fiindca acum omul este pus fata in fata cu o realitate si nu cu un aspect pe care el si-l poate inchipui asa cum vrea. Acum lumea este plina de sute de milioane de crestini care sunt mandri de devotiunea lor fata de Iisus, dar cati oare dintre acestia ar mai fi avut aceeasi devotiune fata de Iisus daca ar fi trait pe timpul acestuia, si l-ar fi vazut facand fapte pe care nu le-ar fi inteles deloc, cand l-ar fi vazut ca se lega de toti potentatii zilei (si pe cale de consecinta amenintarea asasinatului ar fi fost atotprezenta) si in plus ar fi sfidat cele mai inradacinate tabuuri ale societatii(avand parca grija ca nu care cumva sa scape vreunul)? Asa-i ca s-ar putea paria linistit ca fata in fata cu realitatea, numarul oamenilor devotati cu adevarat lui Iisus ar fi scazut dramatic fata de iluzia sutelor de milioane de acum?

Buddha atrage atentia si asupra unui alt pericol: unii oameni pot ajunge in situatia ca ei sa aiba o mare devotiune chiar fata de umanitate in general, sa creada ca sunt capabili de mari fapte eroice spirituale, dar relatiile lor particulare cu oamenii concreti din viata lor sa nu fie la fel de insufletite, fiindca deh: inchipuirea e una(vezi notiunea generala de "umanitate" care nu solicita nimic, ca nu vine "umanitatea" sa te traga de maneca cu oaresce), si realitatea(aproapelui tau) e cu totul alta.

E usor sa-l venerezi pe Dumnezeu cand ti-L poti inchipui dupa cum vrei tu, dar ce se alege de toata devotiunea noastra in momentul in care suntem pusi fata in fata cu manifestarea concreta a lui Dumnezeu printr-un om in cazul unui maestru spiritual aflat in comuniune perfecta cu El? Iata invatatura splendida a lui Iisus:
15.Şi iudeii se mirau zicând: Cum ştie Acesta carte fără să fi învăţat?
16. Deci le-a răspuns Iisus şi a zis: Învăţătura Mea nu este a Mea, ci a Celui ce M-a trimis.
17. De vrea cineva să facă voia Lui, va cunoaşte despre învăţătura aceasta dacă este de la Dumnezeu sau dacă Eu vorbesc de la Mine Însumi.
(Evanghelia dupa Ioan, Capitolul 7)
Si atat de usor este ca in momentul in care suntem pusi fata in fata cu un om, fie el si aflat in perfecta comuniune cu Dumnezeu, sa incepem sa-i cautam defecte, de genul: "De unde si pana unde este asta invatator spiritual, la ce scoli a invatat el? Pai prostul asta care n-are nicio scoala sa aiba pretentia sa fie maestru spiritual, cand eu am 4 facultati, 3 doctorate in domenii conexe cu spiritualitatea, si 1000 de diplome?". Sa ne uitam in jurul nostru, si vom vedea cu uluire ca de exemplu prostia spirituala "cu diploma" de acum 2000 de ani este la fel de prezenta si acum in jurul nostru, de parca Iisus nici n-ar fi fost pe acest Pamant sau nimeni n-ar sti de El, de viata si invataturile Sale.

duminică, 11 ianuarie 2009

Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID

Un comentariu :

Rockefeller a făcut aceste afirmaţii în conversaţiile avute cu regizorul american Aaron Russo, pe care a încercat să-l recruteze în această elită
(cititi articolul integral pe yogaesoteric)

Regizorul şi realizatorul de documentare american Aaron Russo analizează în detaliu pentru prima dată mărturisirile uluitoare ale lui Nick Rockefeller, inclusiv predicţiile sale legate de evenimentele de la 11 septembrie şi înscenarea terorismului, fondarea de către familia Rockefeller a mişcării feministe şi planul ultim al elitei mondiale de reducere a populaţiei şi de implanturi cu microcipuri RFID.

Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povesteşte cum a verificat mărturisirile şocante ale lui Nick Rockefeller care i-a spus personal că scopul ultim al elitei mondiale este de a se ajunge la o populaţie controlată prin microcipuri şi că războiul împotriva terorismului e o înscenare. Rockefeller a prezis cu unsprezece luni înainte ״evenimentul״ din 11 septembrie care a declanşat invadarea Irakului şi Afganistanului. De asemenea, Rockefeller i-a spus lui Russo că familia sa a fondat şi finanţat mişcările feministe cu scopul de a distruge familiile şi că reducerea numărului populaţiei este un scop fundamental al elitei mondiale.

Fragment din interviul acordat de Aaron Russo lui Alex Jones:

Intreg interviul poate fi vizionat aici
"Intreaga agenda a elitei masonice este crearea unui guvern mondial intr-o lume in care fiecare om are implantat un cip RFID sub piele, iar toti banii se vor afla in acele cipuri adica nu vor mai exista bani lichizi. Toate aceste planuri vin de la Rockefelleri, asta vor ei sa faca: toti banii vostri vor fi in cipuri si nemaiexistand bani lichizi, ei vor putea sa-ti ia din bani atat cat vor si atunci cand vor dori. Daca vor spune esti dator atatia bani drept taxe atunci pur si simplu ii iau in mod digital de pe cip. Control total. Si daca esti un om obisnuit si protestezi pentru ceea ce fac, atunci iti vor dezactiva cipul. Si in acel moment nu mai ai nimic: nu poti cumpara mancare, nu poti face nimic, e controlul total al oamenilor. Acel cip este conectat cu o baza de date in care sunt stocate cumparaturile tale, platile, absolut tot ceea ce faci, toata viata ta este acolo. Ei vor un guvern mondial controlat de ei, toata lumea sa aiba cipuri implantate, iar toti banii sa se afle in acele cipuri pe care ei le controleaza. Astfel vei deveni un sclav, un servitor al acestor oameni, acesta este scopul lor, acestea le sunt intentiile!"

Apocalipsa lui Ioan 13:16-17: "Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."

Rockefeller a încercat să-l recruteze pe Russo în elită
Aaron Russo este probabil cunoscut mai ales pentru realizarea filmului „Trading Places” – „Pariul”, în care joacă Eddie Murphy. Un alt proiect, însă, l-a adus în atenţia opiniei publice: documentarul său „America - From Freedom to Fascism” – “America - de la libertate la fascism”, despre infracţiunile de delapidare din sistemul rezervei federale (Federal Reserve System).

Deşi bolnav de cancer, Russo şi-a făcut timp între tratamente să realizeze interviuri cu Alex Jones, realizator de emisiuni radio şi documentarist ca şi el, lansând astfel o serie de declaraţii incendiare despre ceea ce Rockefeller îi spusese referitor la direcţia în care este lumea orientată în prezent de către elita mondială.

Cum a ajuns Russo să afle toate aceste informaţii de la Nick Rockefeller? După difuzarea unuia dintre filmele sale de succes, „Mad as Hell”, Russo a s-a implicat în politică. În timpul campaniei electorale pentru fotoliul de guvernator al statului Nevada, Russo a fost remarcat de către Rockefeller şi i-a fost prezentat acestuia de către o femeie procuror. Observând pasiunea şi capacitatea lui Russo de a declanşa schimbări, Rockefeller a început o misiune subtilă de recrutare a lui Russo în această elită.

Ca membru al elitei, lui Russo i se promite un cip marcat special
În timpul unei conversaţii, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relaţiilor Externe (CRE) - Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitaţia, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar păsa de „sclavi”.

„L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveţi toţi banii din lume, aveţi toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând): „Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea”. Rockefeller chiar l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorităţi.


Citiţi şi:
La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Activităţile oculte ale elitei Bohemian Grove filmate cu camera ascunsă

Taxi to the dark side - regia Alex Gibney

Niciun comentariu :
Asta noapte nu mi-a venit sa cred ochilor ce film au avut curajul sa difuzeze cei de la TVR1: Taxi to the dark side (Taxi spre intuneric), film regizat de Alex Gibney (e drept, filmul l-au programat noaptea tarziu, dupa miezul noptii) . Acest film a castigat Oscarul in anul 2008 pentru "Cel mai bun documentar". Pentru a da o idee despre subiectul acestui documentar, voi traduce un pic de pe pagina IMDB a filmului: "O privire amanuntita asupra torturilor practicate de SUA in Afganistan, Irak si Guantanamo Bay, cu o focalizare asupra cazului unui sofer inocent de taxi din Afganistan, care a fost torturat si omorat in 2002".

Filmul va fi reluat Marti 13 Ianuarie 2009, tot pe TVR1, tot la o ora de noapte: 1.50

Ce alte comentarii as mai putea face? Tortura si crima nu sunt apanajul Inchizitiei sau al Evului Mediu. Poate parea socant, dar aceste practici venite din abisurile raului fac ravagii si in zilele noastre, si inca beneficiaza de sprijin total din partea celor mai puternici oameni ai planetei. Sub forma de idei, tortura si crima sunt promovate intens si in cadrul societatii romanesti, de catre persoane care urmaresc sa difuzeze in constiinta publica idei de genul: "sa-i omoram pe cei de religie musulmana, fiindca....", "da domnule, merita sa fie torturati, ca mai bine sa moara 100 de nevinovati de-ai lor decat unul de-al nostru". De exemplu, cinismul unui asemenea om merge pana intr-acolo incat si-a pus in semnatura: "poate e un ticalos, dar e ticalosul nostru" (adica in subtext, "caruia i se iarta orice crima"). Si daca ne gandim la cati oameni nevinovati sunt torturati si ucisi in secolul XXI pe planeta Pamant, gradul de alienare al rasei umane ne apare in toata grozavia sa.

In acest film se poate vedea cum cei mai mari tortionari si criminali ne sunt infatisati de catre mass-media ca fiind cei mai de vaza oameni ai planetei.

Felicitari redactorilor de la TVR1 care au avut curajul sa difuzeze acest film, si sa speram ca va putea fi prezentat si la ore mai accesibile.

miercuri, 7 ianuarie 2009

Henry Kissinger: Obama are ocazia sa creeze o noua ordine mondiala

Niciun comentariu :
Ca sa vezi cine este de parere ca aceasta criza este o "mare oportunitate" sa fie instaurata o "noua ordine mondiala"...: Henry Kissinger. Cu alte cuvinte, domnu' mare mason Kissinger spune ca aceasta teribila criza care a aruncat spectrul nenorocirii asupra tuturor tarilor este doar un mijloc, care slujeste atingerii adevaratului tel, mult mai important: noua ordine mondiala. Si spus in subtext: "...nu este doar o criza!" inseamna si faptul ca nu este o criza aparuta intamplator, ci este o criza creata de masonii al caror reprezentant de frunte(Kissinger) a facut aceste afirmatii, masoni al caror scop urmarit de secole este chiar, culmea "coincidentei", instaurarea unei ordini mondiale care sa le asigure dominatia totala si absoluta la nivelul intregii planete. Cum era vorba aia veche: ca sa vedem cine se afla in spatele unui eveniment trebuie sa ne intrebam "Cui prodest?" - "Cui foloseste?".

Conflictele de pe glob si respectul manifestat fata de Barak Obama la nivel international au creat contextul propice unei noi ordini mondiale, a declarat, la CNBC, fostul secretar de stat american Henry Kissinger. Potrivit "worldnetdaily.com", afirmatia a fost facuta in timpul emisiunii "Squawk on the Street", moderata de Mark Haines si Erin Burnett. Fiind intrebat de cea din urma care crede ca va fi considerat, de catre administratia Obama, cel mai important conflict, Kissinger a raspuns: "Presedintele ales va prelua mandatul intr-o perioada in care exista mai multe conflicte in diferite parti ale lumii. Avem India, Pakistanul, avem miscarea jihadista. Asa ca (n.r. Obama) nu poate spune ca exista o singura problema importanta. Dar poate da un impuls politicii externe americane, partial datorita faptului ca imaginea sa este extraordinara in intreaga lume. Misiunea sa va fi sa elaboreze o strategie pentru America, in aceasta perioada in care, cu adevarat, poate fi creata o noua ordine mondiala. Este o mare oportunitate, nu este doar o criza!".
Stire preluata de pe site-ul Ziua.

La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht

5 comentarii :

Asa cum aratam in articolul Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht, se urmareste cu obstinatie introducerea cipurilor atat in orice obiect: produse comerciale, bani, acte de identitate (deja in Romania exista in carnetele de conducere si in pasapoarte), automobile, cat si in fiinte fie ele animale sau oameni. Aceasta ultima varianta este promovata cu promisiunea ca va inlocui cardurile bancare, momeala fiind chipurile imposibilitatea pierderii sau furtului, asa cum este cazul cardurilor de plastic actuale.

Orice om inteligent, indiferent carei religii apartine, trebuie sa recunoasca faptul ca aceasta situatie seamana surprinzator de mult cu profetia din Apocalipsa lui Ioan 13:16-18: "Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase."

Mai ramane doar de stabilit daca acest cip poate fi identificat cu "Semnul Fiarei". In cazul codurilor de bare care marcheazã nu oameni, ci produsele comerciale pe care le cumparam zilnic din magazine, acest lucru a devenit evident si verificabil de catre oricine. Codul de bare contine specificat intotdeauna numãrul 666. In codificarea acestor bare cifra 6 este simbolizata de doua linii negre subtiri || care sunt folosite si ca separatori la marginea si in mijlocul codului de bare, in total 3 separatori ||, adica de 3 ori 6, adica 666. Cele doua linii || sunt regasite in simbolul dolarului si in simbolul euro. Pentru explicatii detaliate privind codul de bare si functionarea lui, faceti clic aici.


Va recomandam si articolele:
Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri
Nu vreau să fiu un număr!
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Lumea fără fir: cipurile-spion ne invadeaza intimitatea?
Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?
Parlamentul scotian respinge noile carduri de identitate cu cip RFID
Pilotii britanici ameninta cu greva datorita noilor carduri de identitate cu cip RFID

Katherine Albrecht este fondatoarea şi preşedinta CASPIAN (Grupul consumatorilor care sunt împotriva invadării intimităţii de către supermarketuri – Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering) si autoare a lucrarii „Cipurile-spion: Cum plănuiesc mega-corporaţiile şi guvernul să vă urmărească orice mişcare cu RFID” (Spychips: How major corporations and government plan to track your every move with RFID).

Compania Merck vrea sa vaccineze (sterilizeze) cu Gardasil si copiii sau adolescentii de sex masculin

Niciun comentariu :
Compania farmaceutica Merck a solicitat FDA (corupta autoritate americana pentru alimentatie si medicamente) extinderea utilizării Gardasil - vaccinul HPV - la copiii sau adolescentii de sex masculin cu varste intre 9 si 26 de ani. Anterior acest vaccin fusese aprobat doar pentru fete si adolescente din aceasta grupa de varsta.

Merck a solicitat deasemenea permisiunea pentru extinderea utilizarii vaccinului Gardasil la femei avand varste de la 27 la 45 de ani.

Detalii: The Wall Street Journal - Health Blog

Cititi si:
Coruptia de la premiile Nobel si legatura cu scandalul vaccinarii HPV

marți, 6 ianuarie 2009

Dhammapada - Buddha

Niciun comentariu :
103. Chiar daca un om a invins in o mie de lupte cate o mie de oameni in fiecare lupta, iar un alt om s-a cucerit doar pe sine, acesta din urma este cel mai mare dintre cuceritori.
104.105 Victoria asupra ta insuti este mult mai pretioasa decat victoria asupra celorlalti. Nici chiar un zeu, nici spiritele subtile, nici Mara(Tentatorul) nici Brahman nu pot schimba in infrangere victoria omului care s-a cucerit pe sine insusi, si care intotdeauna se autocontroleaza.


Desi simple si aparent banale, ideile lui Buddha necesita un efort considerabil pentru a fi puse in practica. Asa poate parea foarte usor de inteles de catre oricine: "da domnule, ce mare filozofie, e clar ca victoria asupra ta insuti e o mare realizare, ce sa zic, a descoperit Buddha capatul lumii...", dar cand te pui sa realizezi apar "mici" probleme... Ispita de a-ti orienta eforturile catre invingerea celorlalti si nu a ta insuti este foarte mare: nu mai vorbim de faptul ca societatea actuala(si cam de cand se cunoaste istoria) este orientata cu totul catre competitia cu ceilalti, dar exista numeroase dificultati intrinseci demersului de a te cuceri pe tine insuti. De exemplu confruntat cu dificultatea acestui demers si cu faptul ca pana la atingerea Inexprimabilei Simplitati (Nirvana) nu exista gustul victoriei definitive, parca tare ai vrea sa te orientezi catre ceva mai usor, anume catre victorii mult mai usor de obtinut asupra celorlalti; sau prin faptul ca in cucerirea ta insuti subiectul si obiectul demersului esti doar tu, poate apare usor plictiseala sau sentimentul monotoniei, pe cand in cucerirea celorlalti lucrurile si evenimentele sunt mult mai diverse si apare un sentiment de efervescenta.

Dar si beneficiile victoriei asupra ta insuti sunt incomparabile cu acelea rezultate din victoriile asupra celorlalti, facand sa merite efortul mai mare care este necesar. Si nu este vorba doar de comparatia intre cel care s-a cucerit pe sine insusi si cel care a cucerit poate intreaga lume, desi si aici diferentele exista si ele sunt sesizabile de cei in cauza: de exemplu e binecunoscuta legenda intalnirii lui Alexandru cel Mare cu inteleptul care n-avea nimic exterior (dar nici n-avea nevoie), si in care Alexandru, persoana foarte inteligenta totusi, a inteles chiar si el care cucerise lumea cum nimeni n-o mai facuse si nici n-a mai facut-o de atunci, cine este cu adevarat Mare. Mai importanta decat aceasta comparatie intre persoane, este insa diferenta intre relativ si absolut: victoria asupra celorlalti, chiar si de mii de ori asupra a mii de persoane, este relativa pe cand victoria asupra ta insuti este absoluta. Sau, daca e sa ne amintim cuvintele lui Iisus:
26. Pentru că ce-i va folosi omului dacă va câştiga lumea întreagă, iar sufletul său îl va pierde? Sau ce va da omul în schimb pentru sufletul său?
(Evanghelia dupa Matei, Capitolul 16)
Victoria supra celorlalti, chiar de-ar fi intreaga lume, este trecatoare: fiecare murim la un moment dat, si atunci se alege praful de toate cuceririle exterioare. Pe cand cu acela care s-a cucerit pe el insusi se schimba calimera: dupa cum zice Buddha nimeni si nimic nu mai poate transforma aceasta victorie intr-o infrangere. Evident pentru aceasta nu trebuie sa ne oprim la jumatate, si sa strigam "Victorie!" inainte de a fi cazul.

Si inca un aspect important, la final Buddha spune: "...si care intotdeauna se autocontroleaza." Chiar si victoria asupra ta insuti nu este semnalul culcarii pe laurii victoriei! Ispitele continua sa existe tot timpul, nu inseamna ca acela care s-a cucerit pe sine insusi va trai incepand din acel moment intr-un glob de sticla si nicio tentatie nu-l va mai atinge nici c-un fir de par. Poate cel mai elocvent exemplu in aceasta privinta este viata lui Iisus (si iata ca chiar si un maestru oriental de talia lui Buddha spune discipolilor sai acelasi lucru, deci nu e cazul pentru nimeni si pe nicio cale sa renunte vreodata la autocontrolul dat de intelepciune, in nicio situatie si indiferent la ce nivel s-ar afla).

luni, 5 ianuarie 2009

Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht

3 comentarii :
Pentru ca din anul acesta guvernantii ne-au bagat cipuri in carnetele de conducere si in pasapoarte e bine sa stim de ce aceasta masura trebuie refuzata si boicotata. Altfel ne punem astepta ca in viitor sa ajungem sa fim la fel de controlati ca in filmul Matrix.

În aprilie 2007, un comunicat de presă al organizaţiei CASPIAN (Grupul consumatorilor care sunt împotriva invadării intimităţii de către supermarketuri – Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering) avertiza opinia publică cu privire la apariţia unei noi metode perverse de supraveghere a populaţiei. De data aceasta, nu era vorba de camerele de supraveghere sau de telefoanele mobile, ci de plasarea unor sisteme de urmărire în haine şi încălţăminte, fără ştiinţa celor care cumpără şi apoi poartă produsele în cauză. Presa corporatistă a ignorat cu desăvârşire aceste informaţii.

Katherine Albrecht, fondatoarea şi preşedinta CASPIAN, anticipase acest moment încă din 2005, când publicase, în colaborare cu Liz McInty, lucrarea „Cipurile-spion: Cum plănuiesc mega-corporaţiile şi guvernul să vă urmărească orice mişcare cu RFID” (Spychips: How major corporations and government plan to track your every move with RFID). În capitolul patru al acestei cărţi, intitulat în mod sugestiv „Spionul din pantof” autoarele scriau: „cel mai cumplit coşmar al oamenilor, în calitate de consumatori, va fi reprezentat în curând de combinarea sistemelor antifurt de pe produse (cunoscute sub numele de EAS) cu dispozitivele pentru identificare cu ajutorul frecvenţelor radio (radio frequency identification device – RFID).”

Nu au trecut nici doi ani şi acest gen de etichete-spion a fost lansat pe piaţă de firma Checkpoint Systems, sub numele de Evolve. Pentru a convinge supermarketurile să cumpere şi să utilizez astfel de etichete, Checkpoint Systmes le prezintă drept o modalitate mult mai eficientă de a descuraja tentativele de furt şi totodată de a realiza o inventariere mai rapidă a produselor din magazin.

Etichetele Evolve au încorporat un sistem antifurt EAS, cu frecvenţă radio de 8,2 MHz. Acesta face ca în cazul în care sistemul nu a fost dezactivat la casă, să se declanşeze alarma, atunci când produsul este trecut prin dreptul senzorilor din zona ieşirii din magazin. Pe lângă sistemul antifurt clasic, etichetele Evolve au însă şi un RFID EPC Gen 2, cu frecvenţă de 850-950 MHZ, care permite identificarea şi urmărirea fiecărui produs în parte.

Etichetele sunt puţin mai mici de 5 cm2, ceea ce permite ataşarea lor la orice tip de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Dispozitivele RFID asociază un număr unic fiecărui obiect (adică fiecare exemplar diferit al aceluiaşi produs are un număr diferit). Numărul respectiv este asociat cu identitatea cumpărătorului, dacă acesta îşi declară identitatea la casă, plătind cu un card de credit sau folosind o legitimaţie sau un card special de cumpărături. Dacă etichetele hainelor, de exemplu, se pot îndepărta relativ uşor în majoritatea cazurilor, la pantofi aceste dispozitive se introduc chiar în interiorul tălpii şi sunt invizibile. Odată luat acasă şi purtat, un produs care poartă o asemenea etichetă va permite urmărirea pas cu pas a mişcărilor posesorului, fiind uşor să se stabilească identitatea persoanei care l-a cumpărat.

Katherine Albrecht concluzionează: „Acesta este sfârşitul intimităţii oricărui consumator, fără ca el măcar să bănuiască. Şi asta, pentru că promotorii industriei de supraveghere au împiedicat promulgarea reglementărilor cu privire la RFID. Nu li se cere vânzătorilor en-detail sau fabricanţilor să ne anunţe când ascund etichete RFID în hainele noastre, în pantofi, cărţi sau în orice altceva”.
Sursa textului: Yogaesoteric.net - Spionul din pantof

In acest video se face o demonstratie a modului cum se realizeaza monitorizarea intr-un mall a tuturor persoanelor care au cipuri RFID implantate sub piele sau atasate actelor de identitate, cardurilor bancare sau articolelor de imbracaminte purtate. Odata identificata persoana se face legatura cu baze de date care contin informatii personale, istoricul tuturor tranzactiilor, inventarul tuturor cumparaturilor, preferinte vestimentare, magazine si restaurante vizitate, hrana consumata, etc.

Nu numai cardurile si produsele contin cipuri ci si bancnotele. Detalii in clipul video de mai jos si in articolele Bancnotele EURO conţin cip-uri RFID si RFID Tags in New US Notes Explode When You Try to Microwave Them / RFID Tags Already in Euro Notes.
De pe acelasi site va recomdandam si articolul Implant pentru salariu.

Cititi si:
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic
Noile pasapoarte cu cipuri, clonate in cateva minute
Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?
Parlamentul scotian respinge noile carduri de identitate cu cip RFID
Pilotii britanici ameninta cu greva datorita noilor carduri de identitate cu cip RFID
Stiri: Se testeaza fazele intermediare ale cashless society - plata cu telefonul mobil, cheia electronica sau cu amprentele
Stiri: Globalizare si control social, genocidul modificarii genetice, criza financiara, vaccinare cu mercur, amprentare si indobitocire in masa

Pesticide in bauturile carbogazoase

Niciun comentariu :
Fermierii indieni stropesc campurile agricole cu bauturi carbogazoase precum Pepsi sau Coca Cola deoarece contin aceiasi compusi ca si pesticidele dar sunt cu mult mai ieftine:

Fanta cu pesticide: de 300 de ori mai multe decat apa de la robinet
Bauturile carbogazoase vandute de Coca Cola in Marea Britanie par sa doboare orice record in materie de pesticide: de 300 de ori mai multe decat apa imbuteliata sau cea de la robinet. Un studiu citat de Daily Mail arata ca nivelul pesticidelor comercializate sub brandul Fanta este oricum ridicat, insa Marea Britanie detine suprematia.

Studiul a fost efectuat de oameni de stiinta din cadrul Universitatii Jaen din Spania, pe produse din 15 tari. 102 cutii si sticle de bauturi racoritoare au fost testate in cautarea a 100 de tipuri de pesticide. In Marea Britanie, locatiile vizate au fost Londra, Cambridge, Edinburgh, Saint Andrews si aeroportul Gatwick.

Rezultatele au aratat ca nivelul de pesticide este la limita legala aprobata pentru fructe, insa de 300 de ori mai mare decat cea pentru apa, scrie Daily Mail. Printre chimicalele detectate, specialistii mentioneaza carbendazim, tiabendazol, imazalil, procloraz, malation si iprodion. Ele sunt aplicate in general dupa cules, pentru a preveni infectiile fungice sau putrezirea fructelor.

Ca atare, echipa de cercetare a solicitat organismelor abilitate si industriei producatoare de sucuri sa renunte la chimicale si sa creeze noi standarde pentru aceasta piata. Companiile producatoare sustin insa ca nivelul de pesticide este redus si nu poate afecta sanatatea consumatorilor.

Purtatorii de cuvant Coca Cola insista ca produsele sunt sigure: “Toate sucurile testate se incadreaza in limitele aprobate pentru alimentele cu ingrediente naturale. (...) Nivelul minimal de pesticide se incadreaza in prevederi, ceea ce ar trebui sa convinga consumatorul ca sanatatea nu ii este amenintata”.
Sursa: Hotnews

Statistici decembrie 2008

Niciun comentariu :
Statistici pentru perioada 1 decembrie 2008 - 31 decembrie 2008
* 11 818 vizite
* 6 046 vizitatori unici
* 23 616 pagini vizualizate

Top vizualizari (exceptand home page care a fost vizualizat de 7 152 de ori):
Articol / Sectiune Vizualizari
1. Download - Joc final (Endgame), film de Alex Jones, cu subtitrare in limba român 744
2. Dezvaluiri pe internet: "Armaghedonul masonic 2007" 446
3. Download - documentarul În interiorul fratiei francmasonice (Inside The Brotherhood) 393
4. Download - "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare" 383
5. Recomandare: Enciclopedia aditivilor - informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi 327
6. Motorul magnetic Perendev - energie libera 303
7. Eros spiritual 287
8. Documentar rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - in limba romana 284
9. Senzational!!! Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul Scolii de Yoga MISA la Tribunalul municipiului Bucuresti 214
10. Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA 209
11. Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica 193
12. Un securist catre yoghinul pe care il tortura in beciurile Securitatii: "..pe toti i-am terminat, numai cu voi avem de lucru serios." 190
13. Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004 187
14. Abuzuri 182
15. Masonerie 175
16. Extraterestri 171
17. Recomandari cinematografice 169
18. Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1 163
19. Eckhart Tolle – Cel mai profund adevar al existentei umane 157
20. Actualitate 147

Statistici anul 2008

Niciun comentariu :
Statistici pentru perioada 1 ianuarie 2008 - 31 decembrie 2008
* 107 295 vizite
* 53 704 vizitatori unici
* 206 274 pagini vizualizate

Top vizualizari (exceptand home page care a fost vizualizat de 61 684 de ori):
Articol / Sectiune
Vizualizari
1. Dezvaluiri pe internet: "Armaghedonul masonic 2007" 5 040
2. Download - Joc final (Endgame), film de Alex Jones, cu subtitrare in limba româna 4 717
3. Download - "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare" 2 634
4. Eros spiritual 2 626
5. Download - documentarul În interiorul fratiei francmasonice (Inside The Brotherhood) 2 238
6. Masonerie 2 005
7. Documentar rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - in limba romana 1 785
8. Recomandari cinematografice 1 783
9. Actualitate 1 696
10. Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA 1 642
11. Abuzuri 1 534
12. Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica 1 474
13. Dezvaluirea misterelor sexualitatii sacre 1 318
14. Gregorian Bivolaru 1 257
15. Mistere 1 154
16. Conferinte spirituale 1 088
17. Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1 1 086
18. "Pe 14 octombrie vin extraterestrii" 1 078
19. Andrei Badin, masoneria, suspendarea lui Basescu si calomnia din "spatele
usilor inchise"
1 067
20. Urinoterapia, o terapie milenara redescoperita recent de stiinta 1 017

vineri, 2 ianuarie 2009

Codul lui Moise - documentar in limba româna

2 comentarii :
Moise a primit cu 3500 de ani în urmă o mare revelaţie cu ajutorul căreia a realizat unele dintre cele mai mari minuni din istoria lumii. Codul lui Moise a fost folosit la inceputuri pentru a crea "minuni" insă apoi el a fost ocultat şi numai iniţiaţilor li s-a mai permis să-l utilizeze. Prin practica principiilor prezentate in acest film, veţi descoperi cum poţi integra în propria viaţă unele dintre cele mai puternice instrumente de realizare spirituala din istoria lumii.

Codul lui moise


PS: Traducerea documentarului este pe alocuri deficitara. Un exemplu flagrant este traducerea lui "I am That" prin "Eu sunt aia"(!!??) in loc de "EU SUNT ACELA (ACEASTA)". In ciuda acestui fapt am considerat ca mesajul filmului este foarte important si de aceea am decis sa vi-l prezentam chiar si in aceasta forma.

De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri

Niciun comentariu :
Masoneria mondiala a impus in Romania pasapoartele cu cipuri electronice care contin datele biometrice desi a fost dovedita deja nesiguranta acestora. Bineinteles politicienii romani s-au conformat supusi, Romania fiind singura tara din lume care a implementat direct ambele sisteme de identificare (faciala si amprente digitale). Primii care vor primi acest tip de pasaport vor fi locuitorii judetului Ilfov, urmand ca pana in 30 iunie sistemul sa fie functional in toata tara. Sfatul nostru: schimbati-va pasapoartele acum cat mai puteti primi din cele fara cip.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, a vizitat, miercuri, Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice, unde începând cu această zi se vor produce noile tipuri de paşapoarte, care conţin 50 de elemente de siguranţă, faţă de 32 existente pe actualele documente.

Elementul de noutate al paşaportului biometric este introducerea unui cip care include datele personale ale deţinătorului. Noile documente conţin 50 de elemente de siguranţă, faţă de 32 existente pe actualele paşapoarte.

"Noile paşapoarte sunt dovadă a faptului că România îşi poate îndeplini responsabilităţile pe care le are că ţară membră a Uniunii Europene. Introducerea unor elemente suplimentare de siguranţă şi, bineînţeles, controlul strict la graniţe au rolul de a împiedica exportul şi importul de infracţionalitate", consideră ministrul Administraţiei şi Internelor.

Potrivit sursei citate, România este singurul stat din lume care emite un model de paşaport electronic care cuprinde, chiar de la momentul introducerii, ambele elemente de identificare, respectiv imaginea facială şi impresiunile digitale.

Începând cu 31 decembrie 2008, România, că stat membru UE, poate emite paşapoarte electronice în conformitate cu Regulamentul nr. 2252/2004 al Consiliului Europei, privind standardele pentru elementele de securitate şi elementele biometrice integrate în paşapoarte şi în documente de călătorie emise de statele membre.

Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 94/2008 pentru stabilirea unor măsuri privind punerea în circulaţie a paşapoartelor electronice, precum şi producerea altor documente de călătorie, personalizarea paşapoartelor electronice se realizează de către Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice, care functionează în structura Direcţiei Generale de Paşapoarte a M.A.I. Conform aceluiaşi act normativ, producerea blanchetelor (paşapoarte în alb) se realizează de către Compania Natională "Imprimeria Natională".
Sursa: Mediafax

Cititi si:
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic
Noile pasapoarte cu cipuri, clonate in cateva minute
Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?
Parlamentul scotian respinge noile carduri de identitate cu cip RFID
Pilotii britanici ameninta cu greva datorita noilor carduri de identitate cu cip RFID
Stiri: Se testeaza fazele intermediare ale cashless society - plata cu telefonul mobil, cheia electronica sau cu amprentele
Stiri: Globalizare si control social, genocidul modificarii genetice, criza financiara, vaccinare cu mercur, amprentare si indobitocire in masa