Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 31 martie 2009

UE vrea să monitorizeze toate automobilele

3 comentarii :
Citesc urmatoarea informatie aparuta in ziarul Cotidianul (si preluata din "The Guardian"), si parca nu-mi vine sa cred. Incet, incet, se stange latul si suntem legati fedeles. Oare ne vom trezi pana cand nu va fi prea tarziu?
Până în 2013, Uniunea Europeană vrea să doteze fiecare automobil cu sisteme de supraveghere care vor indica în permanenţă locul, viteza şi direcţia de deplasare a acestora
Propunerea aflată pe masa oficialilor UE prevede ca maşinile să fie înzestrate cu o “cutie de comunicare”, capabilă să emită în permanenţă un “puls” ce să ofere detalii despre poziţionarea şoferilor. Reprezentanţii europeni sunt convinşi că un astfel de plan va reduce numărul accidentelor auto şi va rezolva problema aglomeraţiilor în trafic, precum şi pe cea a emisiilor excedente de carbon. Parlamentul britanic pare deocamdată unul dintre cele mai interesate de implementarea proiectului, relatează ediţia online a ziarului “The Guardian”. Potrivit unui consorţiu al producătorilor de autoturisme, toate maşinile noi din Europa ar putea fi dotate cu noul sistem începând din 2013.

Organismele de protejare a vieţii private din Marea Britanie au avertizat deja că o astfel de metodă de monitorizare a traficului ar fi echivalentă cu o supraveghere totală a şoselelor.

Detaliile referitoare la proiectul Cooperative Vehicle-Infrastructure Systems (CVIS), care va costa aproape 40 de milioane de euro, vor fi făcute publice în cursul acestui an. CVIS are deja sprijinul producătorilor de maşini şi al industriei de telecomunicaţi.

“The Guardian” a obţinut însă documente nepublicate încă de CVIS, potrivit cărora maşinile vor putea fi supravegheate cu o exactitate de mai puţin de un metru, o tehnologie mai performantă decât navigarea prin satelit actuală. Comisia Europeană a solicitat deja guvernelor naţionale să rezerve o frecvenţă radio pe banda de 5,9 gigahertzi.
În Marea Britanie, ministerul Transporturilor a declarat că nu are planuri de a face obligatorie instalarea tehnologiei. Reprezentanţii CVIS spun însă că pentru ca sistemul să fie eficient e nevoie ca toate maşinile să îl adopte. Pe de altă parte, reprezentanţii European Data Protection Supervisor au avertizat recent că tehnologia va avea “efecte mari asupra dreptului la viaţă privată şi asupra datelor personale”.

Sistemul va permite maşinilor “să vorbească” una cu alta, dar şi cu şoseaua. O “cutie de comunicare” instalată la bord se asigură că maşinile transmit mesaje sub formă de “pulsuri” la fiecare 500 de milisecunde prin reţelele de telefonie mobilă şi cele wireless, prin microunde sau infraroşu. Mesajele transmise vor fi preluate de restul maşinilor din vecinătate, lucru care va permite acestora să se avertizeze între ele dacă sunt forţate să frâneze puternic sau să vireze pentru a evita un accident. Datele vor fi transmise şi către centre de control ce dirijează traficul. Acestea vor putea monitoriza astfel circulaţia şi vor putea chiar direcţiona automobilele.
Simon Davies, director în cadrul Privacy International, avertizează asupra pericolului: “Problema nu e ce spun neapărat aceste date despre şoferi, ci intercorelarea cu alte informaţii deja existente. Dacă adaugi datele disponibile graţie telefoanelor mobile, care pot urmări şi ele oamenii, există un potenţial pentru un sistem de supraveghere aproape infailibil”.

luni, 30 martie 2009

Masoneria mondiala vrea sa ne bage cipuri in creier

3 comentarii :

Agentii masoneriei mondiale sunt foarte activi in promovarea implanturilor cu microcipuri in corpul uman. Mai jos aveti un exemplu in care un individ fara nicio calificare in tehnologia cipurilor sau in medicina, promoveaza avantajele introducerii cipurilor in corpul uman, printre care se pretinde ca s-ar afla si accesul creierului direct la internet. Semnificativ este gestul ocult pe care acesta il propune pentru a fi asociat cu download-ul: doua cornite! Cei inteligenti realizeaza ca acesta este un semnal masonic care reveleaza totodata apartenenta individului la conspiratia satanica.



Periodic efectele acestei propagande desantate sunt monitorizate prin intermediul sondajelor. Astfel in anul 2007 la intrebarea daca ar fi de acord cu implantarea de microcipuri in creier pentru acces direct la internet 11 % din respondenti au fost de acord cu masura, iar 20 % dintre americanii chestionati ar fi de acord cu monitorizarea copiilor mai mici de 13 ani prin intermediul cipurilor implantate.
Stirea Reuters despre sondaj

Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID

vineri, 27 martie 2009

29 martie 2009 - Miting impotriva implementarii cipurilor biometrice în fiinţa umană

Niciun comentariu :
DUMINICĂ, 29 martie 2009, între orele 12:30-16:30 (Atenţie! Sâmbătă spre duminică se trece la ora de vară) va avea loc un marş de protest împotriva implementării cipurilor biometrice în fiinţa umană.

Mitingul va începe în Piaţa Universităţii la ora 12:30, în scuarul de pe partea Spitalului Colţea. La ora 13:30 se va porni în marş către Piaţa Unirii - în dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, până la ora 17:00.

marți, 24 martie 2009

Fragi salbatici (Smultronstallet, Wild Strawberries) - Ingmar Bergman

Niciun comentariu :
Filmul Fragi salbatici (Smultronstallet, Wild Strawberries) regizat de genialul Ingmar Bergman (in anul 1957) reprezinta o capodopera a cinematografiei mondiale si a artei in general. Nivelul sau artistic este intr-atat de ridicat incat cu greu se poate concepe ca imaginile hollywoodiene care ne sunt prezentate (pe banda rulanta la TV sau in cinematografe) drept "filme" apartin aceleiasi categorii.

La fel ca si in cealalta capodopera a sa pe care am recomandat-o, "A saptea pecete", Ingmar Bergman a facut acest film cu deplina sinceritate fata de el insusi, ca si cum s-ar afla chiar in fata judecatii lui Dumnezeu, si evident sinceritatea totala este singura optiune de luat in seama. In film exista chiar o scena in care personajul principal, un batran doctor care trebuie sa primeasca un titlu onorific de varf din partea societatii, viseaza ca este supus unui examen, la capatul caruia verdictul este hotarat: ignorant.

Esenta mesajului acestui film este dezvaluita de titlul acestuia, fragi salbatici: diferenta intre viata artificiala, uscata, seaca, inchistata, egoista a unui om, chiar daca acesta are cele mai inalte recunoasteri sociale (nemaicontand titlurile sale, scolile sale, meseria sa, capacitatea sa intelectuala de varf chiar), si (trezirea la) viata traita natural, spontan, cu un suflet deschis, altruist, viu.

Despre acest film se poate scrie o carte comentand bogatia de idei si simboluri pe care le cuprinde. Frumusetea unor scene pline de elevate invataminte despre intelepciunea de a fi este coplesitoare. Dincolo de a citi insa o carte despre film, e mai de folos sa fie vizionat chiar filmul de toti cei care doresc sa deguste o opera estetica divina. Inspiratiile divine se vor revarsa in sufletele deschise ale celor ce vor viziona aceasta capodopera, si e mai frumos ca acestea sa fie receptionate in acest fel, decat sa fie citite la modul informativ exterior.

duminică, 22 martie 2009

Asasinii economici FMI l-au sacrificat pe premierul Ungariei

Niciun comentariu :
Ungaria a primit in luna octombrie 2008 un imprumut din partea FMI in valoare de 25,1 miliarde de dolari, chipurile pentru a face fata efectelor crizei internationale provocate de masonerie. Premierul Emil Boc a anuntat astazi ca Romania nu este in situatia "dramatica" de a avea nevoie disperata de bani si ca imprumutul pe care tara noastra il va contracta de la CE, FMI si bancile europene are caracter preventiv!!! Imprumutam 20 de miliarde de euro preventiv??? Ieri premierul Ungariei Ferenc Gyurcsany si-a anuntat demisia. Iata ce-i asteapta si pe guvernantii Romaniei avizi dupa comisioane grase pe seama supraindatorarii românilor. Politicieni romani luati aminte, voi veti fi primii sacrificati politic daca veti aproba imprumutul de la FMI! Ce-ar fi sa va dati demisia inca de pe acum? Preventiv.

Pentru a intelege mecanismul prin care sunt aduse la faliment tarile, sau prin care oamenii sunt transformati in sclavi, cu ajutorul creditelor acordate de bancile internationale, va recomandam vizionarea clipurilor de mai jos si a filmelor documentare: In Debt We Trust, inrobirea prin credite si Creditul ca instrument de inrobire a omenirii.

Cititi cu atentie si despre dedesubturile acordarilor de imprumuturi in articolele:
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Interviu cu John Perkins, fost asasin economic: «Trebuie să cerem corporaţiilor să facă lumea mai bună»
Comisia Trilaterală controlează din umbră economia mondială

Pe aceeasi tema:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane
Asasinii economici FMI, soldatii imperiului noii ordini mondiale masonice


Cum se realizeaza asasinarea economica a tarilor (playlist youtube - 4 parti)

miercuri, 18 martie 2009

Dictatura noii ordini mondiale poate fi oprita

Un comentariu :
La ce asistam astazi:
o criza economica provocata in care bancile si marile corporatii sunt protejate si finantate cu sume imense de bani, in timp ce oamenii simpli sunt aruncati in strada si micile companii sunt falimentate, sclavia creditelor FMI impuse din afara tarilor, crearea unei monede unice, eliminarea banilor de hartie si migrarea catre o societate cu bani electronici, introducerea cipurilor in carduri bancare, acte, produse, animale si oameni, crearea unor dosare personale prin centralizarea totala a informatiilor despre indivizi, monitorizare totala a comunicatiilor si a deplasarilor personale, interzicerea unor cuvinte, interzicerea insemnelor religioase, desfiintarea libertatii presei, abuzurile guvernantilor, si tot feluri de ingradiri ale libertatii, etc.

Se mai indoieste cineva ca exista un plan ascuns pentru tot ceea ce se intampla? Devine tot mai clar ca se urmareste in mod ocult crearea unei dictaturi globale. Insa acest plan nu se poate indeplini fara acordul nostru. Ce putem face noi? Sa nu le mai facem jocul. Sa nu mai punem umarul la constructia unei ordini aberante. Fara noi, ei sunt NIMIC. Sa ne solidarizam pasnic si sa boicotam pasnic actiunile lor.

luni, 16 martie 2009

Dr. Katherine Albrecht se adreseaza poporului român pe problema tehnologiei RFID

Niciun comentariu :

Pentru a activa subtitrarea dupa ce ati apasat play, apasati butonul din dreapta jos al ferestrei youtube si apoi butonul "CC".

"Buna ziua către tot poporul român şi către guvernanţii oficiali pe care dvs i-aţi ales. Vă salut din partea oamenilor iubitori de libertate din toata lumea. Astazi Naţiunea voastră stă în faţa unei hotărâri cruciale cu privire la o tehnologie periculoasă care se numeşte RFID.

Numele meu este Doctor Katherine Albrecht şi am dedicat ultimii şase ani din viaţa mea profesională şi din carierea mea academică studierii RFID şi identificării riscurilor care ameninţă intimitatea, libertăţile civile şi în ultimă instanţă libertatea în sine. RFID este o tehnologie de identificare, care are scopul să localizeze exact şi să găsească produse în fabrici şi depozite. Nu s-a intentionat ca această tehnologie să fie folosită pentru oameni din cauza ameninţării că ar putea fi folosită abuziv şi că guvernatorii oficiali, comercianţii, criminalii şi alţii, s-ar putea s-o folosească să monitorizeze oamenii. Când eu şi patruzeci dintre cele mai mari organizatii care luptă pentru păstrarea intimităţii şi libertăţii civile din întreaga lume, inclusiv Intimitatea International, A.C.L.U., E.P.E.C şi E.F.F., am reanalizat technologia RFID, şi am studiat-o mai profund, noi am tras concluzia unanimă că nu este potrivit să se folosească această tehnologie în nici un document de identitate, permis de conducere, paşaport sau un alt document de provenienţă guvermentală.

Când eu şi co-autorul la cartea mea „Spychip”, Liz McAntir, am revăzut peste 30.000 de documente în timpul cercetării pentru această carte, incluzând scheme, whitepapers, documente confidenţiale şi altele şi am pus împreună acele informaţii, ceea ce a rezultat a fost o imagine îngrozitoare pentru viitor. Oficialii guvernmentali, comercianţii, prevad o lume în care noi toţi purtăm carnete de conducere RFID care pot fi citite prin portofelele noastre, prin genţile noastre, rucsacuri etc. Ei prevăd aparate de citire care ar putea recepta semnalele, poziţionate în uşi, sub gresie, în tavane şi în pereţi, ca să monitorizeze în secret tot ceea ce facem şi unde mergem. IBM a dezvoltat ceva care se numeşte dispozitiv personal de urmărire şi a făcut un patent ca sa facă exact acest lucru. Ei prevăd poziţionarea secretă a acestor dispozitive în mall-uri, stadioane, muzee, teatre, biblioteci, chiar lifturi şi toalete. Este clar că dacă această tehnologia merge înainte, capabilitatea ei să urmărească oamenii va fi abuzată de către comercianţi, criminali, obsedaţi şi bineînţeles de către oficialii guvernamentali. Ultimul lucru este probabil cel mai înfricosator iar voi, cei din România, care după cum toată lumea ştie v-aţi luptat atât de curajos pentru libertatea voastră şi atât de recent aţi răsturnat un tiran în propria voastră ţară, vă rog să nu permiteţi crearea tiraniei prin RFID.

Chem pe toţi oficialii români, politicieni, să respingă tehnologia RFID, utilizarea ei în documentele de identitate, în carnetele de conducere şi chem poporul român să respingă orice politician care sprijina RFID.
Aş vrea să multumesc colegilor noştri din România care au depus un efort aşa de mare ca să aducă acest subiect în atenţia opiniei publice, care au susţinut demonstraţii, care au contactat mass-media, care au redactat scrisori oficiale către Preşedintele României, către Biserica Ortodoxă şi către alte autorităţi române. Voi sunteţi o parte dintr-un val în creştere în favoarea libertăţii, care se opune aplicării tehnologiei RFID în intreaga lume şi vă salutăm. Hotărârea pe care Naţiunea voastră o va face astăzi, va avea efect nu numai asupra generaţiei actuale, dar şi asupra generaţiilor care vor veni. Nepoţii şi copiii voştri vor judeca generaţia aceasta pe baza a ceea ce veţi decide acum. Vă rog să faceţi ceea ce este corect şi să respingeţi tehnologia RFID.
Vă mulţumesc."

Dr. Katherine Albrecht

Preluare de pe http://rafaeludriste.blogspot.com/

Vizionati si:
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht

duminică, 15 martie 2009

Bliss (Armonie sexuala) - 1997

2 comentarii :
Bliss (titlul sub care a circulat in limba romana este "Armonie sexuala") este un film curajos despre vindecare sexuala, despre perseverenta si iubirea necesare pentru a deveni o fiinta completa si de a forma o relatie de cuplu minunata. Filmul dezvaluie intr-un mod direct foarte multe secrete intime ale barbatilor, femeilor si ale relatiilor lor in cultura contemporana, in care predomina impresiile de suprafata. Pe parcursul lui sunt revelate insa si taine ale practicilor tantrice stravechi, cateva dintre multiplele beneficii ale continentei sexuale, tehnici de control al energiei sexuale masculine, modalitati de eliminare a frigiditatii si insatisfactiei feminine, precum si cai de obtinere a orgasmelor multiple.

Concluzia acestui film este speciala si aduce sperante pe o tema care nu este abordata mai deloc intr-un cinematograf. De fapt Bliss este un film foarte rar, deoarece nici un film de la Hollywood in ultimii 10-15 ani nu a incercat sa abordeze subiectul Tantra atat de deschis. In plus, indica un mod in care foarte multe probleme ale vietii moderne ar putea fi rezolvate prin cunoasterea secretelor Tantrei, prin imbunatatirea vietii sexuale si transformarea ei intr-o cale spirituala.

Este un film care merita vazut, revazut si savurat pe indelete.



Subtitrari in limba romana
Download film

Va recomandam sa vizionati si:
- filmul artistic No mires para abajo (2008)
- documentarul Dezvaluirea misterelor sexualitatii sacre

Miting de protest la parlament impotriva pasapoartelor electronice

Niciun comentariu :
ANUNŢ IMPORTANT

Votul în Senat privind actul normativ al Guvernului prin care se introduc paşapoartele electronice a fost amânat miercuri 11.03.2009, pentru a doua oară. Senatorii nu au reuşit să ia o decizie nici în favoarea, nici contra Ordonanţei paşapoartelor biometrice, amânând votul final din Senat pentru şedinţa de luni, 16.03.2009, orele 14.00.

Din acest motiv, vă rugăm să participaţi în număr cât mai mare la MITINGUL DE LUNI 16 MARTIE 2009, organizat la Senatul României, între orele 14:00-18:00, prin care vom cere Senatorilor să nu voteze Ordonanţa, ci să o respingă. Cerem ca cetăţenii români să fie lăsaţi să aleagă dacă vor sau nu documente de călătorie cu cipuri biometrice. Se va solicita ca regula generală să fie paşaportul normal, FĂRĂ CIP, iar cel cu cip să fie eliberat NUMAI LA CERERE !

Adunarea publică va avea loc în faţa la palatul Parlamentului, intrarea Senatului (cea opusa parcului Izvor). Organizatori: Asociaţia Pentru Apărarea Libertăţilor Publice, prin preşedinte avocat Georgescu Cătălin.



joi, 12 martie 2009

Premiera: "Obama deception", un nou documentar marca Alex Jones

3 comentarii :
Yoghinii MISA blog va prezinta integral si in premiera noul film al lui Alex Jones - Obama Deception. Documentarul va fi lansat oficial pe 15 martie 2009:


The Obama Deception is a hard-hitting film that completely destroys the myth that Barack Obama is working for the best interests of the American people.

The Obama phenomenon is a hoax carefully crafted by the captains of the New World Order. He is being pushed as savior in an attempt to con the American people into accepting global slavery.

We have reached a critical juncture in the New World Order’s plans. It’s not about Left or Right: it’s about a One World Government. The international banks plan to loot the people of the United States and turn them into slaves on a Global Plantation.

Covered in this film: who Obama works for, what lies he has told, and his real agenda. If you want to know the facts and cut through all the hype, this is the film for you.

Watch the Obama Deception and learn how:

* Obama is continuing the process of transforming America into something that resembles Nazi Germany, with forced National Service, domestic civilian spies, warrantless wiretaps, the destruction of the Second Amendment, FEMA camps and Martial Law.
* Obama’s handlers are openly announcing the creation of a new Bank of the World that will dominate every nation on earth through carbon taxes and military force.
* International bankers purposefully engineered the worldwide financial meltdown to bankrupt the nations of the planet and bring in World Government.
* Obama plans to loot the middle class, destroy pensions and federalize the states so that the population is completely dependent on the Central Government.
* The Elite are using Obama to pacify the public so they can usher in the North American Union by stealth, launch a new Cold War and continue the occupation of Iraq and Afghanistan.

The information contained in this film is vital to the future of the Republic and to freedom worldwide. President Barack Obama is only the tool of a larger agenda. Until all are made aware, humanity will remain captive to the masters of the New World Order.
http://www.obamadeception.net/

The Crash, viitorul colaps financiar al Americii - film documentar

Niciun comentariu :
Vizionati si:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

miercuri, 11 martie 2009

Limita libertatii (Liberty Bound) - film documentar

Un comentariu :
O calatorie a cetateanului american in descoperirea minciunii, opresiunii si a coruptiei ce a invadat SUA incepand cu 11 septembrie.

Liberty Bound exploreaza starea natiunii americane si masurile prin care statul evolueaza catre o dictatura fascista. Oameni interogati de servicille secrete si amenintati cu arestarea pentru lucruri benigne precum trimiterea unui email, intoarcerea cu spatele in timpul unui discurs al lui Bush, o discutie filozofica purtata in tren...

Filmul ofera o captivanta viziune asupra zbateriilor americane in a mentine un echilibru confortabil intre democratie, capitalism si fascism. Un film despre evenimente istorice care au schimbat fata lumii. Este un film despre curaj si teama, ignoranta si cunoastere, propaganda, retorica si ... un avertisment.


Sursa: depindedenoi.ro

The Real Big Brother - un documentar BBC despre monitorizare si control in dictatura noii ordini mondiale

Niciun comentariu :
Un alt documentar despre ceea ce ne asteapta peste cativa ani daca nu vom lua atitudine impotriva masurilor dictatoriale de supraveghere.

De remarcat ca unii oameni sunt atat de prosti incat se implanteaza singuri pentru a intra intr-un club. Inca o dovada ca dezastrul cel mai mare al umanitatii este cauzat de un fenomen prea putin studiat: fenomenul de prostire globala.

Big Brother Big Business - documentar CNBC despre dictatura tehnologizata

Niciun comentariu :
Odinioara tehnologia era vazuta ca fiind elementul care va duce la cresterea calitatii vietii umane. Tehnologia trebuia sa inlocuiasca tot mai mult omul, iar acesta urma sa aiba mai mult timp liber si sa se dedice altor obiective. Unde sunt toate aceste vise? Cine a transformat totul intr-un cosmar plin de oameni stresati, monitorizati, deveniti precum niste roboti ei insisi si nevoiti sa munceasca chiar mai multe ore decat odinioara?

"Big Brother Big Business" un documentar prezentat de CNBC arata modul in care suntem in permanenta spionati prin intermediul camerelor video, al calculatoarelor, a platilor si cumparaturilor electronice, al produselor si actelor cu etichete RFID, al GPS-urilor si telefoanelor mobile, al aparatelor aparent inofensive precum aparatele foto, CD writer-ele, imprimantele, ce marcheaza imaginile, CD-urile si hartia cu elemente de identificare unice despre care nu suntem informati. Uneori suntem spionati chiar si prin intermediul gunoiului, cu ajutorul etichetelor RFID continute in produsele pe care le aruncam.

Nu in ultimul rand trebuie remarcat cazul unei femei care avut mult de suferit datorita unei confuzii electronice de identitate. Mai tineti minte filmul Reteaua (the Net). Ei bine nici acest film nu mai este doar fictiune.

vineri, 6 martie 2009

Hotnews: Sarbii falsifica pasapoarte biometrice pe banda rulanta

Niciun comentariu :
Si totusi pasapoartele biometrice se pot falsifica. Dupa ce ziarul sarbesc Politika relata la sfarsitul anului trecut despre faptul ca politia sarba a arestat o retea de falsificatori de pasapoarte biometrice, infractiunile de acest gen s-au inmultit in tara vecina.

Conform presei sarbe aparatura pentru falsificarea lor costa intre 5000-6000 de euro. Falsificatorii vand pasapoartele biometrice falsificate retelelor mafiote cu 20 de euro bucata, iar acestia le revand pe piata neagra cu o mie de euro. Politia nu a oferit insa informatii despre metodele prin care pasapoartele biometrice erau falsificate.

Autoritatile sarbe sustineau anterior ca pasapoartele biometrice sunt cele mai moderne din Europa, avand 7 nivele de siguranta in plus fata de cel vechi si fiind practic imposibil de falsificat.

Serbia a introdus pasapoarte biometrice inca de anul trecut, dar la presiunea Bisericii Ortodoxe Sarbe a lasat cetatenilor sai posibilitatea de a opta intre acestea sau vechile pasapoarte.

Publicatia britanica "The Times" a facut un experiment in cadrul caruia un specialist a clonat cipurile de pe doua pasapoarte britanice si a implantat imagini digitale ale lui Osama ben Laden si ale unui atacator sinucigas. Cipurile au fost considerate autentice de un program de citire a pasapoartelor utilizat de agentia ONU.

Testele au fost efectuate de Jeroen van Beek, cercetator in securitate de la Universitatea din Amsterdam. El a folosit un cod de programare cunoscut de public, un cititor de carduri de 78 de dolari si doua cipuri RFID de 19 dolari, reusind sa cloneze si sa manipuleze in mai putin de o ora doua cipuri pana la nivelul in care puteau fi plantate intr-un pasaport fals sau furat.

Hackerii olandezi au reusit sa demonstreze acum cateva luni vulnerabilitatea noilor pasapoarte electronice, dupa ce un act falsificat, cu poza lui Elvis Presley, a fost recunoscut ca fiind autentic de un scanner amplasat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. Pe ecranul automatului apar urmatoarele informatii: Elvis Aaron Presley, nationalitate americana, nascut in 8 ianuarie 1935, alaturi de poza si de seria pasaportului.

Intr-un video postat pe siteul freeworld.thc.org ("THC" = "The Hacker's Choice"), o persoana al carei chip nu se vede in inregistrare introduce pasaportul in aparatul de scanare.

Surpriza: nicio alerta nu este emisa, iar pasaportul este recunoscut ca fiind autentic. Pe pagina anuntata, hackerii descriu pasii care trebuie urmati pentru producerea chip-ului, furnizand inclusiv codul sursa.


Sursa: hotnews.ro

Microcipurile provoaca tumori canceroase

Niciun comentariu :
Bolnavii de Alzheimer implantati cu cipuri RFID nu au fost informati ca se expun pericolului de a face cancer desi studiile pe soareci demonstrasera aceasta:

Oameni implantati cu cipuri RFID

Niciun comentariu :
Mexicul impune implanturi cu cipuri RFID celor care fac mic trafic la granita cu Guatemala:

Lucratorii din aeroporturile americane sunt si ei tinta implantarii:

De asemenea militarii:

Actele de identitate cu cip RFID citite de la mare distanta

Niciun comentariu :
Dovada ca actele de identitate cu RFID pot fi citite de la o distanta mai mare de 10 cm.
La granita SUA cu Canada au aparut un nou tip de dispozitive care pot citi cipurile tuturor cardurilor de identitate, pasapoartelor si carnetelor de conducere ale persoanelor aflate intr-o masina, de la o distanta de circa 5-10 metri. In acest scop incepand cu iunie 2009 toti cei care doresc sa treca granita canadiana sunt obligati sa aiba acest tip de acte cu cip RFID.

Spionul bulgar, apropiat al şefilor masoneriei române

Niciun comentariu :
Scandalul spionului bulgar, Zikolov Petăr Marinov, arestat luni la Bucureşti pentru spionaj a dus ieri la extrădarea ataşatului militar al Ambasadei Ucrainei, riscând astfel să tensioneze relaţiile diplomatice cu această ţară, aflată în negocieri avansate pentru accederea în NATO. Autorităţile noastre nu au confirmat oficial informaţia extrădării diplomatului ucrainean, însă acest lucru este aşteptat să fie făcut public abia astăzi de Ministerul de Externe. În schimb, SRI a confirmat faptul că bulgarul este agent al unui serviciu secret străin, fiind monitorizat în ultimii trei ani de direcţia de constraspionaj.

Traseul afacerilor bulgarului în România, din ultimii trei ani, se intersectează, în mod surprinzător, cu asociaţii unor importanţi oameni de afaceri locali, cu legături la vârf în masoneria română.

Ceea ce poate să arate fie că bulgarul este membru al masoneriei, fie că el avea drept ţintă şi penetrarea acestei organizaţii. Zikolov face afaceri în România de opt ani, după ce un timp a făcut parte din ambasada Bulgariei de la Bucureşti.

De trei ani este, Zikolov este şi reprezentantul, în ţara noastră al companiei Citron Ltd, o fabrică de dulciuri din Bulgaria. Produsele companiei Citron (napolitane, rahat, turtă dulce, mini prăjituri) sunt distribuite prin două companii: Citron International SRL Constanţa şi Domino International Impex Voluntari, ambele firme fiind înfiinţate în acelaşi an - 2005. În prima firmă, Zikolov apare ca asociat cu un alt cetăţean bulgar, Sadula Aziz, dar şi cu românul Gabriel Mirică.
În cea de-a doua a figurat până recent, doar Gabriel Mirică, alături de Alisa Lăzărescu. Partenerul lui Zikolov din Citron, Gabriel Mirică, şi-a cesionat, anul trecut, partea sa din afacerea Domino către Bogdan Lăzărescu.

Firma din Ilfov îşi are sediul în casa Aureliei Cacuci, rudă cu Bogdan şi Alisa Lăzărescu.
Aurelia Cacuci şi rudele sale apar, în mai multe firme, ca asociaţi ai omului de afaceri Florin Burculescu, care controlează grupul de firme BFA.

Grupul BFA a anunţat, recent, că intenţionează să producă mărci private de mezeluri şi brânzeturi în Bulgaria pe care apoi să le comercializeze apoi în România. Florin Burculescu este asociat într-o firmă din grupul BFA chiar cu şeful masoneriei române, Eugen Ovidiu Chirovici. Alt nume important al masoneriei române, George Radu Serafim (contracandidatul lui Eugen Ovidiu Chirovici la ultimele alegeri pentru funcţia de Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, din 2006) apare şi el ca asociat, într-o altă firmă, cu Florin Burculescu, Aurelia Cacuci, Alisa Lăzărescu, şi Doru Surducan (alt nume vehiculat ca fiind membru al MLNR).
Sursa: vot.ro

joi, 5 martie 2009

SUA si UE la un pas de destramare sau de instaurarea dictaturii

Niciun comentariu :
In timp ce ieri Obama si Gordon Brown au cerut din nou crearea unei "noi ordini mondiale" pentru rezolvarea crizei situatia in SUA devine tot mai intunecata. Alan Keyes fost candidat la prezidentiale a declarat ca Obama este un comunist radical si trebuie oprit, altfel Statele Unite vor inceta sa mai existe. James David Manning un pastor american sustine ca Saul Alinsky, politician marxist, mentorul recunoscut al lui Barack Hussein Obama, era un satanist, probandu-si afirmatiile cu citate din cartile scrise de acesta. Gerald Celente, un analist american prezice pentru 2009 cea mai mare criza din istorie, haos social, lege martiala si un posibil razboi mondial daca SUA ataca Iranul. Igor Panarin prezice inceputul destramarii Statelor Unite in acest an urmand ca in 2010 din aceasta dezintegrare sa rezulte 6 noi state.

In acelasi timp Uniunea Europeana incepe si ea sa se dezintegreze iar birocratii sai care simt ca li se scurge puterea printre degete vor sa transforme acest proiect masonic intr-o dictatura asemanatoare Uniunii Sovietice unde totul este super controlat iar libertatile cetatenesti sunt total suprimate.

Ce face Romania in timp ce aceste mari puteri se prabusesc? De ce politicienii romani se comporta ca niste prostituate aplicand in continuare masuri impuse prin santajul SUA si UE, precum monitorizarea totala comunicatiilor, introducerea identificarii biometrice si a implaturilor cu cipuri?

Toata aceasta mascarada care a pornit odata cu inscenarea de la 11 septembrie, a facut ca tuturor europenilor si implicit noua romanilor, sa le fie impus un pasaport biometric (deocamdata) dar si colectarea a 19 tipuri de informatii personale, informaţii ce vor fi stocate timp de 13 ani, printr-o decizie care a primit deja aprobarea miniştrilor de Interne din UE. Astfel atat americanii cat si europenii isi fac baze de date uriase ce vor contine o multime de informatii despre toti cetatenii planetei. Oare suntem chiar atat de fraieri si ne vom lasa dusi de nas de aceste imperii care se prabusesc sau ne vom trezi si vom iesi la timp din turma?

14 mai 2002 - Bush anunta introducerea identificarii biometrice cu cipuri RFID:

SF-ul devenit realitate: medicina regenerativa

Niciun comentariu :
O pudra miraculoasa numita "extracellular matrix" sau "pixie dust", realizata din vezica urinara de porc, produce regenerarea diverselor tesuturi.

Senatorii din Comisia Juridica au aprobat trimiterea legii pasapoartelor biometrice in plen

Niciun comentariu :
Comisia juridica din Senat a aprobat un raport suplimentar de admitere a Ordonantei 207/2008 privind introducerea pasapoartelor electronice.

'Vreau sa va spun ca nu este vorba despre pasapoarte biometrice, ci despre pasapoarte electronice. De asemenea, cifra invocata nu exista, pasaportul nu are cod de bare, iar in CIP nu sunt stocate decat elementele vizuale in interiorul pasaportului si cele doua elemente, respectiv imaginea faciala si impresiunea digitala a doua degete pereche. De fapt, nu putem vorbi despre un cip, ci despre un mediu de stocare electronica', a declarat directorul Directiei Generale a Pasapoartelor, Aurel Viorel Sime, care a venit la sedinta comisiei cu o mapa burtdusita cu documente si mostre de pasapoarte biometrice.

Cu toate acestea, democrat-liberalul Iulian Urban a ridicat problema costurilor insemnate pe care le-ar ridica trecerea la noul tip de pasaport. 2,4 miliarde de lei noi ar costa intregul proces de trecere a romanilor la pasaportul biometric. "Un pasaport normal costa 96 de RON, acesta va costa 266 de RON. In conditiile in care in Romania sunt noua milioane de posesori de pasapoarte, aceasta afacere se ridica la 2,4 miliarde de RON. Romania este cea mai saraca tara din UE, de ce avem noi nevoie de cea mai avansata forma de pasapoarte?", a aratat senatorul PDL.

La randul sau, social-democratul Dan Sova a tinut sa-si exprime mirarea fata de necesitatea adaptarii pasaportului dupa ultimele tehnologii din domeniu, in conditiile in care electoratul din colegiul sau par coborati din "Carul cu boi" al pictorului Nicolae Grigorescu. "As fi mandru daca alegatorii mei nu ar merge in continuare in carul cu boi" a replicat Sova,la vestea ca Romania va fi prima tara din Europa care va implementa asemenea masuri de securizare a pasapoartelor.

Incurajat de suportul colegului de coalitie, Urban a propus celor prezenti introducerea unui amendament prin care sa se permita persoanelor, care din motive de libertate religioasa sau de constiinta refuza pasaportul biometric, sa primeasca un pasaport temporar. Ideea a fost respinsa pe motiv ca exista deja in ordonanta posibilitatea refuzului pasaportului biometric.

TVR dezinformeaza?

Niciun comentariu :
Intr-o stire a jurnalului TVR reporterul sustine mai multe informatii false precum cele ca cipul ar contine date unice si ca este imposibil de falsificat. De asemenea se sustine ca pasaportul ar contine codul 666. Un fapt interesant, dar daca este adevarat de unde provine aceasta informatie? De ce nu se furnizeaza detalii care ar putea contrazice toate argumentele autoritatilor? Cine doreste sa transforme discutia din jurul unui mijloc de monitorizare si control total, caracteristic regimurilor dictatoriale (cu adevarat satanice), intr-o fanatica disputa care se invarte prosteste si obsesiv in jurul cautarii unui anumit numar in pasapoarte?

marți, 3 martie 2009

In Romania a inceput implantarea oamenilor cu biocipuri!

3 comentarii :
Zilele trecute a aparut tot pe sest Hotararea Guvernului nr. 55/2009 privind dispozitivele medicale implantabile active publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 112 din 25.02.2009. Hotararea reprezinta primul pas pentru implantarea cipurilor la oameni, deocamdata doar sub pretexte medicale.

Cititi legea aici.

Sa fie o coincidenta ca dupa evenimentele din ultima perioda (decizia introducerii de cipuri RFID in acte de identitate, pasapoarte, carnete de conducere, introducerea de cipuri RFID in animalele de casa, alaturi de monitorizarea totala a comunicatiilor personale prin telefon si internet) apare si aceasta hotarare cu "caracter medical"? Masoneria se grabeste atat de tare cu masurile de promovare si legiferare a cipurilor incat acest lucru a devenit extrem de vizibil pentru oricine. Se mai indoieste cineva ca dupa implementarea cipurilor in acte urmeaza implantarea lor in oameni?

In lume microcipul uman RFID este promovat pentru implantare "benevola" in cazul aplicatiilor medicale, dar si pentru aplicatii de securitate sau localizare. In Mexic pentru "imbunatatirea securitatii" peste 160 de procurori au fost implantati cu microcipuri VeriChip similare cu cele implantate in cainii din SUA. Pe cand implantarea cipurilor si in procurorii din Romania? Se ofera cineva?


Terra a scapat "la mustata" de impactul cu un asteroid

Niciun comentariu :
Un corp ceresc a trecut la mica distanta de Pamant. Autoritatile au tinut secret evenimentul.

Este vorba despre un asteroid, cu diametrul de 40 metri, care zilele trecute i-a tinut cu rasuflarea taiata pe specialistii retelelor de monitorizare, ocupati pana peste cap sa calculeze orbite si sa evalueze potentialele pericole reprezentate de acest asteroid. In cele din urma s-a ajuns la certitudinea ca "2009 DD45" – cum a fost catalogat asteroidul – a trecut razant pe langa Terra, luni, 2 martie, la ora 13:44 GMT, la o distanta de doar 72.000 km, dublul distantei la care orbiteaza cei mai indepartati sateliti ai Terrei si a cincea parte a distantei dintre planeta noastra si Luna.

Ca dimensiuni, acest asteroid este comparabil cu cel care s-a prabusit in data de 30 iunie 1908 in regiunea Tunguska din Siberia, provocand o explozie echivalenta a 1.000 de bombe atomice precum cea de la Hiroshima si distrugand peste 2.000 km patrati de padure.

Detalii:
National Geographic: Surprise Asteroid Buzzed Earth Monday
New Scientist: Tunguska-sized space rock buzzes Earth
BBC: Space rock makes close approach
AFP: Space rock gives Earth a close shave
MSNBC: Asteroid flies closely past Earth

Iisus: "Fiindcă nu voi sunteţi care vorbiţi, ci Duhul Tatălui vostru este care grăieşte întru voi"

Niciun comentariu :
19. Iar când vă vor da pe voi în mâna lor, nu vă îngrijiţi cum sau ce veţi vorbi, căci se va da vouă în ceasul acela ce să vorbiţi;
20. Fiindcă nu voi sunteţi care vorbiţi, ci Duhul Tatălui vostru este care grăieşte întru voi.
(Evanghelia dupa Matei, Capitolul 10)
Aceste doua fraze fac parte dintr-o expunere mai larga a lui Iisus, in care se regasesc descrise si conditiile necesare si suficiente atingerii acestei stari de fapt extrem de valoroase, in care datorita existentei unei profunde rezonante, Duhul lui Dumnezeu este acela care inspira si se manifesta prin om.
In mod obisnuit procesul prin care un om alege ceea ce sa spuna, presupune un intens efort mental, in care pentru a se obtine un cat mai bun rezultat este necesara o atenta si cat mai minutioasa analiza a tuturor aspectelor relevante. Acest laborios proces mental intra insa in contradictie cu timpul extrem de scurt care este disponibil, si este complet inutil in situatiile care implica un raspuns spontan. Importante alte neajunsuri afecteaza calitatea acestui demers analitic: imposibilitatea cunoasterii tuturor factorilor implicati, imposibilitatea ponderarii importantei cauzelor care concura la obtinerea unui efect(cat de mult conteaza o anumita cauza in producerea unui efect) samd. Confruntati cu aceste dificultati, toti oamenii au tendinta sa le rezolve alocand un timp foarte mare in care cauta sa analizeze in fel si chip posibilele lor raspunsuri, sperand sa compuna astfel un raspuns din partea lor care sa fie cat mai satisfacator. Pentru cineva cu suficienta intelepciune de viata este insa evident ca dificultatile enumerate anterior nu pot fi depasite doar printr-o simpla abordare cantitativa a lor, adica alocand mai mult timp analizarii lor prealabile, inainte de a fi nevoiti sa formulam raspunsul nostru. Problemele de viata care ne sunt infatisate nu se compara nici pe departe ca si dificultate sau complexitate cu niste simple probleme de logica la care este suficient sa aplicam un algoritm simplu care conduce intr-un timp finit la rezultatul dorit.

Iisus indica insa si o alta stare de fapt, in care omul este inspirat de catre Duhul Tatalui Ceresc sa raspunda chiar si situatiilor extrem de dificile din viata, cum ar fi acelea in care chiar viata noastra (sau starea noastra de libertate) depinde de raspunsurile pe care le dam. Situatia descrisa de Iisus este fara doar si poate una mult mai buna decat cea a omului mediocru, si beneficiile ei pot fi apreciate numai din trairea practica a acestei stari de fapt. Aceasta inspiratie divina se aseamana cu procesul prin care mari inventatori au realizat in mod fulgerator solutia perfecta la problema care ii framanta. Un "canal" de comunicatie subtil se stabileste intre omul deschis catre Dumnezeu si Acesta, aceasta rezonanta fiind facilitata si de atitudinea implicita de umilinta prin care omul solicita ajutorul si inspiratia lui Dumnezeu. Functie de capacitatea rezonatorului de a intra in rezonanta cu emitatorul perfect care este Dumnezeu, ideile divine vor apare in mintea omului, acest proces curgand neintrerupt atata timp cat persoana in cauza este capabila sa mentina nealterata rezonanta interioara specifica acestei racordari la Mintea lui Dumnezeu. Acest mod de a proceda prezinta un dublu avantaj: pe de o parte ideile rezultate (pe care apoi omul le va transmite semenilor sai mai departe) vor fi de o intelepciune uluitoare, novatoare, surprinzatoare si conducand la cele mai bune(din punct de vedere divin) rezultate, iar pe de alta parte omul care traieste aceasta stare de rezonanta cu Duhul Lui Dumnezeu va avea o stare interioara extrem de rafinata si plina de pace. Este asadar o oarecare diferenta intre tensiunea unui om care isi face griji pentru ceea ce va spune intr-o situatie dificila, si cea a unui om inspirat de catre Dumnezeu in ceea ce e bine sa spuna, si este usor de sesizat care varianta este mai de dorit.

Trebuie foarte bine inteles ca un astfel de om care este in profunda comuniune cu Duhul lui Dumnezeu, nu este in niciun caz o portavoce inerta, o simpla statie de amplificare cu un rol pasiv. Iisus nu descrie aici starea unui medium care rosteste automat ceea ce ii vine in cap, si nici starea unui om care este prea prost pentru a interveni asupra unor idei pe care nu le intelege. Dumnezeu nu da fiilor sai iubiti doar pestele de mancare mura-n gura, ci le da stiinta de a prinde ce peste doresc, cand doresc, respectandu-i in totalitate ca fiinte avand o deplina libertate, asemanatoare cu El dar in mic. Mintea rationala continua sa aiba rolul ei chiar si in cazul descris de Iisus, numai ca omul devine capabil sa foloseasca intrumente superioare capabile sa-i ofere acces la bogatii de cunoastere nebanuite de catre omul mediocru.

Lesne de inteles ca in situatia descrisa de Iisus, starea unui om inspirat de Duhul lui Dumnezeu este caracterizata de o spontana detasare datorita pe de o parte contactului cu realitatea extrem de elevata a divinitatii, iar pe de alta parte datorita sentimentului de diminuare a identitatii egotice prin realizarea rolului de umil "mesager" al lui Dumnezeu, omul in niciun caz nemaiputandu-se mandri cu faptul ca este unicul contribuitor la realizarea actiunilor, si nici chiar cel mai important.

Merita sa fie subliniat ca omul ramane, chiar si in cazul descris de Iisus, unicul responsabil de modul in care informatiile primite de acesta de la Dumnezeu sunt apoi "traduse" de mintea rationala in idei exprimabile, de coloratura acestora, de claritatea lor s.a.m.d.

Romania data pe mana asasinilor economici de la FMI

Niciun comentariu :
Desi s-a discutat public indelung faptul ca un imprumut de la FMI este de nedorit si este ultima varianta pe care o va adopta Romania, aflam astazi ca guvernantii romani negociaza un imprumut cu aceasta institutie a guvernului secret mondial. Acest lucru se face dupa ce FMI a facut presiuni sa ne imprumute cu bani! Evident ca aceasta insistenta de a ne inrobi financiar, numai spre binele Romaniei nu este. Insa coruptia si manevrele oculte din guvernarea Romaniei au prioritate si nu va conta faptul ca rambursarea imprumutului este extrem de costisitoare si ca, de regula, tarii creditate i se impun conditii aberante precum cresterea impozitelor si taxelor, in fapt inadmisibile imixtiuni in politica interna. Ca sa nu mai spunem faptul ca de multe ori conditiile imprumutului raman secrete pentru public.

Dar daca se acorda acest imprumut cum vor fi folositi banii? Macar vor fi folosti eficient? Romania este fortata sa faca acest gen de cheltuieli si imprumuturi pentru a intra intr-o criza economica profunda (la fel ca celelalte tari din zona) si a fi la mana masoneriei mondiale.

Pentru a intelege mecanismul prin care sunt aduse la faliment tarile, sau prin care oamenii sunt transformati in sclavi, cu ajutorul creditelor acordate de banci, va recomandam vizionarea filmelor documentare: In Debt We Trust, inrobirea prin credite si Creditul ca instrument de inrobire a omenirii.

Cititi cu atentie si despre dedesubturile acordarii de imprumuturi in articolele:
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Interviu cu John Perkins, fost asasin economic: «Trebuie să cerem corporaţiilor să facă lumea mai bună»
Comisia Trilaterală controlează din umbră economia mondială

Pe aceeasi tema:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane

In Debt We Trust, inrobirea prin credite - documentar in limba romana

Niciun comentariu :
IN DEBT WE TRUST (Noi credem in credit) este ultimul film al lui Danny Schechter, fost producător la ABC News şi la CNN şi producătorul documentarului câştigător al premilor Emmy pentru "Weapons of Mass Deception", film ce dezvaluie rolul mass media în războiul din Irak.

Documentarul IN DEBT WE TRUST investighează fraudulosul sistem al creditelor care sta la baza sistemului economic ce este prabuşit intenţionat in zilele noastre.
Articol preluat de la depindedenoi.ro


Vizionati si documentarul:
Creditul ca instrument de inrobire a omenirii

Pe aceeasi tema:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane

Masoneria mai face o uniune continentala in Asia

Niciun comentariu :
Inca o uniune continentala a luat nastere. Se apropie tot mai mult momentul in care masoneria va dori sa preia controlul total la nivel mondial prin centralizarea puterii politice si militare, a puterii economice in urma provocarii crizei financiare si in final a unei unificari religioase fortate. Dupa Uniunea Europeana, UNASUR, clona sud-americana a UE, Uniunea Nord Americana (North American Union) si Uniunea Africana a fost fabricata si uniunea economica a ASEAN.

Liderii a zece state din sud-estul Asiei au semnat o declaratie de integrare a economiilor lor si de constructie a unui model de uniune economica si politica de tipul Uniunii Europene pana in 2015. Intalnirea hotaratoare a avut loc in Thailanda la acest sfarsit de saptamana, cu ocazia Asociatiei Natiunilor sud-est Asiatice, un eveniment anual, informeaza EuObserver. Sefii celor zece state au semnat Declaratia Cha-Am Hua Hin cu privire la Planul unei Comunitati ASEAN (2009-2015). Planul prevede crearea unei piete unice - fara o moneda unica, insa - in urmatorii sase ani.

"Tinta ASEAN este urgentata de criza financiara globala" se arata in declaratia de 12 pagini. "ASEAN trebuie sa raspunda eficient la aceasta criza financiara pentru a-si pastra pozitia centrala in arhitectura regionala" se mai arata in document. ASEAN, fondata in 1967, reuneste Indonezia, Thailanda, Malaezia, Singapore, Brunei, Filipine, Cambodgia, Laos, Myanmar si Vietnam.
Stire preluata de pe Ziare.ro

Mai multe despre planurile de creare a uniunilor continentale si despre viitoarea dictatura globala in documentarele:
Zeitgeist partea a 3-a
Endgame (Joc Final)

luni, 2 martie 2009

DECI SE POATE! Austria si Ungaria isi impun vointa in fata UE: fara porumb modificat genetic Monsanto

Niciun comentariu :
Austria si Ungaria au avut cistig de cauza in problema porumbului modificat genetic produs de compania Monsanto. Consiliul european al ministrilor Mediului din UE a decis luni ca nu poate forta cele doua tari sa aprobe cultivarea acestui tip de porumb, transmite AFP.

Doar patru tari dintre cele 27 de state membre - Marea Britanie, Finlanda, Olanda si Suedia - au sustinut propunerea Comisiei Europene, care cerea Austriei si Ungariei sa ridice interdictia de a cultiva porumbul modificat genetic de la Monsanto.
Stire hotnews.ro

Altii stiu sa-si impuna vointa in fata UE. Noi romanii insa ne supunem orbeste fata de noua Poarta unde fanariotii din Romania isi pleaca capetele si vand pe mai nimic interesele tarii si ale populatiei.

MITING ANTI-CIP SAMBATA 7 MARTIE 2009

2 comentarii :
Sâmbătă, 7 martie 2009, între orele 12:30-16:30, va avea loc un marş de protest împotriva implementării cipurilor biometrice în documente (paşapoarte, permise de conducere auto, cărţi de identitate).

Mitingul va începe în Piaţa Universităţii, la ora 12:30, în scuarul de pe partea Spitalului Colţea. La ora 13:30 se va porni în marş către Piaţa Unirii - în dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, până la ora 16:30.

Nu suntem de acord cu Hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de a nu condamna introducerea cipurilor biometrice în documentele cetăţenilor din România, aşa cum au făcut toate celelalte Biserici Ortodoxe din alte ţări.

Organizatorul mitingului este Asociaţia Civica Dreptate.

Sunt invitaţi să participe la acest miting toţi cei care doresc să protesteze împotriva cipurilor biometrice. Participarea se va face individual, fără însemne sau drapele ale altor ONG-uri sau partide politice, aspect valabil şi pentru organizatori. Va rugam sa va mobilizati exemplar si sa veniti cu rude, prieteni, colegi pentru ca in spatele acestui sistem de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o intreaga dictatura.

Cei care doresc să ia cuvântul la microfon la această manifestare, sunt rugaţi să contacteze în prealabil organizatorii, pentru a fi trecuţi pe lista de vorbitori. Termenul limita de înscriere pe listă este vineri, până la orele 20:00.

Comitetul de organizare

Persoana de contact:
Galamboş Tiberiu 0732 745 763
0746 586 729
e-mail: asociatia_dreptate_hd at yahoo.com

Sursa: http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/un-nou-protest-impotriva-cipurilor-biometrice_12468.html

Elementele biometrice nu se identifică şi nu constituie elemente de siguranţã.

Niciun comentariu :
Societatea civila se implica puternic in problema pasapoartelor cuprinzand elemente biometrice . Actiunea Pentru Educatie si Libertate - Asociatia Civic Media, isi schimba declaratiile, adica aduc in discutie nu problema numarului ocult 666, si vin cu argumente de ordin juridic si tehnic care demonstreaza faptul ca , elementele biometrice nu constituie elemente de siguranta, deci nu se justifica culegerea lor.

Autorităţile competente au avut în vedere la introducerea acestor acte cu elemente de siguranţă tip cip şi biometrice îmbunătăţirea securităţii cetăţenilor şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii şi a fraudelor constând în falsificarea acestor documente.

Conform Preambulului din O.U.G. 94/2008 pentru stabilirea unor măsuri privind punerea în circulaţie a paşapoartelor electronice precum şi a altor documente de călătorie, se face referire la prevederile Regulamentului Consiliului C.E. nr.2252/2004 „privind standardele pentru elementele de securitate şi elementele biometrice integrate în paşapoarte şi în documentele de călătorie… emise de statele membre”.

Din interpretarea gramaticală a textului „elemente de securitate şi elemente biometrice” rezultă că elementele biometrice nu sunt catalogate ca fiind elemente de siguranţă ale noilor acte electronice şi nu aduc nici un aport la sporirea securităţii documentului şi a societăţii în ansamblul ei, astfel că nu se justifică introducerea datelor biometrice în actele electronice.

Simpla prezenţă a elementelor de siguranţă, astfel cum sunt definite în preambul, este suficientă şi necesară pentru a asigura scopul urmãrit de legiuitor, respectiv crearea unui climat de securitate amplu si marit, atât în privinţa prevenirii şi combaterii criminalităţii, cât şi în privinţa prevenirii fraudelor cu privire la aceste acte.

Datele biometrice prin ele însele nu sporesc securitatea documentului.

Prin adăugarea amprentelor ca mod de identificare a unei persoane şi introducerea acestei informaţii în paşaport într-un mediu de stocare electronic nu este sporită securitatea documentului întrucât în momentul în care titularul foloseşte documentul acel cip este citit de un dispozitiv şi posesorul documentului este presupus a fi deţinătorul legal al acestuia.

Numai în eventualitatea unei posibile folosiri neautorizate amprenta aflată ca informaţie criptată pe cip va fi comparată cu amprenta digitală luată în timp real şi se va stabili dacă posesorul nu este acelaşi cu titularul documentului.

Practic este inutilă introducerea amprentării digitale în paşaport intrucât această dată biometrică devine fiabilă şi ajută numai în cazul producerii unor eventuale evenimente menţionate mai sus când oamenii vor fi amprentaţi în timp real.

Dispozitivul de citire a cipului va reţine informaţia că, de exemplu, cetăţeanul x a trecut în statul x din afara U.E. în ziua x. Nimeni nu va verifica la acel moment dacă amprenta şi imaginea facială ale celui care foloseşte documentul de călătorie sunt ale lui sau utilizează o identitate falsă.

Controlul se va efectua tot în modalitatea actuală, respectiv prin verificarea datelor biografice, materiale şi a fotografiei de pe document cu cel ce pretinde ca îi aparţine acel document.

Numai dacă să zicem că la graniţele din afara U.E. vameşul respectiv are suspiciuni cu privire la o persoană sau primeşte informaţii oficiale că acea persoana e suspectă, numai în aceste situaţii se va face o comparaţie între datele biometrice ale celui care foloseşte paşaportul şi datele biometrice stocate electronic în paşaportul respectiv.

Astfel, amprenta este inutilă ca dată biometrică în sine, aceasta şi-ar justifica utilitatea numai dacă se urmăreşte identificarea la graniţe nu doar a documentului în sine ci şi a persoanei printr-un dispozitiv de citire a amprentei (adică degetul este pus pe un dispozitiv electronic de citire şi computerul verifică dacă datele corespund).

Problema introducerii datelor biometrice în paşaport şi modul în care acestea sunt folosite, sunt de domeniul eticii tehnologice şi chiar de domeniul teologiei, şi pot fi dezvoltate în cuprinsul acestor domenii. Cititi si materialele atasate:
memoriu apel-civic-media
studiul-comitetului-ec-si-social-european

Articol preluat de pe site-ul senatorului Iulian Urban.

Românii sunt spionati pe messenger

Niciun comentariu :
Desi autoritatile si serviciile secrete se jura ca prin legea Big Brother nu va fi interceptat continutul comunicarilor, iata ca lucrurile stau cu totul altfel. Sub protectia masoneriei mondiale Securitatea prinde iar coaja si ne spioneaza mai mult decat inainte de revolutie. Pentru ce au mai murit atunci cateva mii de oameni? Pentru ce s-a strigat Libertate?

Recenta lege privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii a provocat un adevarat scandal national. Interceptarea comunicarilor se practica insa din cele mai vechi timpuri. Pe masura ce tehnologia a evoluat, mijloacele si metodele de spionaj au avansat catre supravegherea tuturor transmisiilor electronice, incluzand telefonul mobil, mesageria vocala, e-mail dar si chatu-rile in timp real. Organizatiile interesate de interceptarea datelor sunt serviciile secrete, departamentele de combatere a crimei organizate si antidrog din cadrul politiilor nationale, dar si unele organizatii criminale. Desi institutiile statului au cadru legal pentru interceptarea comunicatiilor cetatenilor, de cele mai multe ori chiar angajatii acestor entitati intercepteaza fara respectarea normelor in vigoare. La ora actuala, cele mai vizate modalitati de comunicare sunt cele mai populare chat-uri in timp real (Instant Messaging sau IM), Yahoo! Messenger si Skype. Atat Skype, cat si Yahoo! Voice au si un serviciu ce ofera utilizatorilor efectuarea apelurilor telefonice prin Internet, utilizand tehnici de tip VoIP. Folosindu-se de o serie de programe special elaborate, politistii si angajatii serviciilor secrete ne pot intercepta, fara efort si fara un mandat judecatoresc, mesajele scrise si vocale trimise/primite prin banalul Yahoo! sau Skype. Materialele astfel stranse pot fi folosite in cadru extrajudiciar. Se pare ca anchetatorii romani recurg la asemenea interceptari, informatiile stranse fiind valorificate pentru stabilirea cercului de suspecti sau pentru stabilirea locului si orei unui flagrant delict.

Comunicatiile prin Skype si Yahoo! Messenger sunt interceptate cu ajutorul unui "packet sniffer". Este vorba de un program care, instalat pe unul dintre serverele retelei, poate aduna si transmite toate informatiile care circula intre computerele vizate si Internet. Packet sniffer poate lucra cu sau fara filtru. Cand programul este setat "fara filtru" inseamna ca sunt inregistrate toate informatiile/ comunicatiile realizate prin reteaua respectiva. Aceasta metoda inseamna ca interceptarea se realizeaza undeva "pe firul" dintre client si server si este cunoscuta in randul specialistilor in IT drept "man-in-the- middle" sau MiM. Astfel, MiM citeste toate pachetele din retea pe portul de Yahoo (5050 tcp) si le poate salva cu scopul de a le valorifica mai tarziu. O alta metoda de urmarire si interceptare a comunicatiilor prin chaturile in timp real, precum a convorbirilor VoIP, este urmarirea desktopului printr-un program de tip "Remote Administrator" , instalarea unor programe pe servere ce monitorizeaza traficul de pachete si poate diferentia pachetele ce contin discutii intre utilizatorii de Yahoo! Messenger sau Skype, le triaza si le stocheaza pentru a fi prelucrate ulterior. Se mai pot utiliza si programe de tipul "keylogger" care pot salva toate logurile tastaturii (adica salveaza orice tasta care se apasa) si apoi, sub forma unui raport, poate trimite e-mail la persoana care le-a solicitat. Peste 40 la suta dintre utilizatorii romani sunt afectati de atacurile prin mesageria instantanee printre care Yahoo! Messenger, Skype, MSN sau Gtalk, arata un sondaj Gecad, compania specializata in servicii de securitate IT. Conform sondajului, peste 35 la suta dintre utilizatori au raspuns ca au fost atacati de cel putin doua ori prin mesageria instantanee. Peste 26% dintre cei intervievati considera ca este posibil sa fi trecut printr-o astfel de situatie, dar sa nu-si fi dat seama. Gecad precizeaza ca atacurile prin chat in timp real se desfasoara in diferite moduri. Unul dintre ele, cand atacatorul trimite victimei un fisier infectat sau un link catre un site malitios, sub pretextul ca acesta reprezinta ceva interesant, seamana foarte mult cu declansarea unui atac cu viermi, prin intermediul e-mailului.

Primul dosar penal realizat de magistratii romani bazat pe interceptarea unor discutii purtate pe Yahoo! Messenger privea doi indivizi care faceau parte dintr-o retea de falsificatori de carduri bancare. Sergiu Gabriel Drutca si Cristian Laurentiu Paslaru au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT, intr-un dosar in care s-au folosit inclusiv interceptarile comunicatiilor pe Yahoo! Messenger.

Articol aparut astazi in ziarul Ziua.

RFID - intre spionaj si utilitate

Niciun comentariu :
Un articol aparut in anul 2005. Iata de ce nu s-a initiat o dezbatere pe tema folosirii RFID in Romania: oamenii nu erau dispusi sa renunte la intimitatea lor inca din 2005. De aceea autoritatile romanesti aflate sub influenta masoneriei au decis sa implementeze aceste masuri pe furis, fara consultarea populatiei pe o perioada de 36 de luni asa cum stabilesc prevederile europene.

Anul 2010. Va uitati linistit la emisiunea de stiri preferata pentru a vedea ce se mai intampla in lumea nebuna a tehnologiei. Emisiunea se intrerupe pentru un calup de publicitate. Va ganditi ca este momentul potrivit sa va turnati o cafea sau un ceai, dar pe ecran apare chipul iubitei dumneavostra care va indeamna sa cumparati ultimul model de mp3 player cu hard disc miniatural de 1,5 TB si care cantareste numai 20 de grame (ideal in orice situatie) oferit cu generozitate de reteaua de distributie Wall-Stone.

Nu aveti timp sa va reveniti din momentul de stupefactie; pentru ca urmeaza un clip publicitar in care cel mai bun prieten va recomanda un automobil ultimul tip, personalizat exact pe dorintele pe care le-ati expus ultimului dealer cu care ati vorbit despre schimbarea masinii. Contrariat, inchideti televizorul, dar ati uitat sa deconectati Internetul. Din boxele media center-ului rasuna suav vocea iubitei dumneavostra care va aduce aminte ca numai prezervativele cu latex de ultima generatie va vor feri de neplacerea urmasilor nedoriti.

Halucinati ? Ati intrat in scenariul prost al unui SF de a mana a doua ? Nu ! Bun venit in lumea minunata a RFID-ului ! (unde stim totul despre cum sa ne servim clientul favorit)

RFID-ul (radio frequency identification), despre care se vorbeste din ce in ce mai mult si mai insistent in ultimul timp (numai la CeBIT 2005 au fost cel putin cinci prezentari despre beneficiile, implicatiile si metodele de aplicare ale tehnologiei) nu este o inventie de ultima ora, asa cum ar crede cei mai putin avizati.

Tehnologia s-a impus in al doilea razboi mondial, cand o inventie cam ciudata pentru vremea respectiva, radarul, i-a ajutat pe britanici sa castige Batalia Angliei. Initial, radarul nu putea distinge intre avioanele britanice si cele germane, dar introducerea unui emitator IFF (identification friend or foe) a permis diferentierea semnalelor emise. Timp de aproape 50 de ani nu s-a mai auzit nimic despre RFID, pana cand in 1999 cei de la MIT au inceput sa studieze modul in care lanturile de distributie ar putea sa beneficieze de aceasta tehnologie.

Initial, ideea era generoasa: cumparatorul se indreapta spre casa cu ultimele sale achizitii, si in loc sa mai astepte ca angajatul sa scaneze codul de bare al fiecarui produs in parte, pentru a face totalul, totul are loc instantaneu, un cititor RFID identificand toate produsele pe baza etichetei RFID si cerand doar introducerea cartii de credit pentru a retine suma totala. Si totul datorita unei etichete minunate. Iar in plus, lantul de retail isi poate actualiza automat stocurile, stie care este starea produsului si toate detaliile de care are nevoie pentru a face o oferta competitiva cu care sa isi mai deschida inca 5 magazine.

Si toate acestea datorita unei etichete minune, RFID. Cel putina asa suna secenariile fericite ale retailerilor si hypermarket-urilor. In realitate insa...

Sistemul RFID se bazeaza pe identificarea oricarui obiect pe care s-a atasat o eticheta ce emite un cod electronic unic. (eticheta RFID). Pentru ca o eticheta sa fie identificata este nevoie de un cititor RFID care poate fi plasat practic in orice zona. Nici o eticheta RFID nu este identica cu alta, asa cum se intampla in acest moment cu codurile de bare si de aceea primele sisteme RFID au fost introduse in cladirile in care era nevoie de nivele certe de securitate. Insa tehnologia este aplicabila pentru orice obiect, chiar si pentru cele aflate in miscare, si de aceea nu a durat foarte mult pana a atras atentia celor implicati in distributie.

Spre deosebire de codurile de bare, folosite in acest moment ca standard, etichetele RFID au avantajul de a putea contine si alte date in afara de pret, precum caracteristicile sale, data la care a fost mutat dintr-un loc in altul, temperatura la care se afla.

In functie de alimentare, etichtele RFID pot fi pasive sau active. Etichetele RFID pasive nu au o sursa de energie proprie si dimensiunile lor sunt de 0,4 x 0,4 la o grosime mai mica decat cea a unei foi de hartie. In momentul in care sunt strabatute de semnalul emis de antena cititorului RFID, aceste etichete se activeaza si transmit ca raspuns informatiile stocate in prealabil. Acest raspuns este de obicei un numar de identificare, pe care receptorul RFID il decodeaza si il interpreteaza. Raza de actiune in care etichetele pot interactiona cu cititorul este variabila de la 10 mm la 5 metri. Cele active sunt dotate cu o sursa de energie, pentru a stoca in memorie datele cu care au fost inregistrate si pot fi citite si scrise si de la distante mai mari. In acest moment o astfel de eticheta RFID activa are dimensiunea unei monede, o raza de actiune de cativa zeci de metri si o durata de viata a bateriei de cativa ani.

Exista 4 tipuri de etichete, diferentiate prin frecventa radio: cele Low frequency ( cu frecventa intre 125 si 134 kilohertzi), cele High frequency (13,6 megahertzi), etichete UHF (868 pana la 956 megahertzi) si etichete Microwave (la frecventa 2,54 GHz).

Problemele au inceput sa apara in momentul in care un grup de activisti in domeniul drepturilor omului au inceput sa isi puna niste intrebari, care sunau cam asa: "Daca fiecare produs de la o ciocolata si pana la automobile, are un cod unic de identificare si acesta poate fi aflat de orice cititor RFID, atunci nu inseamna ca un distribuitor poate afla ce haine poarta un client, de unde le-a luat si de cat timp le are ?". Iar daca acel client a platit cu un card de credit, atunci este o joaca de copil sa poti afla detaliile despre acesta, sa faci un profil de client si sa ii pot oferi reclama directionata?

Practic, scenariul in care fiecare client vede reclame personalizate pe ecrane inteligente, care l-au identificat dupa eticheta de pe pantofi, (remember Minority Report ?), nu mai este decat la cel mult 3 ani distanta. Raspunsul pe care l-au dat companiile de retail, ca in momentul in care cumperi cu cartea de credit, oricum divulgi o serie de informatii personale, nu este viabil pentru ca orice persoana inarmata cu un cititor RFID poate afla cat te-au costat hainele si de unde le ai, ce mananci, pe unde te-ai plimbat si asa mai departe. Practic, ni se propune o societate in care toata lumea va sti totul despre toata lumea, in varianta ideala sau in care un numar restrans de oameni vor stii totul despre ceilalti, intr-un fel de Big Brother planetar.

Experimentele pe care companii ca Wal Mart, Gillette sau Metro le-au facut cu etichetele RFID au demonstrat ca totusi consumatorii nu sunt dispusi sa renunte la intimitatea lor, in favoarea unui timp mai scurt petrecut la case. In Germania, protestele grupului FoeBuD, fata de initiativa Metro de a introduce RFID-ul au fost atat de puternice incat Metro a anulat proiectul. Iar cum biletele de la urmatorul campionat de fotbal vor contine un cip RFID, grupul Foebud este deja pe pozitii. Wal Mart nu a renuntat insa si si-a anuntat toti partenerii ca trebuie sa introduca etichete RFID pe produsele lor.

Al doilea raspuns pe care partizanii tehnologiei il dau este ca etichtele RFID pot fi desprinse si ca totul s-ar rezolva prin anuntarea cosumatorului ca produsul pe care l-a cumparat contine o astfel de eticheta. De cele mai multe ori insa indepartarea acestora nu este insa foarte simpla sau conduce la deteriorarea produselor.

O alta solutie ar putea fi criptarea ID-urilor, astfel incat acestea sa nu poate fi citite si decriptate decat de cel care a emis etichetele. Dar, aceasta nu rezolva intimitatea clientilor fata de distribuitori. Acestia nu sunt dispusi sa renunte prea usor la mina de aur pe care o reprezinta datele exacte despre un anumit client si preferintele acestuia. Si cu toata opozitia, cheltuielile pentru implementarea RFID-ului vor ajunge la 3 miliarde de dolari pana in 2008.

O alta solutie ar putea veni de la organizatii ca FoeBuD, care a dezvoltat un detector de RFID-uri care nu permite cititoarelor RFID sa citeasca datele de pe etichete, atunci cand acestea sunt in raza de actiune. RSA a propus un aparat de bruiaj, care emite un semnal ce mascheaza restul etichetelor RFID. Asadar solutii exista, dar nu sunt dintre cele mai comode.

Sa ne intelegem...RFID-ul este o tehnologie interesanta si poate avea multe utilizari favorabile, insa pana in momentul in care aspectele legate de intimitatea utilizatorilor nu vor fi rezolvate printr-o legislatie extrem de coerenta, RFID-ul nu este o alternativa la codurile de bare.

Si chiar, cea mai eficienta si clara legislatie nu ne poate feri de abuzuri. Oare cati dintre noi sunt dispusi sa renunte la initimitatea lor in favorea unor cumparaturi mai rapide?