Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 30 septembrie 2009

Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

4 comentarii :

O jurnalistă austriacă de investigaţii a avertizat lumea asupra celei mai mari crime din istoria umanităţii ce e pe cale să fie comisă, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie la FBI un dosar de acuzare a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii(OMS), Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali ai SUA, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1. Jane Burgermeister a luat atitudine şi împotriva companiilor farmaceutice Baxter şi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecată în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviară. (Citiţi mai mult în articolul: O jurnalistă pune sub acuzare Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi Organizaţia Naţiunilor Unite, pentru bioterorism şi tentativă de genocid).

În perioada următoare se urmăreşte vaccinarea forţată a întregii populatii, în cazurile de protest şi opoziţie faţă de aceste măsuri, fiind aplicate reglementări specifice celor mai criminale dictaturi.

Statul Maryland şi statul New Jersey ameninţă părinţii cu închisoarea, respectiv cu eliminarea copiilor lor din şcoli sau grădiniţe dacă nu sunt de acord cu vaccinarea micuţilor.

Statul Massachusetts vrea să impună vaccinarea prin lege marţială!! Vaccinarea va fi realizată de către poliţie, cei care se vor opune fiind arestaţi şi încarceraţi, pierzându-şi drepturile parentale, iar copiii lor vor fi vaccinaţi forţat de către autorităţi.

Personalul medical din statul New York refuză vaccinarea forţată chiar cu riscul pierderii locului de muncă.

Detalii la zi despre campania impotriva vaccinarii de gripa porcina pe noul site al lui Jane Burgermeister: http://theflucase.com/

"Pandemia" de gripa porcina este o teribila campanie de manipulare globala

Un comentariu :
Manipularea creata la nivel global de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, concerne farmaceutice, guverne si mass media, sub coordonare masonica, iese la iveala prin niste calcule foarte simple pe care le face in clipul urmator Hans Rosling, un reputat specialist in sanatate. Exista multe alte pericole reale (unul dintre ele fiind tuberculoza) care nu sunt aproape deloc mediatizate in detrimentul acestei asa zise gripe porcine, care este cauzata de un virus creat special in laborator.


Confirmarea ipotezei de mai sus vine si din media romaneasca:

EvZ - TBC-ul omoară mai mulţi români decât gripa porcină

În România, se înregistrează zilnic aproximativ 70 de cazuri de tuberculoză şi 4-5 persoane mor din această cauză.

Într-o săptămână, în România mor mai multe persoane de tuberculoză decât numărul tuturor celor care au murit de gripă porcină în întreaga lume, de la apariţia epidemiei până acum.

Declaraţiile au fost făcute miercuri seara, la Palatul Parlamentului, unde a fost abordată această temă în cadrul conferinţei „Pledoarie pentru implicare”, la care au participat peste 100 de parlamentari, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai organizaţiilor neguvernamentale.

În fiecare oră sunt diagnosticaţi cu tuberculoză 49 de cetăţeni europeni, iar 7 mor din aceeaşi cauză. Boala afectează în primul rând grupurile de populaţie vulnerabilă: imigranţi din ţările cu incidenţă ridicată, persoane infectate cu HIV, bătrâni, persoane din comunităţi închise (cămine, adăposturi etc.).

Asa zisul vaccin anti-HPV ucide copii sanatosi

2 comentarii :
O eleva de 14 ani din Marea Britanie a murit dupa ce a fost vaccinata impotriva cancerului de col uterin, in cadrul campaniei nationale din Marea Britanie, anunta TimesOnline. In plus, si alte colege ale fetitei au acuzat greata si ameteli.

Natalie Morton, eleva la o scoala din Coventry, a murit luni dupa-amiaza la Spitalul Universitar din oras, la cateva ore dupa ce i s-a facut vaccinul impotriva cancerului de col uterin cu Cervarix. Medicii declara ca nu au reusit sa stabileasca o legatura clara intre vaccinul facut fetei si deces, insa au oprit deocamdata campania de vaccinare, ca masura de precautie.

La putin timp dupa acest eveniment, la aceeasi scoala, o alta fetita de 15 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. La mai putin de o ora de la realizarea "imunizarii", fata s-a simtit brusc slabita, o senzatie de frig, stari de lesin, gravitatea simptomelor necesitand apelarea ambulantei. Fetita fost stabilizata si i-au fost facute pe loc analize. Acum ea se afla in afara oricarui pericol sau cel putin asa declara medicii. (DailyMail)

duminică, 27 septembrie 2009

Transformarea nefavorabilului in folositor prin orientarea catre Dumnezeu

Niciun comentariu :
Condiţiile exterioare ale vieţii noastre, condiţii care pot fi plăcute sau neplăcute, vin şi se duc. Ele nu constituie aşadar o măsură a reuşitei noastre în viaţă, fiind ceva trecător. Ceea ce rămâne şi dă sens şi valoare vieţii noastre este modul cum ne-am folosit de ceea ce apare în viaţa noastră clipă de clipă, noi putând să involuăm, să rămânem pe acelaşi nivel sau să evoluăm prin felul în care alegem să răspundem la evenimentele care apar în viaţa noastră. În contrast cu relativitatea plăcut/neplăcut, criteriul suprem la care ne putem raporta îl constituie Absolutul, Dumnezeu. Astfel, modul eficient din punct de vedere al evoluţiei spirituale prin care noi alegem să ne folosim de ceea ce apare în viaţa noastră este acela de a raporta totul la Dumnezeu. Altfel spus pentru a trage un folos trainic, nepieritor din evenimentele care apar în viaţa noastră, noi trebuie să reacţionăm la acestea într-o cât mai bună armonie cu valorile divine, întorcând cât mai des conştiinţa noastră către Dumnezeu pentru a primi de la Acesta ajutorul, puterea şi inspiraţia Sa.

Noi nu trebuie să pierdem din vedere faptul că pentru sufletul nostru cât şi în faţa lui Dumnezeu nu contează numai acţiunea exterioară, ci şi intenţia care stă în spatele acţiunii noastre, şi ce este în sufletul nostru în timp ce facem o anumită acţiune.

Pentru a putea evolua prin raportarea la Dumnezeu în momentul în care noi alegem cum să tratăm şi să "metabolizăm" evenimentele care apar în viaţa noastră, sunt foarte utile atitudini cum ar fi:
- să ne întrebăm: "Ce învăţământ pot trage din acest eveniment?".
- să schimbăm în mod ferm sistemul nostru de valori şi principii dacă am descoperit hibe sau lacune în acesta.
- să căutăm să aflăm cel mai elevat răspuns de care suntem capabili la întrebarea: "Care e felul cel mai în armonie cu Dumnezeu prin care se poate acţiona în situaţia mea?"
- să vizăm întotdeauna şi binele şi evoluţia aproapelui nostru, şi nu numai confortul nostru egoist, şi să facem aceasta cu umilinţă iar nu pentru a ne hrăni orgoliul.
- să ne rugăm cu o inimă sinceră, curată, plină de dragoste şi aspiraţie la Dumnezeu pentru a ne ajuta.
Aceste atitudini ne vor ajuta să progresăm spiritual, indiferent de modul cum se schimbă în bine sau rău condiţiile exterioare ale vieţii noastre. Dacă în schimb de exemplu evenimentele plăcute care apar în viaţa noastră ne vor lenevi, iar evenimentele neplăcute ne vor înrăi, putem fi siguri că acest mod de a acţiona va duce la decăderea noastră spirituală în orice situaţie.

Nu există situaţie într-atăt de grea încât un om să nu o poată folosi pentru creşterea sa spirituală. După cum zicea Grieg(citez aproximativ) "până şi un om paralizat şi imobilizat complet la pat are încă la dispoziţie rugăciunea sinceră şi plină de aspiraţie către Dumnezeu, modalitatea spirituală cea mai directă şi eficientă de intrare în comuniune cu Dumnezeu." Şi deasemenea nu prea există evenimente inutile în viaţa noastră, pe care să nu le putem folosi pentru a ne corecta eventualele greşeli, sau pentru a învăţa ceva nou, sau pentru a dobândi o nouă calitate sau dezvolta o alta pe care o aveam deja, sau pentru a aprofunda comuniunea cu Dumnezeu, dacă le privim în mod folositor şi creator. Raportându-ne la Dumnezeu în orice situaţie din viaţa noastră, vom avea un sentiment al unei vieţi împlinite, corect trăite, în care ne-am folosit de cât mai multe evenimente din viaţa noastră pentru a fi noi înşine mai buni şi pentru a-i face mai buni pe cei din jurul nostru, şi având astfel acces la o stare de fericire elevată.

joi, 24 septembrie 2009

Cercetatorii niponi descopera aura bioenergetica - "Corpul uman straluceste in intuneric"

Niciun comentariu :
Corpul uman straluceste literalmente in intuneric, emitand in cantitati extrem de reduse o lumina vizibila a carei intensitate flucteaza pe parcursul intregii zile, au descoperit oamenii de stiinta din Japonia. Studii anterioare aratasera deja ca trupul emite o cantitate redusa de lumina, la fel cum o face de altfel orice fiinta vie, fenomen interpretat ca fiind un rezultat al reactiior biochimice implicand radicalii liberi. Cercetatorii niponi au dorit insa sa studieze fenomenul mai indeaproape si, in urma unui experiment, au constatat ca intensitatea luminii emise de corpul uman flucteaza pe parcursul intregii zile, probabil in functie de ritmul metabolic al fiecaruia, relateaza "Live Science", consultat de Fox News.

Pentru a afla mai multe despre aceasta lumina slaba, oamenii de stiinta din Japonia au montat intr-o incapere mai multe camere de filmat extrem de sensibile. In fata camerelor din incaperea absolut intunecata, au stat apoi, cu randul, cinci voluntari tineri si sanatosi, al caror piept a fost dezgolit. Ei s-au perindat prin fata camerelor de filmat cate 20 de minute, odata la trei ore, trei zile la rand. Cercetatorii niponi au constatat, in urma experimenului, ca fata straluceste mai puternic decat restul corpului, dar, ce le-a atras cel mai mult atentia, a fost ca intensitatea luminii corpului fluctua pe parcursul zilei. Oamenii de stiinta sunt de pararere ca acest fenomen se datoreaza fluctuatiilor inregistrate pe parcursul zilei de ritmul nostru metabolic. Din acest motiv, este posibil ca, in viitor, camerele capabile sa detecteze lumina emisa de corpul uman sa ii ajute pe medici sa analizeze starea de sanatate a pacientilor. Rezultatele studiului intreprins de cercetatorii niponi au fost detaliate in editia din 16 iulie a revistei "PLoS ONE", precizeaza Fox News.

miercuri, 23 septembrie 2009

Cancerul poate fi vindecat foarte ieftin cu Dicloroacetat insa concernele farmaceutice nu-i finanteaza testele medicale pentru a-si apara profiturile

Niciun comentariu :


O molecula ieftin de produs poate fi cheia pentru a trata mai multe variante de cancer, dupa cum spun cercetatorii canadieni. Dicloroacetatul (DCA) a fost sugerat de mai multi ani ca un posibil tratament pentru anumite boli metabolice la copii.

O echipa de la Universitatea din Alberta, care a publicat articolul in revista Cancer Cell, spune acum ca aceasta molecula poate duce la "moartea" cancerului. Expertii spun ca mai multe cercetari sunt necesare inainte de a definitiva acest tratament. Unul din aspectele cele mai importante ale cancerului este abilitatea de a insela procesele normale de apoptoza care au loc in celulele din tesuturile normale. Multi cercetatori cauta o cale de a afla cum se intampla acest lucru, pentru a putea reversa procesul.

Ultimul candidat este DCA, care se cunoaste de ani de zile, dar care are aplicatii limitate in medicina. El are capacitatea de a afecta mitocondria - furnizorul de energie celulara - fapt care i-a dus pe unii medici la gandul ca ar putea trata boli metabolice. Nici o concluzie nu a putut sustine aceasta teorie; atunci cercetatorii din Alberta si-au indreptat atentia spre rolul mitocondriei in dezvoltarea si supravietuirea tumorilor. Dr. Evangelos Michelakis, care a condus proiectul, spune ca in cancere mitocondria este cea care nu are o activitate normala. El crede ca DCA poate ajuta celula sa recupereze functia normala a mitocondriei si sa contracareze cancerul.

Cand molecula a fost introdusa in tesutul tumoral in laborator, cresterea tumorii a fost oprita si de asemenea se pare ca acest lucru este posibil si pe animalele de laborator. Tesuturile normale nu au semne de afectare. Totusi, experimente pe oameni nu au fost facute inca. Dr. Michelakis spune: "Un lucru foate interesant este posibilitatea de a trata mai multe forme diferite de cancer, pentru ca toate formele de cancer afecteaza functia mitocondriala." El este preocupat de faptul ca DCA este o substanta comuna fapt pentru care nu poate fi patentata si exploatata comercial in exclusivitate de catre companiile farmaceutice care astfel nu au interes in sustinerea experimentelor pe oameni.

Profesorul Patrick Chinnery, care face studii despre mitocondrie la Universitatea din Newcastle, spune ca experimentul este "inovator si interesant". El spune: "Pentru a face acest lucru sa mearga, trebuie sa fim siguri ca anumite forme de cancer sunt datorate disfunctiei mitocondriilor si nu sunt sigur ca aceasta legatura exista." "Totusi, aceste rezultate sugereaza ca este inca nevoie de mai multa munca de cercetare."
(news.bbc.co.uk)

Devorând Pământul (Devour the Earth) - documentar in limba romana

Niciun comentariu :


Stiati ca:
- aproape 80% din terenul agricol din Marea Britanie este cultivat pentru hrana animalelor din zootehnie?
- pentru a produce 1kg de carne (obtinut prin uciderea unui animal) sunt necesare 10kg de proteine vegetale?
- daca nu ar exista nevoia de a hrani animalele, fermierii s-ar putea intoarce la metoda rotatiei culturilor agricole si sa renunte complet la periculoasele pesticide si organisme modificate genetic?
- daca am inceta sa mai mancam animale, am putea avea destula hrana pentru intreaga populatie doar cultivand 30% din terenuri, fara a apela la ingrasamintele care otravesc subsolurile si apele freatice?

Poate va intrebati ce puteti face pentru a opri poluarea si degradarea mediului. Iata raspunsul: hrana vegetariana va face mai sanatosi si in plus protejeaza mediul deoarece pamantul si apa nu mai sunt suprasolicitate si otravite pentru a obtine recolte exceptionale (necesare in cazul crescatoriilor industriale de animale). Filmul de fata va poate ajuta sa vedeti una din cauzele care determina distrugerea planetei: industria zootehnica si agricultura intensiva datorata acesteia.

marți, 22 septembrie 2009

Datorita reactiei publice ministrul Sanatatii a oprit campania criminala de vaccinare obligatorie impotriva HPV

3 comentarii :
Victorie a opiniei publice din Romania!!! Ministerul Sanatatii a fost nevoit sa opreasca campania de vaccinare impotriva HPV deoarece din luna februarie niciun parinte nu a mai acceptat sa isi vaccineze copilul si din teama de a nu compromite complet campania de vaccinare impotriva gripei porcine, care va urma in curand.

Ministrul Sanatatii, Ioan Bazac, a declarat ca a oprit campanie de campania de vaccinare impotriva virusului uman Papilloma (HPV) si nu o va relua decat daca parintii vor accepta acest lucru. Ioan Bazac a adaugat ca nu este normal sa se faca campanie de informare 30 de zile pentru un produs nou, care in 2008 nu prea era acceptat in Romania si in tarile din jur.

"Si, mai mult decat atat, mecanismul in sine prin care s-a realizat a fost gresit, si asta pot sa va spun pentru ca asta este specialitatea mea medicala. In mod sigur, daca nu am fi stopat vaccinarea am fi putut distruge tot ceea ce inseamna campania de imunizari ale Ministerului Sanatatii", a declarat ministrul.

Bazac a spus ca nici o fetita de clasa a IV-a nu a mai fost vaccinata din luna februarie. "Raman cele 2.163 de fetite vaccinate. Din momentul acela, din februarie, niciun fel de vaccin nu a mai fost facut. Am spus foarte clar, ca nu voi reincepe campania de vaccinare decat la momentul in care vom avea in randul parintilor fetitelor acceptabilitatea vaccinului 50%", a afirmat ministrul.

Bazac a negat ca vaccinurile ar fi tinute pentru a fi folosite in momentul in care ar reincepe Campania. "Noi am renegociat aceste contracte, nu am mai platit nici un fel de bani din sumele pe care le-a angajat Eugen Nicolaescu si, mai mult decat atat, am returnat vaccinul companiilor producatoare urmand ca ele - daca campania de vaccinare va mai avea loc - sa ne aduca altele intr-o perioada cu termenul de valabilitate momentului in care incepem campania de vaccinare", a declarat ministrul. Bazac a adaugat ca firmele distribuitoare ar trebui sa suporte si costurile campaniei de informare. "Este in interesul lor sa recupereze o situatie pe care au acceptat-o", a conchis ministrul, spunand ca vaccinul nu a fost acceptat nici in alte tari.

Cititi si:
Coruptia de la premiile Nobel si legatura cu scandalul vaccinarii HPV
Un laureat Nobel dezvaluie conspiratia profitului in domeniul medical
1300 de fete afectate de vaccinurile HPV in Marea Britanie; Efecte negative bizare precum paralizia si epilepsia
Vaccinurile HPV contin borat de sodiu componenta a otravurilor de soareci si pot fi distribuite doar pe baza de prescriptie medicala
Prof. dr. Pavel Chirila despre vaccinurile HPV
Ministerul Sanatatii chemat in instanta pentru stoparea vaccinarii HPV
„De câteva luni, MISA şi ProVita duc o campanie prin care să convingă părinţii că nu e bine să-şi vaccineze copiii“
Vaccin-Natiunea - film documentar despre inselatoria farmaceutica a vaccinurilor
Campania criminală de vaccinare cu Gardasil şi Cervarix vizează depopularea prin sterilizare
Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă
Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră

Revista go4it: Buletinele electronice sunt vulnerabile şi ar trebui desfiinţate

Niciun comentariu :
de George Olteanu - Revista go4it

Aproape sigur, şi românii vor avea în viitor un singur act electronic pe care vor fi stocate toate datele personale. E bine sau rău? Pare-se că a doua variantă. Noile cărţi de identitate electronice ale cetăţenilor britanici sunt departe de a fi perfecte, aşa cum trâmbiţau autorităţile. Investiţia în cipuri ultra-securizate s-a dovedit a fi grandioasă doar din punct de vedere al sumei cheltuite (de ordinul miliardelor de euro), căci pe partea de securitate au cedat în faţa abililor hackeri.

Pentru a demonstra vulnerabilitatea cărţilor de identitate, jurnaliştii britanici au angajat un hacker care, cu un telefon şi un laptop, a clonat cardul în 12 minute, iar apoi l-a rescris cu un mesaj de genul “sunt un terorist - trageţi fără somaţie”. Probabil că nu ţi-ai dori să fluturi prin dreptul scanerului un asemenea act, mai ales într-un aeroport. Iar asta nu e tot. Pe lângă faptul că pot fi aranjate de hackeri, cipurile sunt expuse factorilor externi de mediu (praf, apă, şocuri mecanice etc.).

Ceea ce au păţit britanicii mă duce cu gândul la faţa întunecată a tehnologiei. Dacă aceste cărţi de identitate electronice sunt atât de vulnerabile, mă întreb ce se va întâmpla când în viitorul sumbru care se conturează se va trece la implantul sub piele al cipurilor – subiect extrem de controversat şi care a fost aprig disputat încă de când s-a adus în discuţie acest lucru.

Cred cu tărie că, din acest punct de vedere, vechiul buletin cu file sau actuala carte de identitate sunt mult mai sigure decât cărţile biometrice cu RFID, cipuri şi alte absurdităţi. La animale este de înţeles, nu şi la oameni.

Tatuaje RFID??

Niciun comentariu :
Ideea implantarii unui microcip in corp este respingatoare pentru cei mai multi dintre noi. Ce vom face insa daca ni se va oferi o alternativa? Adica, microcipul sa fie inlocuit de un tatuaj. Exista o companie americana, Somark Innovations, care a creat deja o cerneala electronica RFID, biocompatibila, adica ea poate fi aplicata pe orice suprafata, inclusiv pe pielea animala sau umana.

Tatuajul se aplica cu un dispozitiv care seamana cu un pistol. Dispozitivul este incarcat cu un cartus de cerneala si are mai multe ace prin care se injecteaza cerneala sub forme de puncte. “Desenul” format din puncte este unic, irepetabil, si se constituie ca un cod de identificare. Tatuajul rezultat este ca un transponder fara baterie, de aceea ID-ul poate fi citit de scannerele RFID de la cel mult 1,2 metri. De mentionat ca cerneala poate fi colora sau incolora si poate fi si stampilata, nu numai tatuata.

Compania americana spune ca a creat aceasta cerneala in scopul monitorizarii animalelor de casa sau de crescatorie. Se stie ca si in Romania caii sau vacile sint “cipate” de ceva ani. Cerneala RFID este mai ieftina, mai usor de aplicat si se pretinde ca nu ar fi atit de invaziva precum microcipurile implant. Totodata, compania Somark recunoaste ca tatuajele RFID pot fi folosite si pentru identificarea militarilor.

Motive pentru a deveni (lacto-ovo)vegetarian

Niciun comentariu :

Cititi si:
Dieta vegetariana injumatateste riscul de cancer
Yoga si alimentatia lacto-ovo-vegetariana
Carnea - o otrava?

Un preparat din semintele de struguri, descoperit de cercetatorii moldoveni, trateaza cancerul

2 comentarii :
Cercetatorii din cadrul Academiei de Stiinte a Moldovei (ASM) au preparat si brevetat un nou produs farmaceutic, 'Enoxil', realizat din seminte de struguri, ce poate fi utilizat inclusiv la tratarea maladiilor precum cele canceroase, noteaza, marti, Agerpres. Potrivit expertilor moldoveni, medicamentul poate fi utilizat in diverse feluri in oncologie.

El poate fi aplicat in tratamentul leziunilor postradiatii ale bolnavilor de cancer, inclusiv al persoanelor care sufera de cancer la san. Enoxilul are calitati antibacteriene si antifungice pronuntate si face parte din grupul antisepticelor taninice. Remediul se foloseste si in tratarea arsurilor, fiind utilizat ca antiseptic de baza la pansamente.


In ultimul an, acest medicament a obtinut cateva medalii de aur la saloanele internationale de la Geneva, Bruxelles, Seul, Beijing, Iasi. Preparatul prezinta un vadit interes, fiind produs din materii prime naturale, ecologice si inofensive, precum si pentru ca, spre deosebire de alte preparate medicamentoase, nu genereaza efecte secundare, anunta Academia de Stiinte a Moldovei, potrivit Agerpres.

Sursa: Ziua

Cercetatorii rusi au demonstrat existenta constiintei umane

2 comentarii :
Intr-un experiment care ar putea revolutiona stiinta si cunoasterea umana, cercetatorii de la Academia de Stiinte din Rusia au reusit sa localizeze centrul a ceea ce poate fi descrisa drept insasi constiinta umana.

Pornind, de fapt, de la studiul minciunii, oamenii de stiinta rusi de la Institutul de Cercetare Neurologica au obtinut, in mod accidental, date extrem de interesante cu privire la constiinta, pe care le-au putut observa pe ecranul unui calculator. Astfel, ei au reusit intre altele sa demonstreze ca ea nu-i lipseste absolut niciunei persoane, iar creierul uman pur si simplu "protesteaza" in momentul in care oamenii spun minciuni. Mai mult, cercetatorii rusi au reusit sa fie martori la insasi nasterea constiintei.

“Testul a decurs in modul urmator: veti vedea sageti care urca si coboara pe ecranul unui monitor. Sarcina primita este aceea de a juca un simplu joc pe calculator. Tot ce trebuie sa faci este sa minti pur si simplu. Cand vezi o sageata care o ia in jos trebuie sa spui ca vezi o sageata care o ia in sus si vice versa. Noi putem compara reactiile creierului in momentul cand spui adevarul si cand minti. Daca o persoana incepe sa minta, creierul ei trimite instantaneu semnale de protest. Ei bine, in acel moment se naste constiinta umana.” declara savantul Maxim Kireev.

“Exista un mecanism in creierul nostru, care ne informeaza atunci cand am facut ceva gresit. Acelasi mecanism lanseaza fenomenul denumit remuscare. Si, de fapt, remuscarea ne poate face sa ne uram propria constiinta. Acesta este motivul pentru care oamenii incearca sa scape de povara constiintei. Cele mai populare si la indemana mijloace de a scapa de constiinta sunt... tutunul, alcoolul. Cu toate acestea, se intampla deseori ca remuscarile sa revina sub o forma mai pronuntata in momentul mahmurelii” adauga Andrei Kenig, directorul Centrului de Programare Lingvistica din Moscova.

Sursa: Pravda

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Conferinta de deschidere a cursului de anul I in Braila

Niciun comentariu :
Conferinţa de deschidere a cursului de anul I în Brăila va avea loc Vineri 2 Octombrie 2009, ora 18.30, la Hotel Triumph (Calea Călăraşilor nr. 214, lângă statuia Caporal Muşat). Intrarea liberă.
Alte informaţii la telefon 0754035733.

marți, 15 septembrie 2009

Jurnalul National: "Dictatura se ferea de yoga ca dracu' de tămâie"

2 comentarii :
După anii stalinismului, yoga a revenit în România prin anii '60. Lipsită de componenta filozofică, era un fel de gimnastică de între­ţi­nere, un mod de relaxare, o tehnică de recuperare după diverse suferin­ţe. O perioadă de aproximativ cinci­sprezece ani, după renunţarea la acuzaţiile de practici mistice şi până la revenirea înverşunată a acu­za­ţiilor de obscurantism - spiritism - spionaj, mişcarea yoga a existat până când partidul a conştientizat că graţie practicii yoga te puteai izola făcând abstracţie de realitatea în care trăiai. Că yoga era un mod de viaţă care excludea comunismul, un chip de a respira în spaţiul unei li­ber­tăţi interioare într-o societate hi­percontrolată. Mario Sorin Vasi­lescu, unul dintre cei mai importanţi profesori de yoga, spunea la un moment dat: "Un om care face cu adevărat yoga este un om care nu se poate minţi, ca urmare, nu poate fi minţit. Acesta este motivul pentru care orice stat totalitar se va feri de yoga ca dracul de tămâie".

Citatul este preluat din cartea "Reprimarea mişcării Yoga în anii '80", excep­ţio­nală cer­cetare a lui Gabriel Andreescu, vo­lum pe care s-a întemeiat mare parte a documentării articolului de faţă. E vorba de investigaţii serioase, desfă­şurate într-un program de cercetare a Institutului Na­ţional pentru Me­moria Exilului Ro­mânesc, de stu­dierea documentelor din Arhiva CNSAS, dar mai ales de publicarea mărturiilor victimelor anilor '80. Revenind la afirmaţia lui Mario Sorin Vasilescu, "orice stat totalitar se va feri de yoga ca dracul de tămâ­ie", e de arătat că ruptura definitivă, cu urmări dramatice, s-a produs când partidul a conştientizat di­men­siunea mişcării şi mai ales când Securitatea a priceput ce pâine e de mâncat în această afacere.

ÎNTRE SPORT ŞI TERAPIE
O scurtă punere în temă, de ordin istoric. În anii '60, până la scandalul Me­ditaţia Transcedentală, yoga os­ci­la între statutul de tehnică de recuperare medicală şi disciplină spor­tivă. Mai mult sport, deloc filozofie. Unul dintre marii halterofili ai Ro­mâ­niei din acei ani, Lazăr Baroga, avea să semneze, împreună cu soţia, o carte numită simplu "Yoga". În pre­faţa semnată de şeful unei cate­dre de la IMF, se menţiona prudent că "tehnica Yoga a fost epurată de toate imixtiunile filozofico-mistice şi teologico-mistice".

O altă carte care se vânduse foarte bine era "Yoga, izvor de sănătate", scrisă de fizicianul Ni­colae Tufoi, care se vindecase de po­liomielită mulţumită practicării yoga. În diverse case de cultură, ale sindicatelor sau ale tine­retului (uteceului), specialiştii stră­ini ţineau nu­meroase conferinţe; de asemenea, s-au format valoroşi in­structori de yoga români, între ei: Mario Sorin Va­silescu, Gregorian Bivolaru, Virgil Aldulescu, Virgil Maglaviceanu ("des­pre care se spunea că ar fi fost ofiţer de securitate în garda lui Gheor­ghiu - Dej"), Irina Holdevici etc. Primul ţinea chiar o rubrică de mare succes tot la Flacăra.

Erau ani de oarecare liberalizare a vieţii publice, când, între altele, me­dicina alternativă, yoga, fe­nomenele parapsihologice, odinioară interzise, erau subiectele a numeroase articole în publicaţiile timpului, Flacăra, Ro­mâ­nia pitorească, Ştiinţă şi tehnică, emisiuni la televiziune. În privinţa me­dicinei alternative, era şi de în­ţe­les. Lipsa medicamentelor, tratamen­tele scumpe sau unele rezultate spectaculoase au făcut gloria medicinei alternative. Este extrem de cunoscut, de exemplu, cazul excepţionalului te­rapeut Valeriu Popa, pentru care re­vista Flacăra s-a bătut adeseori drama­tic, până la impunerea sa.

MT, PLEAŞCĂ PENTRU PARTID ŞI SECURITATE
Pentru partid, semnul "trezirii la realitate" a fost Meditaţia Transcedentală. Mişcarea s-a născut în decembrie 1977, când Nicolae Stoian, cetăţean român de origine franceză, a pus ba­zele unei discipline "utile" proiec­te­lor autorităţilor de la Bucureşti, "Ştiin­­ţa Inteligenţei Creatoare". Titulatura spunea enorm şi mai nimic, motiv pentru care totul a început sub cele mai fericite auspicii, în primul rând cu obţinerea aprobărilor până "la cel mai înalt nivel".

Notăm cele mai atrăgătoare bene­ficii declarate de noua disciplină, ba­zată pe Tehnica Meditaţiei Transcedentale, beneficii ce au constituit tot atâtea argumente (motive) de autori­zare oficială: optimizarea utilizării creierului uman, ridicarea nivelului de conştiinţă a individului, elimina­rea cauzelor multor boli, întărirea ca­pa­cităţii de apărare a statului. Re­gi­mului i se servea pe tavă o tehnologie care-i venea ca o mănuşă. Cum să nu vrei să ridici nivelul de conştiinţă a omului de tip nou sau să nu-i optimizezi inteligenţa pe măsura programelor numeroase ale partidului şi se­cretarului general? Mai ales că nu te costa nimic. Me­ditai, făceai gimnastică (uneori şi în producţie, la locul de muncă), învăţai să respiri şi dintr-o dată gândirea devenea mai clară, sporeau văzând cu ochii creativitatea şi eficienţa muncii... Pentru partid era o adevărată pleaşcă.

Comunismul, ca personaj, se afla în situaţia cara­ghioa­să a burghezului gentilom - monsieur Jourdain - personajul lui Molie­re: făcea proză fără să ştie. Urmărea aceleaşi ţinte ca ale Mişcării Transcedentale, constata că propaganda de partid e tot un fel de mişcare transcedentală. Măcar ca aspiraţii. De vreme ce aveau strategii comune, MT putea fi asimilată ca tactică a partidului. De ani de zile se chinuia aparatul stufos al propagandei lui Ceauşescu să atingă performanţele mişcării aduse de Nicolae Stoian. Din perspectiva intereselor proprii, şi Securitatea şi-a făcut socoteala că MT îi poate fi utilă. De altfel, din nişte rapoarte de recrutare, rezulta că "securitatea vedea în cercurile yoga un mijloc de spionat so­cietatea... securitatea pare chiar mulţumită de existenţa unor astfel de posibiltăţi de observare".

SCANDALUL MT
Cercetarea lui Gabriel Andreescu se dovedeşte extrem de utilă în de­mon­tarea mecanismului prin care conducerea de partid şi securitatea desco­peră în yoga (acceptată mai întâi ca ştiinţă popularizată) un teribil adversar, o sectă ostilă regimului, ce desfă­şoa­ră "o activitate duşmănoasă, în­drep­tată de serviciile de spionaj şi or­ganizaţiile reacţionare din străinătate împotriva R.S. România". O evaluare ordonată de Ceauşescu, în urma unui memoriu al lui Nicolae Stoian, a ajuns la concluzia că tehnologia MT consta în "organizarea de ritualuri religi­oase şi sectante". Şi a izbucnit scanda­lul. Ne­bunia a început la Institutul de Cercetări Psiholo­gice şi Pedagogice. Nu insistăm despre Meditaţia Transcedentală s-au scris articole, studii, cărţi. Volumul lui Gabriel Andreescu este, de asemenea, foarte substanţial. Important este cum au evoluat lu­cru­rile după scandalul MT.

Conform tipicului anchetelor în comunism, în foarte scurtă vreme s-a trecut de la fericirea deplină la ca­tastrofă. Acuzaţiile erau extrem de grave: spionaj, subminarea regimului ş.a.m.d. Au căzut capete, au fost implicate nume de primă mână ale intelectualităţii româneşti (poetul Marin Sorescu, oamenii de ştiinţă Victor Săhleanu, Ştefan Milcu), au fost desfiinţate instituţii, au fost daţi afară cercetători, s-au distrus destine. Securitatea era pe cai mari. S-a intensificat urmărirea "informativ-operativ" în toate direcţiile, de la intelectualii români la diplomaţii străini sau re­pre­zentanţii unor firme străine aflaţi la Bucureşti.

DUŞMANII SOCIALISMULUI: YOGA ŞI KARATELE
Şi s-a interzis yoga. Şi karatele. Deşi n-a existat şi o mişcare duşmănoasă de karate. Erau la pachet. Prin Hotă­rârea nr. 1253 din august 1982 a Consi­liului Na­ţional pentru Educaţie Fizică şi Sport a fost oprită "organizarea şi funcţionarea oricăror forme de yoga şi karate...". De aici încolo începe răz­boiul între Securitate şi grupurile yoga, "duşmanii socialismului". Înce­pe te­roarea împotriva "grupurilor anar­hice" din Meditaţia Transcedentală.

"Mai mult decât orice altceva însă (constată Gabriel Andreescu, pe marginea dosarului MT), nota de ana­liză... semnată în luna aprilie 1989 de co­lonelul Raţiu Gheorghe, şeful Direc­ţiei 1 a Departamentului Securităţii Sta­tului, clarifică cine erau principalele persoane vizate de Direcţia 1... Nota sintetiza circa opt ani de supra­veghere a persoanelor care au aderat la MT..." Majoritatea "elementelor", scria Raţiu, şi-au băgat minţile în cap, îşi exprimă regretul, caută să se re­abi­liteze, etcetera... Dar mai există "elemente de vârf şi cu influenţă" care continuă activitatea, "care acţionează independent". În mod deosebit, Bi­volaru Gregorian, Catrina Nicolae, Chiaburu Constantin, Mârtz Eugen, Brodeală Natalia, cea mai activă fiind gruparea Bivolaru.

Acelaşi document "arată că Securitatea stabilise existenţa în munici­piul Bacău şi Piteşti a două grupări, una condusă de Eugen Mârtz, celalaltă de Nicolae Catrina. Cei doi, studenţi la Institutul Politehnic Bucureşti până în anul 1986, apoi ingineri, fuseseră «racolaţi de Bivolaru Gregorian». Mârtz şi Catrina veneau perio­dic în Bucureşti, împreună cu o parte dintre persoanele racolate... pentru a parti­cipa la unele activităţi clandestine şi pentru confirmarea adepţilor". Dacă te iei după documentele Direcţiei 1, ai fi tentat să crezi că în România yo­ghinii nu meditau, ci puneau la cale sa­botaje monstruoase, grave acte de te­rorism, acţiuni care să pulverizeze co­munismul cu trotil.

YOGHINII SE PRIVEAU ÎN OCHI SUSTRĂGÂNDU-SE DE LA PROGRAM
Anul 1989 a fost anul de coşmar pentru practicanţii yoga. Războiul era total, iar în aprilie "colonelul Raţiu hotărâse ca grupările yoghine să fie definitiv distruse; ... lui Eugen Mârtz i s-a pus în faţă o posibilă condamnare la 15 ani, Nicolae Catrina a fost reţinut, iar Gregorian Bivolaru a fost internat la spitalul Poiana Mare, după ce fu­sese ţinut o lungă perioadă de arest în be­ciurile Securităţii. A fost eliberat abia la revoluţie".

Adevărul e că Securitatea îşi făcea de lucru. Comunismul era în plină criză, iar ideea lichidării yoga dădea consistenţă unor prestaţii informative din ce în ce mai anemice. Din exterior, securiştii trimiteau de la post ştiri copiate din ziarele străine, cu aerul că, datorită talentului lor de spioni, ar fi pus mâna pe mari secrete. În ţară, Raţiu propunea să se termine cu grupările yoga, fără ca informatorii lui să descopere în activitatea gru­purilor mari adevăruri politice dez­văluite în timpul prestaţiilor yoghine.

Yoghinii nu demolau politica lui Ceau­şescu, nu paralizau voinţa populaţiei mai mult decât viaţa de fiecare zi, nu torpilau succesele din industrie şi recoltele record raportate de judeţe. Ba, în privinţa unor informaţii obţi­nute sub acoperire, te umfla râsul. Iată ce transmitea o sursă a Securităţii judeţului Bacău. "Într-o notă-sinteză... privind cazul «Vraciul» este scris că «Baciu Cristina (...) în fiecare dimi­nea­ţă între orele 7:00 şi 7:30 ocupă o ca­bină din grupul sanitar al întreprin­derii, unde execută exerciţii de respiraţie profundă, concentrări şi exerciţii yoga însoţite de un fel de rugă­ciu­ne...». Sau: «În timpul programului de lucru, atât subinginer Baciu Cristina, colegă, şi inginer Malinici Adriana şi uneori şi Mârtz Eugen stau nemişcaţi unul în faţa celuilalt privindu-se în ochi, sustră­gându-se câte o oră, o oră şi jumătate de la sarcinile de serviciu...»"

Gabriel Andreescu remarcă hotă­râ­rea securiştilor de a termina cu gru­pă­rile yoga cu atât mai mult cu cât rezultatele atâtor ani de hărţuiri erau nule. Şi aminteşte de neputinţa exprimată de un securist, yoghinului Petre Groza: "Pe bap­tiş­ti i-am rezolvat, pe penticostali i-am ter­minat într-o săptămână, dar cu voi avem probleme, pe toţi i-am terminat, numai cu voi avem de lucru se­ri­os". Deşi Securitatea folosise toate me­todele: "Arestarea, internarea psihia­trică, tratamentele inumane, ame­nin­ţarea... Datele existente în dosare şi evoluţia lucrurilor arată că adepţii yoga rezistaseră. Nu au renunţat la practicarea disciplinei, nu au cerut emi­grarea... este poate singurul exem­plu de rezistenţă colectivă îndelungată din timpul regimului Ceauşescu".

Aparut in Jurnalul National - 16 sep 2009

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Căutarea a ceea ce este neschimbător în noi

Niciun comentariu :
În acest articol a fost descrisă şi o modalitate de introspecţie spirituală axată pe descoperirea a ceea ce mai rămâne din noi după ce am pierdut tot ceea ce putea fi pierdut.
În articolul de faţă voi descrie procedura pe care o consider corectă pentru a se putea descoperi ceea ce este neschimbător în om. Consider că răspunsul la această problemă merită efortul făcut pentru descoperirea sa.
Esenţa acestei proceduri constă în a lua rând pe rând toate aspectele fiinţei noastre pe care noi le simţim în mod direct, şi să vedem daca aceste aspecte rămân neschimbătoare în noi odată cu trecerea timpului (adică dacă rămân identice). Pentru aceasta odată focalizaţi asupra unui singur aspect distinct al fiinţei noastre, vom compara această parte din noi cu modul în care era aceasta în trecut. Dacă descoperim că există diferenţe între modul cum arată acum acea parte a noastră faţă de modul cum era în trecut, atunci acel aspect din noi nu constituie răspunsul la tema noastră de cercetare, şi vom căuta mai departe focalizându-ne asupra altei părţi din noi, şi aşa mai departe. Vom vedea pe măsură ce progresăm în această căutare, că prin eliminare rămân destul de puţine aspecte din noi care ar putea constitui răspunsul la problema pusă în discuţie, şi va trebui să căutăm în interiorul nostru destul de atent, persistent şi cu foarte mare intensitate pentru a putea descoperi realităţi din noi care să constituie posibile răspunsuri valide la întrebarea noastră.
O descriere mai amănunţită ar putea fi următoarea(cu precizarea că răspunsurile trebuie să ni le dăm fiecare pentru noi înşine; altfel spus noi trebuie să chibzuim cu propria noastră minte fiecare întrebare şi să nu luăm de-a gata răspunsul altcuiva, care chiar dacă este corect nu este de nici un folos pentru altcineva dacă acesta nu îl descoperă el însuşi prin propriul său efort introspectiv):
Î:- Ce simt cel mai uşor în mine, ca fiind o parte distinctă a fiinţei mele?
R:- Corpul fizic.
Î:- Corpul meu fizic rămâne neschimbat odată cu trecerea timpului (sau altfel spus rămâne tot timpul la fel indiferent de trecerea timpului)?
R:- Corpul meu fizic se schimbă odată cu trecerea timpului. Evident într-un fel arăta corpul meu fizic când aveam 7 ani şi în alt fel acum. Deci corpul meu fizic nu constituie răspunsul la ceea ce vreau eu să găsesc.
Se elimină prin urmare corpul fizic din mulţimea posibilelor soluţii la problema pe care o cercetez. Caut în continuare în mine să identific şi alte aspecte din mine, pentru a le aplica criteriul de selecţie ales: neschimbarea. Evident ordinea în care un om poate să selecteze pentru analiză părţile componente ale fiinţei sale, poate fi alta decât cea de mai jos.
Î:- Ce mai simt că rămâne în mine ca parte componentă a fiinţei mele, în afară de corpul fizic?
R:- Energiile subtile pe care le simt acum.
Î:- Energiile subtile pe care le simt rămân neschimbate odată cu trecerea timpului?
R:- Nu. Calitatea şi intensitatea energiilor subtile pe care le simt s-a schimbat de-a lungul timpului. Deci energiile subtile nu constituie răspunsul la ceea ce vreau eu să găsesc.
Mă analizez în continuare şi caut să descopăr şi alte aspecte ale fiinţei mele în afara corpului fizic şi a energiilor subtile. Descopăr că mai simt în mine şi emoţii sau sentimente.
Î:- Emoţiile sau sentimentele pe care le simt rămân neschimbate odată cu trecerea timpului?
R:- Nu. Ele se schimbă odata cu trecerea timpului. Nu sunt tot timpul aceleaşi.

Î:- Ce mai simt că rămâne în mine ca parte componentă a fiinţei mele, în afara celor deja analizate?
R:- Gândurile.
Î:- Gândurile pe care le simt rămân neschimbate odată cu trecerea timpului?
R:- Nu. Azi am nişte gânduri, ieri aveam altele, şi acum 20 de ani cu totul altele.
Deci nici gândurile nu constituie răspunsul la întrebarea pe care am pus-o.
Până acum a fost partea relativ uşoară. În continuare vine o parte extrem de importantă, critică. Va trebui să identificăm în fiinţa noastră în mod cât se poate de clar, şi alte aspecte din noi cărora să la putem aplica criteriul de validare: neschimbarea. Va trebui să identificăm şi să simţim aceste alte aspecte din noi la fel de clar precum ne simţeam de exemplul corpul fizic. Nu voi preciza eventualele mele răspunsuri la această căutare în acest punct fiindcă un eventual răspuns aici mai mult ar încurca decât ar ajuta(asta pe lângă faptul evident că ar putea fi greşit); pentru a merge mai departe în această căutare este imperios necesar să vedem ce mai simţim în interior în afara aspectelor din noi deja eliminate ca neputând fi soluţii la problema noastră. Deasemenea este important ca să nu ne oprim cu căutarea imediat ce am mai găsit un alt aspect din noi care poate chiar îndeplineşte criteriul nostru de selecţie: neschimbarea. O întrebare poate avea şi mai multe soluţii, nu numai una.

vineri, 11 septembrie 2009

Cum ar arata o lume ideala?

Niciun comentariu :

Cum ar arata lumea noastră dacă omenirea ar fi la potenţialul său maxim? În timp ce structurile societăţi moderne se spulberă, este oare de ajuns a răspunde cu aceleaşi soluţii materialiste ineficiente şi inadecvate? Suntem oare directionaţi de evenimente pentru a ajunge să ne punem întrebări cu privire la justeţea unor paradigme ce formează structura de bază a civilizaţiei noastre? Acest film retrospectiv de 25 de minute ne cere să reflectăm atent la starea actuală a lumii şi la starea noastră atât ca indivizi cât şi ca umanitate, şi să ascultăm cu mai multă atenţie ceea ce se cere de la noi în acest moment de transformare planetară fără precedent. Vă invităm să îl urmăriţi, ignorand partea de propagandă politică pro Obama din final, şi să reflectaţi la mesajul sau profund.

joi, 10 septembrie 2009

Calendarul Maya si economia mondiala

Niciun comentariu :

Carl Johan Calleman este doctor în biologie fizică şi a activat ca expert al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în domeniul cancerului. El şi-a început studiile pentru cunoaşterea calendarului mayaş, în anul 1979, iar în prezent susţine conferinţe în întreaga lume. El este, de asemenea, autorul cărţii Rezolvarea celui mai mare mister al timpului nostru: calendarul mayaş. El trăieşte astăzi în Suedia. In România au fost traduse şi publicate 2 dintre cărţile sale "Calendarul mayas si transformarea constiintei" şi "Misterul anului 2012".

Vizionaţi şi documentarul: 2012: Stiinta sau superstitie?

miercuri, 9 septembrie 2009

Orgasm in timpul nasterii sau nasterea orgasmica

Niciun comentariu :
Desi ne-am obisnuit sa numim nasterea unui copil “chinurile facerii”, se poate si altfel. Nasterea poate avea loc fara dureri si chiar poate fi insotita de senzatii extrem de placute de orgasm!

Cand informatia ca nasterea poate declansa un orgasm a fost scoasa la lumina, multe femei si chiar reprezentanti ai personalului medical au fost luati prin suprindere. Si totusi, aceasta se bazeaza pe un numar destul de mare de cazuri.

In ianuarie anul acesta, una dintre televiziunile americane a prezentat in premiera documentarul intitulat “Nasterea orgasmica”. Debra Pascali-Bonaro, expert in nasteri si autorul acestui documentar, spune ca filmul incearca sa evidentieze posibilitatea de a alege. O femeie nu trebuie neaparat sa sufere in timpul nasterii. Ea se poate bucura de moment. Iar acesta este chiar obiectivul Debrei: sa le invete pe femei sa se detensioneze si sa simta placere atunci cand aduc un copil pe lume in masura in care acest eveniment poate conduce chiar la un orgasm.

Femeile care au experimentat o nastere orgasmica spun ca au simtit senzatii placute in timpul iesirii bebelusului, total opuse sfortarii si durerii. In aceste cazuri, deplasarea bebelusului dinspre uter, prin vagin si apoi afara, le-a creat senzatii fascinante. Unele persoane nu sunt deloc suprinse de acest lucru pentru ca, pana la urma, copilul vine pe lume pe acelasi traseu prin care penisul executa penetrarea in timpul actului amoros.

In plus, in timpul sarcinii, respectiv al nasterii, au loc modificari la nivel hormonal. Mai exact, prolactina, oxitocina si beta-endorfinele cresc, corpul eliberand astfel molecule ce provoaca o stare de bine. Pentru a avea parte de o nastere orgasmica, femeia trebuie sa beneficieze de toata atentia personalului medical, in multe cazuri fiind recomandata si prezenta partenerului. Astfel, o femeie insarcinata are nevoie de mangaieri, de masaj, sa fie sarutata si sa stea in pozitii in care se simte comod.

Contractiile pot fi resimtite mai usor in pozitia sezut, ghemuit sau in genunchi, in timp ce partenerul o sustine si ii maseaza abdomenul. Atingerile blande sunt foarte importante pentru ca ofera senzatii de confort si de liniste femeilor ce trec printr-o astfel de experienta. Orgasmul poate fi atins si prin nasterea in apa.


Viitoarele mame ar trebui sa stie ca pe langa durerile nasterii, ele pot avea si orgasme foarte puternice. Anumite femei care au acceptat sa apara in documentar, au declarat ca daca in timp ce nasteau erau sarutate de partenerii lor, ajungeau la orgasm.

Orgasmele, conform producatorului documentarului, Debra Pascali-Bonaro, sunt cele mai bine pastrate secrete legate de nastere. Multe femei au declarat ca tot ce au simtit la nastere a fost agonie si durere, dar Debra a sustinut ca asta este din cauza faptului ca orgasmul in timpul nasterii este un subiect tabu.

Site-ul documentarului: orgasmicbirth.com

marți, 8 septembrie 2009

China: OZN-uri filmate in timpul eclipsei de soare din 22 iulie 2009

Niciun comentariu :
Lumea adeptilor fenomenului OZN este in fierbere dupa aparitia unor zvonuri potrivit carora China este pe cale sa prezinte o inregistrare incredibila a unui obiect zburator neidentificat, filmat, vreme de 40 de minute, in timpul eclipsei de soare din 22 iulie. Din cate se pare, oamenii de stiinta de la un observator astronomic din Nanjing ar fi confirmat deja ca au filmat OZN-ul, dar ar fi precizat ca intentioneaza sa analizeze temeinic inregistrarea inainte de a o face publica, relateaza "The Telegraph" in editia electronica de luni.

Ji Hai-sheng, directorul observatorului, a subliniat intr-o declaratie acordata unui portal chinez ca oamenii de stiinta nu au de gand sa speculeze public asupra naturii obiectului filmat inainte de a trage o concluzie pe aceasta tema. El a precizat in schimb ca obiectul a fost detectat in apropierea soarelui si ca natura sa fizica urmeaza sa fie stabilita in decursul perioadei urmatoare. Analizarea tutoror datelor va dura insa cel putin un an inainte de finalizata, a adaugat Ji Hai-sheng.

O alta inregistrare video a unui presupus OZN care a facut recent furori in China este cea realizata de un student in Deqing. Filmul, care a fost difuzat si de televiziunea chineza, pare sa infatiseze un obiect care-si modifica in mod repetat forma, dupa ce a aparut initial ca o sfera albastra luminoasa, aminteste "The Telegraph". La aceasta aparitie UFO din timpul eclipsei au fost martori 22 de studenti 9 dintre ei imortalizand momentul. Informatia a fost prezentata de catre mai multe retele de stiri din Asia insa a fost complet ingnorata in Occident pana acum.

Iata imaginile studentului chinez:

Update:
Aparitiile din 22 iulie 2009 nu au fost singulare. Tot in luna iulie au mai fost inregistrate in China si alte Obiecte Zburatoare Neidentificate.

luni, 7 septembrie 2009

O alta filmare exceptionala a aparitiei OZN-urilor in Ciudad de Mexico pe 22 mai 2009

Niciun comentariu :
Pe internet a devenit disponibila o a doua filmare exceptionala a aparitiei unor OZN-uri pe cerul orasului Ciudad de Mexico in data de 22 mai 2009. Prima filmare a acestui eveniment a fost prezentata pe acest blog in articolul "Filmare exceptionala cu OZN-uri in Mexic - mai 2009". Cele doua inregistrari video ale OZN-ului care emite o multitudine de sfere ce se deplaseaza si rotesc in mod inteligent in anumite momente, sunt realizate de catre doi martori aflati la o distanta de mai multi kilometri, unul cu fata si celalalt cu spatele catre soare.