Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Adrian Nastase recunoaste ca descinderile impotriva MISA au fost "o mare greseala"

Niciun comentariu :
In cadrul emisiunii “Stirea Zilei” de la Antena 3 din data de 8 aprilie 2009, Adrian Nastase a recunoscut ca descinderile mascatilor impotriva MISA din anul 2004 au fost o mare greseala. Fostul prim ministru continua totusi sa minta cu nerusinare ca nu a fost implicat in organizarea lor. Noi insa n-am uitat de stenogramele PSD care dovedesc faptul ca diversiunea contra MISA a fost realizata la ordinul sau, fapt confirmat indirect de catre Marian Vanghelie.


"Ion Cristoiu: Iertaţi-mă o secundă. Două minute şi-am terminat. Mă uit la dumneavoastră şi nu-mi vine să cred că v-am apărat. În primul rând, că dumneavoastră mi-aţi făcut un proces de intenţie pe care-l consider mizer. [..] Vă reamintesc că dumneavoastră aţi pierdut alegerile, printre altele, şi pentru că aceeaşi poliţie - şi chiar era condusă de ministrul dumneavoastră de Interne - şi aceiaşi procurori au ordonat o percheziţie cu mascaţi, brutală, la televizor, la MISA. Vă reamintesc... poate greşesc!?...

Adrian Năstase: Aşa este.

Ion Cristoiu: Şi după asta vi s-a atribuit dumneavoastră. Eu n-am făcut altceva... şi am o rugăminte, nu-mi faceţi procese de intenţie. Eu am spus în felul următor. Sunt de acord să criticăm un personaj politic, ca şi pe dumneavoastră şi v-am luat apărarea din acest punct de vedere, dar nu cu mijloace propagandistice. Eu cel puţin nu mă înscriu în piesa asta.

Adrian Năstase: [..]Iar în ceea ce priveşte MISA şi mascaţii aveţi perfectă dreptate. [..] Şi cred că a fost o chestiune absolut stupidă, aşa cum a fost construită.

In finalul emisiunii Adrian Nastase declara:
"Sigur, în aceeaşi speranţă că astfel de lucruri stupide nu se vor mai întâmpla în România. Repet, îmi asum şi eu o vină pentru unele din lucrurile din perioada 2000-2004. Dar cred că astfel de lucruri n-ar trebui să se mai întâmple."

Cititi si:
La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA
Ziarul Cancan ne citeaza
Din nou despre Adrian Nastase
Adrian Nastase semnalizeaza ca spera sa scape de justitie cu ajutorul colegilor francmasoni

Internetul a devenit extrem de periculos pentru masoneria mondiala

5 comentarii :
SUA si UE vor sa restrictioneze internetul si la nevoie chiar sa-l inchida complet. Google limiteaza accesul la unul dintre cele mai populare servicii ale sale: Google Video.
 
Dezvaluirile si informatiile alternative oferite in principal de catre bloggeri si comunitati nedependente de mass media corporatista au devenit in ultima vreme tot mai numeroase si mai credibile, punand in real pericol campaniile de manipulare colectiva la nivel global. Planul masonic de stavilire a acestei adevarate treziri mondiale contine 2 elemente:
1. Controlul si restrictionarea internetului pe diverse motive: de securitate, comerciale, administrative, etc. Astfel se creeaza bazele unei cenzuri globale a internetului dupa modelul experimentat in China, a detectarii si reprimarii opozantilor dictaturii noii ordini mondiale.
2. Preluarea subiectelor asa zis "conspirationiste" de catre mass media aflata sub control masonic. Crearea de falsi opozanti si directionarea curentului de trezire pe linii moarte.

Una din masurile de control aparute recent in SUA este o propunere legislativa ce ar acorda Preşedintelui Obama autoritatea de a închide reţelele publice şi private de comunicatii - incluzând restricţiile de trafic internet - ca parte a unui plan de urgenţă. Proiectul de lege a fost introdus de John Rockefeller, senator democrat de Virginia de Vest.

The Cybersecurity Act of 2009
(PDF) ii ofera de asemenea presedintelui posibilitatea de a declara “o stare de urgenta in ciber-spatiu” astfel incat se poate merge pana la inchiderea sau limitarea drastica a traficului pe internet in “interesul securitatii nationale”. Documentul nu specifica insa limpede care sunt conditiile necesare declararii unei astfel de stari de urgenta in ciber-spatiu, conceptul de interes al securitatii nationale fiind definit prea vag.

Si in Europa exista demersuri similare de cenzurare a internetului, mascate sub reglementari comerciale si ale telecomunicatiilor. In luna mai urmeaza sa fie votate in Parlamentul European propuneri legislative ce vor limita accesul la internet. Daca sunt adoptate legile vor permite providerilor de internet sa impuna ce aplicatii sau site-uri avem voie sa folosim in internet. Download-ul peer to peer ar putea fi interzis si de asemenea sunt vizate limitarea aplicatiilor care permit telefonia gratuita prin internet. (Detalii la: http://www.laquadrature.net/Telecoms_Package) Toate aceste ingradiri la nivel european vin dupa o serie de planuri promovate anterior, de cenzurare a blogurilor la nivelul UE, implementarea unui sistem centralizat de supraveghere de tip web 3.0 si implementarea unor legi abuzive privind internetul in Franta.

Nici Google nu este in afara acestui plan de ingradire a libertatilor. Compania a inchis recent pentru publicul larg, posibilitatea de a face upload la fisiere de tip video pe portalul sau specializat "Google Video". De asemenea accesul la facilitatile de tip "cele mai vizionate/cele mai postate filme", a fost desfiintat. Aceasta masura vine fara indoiala in urma succesului gigantic de care s-au bucurat la nivel global filme on-line precum Endgame, The Obama deception, Imaginea de ansamblu (The Big Picture), Partea a 3-a a primei serii a filmului Zeitgeist si alte filme ale curentului ce se opune dictaturii mondiale masonice ce utilizeaza tehnologia intr-un mod malefic.

In ciuda detinerii controlului asupra majoritatii mass media, masoneria mondiala este pe cale sa piarda definitv razboiul informational. Adevarul nu mai poate fi stavilit oricata cenzura si oricate masuri restrictive se vor adopta. Iar masurile nepopulare fac si vor face tot mai vizibil planul de instaurare a dictaturii totale.

miercuri, 15 aprilie 2009

Liderii PD-L vor sa impuna si buletine cu cip biometric

Niciun comentariu :
Liderul grupului PD-L Mircea Toader a declarat că, alături de câţiva colegi, doreşte să prezinte Guvernului o iniţiativă legislativă prin care să se extindă forma paşapoartelor biometrice şi la cărţile de identitate, cu adăugarea unui cip care să permită accesul în sistemul informatic bancar.

Toader a precizat că PD-L susţine necesitatea aprobării ordonanţei guvernamentale privind paşapoartele electronice, arătând că disputele de natură religioasă create în jurul acestei ordonanţe sunt "fără sens". "Nu am făcut altceva decât să respectăm condiţiile şi termenele prevăzute de UE", a precizat liderul PD-L.

"PD-L susţine această ordonanţă de urgenţă, mai ales că sunt achiziţionate şi echipamentele. Acest sistem de paşaport ar trebui extins la sistemul de evidenţă a populaţiei, la cărţile de identitate, cunoscând de acum că aceste cărţi de identitate sunt relativ uşor de falsificat", a susţinut Mircea Toader, adăugând că ar putea promova, împreună cu alţi colegi şi cu Guvernul, o iniţiativă prin care să se extindă această formă de paşaport electronic chiar la cărţile de identitate, cu posibilitatea introducerii unui cip care să-i permită proprietarului şi accesul în sistemul informatic bancar.

"Este o iniţiativă a mea şi a câtorva colegi, vrem să o susţinem, să o prezentăm Guvernului. Este numai o idee, analizându-o cu cei de la Direcţia de Paşapoarte am discutat şi despre posibilitatea aceasta, dacă se poate din punct de vedere tehnic", a precizat Toader.

Liderul PD-L a prezentat câteva avantaje ale unui astfel de sistem, arătând că nu poate fi falsificat, iar datele suplimentare pot fi de ajutor în unele cazuri, cum ar fi accidentele, catalogând drept "o poveste" ideea că, având astfel de acte de identitate, posesorii ar putea fi urmăriţi.

Si uite asa, incet incet, PD-L implineste intentia unui membru al familiei Rockefeller asa cum a fost relatata de regretatul regizor Aaron Russo:

"Intreaga agenda a elitei masonice este crearea unui guvern mondial intr-o lume in care fiecare om are implantat un cip RFID sub piele, iar toti banii se vor afla in acele cipuri adica nu vor mai exista bani lichizi. Toate aceste planuri vin de la Rockefelleri, asta vor ei sa faca: toti banii vostri vor fi in cipuri si nemaiexistand bani lichizi, ei vor putea sa-ti ia din bani atat cat vor si atunci cand vor dori. Daca vor spune esti dator atatia bani drept taxe atunci pur si simplu ii iau in mod digital de pe cip. Control total. Si daca esti un om obisnuit si protestezi pentru ceea ce fac, atunci iti vor dezactiva cipul. Si in acel moment nu mai ai nimic: nu poti cumpara mancare, nu poti face nimic, e controlul total al oamenilor. Acel cip este conectat cu o baza de date in care sunt stocate cumparaturile tale, platile, absolut tot ceea ce faci, toata viata ta este acolo. Ei vor un guvern mondial controlat de ei, toata lumea sa aiba cipuri implantate, iar toti banii sa se afle in acele cipuri pe care ei le controleaza. Astfel vei deveni un sclav, un servitor al acestor oameni, acesta este scopul lor, acestea le sunt intentiile!"

Sa fie oare doar o coincidenta faptul ca astfel de intiative sunt anuntate sau legiferate doar in preajma Craciunului si a Sarbatorii Invierii?

luni, 6 aprilie 2009

Sa stii, sa vrei, sa indraznesti, si SA TACI

Niciun comentariu :
Mic comentariu asupra ultimei afirmatii din acest dicton: sa taci.

Fara indoiala aceasta ultima afirmatie luata in sensul ei direct, de a nu vorbi, de a nu spune altora despre realizarile tale (cu exceptiile de rigoare), de a nu-ti irosi timpul si energia in discutii si controverse sterile, are o valoare practica dovedita si care nu mai trebuie comentata prea mult.

Exista insa o indicatie practica mult mai elevata ascunsa in acest ultim indemn integrat in acest aforism: tacerea mintii. Este o referire la cheia esentiala a practicii Yoga asa cum a fost ea sintetizata de Patanjali: chitta vritti nirodha (incetarea fluctuatiilor mentale).

A actiona intr-o stare de calm si liniste perfecta a mintii ne permite sa putem intra in rezonanta cu esentele (energiile subtile de baza) rafinate ale Existentei. Aceasta stare de (existenta in) adanca tacere a mintii ne permite sa descoperim secretele fericirii si faptul ca ea, fericirea, nu depinde de ceva exterior si nu depinde nici chiar de propria noastra minte sau de feluritele lumi care apar, se misca si dispar in interiorul propriei noastre minti. Aceasta actiune (desfasurata de constiinta noastra) in tacere (a mintii) ne ofera totodata o intelegere efectiva a (mecanismelor) iluziei care mentine omul intr-o cautare oarba, inconstienta si sterila(ineficienta) a fericirii(de multe ori omul nefiind nici macar constient de ceea ce cauta el in ultima instanta).

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Un vis cu Grieg si niste coincidente

5 comentarii :
Imi aduc aminte destul de rar visele, de obicei doar pe cele care imi dau o stare atat de puternica incat aceasta ramane in sufletul meu si dupa ce ma trezesc.

In noaptea trecuta l-am visat pe Grieg, facusem ceva impreuna sau discutasem despre ceva (nu imi mai aduc aminte despre aceasta cu precizie) si ca urmare a atmosferei de satisfactie rezultata, ca un fel de premiu, a aparut in mine ideea ca as putea sa-l rog sa ma ajute cu ceva. Asa ca i-am zis: "Grieg, am cutare problema de sanatate, te rog sa-mi spui ce sa fac ca sa ma vindec." Si Grieg spune "Sigur ca da", si-mi inmaneaza o foaie cu foarte mult scris pe ea. Eu am luat acea foaie foarte bucuros, ca ma gandeam ca "uite ce multe indicatii imi da Grieg, ca e foarte mult scris pe ea". Cand insa dau sa citesc ce scria pe foaie raman stupefiat: pe foaie scria numai in maghiara, si evident eu habar n-am maghiara si nu intelegeam niciun cuvant. Mi-am zis imediat ca Grieg rade de mine, am fost destul de revoltat, am vrut sa-l intreb de ce mi-a dat indicatiile in maghiara cand eu nu puteam sa inteleg nicio iota, dar el plecase asa ca n-aveam ce lamuriri sa mai cer si oricum atmosfera din vis era ca aia trebuia eu sa fac(ce scria pe foaie) si ca Grieg stiuse ce facuse. Am cautat un dictionar in maghiara, si atunci pe acea foaie de hartie unele cuvinte ici si colo pe acea foaie s-au transformat din maghiara in romana, dar oricum erau prea putine ca sa inteleg ceva din ce scria acolo. Visul s-a incheiat cu ideea ca oricum acea foaie era ceva inutilizabil pentru mine fiindca habar n-aveam ce scria acolo.
Cand m-am sculat mi-am adus aminte visul poate si fiindca aveam o frumoasa stare interioara, dar l-am respins imediat din constiinta mea pe ideea ca oricum mare folos practic practic nu puteam trage din el, si am uitat repede de el.

Azi, pana in pranz, in urma unor evenimente am decis sa incep sa iau dintr-un medicament pe care il cumparasem acum vreo saptamana dar pe care pana acum nu ma hotarasem sa incep sa-l iau. Pe cutie erau lipite niste instructiuni succinte in limba romana peste originalul care era scris in limba maghiara, dar deschid cutia(care era sigilata toata in celofan) si iau prospectul, care era o hartie mare, in speranta ca acel prospect era scris si in limba engleza macar, ca la limba romana nu aveam mari sperante dar stiu ca multe prospecte de medicamente chiar daca sunt scrise intr-o limba de mica circulatie sunt insa dublate (eventual pe verso) si in limba engleza. Cand colo toata foaia aia mare reprezentand prospectul era scrisa fata-verso numai in maghiara. N-am facut legatura cu visul, ca-l uitasem complet, dar am aruncat nervos prospectul si cutia, si am adresat cateva ganduri "binevoitoare" la adresa "ungurilor care n-au fost in stare sa scrie si ei ca niste oameni civilizati prospectul medicamentului (naturist) si in limba engleza". Am inceput totusi sa iau acel medicament.

Dupa-amiaza am fost la un prieten care mi-a povestit la un moment dat ca sotia sa avusese un vis interesant, si asa mi-am amintit ca am avut in acea noapte un vis cu Grieg, am zis ca "hai sa ti-l spun pe scurt" si in timp ce ii povesteam am facut legatura abia atunci teribil de amuzat intre visul cu foaia in maghiara data de Grieg si ceea ce mi se petrecuse in timpul zilei cand am fost nervos ca prospectul medicamentului pe care ma hotarasem sa incep sa-l iau era scris doar in maghiara.

Aceasta serie de coincidente m-a amuzat destul de mult mai ales pentru faptul ca desi a fost o coincidenta destul de neobisnuita aspectul cu limba maghiara eu n-am fost in stare sa fac legatura intre evenimente, si a mai trebuit sa apara inca o conjunctura ca eu sa sesizez legatura destul de evidenta intre vis si realitate. :) Evident si coincidenta initiala in sine constituie o incurajare destul de binevenita privind tonusul meu psihic si increderea in eficienta medicamentului. Am considerat ca aceasta intamplare poate amuza si incuraja si pe altii care o vor citi (si care ma vor crede pe cuvant ca lucrurile s-au petrecut exact asa precum le-am descris), si asa am luat hotararea sa o descriu pe blog.

Barack Hussein Obama: plecaciune vasala in fata regelui saudit

Niciun comentariu :

Oare aceasta este schimbarea mult trambitata de noul presedinte american???