Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 19 februarie 2009

GECAD NET: Pasapoartele biometrice, noi oportunitati pentru furtul de identitate

Un comentariu :
Va prezentam un articol aparut pe site-ul GECAD NET in data de 07 martie 2007. GECAD este una dintre cele mai cunoscute marci romanesti in intreaga lume. De la inceputurile sale in 1992 si pana astazi, cand cuprinde 4 firme de succes, Grupul GECAD s-a impus treptat in pozitia de lider puternic al pietei romanesti de IT. In cadrul grupului, GECAD NET este compania specializata in oferirea de servicii profesionale de securitate IT, solutii integrate de securitate IT, computer forensics si software.

In perioada 2004 -2006 pasapoartele biometrice au fost adoptate ca metoda de identificare in tari ca Germania, Grecia, Austria, Belgia, Polonia, Lituania, Slovenia, SUA si Marea Britanie. Acestea sunt considerate ca fiind cele mai sigure acte de identitate din lume, fiind capabile sa stocheze date complexe privind posesorul, cum ar fi fizionomia, amprentele sau scanari ale retinei. Dat fiind nivelul de pregatire tehnica si dotarile de care dispun falsificatorii si crima organizata, tocmai caracteristicile tehnice deosebite expun posesorii acestor acte la riscuri severe.

Un pasaport biometric combina metodele traditionale de tiparire pe hartie cu caracteristici speciale cu capacitati de stocare electronica a datelor pentru a permite identificarea posesorului. Informatiile critice sunt stocate pe un cip RFID - Radio Frequency Identification - asemanator cu cele folosite in cartelele de acces si diverse tipuri de carduri care pot fi citite de la distanta.

Combinatia de date biometrice doreste realizarea unui nivel de protectie fara precedent impotriva contrafacerii actelor de identitate, infractiune care constituie o mare problema pentru autoritatile politienesti din diverse state. Datele sunt stocate pe un cip de memorie EEPROM (Electronically Erasable Programmable Read-Only Memory) de minimum 32 kilobytes, cu o interfata conforma cu standardele internationale ISO 14443, pentru a asigura interoperabilitatea intre dispozitivele de citire folosite in diverse tari.

Specialistul in securitate Adam Laurie a demonstrat ca datele continute de un pasaport biometric emis in Marea Britanie si livrat prin posta in regim de urgenta pot fi descarcate fara a fi macar necesara deschiderea plicului, fiind suficiente patru ore pentru a compromite metodele de criptare folosite.

Datele din cip constituie o versiune digitala a ceea ce este tiparit pe documentul de identitate (pasapoartele biometrice din Marea Britanie inca nu folosesc amprente ale posesorului). Datele de pe cip pot fi descarcate wireless dar sunt criptate, teoretic fiind inutila obtinerea acestora fara a avea o cheie de criptare. Dar cheia de criptare folosita pentru aceasta prima generatie de pasapoarte biometrice este relativ usor de identificat, pentru ca nu este generata aleator ci este o combinatie intre numarul pasaportului, data de nastere a posesorului si data expirarii. In conditiile in care un astfel de pasaport este valabil 10 ani de la emitere, data expirarii pentru un pasaport primit prin posta se poate estima cu o precizie de cateva zile. Numarul pasaportului este compus din unitatea emitenta si alte cateva elemente usor de identificat. Astfel o mare parte din cheia de criptare poate fi ghicita folosind datele de pe plicul in care este livrat pasaportul.

Datele de pe cip pot fi copiate si folosite de atacatori in diverse scopuri, pentru a deschide un cont bancar sau pentru a opera tranzactii financiare in numele adevaratului posesor al actului de identitate. Cipul de pe pasaport nu poate fi schimbat, dar datele obtinute pot fi folosite pentru a construi o copie a pasaportului, care ar putea fi folosita de o persoana cu o fizionomie asemanatoare cu cea a posesorului initial.

Fiecare masura de securitate si prevenire a contrafacerii adoptata in trecut de autoritati a fost ulterior depasita de raufacatori, evolutia pasapoartelor biometrice urmand a se inscrie probabil pe o traiectorie similara. Pe masura ce pasapoartele biometrice vor fi adoptate la scara larga, falsificatorii vor trebui sa modifice datele, copierea lor fiind insuficienta. In prezent, fara a dispune de semnaturile digitale folosite de autoritatile emitente, acest lucru pare destul de greu de realizat. Falsificatorii probabil vor incerca sa decripteze aceste semnaturi prin diverse metode, iar divulgarea lor de catre diversi angajati din interiorul sistemului nu va putea fi exclusa. Pasapoartele biometrice vor fi emise si de autoritati din state care se confrunta cu grave fapte de coruptie, unde obtinerea de detalii privind metodele de protectie constituie cel mult un impediment financiar.
Articolul original se gaseste la:
http://www.gecadnet.ro/securitate/stiri/266.Pasapoartele-biometrice-noi-oportunitati-pentru-furtul-de-identitate.html

Citiţi şi:
Identificarea biometrica este un program masonic!
La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă

Copii folositi pe post de cobai pentru testarea alimentatiei modificate genetic

Niciun comentariu :
Un grup de 22 de oameni de ştiinţă condamna un controversat test care a implicat hrănirea unor copii din China şi SUA cu orez modificat genetic.

Copiii au fost folositi pe post de cobai în studii cu orez modificat genetic care au fost efectuate cu încălcarea eticii normelor elaborate cu ani in urma pentru a preveni crime medicale precum cele realizate in Germania nazista. Copii cu vârste cuprinse între 6 si 10 ani au fost hrăniţi cu aşa-numitul Golden Rice, care a fost modificat pentru a conţine un nivel îmbunătăţit de beta-caroten sau de vitamina A.

Desi se pretinde ca acest orez este dezvoltat (Doamne, cum suna!) pentru a combate deficitul de vitamina A, ceea ce ar ajuta la combaterea deteriorarii vederii, a slabei dezvoltari cerebrale şi a deficientelor sistemului imunitar, s-a constatat ca un ridicat de consum poate avea, de asemenea, efecte dăunătoare toxice şi chiar poate provoca malformaţii congenitale.

Criticii sunt furiosi că orezul modificat genetic nu a fost folosit mai intai in teste pe animale, înainte de a fi utilizat la copii, pentru a se asigura că este sigur pentru acestia. Decizia de a-l testa pe copii a fost condamnata ca "absolut inacceptabila" de către un grup de 22 de oameni de ştiinţă din Marea Britanie şi din întreaga lume. Ei sustin ca aceasta masura este datorata influentei lobby-ului biotehnologic realizat de catre SUA si de catre companiile de biotehnologie pentru a introduce alimentele modificate genetic în alimentatia umanitatii, fără a face evaluări corecte.

Proiectul a fost finanţat şi desfasurat prin intermediul US National Institutes of Health şi a implicat copii din China şi America. Oamenii de stiinta au scris o scrisoare deschisă echipei din spatele experimentului, ce condamna modul în care acesta a fost efectuat. Printre altele in aceasta scrisoare se afirma ca există un mare număr de dovezi care arată ca producţia de alimente modificate genetic poate declanşa mutaţii ale genelor care "pot conduce la efecte dăunătoare sănătăţii, atunci când animalele sunt hranite cu aceste produse alimentare".

Scrisoarea adaugă: "Îngrijorarea noastra cea mai mare este faptul că acest orez, modificat genetic pentru a produce beta-caroten in exces, nu a fost niciodată testat pe animale". Există dovezi că anumite substanţe chimice derivate din beta-caroten "sunt toxice şi provoca malformaţii congenitale."

Criticii experimentelor OMG spun că exista codul Nürnberg ce prevede ca din punct de vedere legal copiii sub 10 ani nu sunt considerati capabili de a-şi da acordul pentru participarea la astfel de experimente. Ei spun de asemenea, că acest cod impune oamenilor de stiinta sa nu recurga la cobai umani daca exista o metoda experimentala alternativă. Iar experimentele pe oameni nu ar trebui să se desfăşoare până cand testele cu animale nu au identificat pericolele potenţiale.

Printre cele mai importante organisme din spatele proiectului orezului modificat genetic Golden, se afla compania Syngenta, Fundatia Rockefeller şi fundatia de caritate înfiinţata de către patronul Microsoft, Bill Gates.

Lista de semnatari ai scrisorii de protest ii include pe Malcolm Hooper, emerit profesor la Sunderland University, prof. David Schubert, de la Salk Institute of Biological Studii, San Diego, prof. Carlo Leifert, director al Centrului Tesco pentru Agricultura Ecologica la Newcastle University şi Dr Stanley BM Ewen, cel care a fost implicat în studiile efectuate in Scoţia, în 1999, care au revelat pe soareci de laborator, efecte toxice si nocive ale hranirii cu cartofi modificati genetic.

Dr Adrian Dubock, project manager al organizatiei Golden Rice, a negat incalcarea codului Nuremburg si a declarat ca totul a fost legal deoarece nu s-au acordat recompense banesti parintilor, pentru a evita astfel acuzatia de presiune asupra familiilor sarace. Copiilor li s-au dat insa ghiozdane, creioane si hartie ca multumire pentru participarea la acest test.

Sursa: British Scientists Condemn Using Children in GM Food Trials as Unacceptable

Forma naturala a vitaminei B6 a fost declarata ilegala de catre FDA

Niciun comentariu :
Poate va intrebati ce mai fac companiile farmaceutice? Pentru a-si imbunatati vanzarile de vitamine si nutrienti de sinteza (artificiale) ele au inceput o campanie impotriva formelor naturale ale acestor compusi. Un astfel de caz a fost inregistrat recent in SUA unde FDA (Autoritatea pentru Alimentatie si Medicamente), o organizatie deja renumita pentru aberatiile care au fost aprobate prin hotararile sale, a declarat o forma naturala a vitaminei B6 (Piridoxamin) ca fiind un compus aditiv interzis, desi aceasta este prezenta in mod natural in diverse alimente sau poate fi gasita in suplimente nutritive. Astfel cei care le comercializeaza risca sa fie amendati iar marfa ce contine acest compus sa le fie confiscata.
Detalii la: http://www.infowars.com/fda-declares-form-of-vitamin-b6-a-drug/

Cititi si:
Noutati despre nutritie si sanatate
Recomandare: Enciclopedia aditivilor - informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi

luni, 9 februarie 2009

Pastrat secret de oficialitati, un incredibil caz OZN din Grecia a iesit la lumina

Un comentariu :
Grecia a intrat in febra OZN-urilor dupa ce a iesit la iveala ca, in urma cu peste un an, trei piloti de avioane au vazut acelasi lucru: un obiect zburator neidentificat, asemanator unei stele, dar mult mai mare si mai luminos, care isi schimba forma in mod constant, in timp ce se deplasa la vest de Atena. Desi, la vremea respectiva, autoritatile elene au negat incidentul, afirmand ca pilotii nu au vazut altceva decat planeta Venus, presa greceasca a reusit sa obtina acum un raport oficial al aviatiei care descrie in detaliu intregul eveniment, relateaza "The Sun", in editia electronica de luni.

Potrivit raportului, intitulat "Fulger 2", in data de 11 noiembrie 2007, capitanul zborului 266 al Olympic Airways de la Atena la Londra a observat un obiect extem de neobisnuit care se deplasa in mod neregulat la vest de capitala Greciei. Obiectul asemanator unei stele foarte mari si luminoase, dar care-si modifica forma, a fost vazut in acelasi timp si de capitanii zborurilor Olympic Airways 730 catre Kos si Olympic Airways 700 catre Rodos, care au raportat exact aceleasi observatii. Incidentul a fost confirmat apoi si de turnul de control al aeroportului din Atena, ai carui angajati au observat obiectul deplasandu-se catre Karystos, un mic oras aflat pe insula Eubeea. In acest moment, noteaza "The Sun", a fost contactata Forta Aeriana Greaca. Comandantii acesteia au confirmat ca monitorizau si ei OZN-ul de pe statia lor radar de pe varful muntelui Parintha de langa Atena. Personalul de acolo a observat totodata ca obiectul se deplasa cu o viteza incredibila si ca nu se potrivea cu descrierea nici unui mijloc de transport terestru. Cei de la statia radar au descris ulterior OZN-ul ca fiind de mari dimensiuni, avand o forma neobisnuita si extrem de luminos. Personalului i s-a cerut sa fotografieze obiectul, insa, pana in prezent, nu a iesit la lumina nici o astfel de poza. Ulterior, doua avioane F-16 au fost trimise sa intercepteze OZN-ul, in timp ce mai multe turnuri de control monitorizau obiectul de la sol. OZN-ul a disparut insa cu o viteza uluitoare, iar avioanele de vanatoare nu au mai reusit sa identifice nimic. Atat personalul de la aeroportul din Atena, cat si cel de la radarul de pe muntele Parintha au confirmat mai tarziu ca au observat cu claritate obiectul, dar ca radarele lor nu au reusit sa inregistreze nimic.

Articol preluat din "Ziua". Articolul original in limba engleza a fost preluat din "The Sun".

duminică, 8 februarie 2009

Masonii romani au jurat ca vor realiza noua ordine mondiala!

8 comentarii :
Avem mai jos inca o dovada ca masoneria romana este neconstitutionala si antinationala, ea aliniindu-se la cu totul alte interese decat cele ale Romaniei. In plus avem remarcabila dovada negru pe alb a recunoasterii de catre masoni a faptului ca ei se afla in spatele apelurilor la o noua ordine mondiala, a actiunilor ce submineaza independenta si suveranitatea statelor nationale si urmaresc crearea unui guvern mondial. Trebuie sa-i dam inca o data dreptate lui Antonie Iorgovan cand spunea ca: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"

Iata un fragment din discursul masonului Constantin Iancu gradul 33, Suveran mare comandor al consiliului suprem al ritului scotian antic si acceptat Romania, pe 30 mai 2003 la adunarea masonica internationala de la Casa Poporului cu ocazia celei de-a 10-a aniversari a francmasoneriei de rit scotian in Romania:

"Iubirea frateasca trebuie sa functioneze si sa invinga. Cred ca acesta este mesajul nostru, cu atat mai mult cu cat suntem in pragul unificarii - si in plan profan, al unificarii mondiale -, in pragul restaurarii si instalarii noii ordini a Templului lui Solomon. Pentru aceasta am jurat cu totii, aceasta este ravna noastra, si in cadrul acesteia Romania, respectiv Masoneria Romana, are absolut toate datele si toate drepturile istorice, culturale, spirituale de a face parte din minunatul lant universal al fratietatii, lantul universal in care toti suntem semeni. Masoneria trebuie sa fie ce a fost inainte, promotorul acestei unitati in plan mondial."


Textul a aparut in Revista Forum masonic nr. 16 anul 6003 A.L. (anno lucis!) si este disponibil si pe internet insa doar in limba engleza la http://www.masonicforum.ro/en/nr16/iancu.html

Pe 30-31 Mai 2003, demnitari masoni din Europa si Statele Unite s-au adunat la Bucuresti pentru a celebra cea de a 10-a aniversare a francmasoneriei de rit scotian in Romania, la cea mai mare aniversare masonica care a avut loc in istoria recenta a Europei continentale. Aproape 2.000 de oaspeti au participat la evenimentele care au avut loc cu aceasta ocazie, o intreaga aripa a impozantului Palat al Parlamentului devenind pentru doua zile cel mai mare Templu Masonic din lume. Detalii despre sinistrul eveniment la: http://misa-yoga.blogspot.com/2007/05/ce-ascund-de-marele-public-iliescu.html


Priviti masoni internationali repetand obsesiv parola noii ordini mondiale in articolul:
New World Order - parola agentilor de influenta ai dictaturii globalizate

Cititi si:
Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason
New World Order - parola agentilor de influenta ai dictaturii globalizate
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Identificarea biometrica este un program masonic!
Henry Kissinger: Obama are ocazia sa creeze o noua ordine mondiala
Stiri: Conspiratia mondiala iese la lumina si face ultimii pasi catre dictatura globala
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

sâmbătă, 7 februarie 2009

Identificarea biometrica este un program masonic!

Un comentariu :
Poate ca mai exista oameni care afirma ca nu vad o legatura directa intre planurile de dominatie globala ale masoneriei si controlul populatiei prin metode precum identificarea biometrica si introducerea cipurilor in actele de identitate ori sub piele. Acesti oameni sunt in general fie plini de naivitate, fie sunt chiar ei insisi interesati in acoperirea adevaratelor intentii ale masoneriei. Dupa cum s-a vazut recent intr-o emisiune la Antena 2 unul dintre aparatorii inversunati ai introducerii cipurilor in pasapoarte sau sub pielea oamenilor este nimeni altul decat masonul Silviu Prigoana:


Celor care poate cred ca acest caz este unul singular le putem indica sa caute pe internet cuvintele: masonic child identification program. Vor descoperi cu stupoare ca exista cateva zeci de mii de rezultate din care reiese ca masoneria americana finanteaza si promoveaza gratuit programe de identificare biometrica a copiilor denumite cum altfel decat CHIP (CHild Identification Programs) sau MYCHIP (Masonic Youth CHild Identification Programs). Programul care pretinde ca va ajuta la identificarea mai usoara a copiilor in cazul disparitiei lor a fost deja aplicat pe cateva sute de mii de copii americani si a fost extins si in cadrul lojilor masonice din Canada. El presupune prelevarea amprentelor degetelor, prelevarea mulajului dentar, o proba a ADN-ului, o fotografie si un film cu copilul in miscare. Momeala pentru cei mici: o inghetata oferita gratuit de catre sponsori.

Scopul secret al acestui program initiat si finantat de Marea Loja a SUA si sustinut de voluntari din lojile masonice locale, este familiarizarea copiilor cu ideea identificarii biometrice si a implementarii CIP-urilor (prin folosirea acronimului CHIP).

Speram ca acum este clar cine a promovat aceste masuri si in Romania desi ele sunt total nejustificate.

Alte detalii la:
http://en.wikipedia.org/wiki/Masonic_Child_Identification_Programs_(CHIP)
http://www.masonichip.org/
http://www.mychip.org/

Surse si informatii pe aceeasi tema:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Masonii romani au jurat ca vor realiza noua ordine mondiala!
Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!
http://mdzr.blogspot.com/2008/05/programul-de-identificare-copiilor.html
http://manipularea.blogspot.com/2008/11/studentii-amprentati.html


Fumigena Gregorian Bivolaru, doar o secventa dintr-o lunga serie

Un comentariu :
„Fumigena“ Gregorian Bivolaru, doar o secventa dintr-o lunga serie - fragment
Diversiuni puse la cale de „servicii“ in momentele dificile ale puterii politice
Autor: Ion ZUBASCU - Observator Cultural

"[..] De-a dreptul straniu e faptul ca, dupa toate aceste diversiuni ordinare (si multe altele lansate in spatiul public romanesc dupa 1989), mai e posibila acum, in anul de gratie 2004, o gogoasa la fel de umflata de autoritati – ma refer la „telenovela MISA“ – ca si cele precedente! Si care a aparut exact in momentul cel mai delicat al regimului politic actual, cind guvernarea trebuie sa opteze: ori coruptii propriului partid, ori Uniunea Europeana!

Tinind seama de succesiunea diversiunilor anterioare, realizate cu colaborarea presei, care au aparut in momentele cele mai fragile ale actualei puteri, cazul Gregorian Bivolaru a fost instrumentat in mod evident pentru a distrage atentia opiniei publice de la coruptia generalizata din interiorul PSD, pe care actuala guvernare trebuie s-o rezolve in cel mai scurt timp posibil. Pentru orice om cu bun-simt, sar din prima clipa in ochi: 1. exagerarea pina la ridicol a spectacolului mediatic – trupe antitero, politie inarmata pina in dinti, jandarmi, procurori, masini blindate, de parca fragilul Gregorian Bivolaru ar fi fost criminalul Passaris sau insusi Carlos Sacalul!; 2. lipsa probelor si neputinta de a dovedi, timp de atitia ani, macar un singur element infractional; 3. violentele inadmisibile cu care trateaza institutiile judiciare si fortele de ordine publica populatia civila, fara sa respecte dreptul elementar al prezumtiei de nevinovatie, ca si cum toata lumea ar fi vinovata, ca pe vremea dictaturii ceausiste.

Este incredibil ce succesiune de inscenari s-a derulat in acest caz, cu incalcari barbare ale legilor, ce demonstratii de forta politieneasca (inclusiv asupra avocatilor apararii), ce terfelire a minimelor drepturi cetatenesti, in absenta unor probe incriminatorii clare, elemente insumate care au umbrit cu totul momentul istoric al intrarii Romaniei in NATO!

Nu putem sti cum va evolua societatea romaneasca in continuare, dar rezolvarea cazului Gregorian Bivolaru si pedepsirea exemplara a vinovatilor este un test clar care va dovedi daca traim cu adevarat intr-un stat de drept, unde legea apara societatea civila, sau intram intr-o noua dictatura a fortei brute, care face ce vrea cu drepturile si libertatile omului."

Monitorizarea totala prin telefoanele mobile este premergatoare celei prin intermediul cipurilor

2 comentarii :

Scriam in urma cu un an despre modul cum se face monitorizarea deplasarii oamenilor, a convorbirilor si mesajelor text, cu ajutorul propriilor lor telefoane mobile. Iata mai sus un film care prezinta modul in care puteti detecta o activitate suspecta a telefonului mobil intre conversatii, cele mai intalnite semnalmente fiind consumul rapid al bateriei si incalzirea aparatului chiar daca nu vorbiti si un zumzait specific in boxe active in cazul telefoanelor GSM conventionale, care poate sa nu apara si in cazul telefoanelor 3G sau CDMA care nu interfereaza la fel de mult cu sistemele audio.

Monitorizarea nu mai este doar privilegiul serviciilor secrete iar in acest sens este prezentat si cazul unui hacker care cu ajutorul unui software downloadat de pe net, in doar 10 minute, a fost capabil sa aiba controlul total asupra unui telefon mobil: monitorizarea convorbirilor, a mesajelor text si a locatiei in care se afla telefonul.

Intr-un al treilea caz este prezentata monitorizarea comunicatiilor private prin internet. Sunt prezentate mai multe cazuri printre care si cazul unui avocat care afirma ca prin aceasta monitorizare a comunicatiilor sale ii este incalcata confidentialitatea relatiilor profesionale. Pe aceeasi motivatie s-a bazat actiunea in justitie a avocatului Mihai Rapcea ce urmareste blocarea Legii inregistrarii electronice a populatiei 298/2008.

Cum aratam si intr-un articol anterior campania de monitorizare totala este insotita si de o campanie de spalare pe creier, care este menita sa obisnuiasca oamenii cu supravegherea electronica ba chiar le furnizeaza si lor modalitati prin care ii pot supraveghea pe ce cei apropiati.

Masurile care au fost luate in ultima vreme in Romania, ce invadeaza si incalca drepturile civile, sunt parte a unui program mondial aplicat deja in multe alte tari. Ele sunt insa si un test pentru noi toti. Reactionand ferm si opunand rezistenta intentiilor dictatoriale cu ajutorul legilor existente si al constitutiei, asa cum sunt ele acum, vom putea stopa programul masonic ce ne-ar putea duce tara intr-un stadiu mult mai rau decat cel dinainte de 1989.

Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Dictatura monitorizarii tehnologice
Noi toti suntem suspectii! Suspect Nation - documentar despre monitorizarea totala a umanitatii
Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
Dormi linistit, Google monitorizeaza "pentru tine"
http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Cipuri

vineri, 6 februarie 2009

Efectele miraculoase ale semnului crucii şi ale rugăciunii dovedite experimental

Niciun comentariu :
Oamenii de ştiinţă ruşi au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi al rugăciunii, a informat săptămâna trecută agenţia Interfax. "Am stabilit că vechiul obicei a-l facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplă fizic în fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citată de publicaţia Zhizn.

Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A făcut numeroase experimente, ce au demonstrat în mod verificat rezultatele făcute apoi publice. Ea a descoperit în special proprietăţile bacteriale unice ale apei după ce este binecuvântată cu o rugăciune ortodoxă şi cu semnul crucii. Studiul a mai observat un nou şi necunoscut efect al Cuvântului lui Dumnezeu, scrie Interfax, de transformare a structurii apei, în special densitatea ei optică în spaţiul spectral ultra-violet. Oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii Tatăl nostru şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogenice. Mostre de apă din diferite surse - fântâni, râuri, lacuri - au fost folosite în cercetare. Toate mostrele conţineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rosteşte rugăciunea domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade de şapte, zece, sute chiar mii de ori. Experimentele au fost făcute astfel încât să se excludă posibilul impact al sugestiei mentale. Rugăciunea a fost spusă atât de credincioşi cât şi de necredincioşi, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut faţă de mostrele de referinţă.

Oamenii de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului crucii asupra oamenilor. La toţi participanţii la teste presiunea sângelui s-a stabilizat iar parametrii s-au îmbunătăţit. În mod uimitor, parametrii s-au modificat în direcţia necesară vindecării: la oamenii hipotensivi presiunea sângelui a crescut, iar la hipertensivi a scăzut. S-a mai observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit, şi fără să atingă punctele corespunzătoare - centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii - rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.
Sursa: catolica.ro

Va recomandam si articolele:
Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004
Documentarul rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda)

Schimbarea adusa de Obama in America: Dictatura socialista!

Niciun comentariu :

Cititi si:
Obama - schimbarea Americii de la rau la cumplit
Henry Kissinger: Obama are ocazia sa creeze o noua ordine mondiala
Financial Times ia in serios conspiratia guvernului mondial

Noi toti suntem suspectii! Suspect Nation - documentar in limba romana despre monitorizarea totala a umanitatii

Niciun comentariu :
Natiunea Suspecta = Documentar ( subtitrare romana )

Camere video de supraveghere pretutindeni, softuri de analiza si identificare a imaginilor, identificare biometrica, monitorizarea comunicatiilor prin telefonie mobila si internet, cipuri RFID in cartelele de transport, in cardurile bancare, in produsele supermarketurilor, in pasapoarte, in carti de identitate si implantate sub piele, baze de date agregate ce contin toate informatiile culese. Toate acestea nu mai sunt doar tehnologii science-fiction ori care sunt prea scumpe pentru Romania. Desi lumea se zbate intr-o criza economica si financiara, in mod "miraculos" se gasesc intotdeauna bani pentru aplicarea tehnologiilor de supraveghere a populatiei, iar Romania a preluat fortat aceste metehne ale statelor occidentale desi la noi nu au existat asa zise amenintari teroriste. Aceste metode de supraveghere nici macar nu si-au dovedit eficienta in reducerea infractionalitatii sau cresterea securitatii, ba din contra ele usureaza contrafacerea electronica, fraudele sau abuzurile unor terti, in plus fata de cele ale statelor care le-au implementat cu incalcarea drepturilor civile si constitutionale .

Evident scopurile acestor masuri ce incalca in mod flagrant prezumtia de nevinovatie, sunt altele decat cele declarate si numai cei lipsiti de inteligenta nu-si dau seama in ce directie se indreapta lucrurile.

Yoghinii MISA au trait deja pe pielea lor cea ce inseamna supravegherea, abuzurile statului si ale serviciilor secrete. Din pacate ceea ce se aplica astazi si ceea ce mai urmeaza sa fie aplicat, va controla si supraveghea intreaga populatie cu metode cu mult mai sofisticate decat cele ale securitatii ceausiste ori ale celei din anii '90. Desigur toate aceastea pot fi impiedicate daca ne vom trezi la timp pentru a-i opri definitiv pe cei care in nebunia lor fac jocul satanic al masoneriei mondiale si participa la instaurarea celei mai cumplite dictaturi din istoria umanitatii.

Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!
Dictatura monitorizarii tehnologice
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Cipuri

Studii si memorii referitoare la microcipuri

Niciun comentariu :
Cerere Suspendare - Citeşte Şi Dă Mai Departe
MEMORIU CATRE GUVERN Introducerea actelor biometrice - o problemă de conştiinţă şi libertate
ANALIZA CIP BIOMETRIC VS OM. Tratat de atemporalitate românească. Viitorul condiţionat optativ.
Paşapoartele biometrice: mituri eterne şi temeri justificate
Ce sunt cipurile si de ce ne-am teme de ele?
Studiu - Material informativ – MICROCIP
RFID Privacy and Security

joi, 5 februarie 2009

Dormi linistit, Google monitorizeaza "pentru tine"

Niciun comentariu :
Google a lansat o nouă aplicaţie numită Google Latitude, destinată telefoanelor mobile şi care le permite utilizatorilor să îşi localizeze prietenii abonaţi la acest serviciu. Compania pretinde ca totul este doar o aplicatie amuzanta si ea nu pericliteaza intimitatea utilizatorilor. Ceva in genul "Dormi linistit, Google te monitorizeaza si iti monitorizeaza apropiatii si cunoscutii pentru tine". Bineinteles totul este GRATUIT! Aplicatia prezinta totul ca pe o joaca in care iti poti si ascunde adevarata pozitionare, insa nu se spune ca acest lucru nu il poti face si fata de cei care monitorizeaza sistemul. Prostirea omenirii continua.


In clipul urmator aveti o mostra de propaganda a obisnuirii populatiei cu monitorizarea prin telefoanele mobile care este precursoare celei prin intermediul cipurilor implantate. Parintilor li se ofera iluzoriul avantaj al supravegherii copiilor. De remarcat ca aplicatia nu este disponibila pe telefonul iPhone, concurentul telefonului Android produs de Google. Daca compania nu este corecta fata de concurenta sa, de ce ar fi fata de utilizatorii programului?


"Temeti-va de darurile grecilor" ne invata istoria. Nu stiu daca e vreun grec la conducerea companiei, dar ceva este foarte vizibil: aceasta companie aplica intr-un mod din ce in ce mai clar strategia calului troian in domeniul invadarii vietii private si a dominatiei globale pe piata informatiilor. Iata de aici si un interes foarte mare din partea unor servicii secrete despre care se spune ca ar colabora foarte strans cu conducerea ei sau chiar sub acoperirea acesteia. Totul pentru indeplinirea obiectivelor "noii ordinii mondiale".


Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Dictatura monitorizarii tehnologice
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht

Iisus: "Nu vreti si voi sa va duceti?"

Niciun comentariu :
Acesta este un fragment plin de invataminte din Evanghelia dupa Ioan:

53. Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.
55. Trupul este adevărată mâncare şi sângele Meu, adevărată băutură.
56. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu rămâne întru Mine şi Eu întru el.
57. Precum M-a trimis pe Mine Tatăl cel viu şi Eu viez(traiesc) pentru Tatăl, şi cel ce Mă mănâncă pe Mine va trăi prin Mine.
58. Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat părinţii voştri mana şi au murit. Cel ce mănâncă această pâine va trăi în veac.
59. Acestea le-a zis pe când învăţa în sinagoga din Capernaum.
60. Deci mulţi din ucenicii Lui, auzind, au zis: Greu este cuvântul acesta! Cine poate să-l asculte?
61. Iar Iisus, ştiind în Sine că ucenicii Lui murmură împotriva Lui, le-a zis: Vă sminteşte aceasta?
62. Dacă veţi vedea pe Fiul Omului, suindu-Se acolo unde era mai înainte?
63. Duhul este cel ce dă viaţă; trupul nu foloseşte la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh şi sunt viaţă.
64. Dar sunt unii dintre voi care nu cred. Căci Iisus ştia de la început cine sunt cei ce nu cred şi cine este cel care Îl va vinde.
65. Şi zicea: De aceea am spus vouă că nimeni nu poate să vină la Mine, dacă nu-i este dat de la Tatăl.
66. Şi de atunci mulţi dintre ucenicii Săi s-au dus înapoi şi nu mai umblau cu El.
67. Deci a zis Iisus celor doisprezece: Nu vreţi şi voi să vă duceţi?
68. Simon Petru I-a răspuns: Doamne, la cine ne vom duce? Tu ai cuvintele vieţii celei veşnice.
69. Şi noi am crezut şi am cunoscut că Tu eşti Hristosul, Fiul Dumnezeului Celui viu.
70. Le-a răspuns Iisus: Oare, nu v-am ales Eu pe voi, cei doisprezece? Şi unul dintre voi este diavol!
71. Iar El zicea de Iuda al lui Simon Iscarioteanul, căci acesta, unul din cei doisprezece fiind, avea să-L vândă.

Ca un aspect de sincronicitate, fragmentul de mai sus este din Capitolul 6, si va rog sa cititi versetul 66 sa vedeti despre ce este. :)
Am selectat un fragment destul de amplu, pentru a fi foarte clar cadrul in care s-a desfasurat acel moment. Iisus vorbea evreilor intr-un limbaj care putea fi cu usurinta interpretat in sens negativ (daca cineva dorea aceasta), si multi dintre discipolii sai erau foarte nemultumiti de acest mod de a proceda al Acestuia. Sigur ca vorbele lui Iisus despre necesitatea de a fi "mancat" de discipoli sunt aberante daca ne raportam la sensul direct/primar al cuvintelor, sau puteau fi clasificate cu usurinta ca fiind cele ale unui nebun. Si sigur ca aceia care doreau sa aiba un motiv sa fie scandalizati, aveau acum motivul pe tava: iata cum Iisus indemna la canibalism, sau oricum vorbea in dodii. Evident ca printre discipolii lui Iisus erau si oameni care analizau intelept situatia si care, desi poate nu intelegeau din prima si in profunzime vorbele lui Iisus, se intrebau totusi cum s-ar impaca ipoteza unui Iisus nebun cu aceea in care ei il auzisera spunand lucruri foarte intelepte si facand miracole divine.

Acesta fiind cadrul, Evanghelia mentioneaza foarte clar rezultatul (usor de anticipat) atitudinii am putea spune ezoterice a lui Iisus: multi dintre discipolii sai l-au parasit si s-au dezis de El. Iisus insa n-a sarit sa-si schimbe atitudinea in ceva de genul: "hai ma ca va fac pe plac si nu o sa mai folosesc metafore care pot fi lesne rastalmacite, si in general voi cauta sa fiu cat mai agreabil, simpatic si lesne de inteles in cuvantarile pe care le fac multimii." Rezulta asadar ca pentru Iisus chiar nu conta numarul discipolilor, ci in primul rand calitatea acestora. Atitudinea lui Iisus la reprosurile discipolilor a fost una destul de intransigenta si critica la adresa discipolilor nemultumiti de ostilitatea multimii starnita de invatatura ezoterica promovata de Acesta. Mai mult decat atat, foarte amuzant dintr-un anumit punct de vedere, Iisus nu numai ca nu-si schimba atitudinea pentru a avea un numar foarte mare de discipoli, dar ii mai si intreaba pe cei putini ramasi: "Nu vreti si voi sa va duceti?". Asta pentru a inlatura orice dubiu referitor la o cedare din partea lui Iisus. Atitudinea Sa (in treacat fie spus, plina de umor), se aseamana cu aceea a lui Aristotel : "Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevarul".

Intrebarea sugubeata a lui Iisus (al carei scop in mod clar nu era acela de a-i indeparta pe cei 12 apostoli), prilejuieste o reactie la fel de nonconformista: Petru, departe de a avea o atitudine fanatica si exaltata, raspunde cumva in acelasi ton, jumatate in gluma jumatate serios, in ceva de genul "am pleca daca am avea unde, dar zi si tu daca e altul mai bun" :) , sau "sa zicem ca ne suparam, ca motive se gasesc daca vrei, si plecam si noi. Unde sa ne ducem? Exista o varianta mai buna?". O atitudine perfect rationala, si departe de fanatismul epocilor "crestine" care au urmat, unde puteai fi ars pe rug daca indrazneai numai sa pui la indoiala "fidelitatea" fata de Iisus. Apostolii insa demonstreaza ca au avut intotdeauna libertate de alegere, pe care au pus-o in practica adeseori la modul rational si cu mult umor. Raspunsul acestora este general valabil, indiferent de coordonatele spatio-temporale: "e usor sa critici si sa renunti la ceva anume, dar oare poti sa-l inlocuiesti cu ceva mai bun, sau alternativa e cu mult mai proasta?". Multe adevaruri mari sunt spuse oarecum in gluma. Petru aduce apoi si argumentele experientei lor directe: apostolii au auzit cu urechile lor invataturi divine din gura lui Iisus, care ii conduc catre fericirea eterna; acestea i-au facut sa creada(la inceput) si sa cunoasca(mai apoi) ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu. Aceasta experienta directa ei n-au cum sa o nege, fiindca negand-o ar insemna sa se dezica de propria lor fiinta.

Demn de remarcat este si urmatorul aspect: nu este mentionat nicaieri in Evanghelii ca Iisus sa fi alungat vreun discipol de langa El, si cazul cel mai elocvent este cel al lui Iuda, despre care Iisus mentioneaza si in fragmentul citat mai sus ca (stia ca) "este un diavol", si cu toate acestea nu l-a alungat de langa El. Si Iuda n-o fi fost singura lichea care a gravitat in jurul lui Iisus, desi fara indoiala a fost pramatia care a avut rolul cel mai important dintre caracterele decazute care s-au numarat la un moment dat printre discipoli. Ca el or fi fost multi, desi poate n-au fost atat de apropiati de Iisus precum a fost Iuda. Si cu toate acestea Iisus nu i-a respins; Acesta si-a rezervat insa dreptul de a-si raspandi invatatura in stilul sau ezoteric, de a ataca tabu-urile cele mai inradacinate din societatea evreiasca si de a critica plin de vehementa pe mai marii acelei vremi (care constituiau de fapt o "elita inversa" putreda si corupta). Ca urmare a atitudinii sale, acest mic fragment (analizat in acest articol) ne relateaza ca multi din discipolii sai care nu erau dedicati in totalitate lui Dumnezeu (" De aceea am spus vouă că nimeni nu poate să vină la Mine, dacă nu-i este dat de la Tatăl") l-au parasit de la sine, de bunavoie si nesiliti de nimeni. Atitudinea lui Iisus este foarte asemanatoare cu aceea a lui Dumnezeu(nu degeaba spune Iisus ca ceea ce spune si face, el a vazut la Tatal): nici Dumnezeu nu opreste niciun om sa se indrepte catre El si sa fie alaturi de El, dar nici nu este dispus sa faca compromisuri pentru a putea fi mai "popular" cu prostul, coborandu-se la nivelul ignorantului.

Yoga are efecte la nivelul ADN-ului

Niciun comentariu :
O echipă de cercetători americani de la Massachusetts General Hospital au ajuns la concluzia că practicile de relaxare, precum exercițiile yoga sau meditația, sunt capabile de a modifica răspunsul genelor în condiții de stress. Studiul a fost publicat în revista PLoS one.

Practica Yoga şi meditaţia au efecte la nivel de ADNPractica Yoga şi meditaţia au efecte la nivel de ADN, arată un studiul a fost efectuat în cadrul Benson-Henry Institute for Mind Body Medicine at Massachusetts General Hospital, Chestnut Hill, Massachusetts, United States of America (Institutul pentru Minte și Corp al Spitalului General Massachusetts din Chestnut Hill, Massachusetts, Statele Unite ale Americii).

Practicile minte-corp care induc o reacție de relaxare (RR) sunt folosite de mii de ani pentru a preveni sau a trata boli, afirmă www.plosone.org. Reacția de relaxare este considerată a fi contrapartea reacției de stress, (cunoscută și sub numele de fight or flight - în traducere luptă sau fugi), determinând un consum redus de oxigen la nivel tisular, reducerea stressului psihologic și creșterea eliminării oxidului nitric prin respirație. Aceste caracteristici au sugerat posibilitatea ca RR să inducă anumite schimbări în procesul de exprimare al genelor.

Studiul a fost efectuat pe 3 grupuri diferite: grupul M format din 19 indivizi care au practicat tehnici RR o perioadă lungă de timp (cel puțin 4 ani), grupul N1 format din 19 indivizi sănătoși, de control (grup de referință și grupul N2 format din 20 de indivizi care au urmat cursuri RR pentru 8 săptămâni. Pentru toți participanții la studiu s-au efectuat profile transcripționale sangvine complete (colectarea și analiza genelor exprimate). 2209 gene au fost exprimate în mod diferit în grupul M față de grupul N1 și 1561 de gene au fost exprimate diferit în grupul N2 față de grupul N1 și foarte interesant, aceste două grupuri au avut 433 de gene exprimate în comun. La ambele grupuri de practicanți s-au observat schimbări semnificative în cadrul mecanismelor celulare, schimbări care ar putea contracara efectele negative ale stressului cronic.

Printre tehnicile și metodele enumerate de cercetători a fost diferite tipuri de meditație, rugăciunea, yoga, exerciții de respirație, tai chi, relaxarea musculară, biofeedback, qi gong.

Concluzia acestui studiu este că există diferențe clare la nivel de expresie genetică în grupul practicanților de lungă durată comparativ cu cei care nu au practicat niciodată. Stressul psihosocial este unul dintre cei mai temuți inamici ai sănătății, cu vaste implicații la nivel celular. Odată cu avansul accelerat al tehnologiei și al nanotehnologiei, studiul genelor și al modului cum acestea sunt influențate de diferiți factori, cum acționează și cum se exprimă, devine mai accesibil, iar rezultatele conferă detalii din ce în ce mai intime. Stressul accelerează îmbătrânirea celulară, grăbește moartea celuleor și încetinește procesele de reparație și înnoire. Practicile care induc RR au rezultate clinice probate în alinarea simptomelor unor tulburări cauzate de stress ( cu afectare cardiacă, imunologică, diverse stări inflamatorii, durere).

Acest studiu a fost realizat foarte în detaliu și poate fi citit pe larg la PLoS ONE. După declarațiile oamenilor de știință implicați în proiectul de mai sus, acesta este doar începutul, iar cercetările viitoare vor determina valoarea terapeutică a acestor tehnici precum și durata pentru care ar trebui practicate în scopul de a obține rezultate în contracararea stressului.
Sursa: Stiinta Azi

Prietenii nostri simpatici si iubitori

Niciun comentariu :
Un pui de Panda stranuta:

Un cuplu neobisnuit:

marți, 3 februarie 2009

Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!

3 comentarii :
Ziarul Adevarul a publicat astazi un articol in care sub pretextul controlului reproducerii cainilor si pisicilor maidanezi, se prezinta o masura aberanta de sterilizare si implantare cu cipuri a animalelor de casa. Evident dupa aceea, cand populatia se va obisnui cu ideea, vor incerca si implantarea oamenilor. Masoneria grabeste masurile dictatoriale fara sa realizeze ca astfel tot mai multi oameni se vor trezi si se vor opune masurilor de control satanic. A venit momentul sa realizam ca deja nu mai este vorba de povesti ce vor fi puse in practica intr-un viitor indepartat ci chiar acum ne confruntam cu o posibila crunta realitate. Treziti-va si reactionati!

Bucureştenii vor fi obligaţi să le implanteze microcipuri câinilor şi pisicilor
Toţi bucureştenii vor avea obligaţia să-şi sterilizeze câinii şi pisicile şi să le implanteze microcip de identificare, potrivit unui proiect al municipalităţii aflat în dezbatere publică, a cărui nerespectare va fi sancţionată cu amendă de până la 700 de lei, transmite NewsIn

Locuitorii Capitalei vor trebui să-şi înregistreze câinii şi pisicile în vârstă de peste şase luni într-o bază unică de date a Administraţiei pentru Supravegherea Animalelor fără Stăpân, direcţie care va lua locul Administraţiei pentru Supravegherea Câinilor fără Stăpân şi va fi denumită ASAS.

Amenda pentru proprietarii de câini sau pisici care nu se vor prezenta pentru a le identifica şi steriliza va fi cuprinsă între 500 şi 700 de lei. Cei care vor lăsa animalele nesupravegheate pe domeniul public vor fi sancţionaţi cu amendă cuprinsă între 200 şi 400 de lei.

Potrivit aceluiaşi proiect de hotărâre, pentru a deţine un animal de casă, bucureştenii vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii: indentificare prin microcip subcutanat, înregistrare în baza unică de date, existenţa unui carnet de sănătate şi sterilizarea oricăror animale cu vârsta de peste şase luni.

Identificarea prin microcipare a animalelor se va face de către ASAS, medicii veterinari de liberă practică având contract de prestări servicii cu această instituţie. Numărul de microcip va fi înscris în carnetul de sănătate al animalului.

În plus, datorită clinicii mobile pe care o va avea în dotare, ASAS se va putea deplasa la cerere, contra cost, pe teritoriul Capitalei, în vederea sterilizării şi/sau identificării a câinilor şi pisicilor fără stăpân pe care cineva doreşte să îi adopte. Astfel, capturarea unui câine fără stăpân va costa 30 de lei, sterilizarea 40 de lei, identificarea cu microcip 10 lei, iar vaccinarea antirabică 5 lei.

Proiectul, propus de Direcţia de Protecţie a Mediului şi Educaţie Eco-Civică din Primăria Capitalei, are ca obiect, potrivit iniţiatorilor, "deţinerea şi controlul reproducţiei câinilor şi pisicilor în Municipiul Bucureşti".

Potrivit datelor organizaţiilor neguvernamentale, în Bucureşti sunt peste 30.000 de câini fără stăpân, concentraţi în special în zona pieţelor şi a aglomerărilor de blocuri din cartiere. Zilnic, peste 100 de bucureşteni ajung la medic muşcaţi de câini, potrivit datelor statistice ale spitalelor din Capitală.

Conform unui sondaj Gallup Romania, 70% dintre bucureşteni se declară deranjaţi de prezenţa pe străzi a câinilor fără stăpân, iar aproape 90% dintre locuitorii Capitalei sunt de acord cu sterilizarea câinilor comunitari.

Programul de implantare cu cipuri a animalelor este deja in desfasurare atat in Romania cat si in alte state precum SUA:

Vezi si articolele:
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID

Dan Puric: Oamenii normali vor deveni o secta in Romania

10 comentarii :
Un interviu foarte interesant al lui Dan Puric:

"Romania este o tara sangeranda, este o rana. Are o populatie bezmetica la suprafata, chinuita, distrusa. Iata ca din randul tineretului sunt soldati ai populatiei bezmetice, aceasta ultima invazie a poporului roman, este facuta de populatia Romaniei, sunt vorbitori de limba romana care ne inconjoara. Romania incearca sa se ridice, sa reziste la noul val care vine acum. Cum e sa mananci Danone peste tot? Nu am nimic cu firma respectiva. Dar am inceput sa fim nostalgici dupa iaurtul lui Ceausescu. Avea o idiotenie luminoasa, pe cand acum vad o patologie a firii. L-au intrebat pe Nichita Mihalkov ce l-a invatat cenzura comunista si a zis ca a invatat sa vorbeasca despre dragoste fara sa isi arate organele genitale. Am inceput sa fim nostalgici dupa cenzura comunista. Uitati in ce hal am ajuns, nu stim linia de echilibru. Cel mai greu, spunea Leonardo Da Vinci, este sa desenezi un om in picioare, in pozitie verticala. Verticalitatea si echilibrul sunt cel mai greu de redat. Am inceput sa ne miram de normalitate in Romania. Oamenii normali vor fi o secta, daca o vom duce tot asa, niste marginali."

Cititi integral interviul in doua parti aici si aici.

Vizionati si interviul: Romania lui Dan Puric

Coalitia impotriva statului politienesc

Niciun comentariu :
"Coalitia Impotriva Statului Politienesc", formata din mai multe organizatii civice (Asociația Adevăr și Dreptate, Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR), Asociația Pro PNȚ-CD, Asociația Civic Media, Fundația Pentru România, Grupul Independent pentru Democrație (G.I.D.), Asociația Noua Dreaptă), este organizatoarea a doua mitinguri de protest impotriva introducerii cipurilor in actele de identitate si a inregistrarii si supravegherii comunicatiilor electronice.

Primul miting a avut loc în ziua de duminică, 01.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în București, la poalele Dealului Mitropoliei.

Cel de-al doilea miting va avea loc în ziua de miercuri, 04.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în București, Piața Victoriei - în fața sediului Guvernului României.

Scopul adunarilor publice il constituie :
1. Protestul împotriva Hotărârii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind noile pașapoarte ce conțin cipuri cu date biometrice !
2. Protest împotriva Legii nr. 298/2008 privind înregistrarea comunicațiilor !
Este asteptat sprijinul si participarea tuturor organizatiilor si persoanelor care doresc sa se implice in acest demers.

Persoana de contact:
avocat Mihai Rapcea, tel. 0727673376,

Grup de discutii: http://groups.yahoo.com/group/refuzimplant

Alte detalii despre campanie si mitinguri la:
http://fymaaa.blogspot.com/2009/01/cerere-suspendare-citeste-i-da-mai.html
http://fymaaa.blogspot.com/2009/01/atenie-miting-de-protest.html
http://fymaaa.blogspot.com/2009/01/important-nu-uitati-de-miting.html
http://fymaaa.blogspot.com/2009/01/spunei-nu-microcipurilor.html
http://fymaaa.blogspot.com/2009/02/nu-uitati-de-mitingul-de-maine-4022009.html
http://www.depindedenoi.ro/articole/39-politica/159-comunicat-din-partea-parintelui-iustin-parvu
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/demascat-de-mihai-rapcea-drept-mason.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/stiri-rfid-la-ce-foloseste-scanarea.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/info-cip-cat-de-simplu-se-fura.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/campanie-se-lucreaza-in-timp-ce-cei-cu.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/foto-info-demonstratia-anti-cip.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/campanie-nu-suntem-vaci-nu-suntem-boi.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/campanie-revista-presei-coalitia.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/moartea-societatii-civile-in-cazul.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/antena-1-singura-televiziune-din.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/pericolele-cipul-rfid-introducerea.html
http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/coalitia-impotriva-statului-politienesc.html
http://manipularea.blogspot.com/2009/01/important.html
http://manipularea.blogspot.com/2009/02/diversiune.html
http://manipularea.blogspot.com/2009/02/foto-coalitia-impotriva-statului.html
http://manipularea.blogspot.com/2009/02/protest-la-guvern-miercuri-1230-1430.html
http://mdzr.blogspot.com/2009/01/poti-lua-atitudine-2.html
http://mdzr.blogspot.com/2009/02/protest.html
http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/22/noile-masuri-pot-fi-anticamera-unui-nou-tip-de-dictatura/
http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/23/microcipul-dezvaluirile-unui-specialist/
http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/23/azi-in-pasaport-maine-sub-piele/
http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/23/asistam-la-rescrierea-declaratiei-drepturilor-omului/
http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/30/a-avut-loc-eliberarea-primelor-pasapoarte-biometrice/
http://apologeticum.wordpress.com/2009/02/02/video-victor-roncea-monahul-filotheu-danion-vasile-maica-ecaterina-despre-microcip/
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-5364306-citeva-chestii-privind-pasapoartele-biometrice.htm
http://roaim.com/social/cererea-de-suspendare-privind-aplicarea-hotararii-privind-introducerea-cipurilor-in-pasapoarte.html

In curand va fi lansat site-ul Coalitiei impotriva statului politienesc: http://www.nunemaispionati.org

"Dusmania masonilor, fascinatia sexului absolut si Yoga romaneasca"

2 comentarii :
Un articol aparut pe site-ul Frontnews.ro:

Dusmania masonilor, fascinatia sexului absolut si Yoga romaneasca

Au tinut primele pagini ale ziarelor, ei si seful lor, caruia-i spun Grig. Au fost saltati de politie, li s-au perchezitionat ashramurile. Au fost acuzati de pornografie, de trafic de persoane, de evaziune fiscala. Daca au fost sau nu vinovati, ramane sa decida Justitia. Oricum, seful lor a primit azil politic in Suedia, tara care a refuzat si extradarera, asa ca acum e intangibil. Au ramas locotenentii, care se mai confrunta inca, la mai bine de patru ani, cu Justitia. Fata de care protesteaza, din cand in cand, si astfel mai aude lumea de ei

In rest, ca orice minune, Yoga romaneasca a cazut in uitare. Mai vedem, din cand in cand, cate o stire despre vreo „spirala”, insa si aceea prezinta interes doar din cauza numarului de persoane care participa. Yoghinii romani insa traiesc in continuare printre noi, isi fac asanele lor ciudate, isi citesc cartile lor ciudate, isi exprima, cand ii asculti, ideile lor ciudate. Ciudate pentru ca sunt altfel decat ale majoritatii. Cum altfel sa iei afirmatii precum aceea ca „Yoga e mai romaneasca decat mamaliga”? Cum altfel sa intelegi ideea lor ca ceea ce cauta toata lumea in amor e mai bine sa lipseasca? Cum sa crezi ca toata politica e masonica? O sa vedeti insa ca ei asta sustin.
Catalin T. este absolvent de Conservator si muzician. Face Yoga de 14 ani si se bucura ca face asta, pentru ca, spune el, Yoga i-a schimbat viata in bine. Se simte diferit insa respinge epitetul "ciudat", chiar daca uneori se simte marginalizat. Si asta pentru ca Yoga i-a adus si neplaceri, cel putin in plan social.
De ce faci Yoga?
Fac Yoga de 14 ani. Intr-un fel faceam acum 14 ani si altfel fac acum. Acum am un alt "de ce" decat atunci. Initial am fost atras, fascinat. Acum sunt in si mai mare masura fascinat, insa o fac pentru ca imi aduce o stare de echilibru interior, nu o fac, de exemplu, pentru beneficii fizice.
Ce te-a atras, ce te-a fascinat?
Era jumatatea anilor 90. Incepusera sa apara puzderie de carti. Fiind student, evident ca am remarcat suvoiul de aparitii si am inceput sa citesc. Asa am descoperit „alternativa orientala”. Pentru ca atunci asa parea. Acum nu mi se mai pare orientala, ci de’a dreptul romaneasca, dar asta e altceva.
Yoga e ceva de facut?
Da. De facut. Cel putin asa cred eu. Seamana cu arta. Poti citi oricat despre muzica. Trebuie sa o faci ca sa se cheme ca faci muzica. Experienta directa o da doar practica. Yoga nu exista in afara practicii.
Ai zis ca era alternativa orientala. Alternativa la ce?
La ceea ce aveam noi, la „cultura” europeana. La ceea ce invatam in scoli. La tot ceea ce ne face „oameni pregatiti pentru viata”. De fapt, Yoga se poate integra in orice. Yoga, in ultima instanta, este starea de control superior a fiintei, adica „incetarea fluctuatiilor mentale”.
Cine e „fiinta”?
Sa zicem complexul suflet-minte-energie-corp. In Yoga se vorbeste despre sine cu „S” mare. Sinele ar fi adevarata fiinta. Daca ajungi sa traiesti la acel nivel ai atins telul ultim in Yoga.
Omul de rand stie despre Yoga doua lucruri: pozitiile alea contorsioniste (posturi, asane) si tantra, adica sexul care dureaza mai mult de un sfert de ora. Au contat ele in apropierea ta de Yoga?
Amandoua. Dar Yoga si Tantra nu sunt acelasi lucru. Yoga nu este Tantra, dar Tantra este Yoga. Iar posturile nu-s toate contorsionate. Majoritatea sunt „normale”.

"Da’ cu sexu’ cand incepem, ca eu de-asta am venit?”
Cat conteaza sexul pentru oamenii care merg la cursurile de Yoga ale MISA?
Cat conteaza sexul pentru cei care nu merg? Nu-s cursuri de sexologie. Sunt cursuri la care merg oameni de toate varstele. Nu cred ca sexul e un criteriu aici. Poate din cauza scandalurilor sa mai vina unii curiosi, dar nu e un fenomen general. De altfel, daca ar veni cineva pentru asta s-ar plictisi repede - la cursuri se fac asane, meditatii.
Chiar am auzit de un caz: o femeie care avea ceva tulburari la nivel sexual. Doctorul ii recomandase sa faca cat mai mult amor. Ea a aflat ce se vehicula prin presa despre cursurile de Yoga si a venit in speranta ca isi va rezolva problema. Dupa cateva luni, merge la instructor si-l intreaba: „Da’ cu sexu’ cand incepem, ca eu de-asta am venit?”. S-a ras, evident.
Ceea ce se face e mai degraba o forma de educare in acord cu principiile tantrice ale sexualitatii. Presa ii da inainte cu orgii. Iar femeia, nevazand nici o orgie, nu mai avea rabdare.
Imaginile cu zeci de femei goale, atingandu-se sau roind in jurul lui Gregorian Bivolaru de unde au aparut?
Ideea de spectacol e una si ce-a facut femeia de care am vorbit e alta. E usor, insa, sa faci ca una sa para cealalta. Sunt momente de striptease, dansuri, momente artistice. Am vazut si dansuri la bara, cum se practica ele in general, insa ceea ce am vazut la noi e altceva. Sunt manifestari mult mai frumoase si mult mai curate, ca vibratie, n-au vulgaritati cum au programele de la televizor, de dupa miezul noptii. Au fost spectacole facute in oras, cu bilet, cu tot tacamul. De exemplu in 2000, la Sala Palatului, chiar de 8 martie.
Daca omul aude de Tantra si de showuri erotice, ce crede? Nu vine pentru sex?
Femeia de care am povestit a venit in urma celor aflate in presa. La mine n-a fost asa. Dar, altfel, nu mi se pare ceva in neregula sa vezi niste manifestari artistice care vin cu altceva, cu ceva nou, cu alta abordare a sexualitatii. Vrei sa vezi despre ce e vorba...
Iar legat de sexualitate, elementul central al scolii de Yoga este continenta. Daca se vorbeste despre ceva in legatura cu sexualitatea, despre asta se vorbeste.
Continenta creste potenta?
Pai, gandeste-te, dupa ce ejaculezi, cat de repede si cat timp mai poti sa faci dragoste? Cat de „in forma” te mai simti? Creste prin acumulare. Ce nu se pierde, ramane. Stiu oameni carora continenta le-a schimbat viata in bine. Eu sunt unul dintre ei.

"Ma simt marginalizat"
Te simti un marginal, un ciudat?
Nicidecum, insa ma simt marginalizat.
De ce?
Daca ai fost in Romania in ultimii cinci ani stii de ce. Simt ca nu pot sa zic fara nici un stress ca fac Yoga. Nu stiu la ce reactii sa ma astept.
M-am indragostit de o fata. Acum multi ani. Ea nu stia de Yoga. Dar cand i-a zis o „prietena” ca fac Yoga, n-a mai vrut sa aiba de-a face cu mine. Am fost foarte socat. Si asta era inainte de incercarea de desfiintare a MISA, din 2004. Am fost pentru ea un ciudat, fara sa fi facut nimic ciudat. I-as fi spus, evident, pentru ca mi se pare ceva fundamental bun.
Daca ai ajunge sa stai cu cineva necunoscut in casa, cum si-ar da seama ca faci Yoga, ce ar vedea diferit la tine?
Probabil faptul ca m-ar vedea uneori cu ochii inchisi o jumatate de ora, sau facand exercitii de respiratie. Cam atat. Nu-s un hatha-yoghin ca cei din India, care fac o tehnica 6 ore. Am doua-trei lucruri pe care le fac pentru ca cred ca ma ajuta, din sutele de tehnici predate la curs.
Altceva? Mananci ce mananca toata lumea? Te imbraci ca toata lumea?
De mancat, nu mananc tocmai ce mananca toata lumea. Cred ca sunt mai selectiv decat media. Evit organismele modificate genetic. In schimb, ma imbrac ca orice om.
Ai obiceiuri ce tin de igiena diferite de medie? Fumezi, bei, ai vicii?
Da si nu. De exemplu, imi curat limba dimineata. Dar n-oi fi singurul. Sigur, cand am o problema la stomac, beau un litru si jumatate de apa cu sare pe stomacul gol, dupa care o dau afara. Nu fumez, nu beau. Dar asta nu are neaparat legatura cu Yoga.

Dusmanii MISA: Masonii si Nastase
Cine a vrut sa desfiinteze MISA?
Se pare ca Nastase avea niste planuri. Nu a fost primul. La noi exista inca o mostenire comunista. Sunt unii care zic ca Yoga e pentru orientali, n-are ce cauta la noi. Si e clar ca sunt si niste interese. Ca Gregorian Bivolaru a vorbit mereu de masonerie. Si nu de bine...
Adica masonii nu va suporta?
Exista doua feluri de literatura despre masonerie. Suspect de diferite. Unele pro si unele cu deconspirari.
Crezi in teoria conspiratiei?
Nu cred in teorii.
In ce crezi?
In Dumnezeu. Absolutul Divin.
Cum il cheama?
Cum vrei. E transcendent. Are multe nume. Este numit diferit in perioade si zone diferite ale lumii.
Care e scopul vietii tale?
Acela de a ma cunoaste pe mine in cel mai profund mod posibil si de a nu mai pierde legatura cu aceasta realitate profunda niciodata.
Unde ne ducem cand murim?
Care-cum. In Yoga se vorbeste despre Karma. Care a acelasi lucru cu destinul.
Ne ducem in Rai/Iad sau nicaieri?
Fiecare merge unde il mana tendintele proprii. Si, da, mergem undeva, nu nicaieri. In Yoga se vorbeste despre planurile subtile. Traduse in crestinism ca Iad/Rai. De fapt, asa-numita lume astrala.
Nu ne transformam in pisica sau sobolan?
Nu cred. Eventual ne reincarnam. Dar nu in sobolan.

"Yoga e mai romaneasca decat mamaliga"
Un yoghin e mai ciudat decat un gay?
Depinde cine judeca.
Tu cum simti ca esti judecat?
Din punctul asta de vedere oricine poate fi un ciudat. Absolut oricine. Chiar si cel mai banal om, tocmai pentru ca-i banal. Si cel mai mare geniu tocmai pentru ca-i geniu.
Cine nu-ncape de yoghini?
Unii care nu stiu ce e. Probabil Masoneria.
La ce ne sunt buni yoghinii? De ce nu se duc ei in India, la Yoga acasa?
Yoga e mai romaneasca decat mamaliga. Yoga nu e ceva strain de spiritul romanesc. Porumbul, in schimb, e cat se poate de american.
La ce rubrica trecem Yoga? Nationalitate, religie, politica?
De nationalitate sunt roman si ma bucur pentru asta. Sunt crestin ortodox (si pentru asta ma bucur, desi nu mai e ortodoxia ce era odata). Iar politica masonica nu ma pasioneaza. Observ cat e necesar din afara.
Toata politica e masonica?
Da. Dar nu toti politicienii sunt masoni. Doar cei care impun regulile jocului.

Statistici ianuarie 2009

Niciun comentariu :
Statistici pentru perioada 1 ianuarie 2009 - 31 ianuarie 2009
* 16 424 vizite
* 9 220 vizitatori unici
* 34 557 pagini vizualizate

Top vizualizari (exceptand home page care a fost vizualizat de 8 054 de ori):
Articol / Sectiune Vizualizari
1. Download - Joc final (Endgame), film de Alex Jones, cu subtitrare in limba română 1018
2. La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht 809
3. Dezvaluiri pe internet: "Armaghedonul masonic 2007" 793
4. Download - documentarul În interiorul fratiei francmasonice (Inside The Brotherhood) 699
5. Download - "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare" 677
6. Documentar rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - in limba romana 621
7. Recomandare: Enciclopedia aditivilor - informatii indispensabile romanilor inteligenti si prudenti care nu se lasa otraviti cu aditivi 569
8. Atentie! In Romania noile permise auto contin un cip electronic 515
9. Codul lui Moise - documentar in limba româna 508
10. Eminescu, ucis in urma unei comenzi date de francmasonerie 495
11. De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri 484
12. Noile pasapoarte cu cipuri, clonate in cateva minute 441
13. Motorul magnetic Perendev - energie libera 416
14. Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA 409
15. Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht 390
16. Senzational!!! Stirea care nu exista pentru presa: Mitingul Scolii de Yoga MISA la Tribunalul municipiului Bucuresti, 19 decembrie 2008 331
17. Extraterestri 325
18. Eros spiritual 317
19. Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie? 301
20. Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica 286