Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 octombrie 2009

Vaccinul gripei porcine: depopulare prin genocid pentru a realiza noua ordine francmasonica mondiala

3 comentarii :
Cititi articolele:
Zece minciuni sfruntate ce sunt vehiculate în mod obsesiv de mijloacele mass-media despre gripa porcină şi vaccinurile împotriva virusului H1N1
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale

Cititi si:
Compania farmaceutica Merck a raspandit in lumea intreaga cancerul, SIDA si leucemia prin virusuri injectate in vaccinuri
Compania Bayer a vandut produse antihemofilice infectate cu HIV
In lies we trust: CIA-ul, Hollywood-ul si bioterorismul
Vaccin-Natiunea - film documentar despre inselatoria farmaceutica a vaccinurilor
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

Masonii Videanu si Streinu Cercel vor sa "limiteze" intrunirile publice din cauza gripei porcine (adica a inceput o masiva campanie de manipulare)

Niciun comentariu :
"Ministrul interimar al Sanatatii, Adriean Videanu, a declarat joi ca in momentul de fata un comitet al ministerului Sanatatii, condus de secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, analizeaza posibilitatea instituirii unui ordin care sa limiteze numarul de intruniri publice din cauza gripei porcine, anunta NewsIn."

Oare vor sa-l lase pe Basescu fara mitinguri electorale? Vor sa impiedice protestele impotriva guvernului? Sau doar sa induca panica si teroare?

Update: Nebuneasca campanie mediatica de manipulare si teroare a explodat! Au nascocit cateva cazuri de gripa porcina la Iasi pentru a putea justifica comanda unui milion de vaccinuri, probabil ca de obicei fara nici un fel de licitatie, si fac tot felul de previziuni mincinoase si alarmiste despre amploarea epidemiei fara sa spuna ca gripa cauzata de H1N1 e mai putin periculoasa prin manifestari decat cea sezoniera. Oare de ce nu-i acuza nimeni de acte de terorism pentru panica pe care o induc populatiei neinformate si pentru vaccinarea fortata a tinerilor cu substante toxice? Chiar n-am invatat nimic din afacerea "gripa aviara"?

Din fericire exista si reactii ale societatii civile insa pe problematica altui vaccin. Un grup de ONG-uri care activează în domeniul protejării vieţii şi drepturilor cetăţeneşti, printre care şi Asociaţia Pro-vita Bucureşti, solicită ministrului interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, să îl demită pe secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, pentru afirmaţiile acestuia referitoare la obligativitatea vaccinării împotriva virusului HPV.

Dezvaluiri senzationale despre vaccinul de gripa porcina sambata 31 oct 2009 pe Arte TV

Niciun comentariu :
Update: Download documentarul televiziunii Arte: "La grippe A, un virus qui fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana) + versiune in limba romana

Din cele peste 6 miliarde de oameni ce trăiesc astăzi pe pămant, virusul gripal A(H1N1) a ucis în total mai puţin de 2000. Ca termen de comparaţie aproape 100000 de oameni mor zilnic de foame în toata lumea. Cu toate acestea chiar înainte de a le fi cunoscuta eficacitatea, vaccinurile sunt dezvoltate şi milioane de doze sunt comandate de către mai multe ţări ale lumii. Este aceast imens efort financiar justificat pe timp de criză? Este ameninţarea reală?

Oare cum stabileşte Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) nivelurile sale de alertă? La data de 29 aprilie, ea a decis să ridice la gradul 5 nivelul de alertare pandemică la nivel mondial, care permite eliberarea de fonduri pentru dezvoltarea unor vaccinuri. Apoi, în iunie, a ridicat nivelul la 6, declarând pandemia de gripa A(H1N1) la nivel mondial. Care este influenţa industriei farmaceutice în deciziile sale?

Aflati toate acestea sambata 31.10.2009 pe Arte TV la 10:40 (11:40 ora Romaniei) in documentarul care pune la zid intreaga "afacere" a gripei porcine. Inregistrati-l si dati-l si altora sa il vizioneze.

Vizionati aici filmul documentar

Coincidente stranii: gripa porcina si numarul 666

3 comentarii :
In anul 2003 senatorul Joseph Lieberman a propus Senatului SUA legea nr. 666 pentru alocarea de fonduri guvernamentale companiilor farmaceutice, biotehnologice si de aparatura medicala in scopul dezvoltarii unor contramasuri la atacuri cu arme biologice.
Sursa: http://olpa.od.nih.gov/tracking/senate_bills/session1/s-666.asp

Pandemrix vaccinul de gripa porcina produs de GlaxoSmithKline este clasificat in bazele de date de profil ca produs farmaceutic ce apartine categoriilor EU666 si US666 ale rezervelor de aparare impotriva atacurilor biologice ale UE si SUA:
"Regulatory/Status Index:
EU200 Currently Approved in EU
EU666 Biodefense stockpile
UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US
US666 Biodefense stockpile
EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU"
Sursa: http://www.biopharma.com/Samples/393.html

Pe 21 august guvernul francez si-a dezvaluit complet planurile de vaccinare fortata a populatiei. In aceste planuri se estimeaza ca o echipa standard de reactie in caz de pandemie poate vaccina intr-o sesiune de 4 ore un numar de 360 de persoane. In mod straniu facand un calcul simplu rezulta o persoana vaccinata la fiecare 0,666 secunde minute.
Sursa: http://www.lepost.fr/article/2009/09/04/1681433_grippe-a-la-france-se-couche-devant-les-ordres-de-l-oms-planifie-une-campagne-de-vaccination-obligatoire.html

Preluat dupa theflucase.com

miercuri, 21 octombrie 2009

Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"

4 comentarii :
Update: Citeste articolul Institutul lui Adrian Streinu Cercel sponsorizat de cea mai mare organizatie masonica (Marea Loja Nationala din Romania)

"Primele vaccinuri împotriva gripei porcine le vor fi administrate românilor la sfârşitul lunii noiembrie. Acesta este anunţul făcut de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel. Oficialul a precizat că primii vaccinaţi vor fi persoanele de peste 65 de ani şi personalul medical. Din luna ianuarie, este prevăzută începerea vaccinării la copii. Vaccinul nu le va fi administrat şi copiilor de grădiniţă, pentru că numărul de doze nu este suficient, a declarat Adrian Streinu Cercel

Oficialul susţine că românii nu trebuie să conteste importanţa vaccinului. Mai mult, acesta a declarat că, în opinia sa, vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu. "În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată", a concluzionat Adrian Streinu Cercel. Potrivit ultimului bilanţ întocmit de Ministerul Sănătăţii, în România au fost confirmate 351 de cazuri de infecţie cu virusul AH1N1. Toate cazurile au prezentat forme clinice uşoare şi au primit terapie antivirală.
"

In SUA personalul din sanatate refuza vaccinarea obligatorie impotriva gripei H1N1 si da in judecata statul. Oare personalul medical din Romania va accepta vaccinarea obligatorie?

Adrian Streinu, adept infocat si al vaccinarii obligatorii a fetitelor de 9 ani impotriva cancerului de col uterin, este cunoscut in cercurile medicale si printre apropiati ca mason, asa cum din pacate sunt mai toti conducatorii de spitale si inaltii functionari din Ministerul Sanatatii. El este si membru in Adunarea Generala a Academiei de Stiinte Medicale, care a ajuns sub controlul total al masoneriei. Acest fapt a fost devaluit de ziarul Romania libera in articolul Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni (articolul contine si o eroare pe care o corectam: Sorin Oprescu este cu siguranta mason asa cum am demonstrat in articolul Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului).

Intre functiile detinute de-a lungul anilor de masonul Streinu Cercel se numara si acelea de director la Spitalul de Boli infectioase Colentina (mai nou Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”), de presedinte al Comisiilor de Boli Infectioase si de Luptă anti-SIDA ale Ministerului Sănătăţii. In aceste demnitati a colaborat indeaproape pentru a "realiza obiectivele comune" cu mai toate concernele farmaceutice de pe piata si a semnat cu acestea contracte de zeci de milioane si chiar sute de milioane de euro pe an, bani publici din bugetul acestor institutii sau comisii. In schimbul acestor servicii francmasonul Adrian Streinu Cercel a primit comisioane si sponsorizari foarte consistente de la aceste gigantice concerne farmaceutice care de regula veneau in contact cu el cu recomandari pe filiera masonica internationala. Asa se explica faptul ca in cateva ocazii intre sponsorii lui Adrian Streinu Cercel, ai institutiilor sau comisiilor pe care le-a condus a aparut afisata public chiar una din marile loji nationale din Romania. Oare de ce manifesta masoneria romana si cea mondiala un atat de mare interes pentru domeniul bolilor infectioase? Raspunsul l-a dat ziarista Jane Burgermeister: vaccinarea obligatorie ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala.

Cititi si:
Noua ordine mondiala: Adevarul despre vaccinul gripei porcine
Doctorii, farmacistii si corporatiile se imbogatesc de pe urma modei vaccinarilor
Noua ordine mondiala: Implantul cu microcip RFID vine la pachet cu vaccinurile

SUA: Personalul din sanatate refuza vaccinarea obligatorie impotriva gripei H1N1 si da in judecata statul

Niciun comentariu :
Agentia americana pentru medicamente si alimente (FDA, Food and Drug Administration) va fi actionata in justitie pentru autorizarea a patru vaccinuri experimentale impotriva gripei porcine. Actiunea este intentata de angajatii new-yorkezi din sanatate care refuza vaccinul obligatoriu, a declarat pentru AFP unul dintre avocatii care ii reprezinta.

Jim Turner, de la cabinetul Swankin and Turner din Washington, sustine ca FDA a autorizat patru vaccinuri experimentale impotriva gripei porcine fara a efectua toate testele prevazute de lege pentru a demonstra ca nu exista efecte secundare. In Romania, campania de vaccinare va incepe din 1 decembrie, cand trei milioane de prescolari, elevi si studenti vor fi vaccinati gratuit impotriva virusului A H1N1.

‘Riscurile pe care le prezinta vaccinul sunt necunoscute’
“Riscurile pentru sanatate pe care le prezinta aceste vaccinuri sunt total necunoscute”, a declarat el, precizand ca este vorba de prima actiune in justitie de aceasta natura si, daca ea va fi aprobata, se va aplica la nivel national.

Vaccinul nu ar fi trebuit autorizat atata timp cat FDA nu a terminat testele”, explica avocatul.

Acuzatorii sustin ca FDA a eludat cele mai elementare criterii legale menite sa asigure securitatea publica si atrage atentia asupra faptului ca aceste vaccinuri sunt distribuite la milioane de oameni, inclusiv copii. Jim Turner a avansat si posibilitatea ca vaccinul antigripal sub forma de spray nazal, care contine virusi vii, sa “declanseze el insusi pandemia pe care guvernul federal afirma ca vrea sa o evite”.

Avocatul mai spune ca FDA a autorizat si utilizarea unui adjuvant, Squalene, pentru a creste eficienta unei doze unice de vaccin. Or, acest adjuvant ar putea fi toxic, crede el. In ceea ce priveste vaccinurile sub forma de injectie – majoritatea, de altfel – aceste contin thimerisol, un conservant cu mercur care creste riscurile pentru femei insarcinate, spune avocatul.

Societatile farmaceutice – imunitate pentru efecte secundare
El critica si imunitatea acordata de autoritatile sanitare americane firmelor farmaceutice care produc vaccinurile, in conditiile in care acestea nu pot face obiectul urmaririlor in justitie pentru efecte secundare.

Autoritatile sanitare din SUA au efectuat teste clinice pentru aceste patru vaccinuri experimentale impotriva virusului H1N1 pe cateva mii de persoane, iar FDA a aprobat utilizarea lor pentru intreaga populatie intr-o maniera expeditiva, dupa ce nu a observat niciun efect secundar serios.

Statele Unite au comandat peste 255 de milioane de doze, dintre care 77 de milioane au fost deja distribuite in aceasta campanie de vaccinare masiva, care a inceput in octombrie. Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor (CDC) a recomandat vaccinarea celor mai vulnerabile grupe la aceasta gripa, respectiv femeile insarcinate, copiii si tinerii pana in 24 de ani, precum si toate persoanele care sufera de afectiuni medicale cronice.
Sursa: Hotnews.ro

Cititi si:
Noua ordine mondiala: Adevarul despre vaccinul gripei porcine
Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

Noua ordine mondiala: Adevarul despre vaccinul gripei porcine

Niciun comentariu :
David Icke explica care sunt scopurile campaniilor de vaccinare fortata pe care din senin vor sa le impuna autoritatile din intreaga lume:
- slabirea sistemului nostru imunitar pentru a fi mai usor expusi la imbolnaviri,
- dezechilibrarea chimica a corpului uman, perturbarea fizica, emotionala, mentala a functionarii acestuia,
- obtinerea receptivitatii marite la actiuni de manipulare asa cum este cazul persoanelor bolnave, slabite fizic sau perturbate chimic,
- reducerea graduala a populatiei (moartea a ajuns sa fie considerata un "efect secundar" al vaccinarii, nimeni nu este condamnat pentru cazurile de deces);
- testarea reactiei populatiei - aceste masuri sunt realizate si pentru a observa reactia noastra pentru mai tarziu cand este posibil sa se lanseze un virus mult mai periculos ori sa se impuna implantarea unui mirocip in corpul uman (vezi articolul Implantul cu microcip RFID vine la pachet cu vaccinurile).


Gregorian Bivolaru a atras atentia de mai multi ani asupra planului criminal al masoneriei de a reduce populaţia planetei la 1 miliard de oameni:

Dacă oamenii nu devin conştienţi, ei vor fi manipulaţi mai teribil decât orice manipulare care există. Vedeţi, e un aspect foarte hilar. Unora dintre dumneavoastră vă este foarte frică de manipulare, de secte, dar în realitate sunteţi foarte manipulaţi şi deja sunteţi coordonaţi de către o sectă teribilă care acţionează din umbră la nivelul întregii planete. Puţini dintre dumneavoastră ştiţi că această grupare mondială şi-a propus să reducă populaţia planetei cu câteva miliarde de oameni. Ei doresc ca pe Pământ să existe doar un singur miliard de oameni. Pentru aceasta, folosind fonduri pe care francmasoneria mondială le are la dispoziţie, s-a creat în laborator virusul HIV care provoacă SIDA, în Statele Unite. Şi apoi a fost implementată. S-a constatat însă că ea decimează mult prea lent populaţia. Şi atunci s-a recurs la faimosul virus SARS, care e mult mai eficient şi mai rapid. Dacă aceste afirmaţii vi se par hazardate, să ştiţi că ele sunt fundamentate pe o documentaţie foarte exactă pe care am lecturat-o cu mare atenţie. Şi aceste aspecte sunt cunoscute de către foarte mulţi oameni care au frâiele puterii în acest moment. Ştiaţi ceva despre aceste aspecte? Ele sunt cele mai cumplite din tot ceea ce implică această periculoasă sectă. (Extras din conferinta tinuta de Gregorian Bivolaru la Paris - februarie 2004)

Cititi si:
Vaccinul impotriva gripei porcine provoaca o boala neurologica: sindromul Guillain-Barre
Vaccinul gripei porcine: depopulare prin genocid pentru a realiza noua ordine francmasonica mondiala
Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"
Doctorii, farmacistii si corporatiile se imbogatesc de pe urma modei vaccinarilor
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

marți, 20 octombrie 2009

Oamenii de stiinta au decodificat mesaje inteligente in desenele din lanurile de cereale!

Niciun comentariu :
Mesaj trimis către constelaţia lui Hercule
În 1974, în incinta institutului SETI – Search for Extra Terrestrial Intelligence (Institutul de Cercetări asupra Inteligenţei Extraterestre) – din Arecibo, Puerto Rico, cu ajutorul unui telescop radio se trimitea în spaţiu un mesaj electronic în cod binar. Pentru comunicarea cu o posibilă inteligenţă extraterestră a fost folosită cea mai mare antenă parabolică din lume. Mesajul în spaţiu a fost trimis în direcţia aglomerării de stele M13 din constelaţia lui Hercule, situată la 22.800 de ani lumină distanţă de Pământ. Proiectul a fost realizat sub îndrumarea lui Frank Drake, profesor de astronomie la Universitatea Cornell, SUA. Mesajul codifica numerele atomice ale elementelor chimice necesare vieţii pe Pământ, astfel Hidrogen H=1, Carbon C=6, Azot N=7, Oxigen O=8, Fosfor P=15. Acesta mai conţinea descrierea zaharurilor şi bazelor care intră în compoziţia moleculei de ADN, numărul nucleonilor, o schemă stilizată a spiralei duble de ADN şi în final, imaginea stilizată a unei siluete umane, indicându-se dimensiunea ei, numărul de locuitori ai Pământului în anul 1974, planetele din sistemul solar, planeta Pământ ca fiind cea care trimite mesajului, precum şi caracteristicile antenei radar transmiţătoare.

Răspuns din spaţiu?
27 ani mai târziu, în data de 20 august 2001, în apropiere de antena parabolică gigantică de la Chilbolton, Anglia, în lanurile de cereale au fost gravate diferite modele geometrice complexe de formă rectangulară. Unul dintre ele reprezenta imaginea unui umanoid extraterestru, iar cea de a doua un posibil răspuns la mesajul radioelectric trimis în spaţiu în 1974 din Arecibo. Ce dezvăluie decriptajul acelui model geometric, care pare să fie un răspuns la mesajul trimis în urmă cu 27 de ani? Răspunsul este codificat, criptat cu rigurozitate în aceeaşi manieră ca şi cel emis în 1974. Molecula de ADN descrisă este mai mică decât cea umană. În loc de fosfor este siliciu, ceea ce determină o îngroşare a spiralei de ADN, reprezentată în mod clar în gravurile din lanurile de la Chilbolton. În loc de fiinţa umană stilizată, care măsura 1.66 m, a fost evidenţiată în acest caz o siluetă de un metru înălţime, macrocefală, cu braţe, picioare şi cu ochi uşor de identificat. Cunoaştem aceste reprezentări ca fiind Micii Cenuşii. Această fiinţă provine dintr-un alt sistem planetar. Planeta ei are o populaţie de 17 miliarde de locuitori, fiind a cincea planetă de la soarele din sistemul planetar din care face parte; soarele este de doar 4/9 din soarele nostru şi este înconjurat de nouă planete. Din acest sistem solar planetele trei şi patru sunt indicate ca fiind populate. Mesajul mai prezintă schema unei antene parabolice cu simbolul planetei emiţătoare asociat cu o cifră care semnifică forţa electromagnetică utilizată pentru transmiterea acestui mesaj.Tăcerea autorităţilor
Observatorul din Chilbolton este proprietate a guvernului britanic; a fost construit în 1965 în scopul studierii emisiilor de unde radio care proveneau din spaţiu sau de la diverşi sateliţi. Accesul în Observator este interzis publicului. Prima reacţie a cercetătorilor britanici a fost să compare structura codului binar din 2001 cu transmisia radio telescopică din 1974 de la Puerto Rico. În ciuda fotografiilor realizate, a decriptării codului binar şi a corespondenţelor dintre cele două mesaje (cel din 1974 şi cel din 2001) realizate de către cercetători britanici independenţi, nicio explicaţie oficială nu a fost dată. Astronomii de la Chilbolton au declarat că nu au observat apariţia semnelor din lanuri, acestea nefiind vizibile nici măcar din cel mai înalt punct al antenei (sic!).

La numai un an după acest eveniment, pe unul din câmpurile din apropiere de Winchester, o imagine de extraterestru gravată într-un cadru rectangular imens, prezenta un disc rotund cu un diametru de aproximativ cincizeci de metri din care jumătate ieşea în afara cadrului rectangular. Interiorul cercului vegetal conţinea o brazdă spiralată împărţită în mai multe şiruri de grâu culcate la pământ sau ridicate: şir binar. Inlocuind secvenţele binare cu codul binar corespondent caracterelor - ASCII (American Standard Code for Information Interchange) - s-a obţinut un şir de caractere care au sens în limba engleză. Mesajul era următorul:

"Fiţi atenţi la cei care fac cadouri false şi care nu îşi ţin promisiunile. Multă suferinţă, dar încă mai este timp. Sunt lucruri bune acolo. Nu suntem adepţii înşelăciunilor. Final de transmisie...."

Nu a fost făcută nicio declaraţie oficială referitor la această formaţiune. Este vorba aşadar de un real contact cu o civilizaţie extraterestră sau despre o manipulare din partea armatei? Cu ce urmări?

Un mesaj inteligent cu un continut oarecum similar a fost inregistrat in seara zilei de 26 noiembrie 1977, in sudul Angliei cand o voce neidentificată a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News si a adresat pentru prima dată in direct telespectatorilor, in limba engleza, un mesaj alcatuit din 600 de cuvinte. O agenţie guvernamentală din Marea Britanie a încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât şi Poliţia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autorităţile şi-au cerut de 3 ori scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă, dar cu toate acestea, până în prezent sursa enigmatică a acelei „farse" nu a putut fi niciodată identificată.

Masoneria, organizatia satanista oculta care conduce lumea

Un comentariu :
Articol aparut pe site-ul almeea.com

In ultimele doua secole, masoneria nu a facut altceva decat sa-si continue politica duplicitara. Pe fata se declara partizana drepturilor omului si lupta pentru libertate, egalitate etc., dar adevarata lupta a francmasoneriei este pentru obtinerea puterii politice si guvernarea lumii.

Pentru aceasta, lupta cu o ura neimpacata impotriva crestinismului si a libertatii reale a oamenilor, neezitand nici cand este vorba de crime sau chiar genocid. In timpul Revolutiei franceze, masoneria ataca pentru prima data biserica catolica, dorind inlocuirea crestinismului cu o religie pagana.

Masoneria impotriva lui Dumnezeu
Secolul al XIX-lea este secolul ofensivei francmasoneriei impotriva crestinismului. Masonii creeaza scoli laice opuse celor confesionale. Conventul masonic de la Lausanne, intrunit la 6 septembrie 1875, la care au participat 10 consilii supreme din 22 cate au fost convocate, neaga credinta in Dumnezeu.

Consiliile supreme ale Scotiei, SUA, Americii Centrale si Irlandei, intrunite in 1877 la Edinbourgh, denunta deismul declaratiei de la Lausanne. Marele orient al Frantei, intr-un convent din septembrie 1877, suprima articolul 1 din statutul sau, cel care consfintea existenta lui Dumnezeu si nemurirea sufletului. Din 1880, Marea Loja Sobolica Scotiana abandoneaza si ea referinta la Marele Arhitect al Universului. La 20 aprilie 1884, Papa Leon al XII-lea emite o bula prin care decreteaza francmasoneria ca “sinagoga lui Satan”. Masoneria este condamnata si de biserica ortodoxa.

Atitudinea crestinismului fata de masonerie
O tendinta constanta a manifestat masoneria in incercarea ei de a penetra in marile biserici crestine prin impunerea unor inalti prelati masoni. Se pare ca acest lucru i-a reusit de mai multe ori, insa atitudinea Bisericii fata de masonerie nu s-a schimbat. Declaratia asupra fracmasoneriei a cardinalului Ratzinger din 1983 spune clar: “S-a pus problema daca nu cumva judecata Bisericii s-a modificat in privinta masoneriei. Judecata negativa a Bisericii este neschimbata in privinta societatilor masonice, deoarece principiile lor au fost totdeauna considerate incompatibile cu doctrina Bisericii, si, prin urmare, aderarea la ele ramane in continuare interzisa. Credinciosii care apar in societati masonice se afla intr-o stare grava de pacat”. Miscarea ecumenica contemporana nu este straina de francmasonerie. Dupa N. Homuth, intreg protestantismul si neoprotestantismul actual, descompuse din punct de vedere eclesiastic, se afla in mrejele francmasoneriei.

Divizarea protestantilor, opera masoneriei
Faramitarea protestantismului este opera unor francmasoni: Wesley, Chalmers, Zinzendorf, Brigham Young, Josef Smith, C.T. Russel. Secte precum “stiinta crestina”, mormonii, martorii lui Iehova, antropozofii, sunt creaturi ale francmasoneriei. Thomas Chalmers, fondatorul Aliantei Evanghelice in 1846, a fost vicepresedinte al organizatiei francmasone Royal Society din Edinbourgh. Presedintele Federatiei mondiale baptiste in 1985, Duke McCall, este francmason din Clubul Rotary. Cultul metodist este si el penetrat de francmasonerie, F.P. Corson, fost presedinte al Congresului Mondial Metodist, este Mare Maestru al Marii Loje din Pensylvania. Episcopul metodist R.A. Mueller, fost presedinte al Consiliului National al Bisericilor NCC (organizatia ecumenica din SUA), este francmason activ. In Suedia, 535 de parohi luterani sunt francmasoni. In Germania, cluburile francmasonice se impletesc cu organisme ecumenice. Sa nu uitam ce se ascunde in spatele francmasoneriei.

Albert Pike, aceasta autoritate a masoneriei (era francmason de gradul 33), in secolul al XIX-lea este cel putin sincer in cartea sa “Morala si dogma” cand recunoaste originea gnostica a francmasoneriei, marturisind ca il venereaza pe Lucifer. Pentru Albert Pike, Lucifer era zeul luminii, iar Dumnezeu cel al intunericului. Practicarea ocultismului de catre unii masoni de grad inalt este un fapt subliniat de multi autori. De exemplu, L. Pauwels si J. Bergier arata ca Societatea Rozicruciana engleza, infiintata prin 1867 de Robert Wentworth Little, isi recruta membrii dintre maestri masoni. Aceasta Societate avea 144 de membri, intre care si Bulwer-Lytton, autorul “Ultimelor zile ale Pompeiului”.

“Golden Dawn”, o organizatie masonica satanista
Din societatea Rozicruciana apare in 1887 o noua societate, The Golden Dawn, alcatuita din cateva dintre cele mai stralucite spirite ale Angliei. Societatea The Golden Dawn era putin numeroasa si era condusa de Wooldman, Mathers si Wynn Wescott. Ea avea ca scop practicarea magiei ceremoniale si obtinerea de puteri si cunostinte initiatice. Societatea era in legatura cu organizatii similare germane, din care unii membri se vor regasi mai tarziu in miscarea antropozofica a lui Rudolph Steiner. Societatea The Golden Dawn l-a avut dupa aceea maestru pe Aleister Crowley. Mathers, dupa ce a ajuns mare maestru al Societatii The Golden Dawn, a fost inlocuit cu celebrul poet Yeats, laureat al Premiului Nobel.

Yeats si-a luat numele de “Fratele Demon este Deus Inversus”. Din societate mai faceau parte: Arthur Machen, scriitorii Blackwood, Stoker (autorul lui “Dracula”), Sax Rohmer, astronomul regal al Scotiei, Peck, inginerul Allan Bennett si sir Gerald Kelly, presedinte la Royal Academy. Dupa marturisirile lor, apartenenta la societate le schimbase felul de-a vedea lumea, iar practicile carora li se consacrasera n-au incetat sa li se para eficace si exaltante.

Aleister Crowley (1875-1947) era membru in The Golden Dawn, ca si in Ordinul martinist si in Ordo Templis Orientis. Crowley a scris multe carti despre magie, fiind pornit foarte mult impotriva crestinismului. El era satanist si se identifica unui “sfant al lui Satan”. Crowley se droga si practica magia sexuala. Samanta aruncata de el va duce la aparitia miscarii hipiotilor.

Comunismul isi are originea in masonerie
In secolul al XIX-lea apare un nou curent satanist sub influenta masoneriei, si anume comunismul. Iluminatii americani, sustinatori ai lui Weishaupt, au initiat in 1829 o serie de conferinte la New York tinute de iluminista engleza Frances “Fanny” Wright. Cei prezenti au fost informati ca Iluminatii intentionau sa uneasca grupurile nihiliste si ateiste cu toate celelalte organizatii subversive intr-o organizatie internationala care se va numi comunism. Clinton Roosevelt (stramos direct al lui F.D. Roosevelt), Charles Dana si Horace Greeley au fost numiti pentru a alcatui un comitet care sa stranga fonduri pentru aceasta actiune. In 1843 este fondat in SUA ritul B’nai Brith (Fiii Aliantei), care este rezervat numai evreilor.

O filiala a acestei organizatii este loja israelita “Alianta Dreptilor”, din care va face parte si K. Marx. Marx si Engels confirma In prefata la cea de-a doua editie a Manifestului Comunist, tiparit la Londra in 1872, ca o societate secreta numita Liga Comunistilor (de fapt, o noua firma a Aliantei Dreptilor) i-a insarcinat cu redactarea si publicarea unui program teoretic si practic al partidului. In 1864 se infiinteaza la Londra Intaia Internationala Comunista. Discutiile preliminare s-au tinut la Londra in Freemasons’ Hall, sediul Marii Loje Unite a Angliei. Liderii primei Internationale erau Marx si cneazul Bakunin (care era francmason de gradul 32 in ritul Scotian Antic si Acceptat).

Internationalismul proletar sub forma socialismului a dat un nou avant ideilor masonice. Razboiul franco-german si caderea lui Napoleon al III-lea In 1870 favorizeaza preluarea puterii in Franta de catre masoni. Din guvernul celor 11, 7 erau francmasoni. La 18 martie 1871 se proclama Comuna din Paris. Victoria finala apartine insa masonilor conservatori, condusi politic de Adolphe Thiers. Aceasta victorie duce la separarea comunistilor de masonerie. Comuniotii isi vor crea organizatii proprii, paramasonice. Ei vor prelua de la masonerie principiul universalismului (internationalismul proletar), deviza “Libertate, egalitate, fraternitate” si unele simboluri masonice (de exemplu steaua cu cinci colturi).

Primul razboi mondial a fost declansat de catre masoni
Primul razboi mondial izbucneste tot in urma unui asasinat masonic. Arhiducele Franz Ferdinand este ucis la Sarajevo in 28 iunie 1914 de catre o societate secreta sarba “Mana neagra”. Arhiducele fusese condamnat la moarte inca din 1912 de catre tribunalul secret al masoneriei. Societatea secreta “Mana neagra” era masonica. Ea isi tinea intrunirile in acelasi local cu al Lojii din Belgrad.

Ce urmarea masoneria prin declansarea primului razboi mondial? Ea isi urmarea planul sau de acaparare a puterii in Europa prin distrugerea vechilor imperii: austro-ungar si tarist. Dupa razboi se infiinteaza, din initiativa presedintelui american Woodrow Wilson (francmason), Liga Natiunilor, prima incercare de centralizare a puterii politice in lume (primul pas spre guvernul mondial visat de masoni). Ea va fi condusa de francmasonul L. Boureois. Masoneria a fost implicata si in revolutia din Rusia din 1917.

Revolutia bolsevica din Rusia, condusa si sustinuta de masoni
Prima revolutie este opera masoneriei conservatoare. In guvernul provizoriu, portofoliile cele mai importante sunt ocupate de francmasoni (cneazul Lvov, Kerenski, Tereocenk, Gucikov). Revolutia bolsevica este opera masoneriei revolutionare. Lenin era sprijinit de lojele defetiste europene, iar Leiba Braunstein, zis Leon Trotki, era sprijinit de puternicul ordin masonic evreiesc B’nai Brith, in frunte cu marele bancher Jacob Schiff. Dupa scenariul revolutiei ruse urma sa se desfasoare revolutia si in Gemania si Ungaria. In Ungaria, in urma revolutiei din octombrie 1918, se formeaza guvernul masonic al contelui M. Karolyi. Urmeaza apoi revolutia bolsevica din 1919, condusa de iudeo-masonul Bela Cohen, zis Kuhn.

Uniunea Europeana: vechi ideal masonic
Idealul realizarii Uniunii Europene este un vechi deziderat masonic. El este de fapt primul pas in vederea realizarii unei uniuni mondiale conduse de francmasonerie. Primul pion al masoneriei prin care se dorea realizarea acestei uniuni a fost Napoleon, care declara: “Avem nevoie de un cod european, de o curte de casatie europeana, de o moneda unica, de aceleasi masuri si greutati, de aceleasi legi. Trebuie sa fac din toate popoarele Europei un singur popor”.

In 1929, Aristide Briand, ministrul de externe francez, reia ideea si propune in numele guvernului sau crearea unei structuri federale europene. Planul sau nu este insa bine primit de statele europene.

Sa ne amintim de o veche poveste istorica. Se spune ca un rege dac, pentru a le demonstra supusilor sai necesitatea unirii in fata unui dusman, recurge la demonstratie. El pune intr-o arena doi caini sa se bata. Cand lupta era in toi se da drumul unui lup, iar cainii care pana atunci nu se prea iubeau isi unesc eforturile si ataca fiara. Aceasta strategie o adopta si masoneria pentru realizarea uniunii europene si a unitatii mondiale a statelor, unitate economica, militara si, in ultima instanta, politica. Rolul lupului este jucat mai intai de Hitler, apoi de Rusia si satelitii sai comunisti. De aceea nu trebuie sa ne mire rolul jucat de francmasonerie la aparitia nazismului si a comunismului.

Pasivitatea Frantei, Marii Britanii si a Statelor Unite, la inceput, in fata lui Hitler si apoi in fata lui Stalin nu cred ca au fost doar acte de naivitate politica. Ar insemna sa credem ca guvernele celor trei mari puteri au fost formate din prosti. Pasivitatea celor trei mari puteri in fata dictatorilor a fost gandita pentru a incuraja conflictul si a realiza apoi idealul masonic.

Negocierile privind infiintarea pactului unitar NATO se poarta cu rapiditate pe timpul blocadei sovietice asupra Berlinului (iunie 1948 - mai 1949), iar pe data de 4 aprilie 1949 se semneaza la Washington pactul. Planul Marshall era gandit tot de francmasoni (Marshall era francmason) si se baza pe ideea masonica a integrarii europene.

Bomba atomica le va fi furnizata rusilor prin tradarea unor masoni. Cercurile sioniste vor fi implicate puternic in aceasta tranzactie. Visul masoneriei europene se realizeaza in 1958 prin crearea Comunitatii Economice Europene. In 1991, intalnirea de la Maastricht propune un nou tratat asupra Uniunii Europene. Se urmareste: integrarea economica si sociala a statelor membre, moneda unica, transferul catre uniune al suveranitatii monetare nationale si aplicarea unor sanctiuni pentru tarile membre care se indeparteaza de criteriile stabilite ale convergentei.

Sa mai subliniem un fapt, si anume legatura francmasoneriei cu miscarea iudaica si cu sionismul. Exista o teorie a conspiratiei privind controlul capitalismului occidental de catre evrei. Iudaismul avea in comun cu masoneria lupta impotriva crestinismului. Rabinul Tarphan va spune “Evangheliile trebuie arse fiindca paganismul este mai putin periculos pentru credinta evreiasca decat crestinismul”.

duminică, 18 octombrie 2009

Noua ordine mondiala: Implantul cu microcip RFID vine la pachet cu vaccinurile

Niciun comentariu :
Stirea Reuters de mai jos ne spune ca pe 21 septembrie 2009 actiunile companiei VeriChip au crescut cu 186% datorita inregistrarii unui brevet. Brevetul pentru un microcip implantabil in corpul uman, care zice-se ar fi capabil sa detecteze gripa porcina, va fi un upgrade al celui deja existent. De fapt Reuters face o reclama desantata companiei Verichip si microcipurilor implantabile in speranta ca acestea vor fi acceptate de catre populatie in urma campaniilor de terorizare cu false pandemii realizate de catre OMS si mass media.

Reuters - 21.09.2009
Actiunile VeriChip Corp s-au triplat dupa ce compania a anuntat ca i-a fost acordata o licenta exclusiva pentru doua brevete care vor ajuta dezvoltarea de sisteme implantabile de detectie a virusilor din corpul uman.

Brevetele se refera la biosenzori care se presupune ca ar putea detecta virusul H1N1 si alti virusi sau alte amenintari biologice. Aceasta tehnologie va folosi ca suport microcipul RFID implantabil dezvoltat de Verichip.
Inca nu stim daca acest microcip implantabil chiar va reusi sa detecteze virusi in ciuda faptului ca analize de laborator infinit mai complexe furnizeaza adesea erori. Deocamdata el a fost doar brevetat, insa trebuie sa recunoastem ca astfel a fost creata o noua motivatie pentru a convinge populatia sa accepte de buna voie, prin tactici de intimidare, implanturile cu aceste microcipuri RFID.

Un plan intermediar este deja aplicabil spun oameni din sistem. In momentul in care va fi declarata pandemia de grad 6 si instituita legea martiala, oamenii nu vor mai putea circula liber fara a dovedi ca au fost vaccinati, acest lucru facandu-se prin intermediul unei bratari RFID purtata permanent (ulterior urmeaza sa fie inlocuita cu implantul RFID). Cei care nu vor accepta vaccinarea si bratara sau implantul vor fi retinuti si transferati in lagare speciale.


Intre timp insa tot mai multa lume a fost informata asupra faptului ca vaccinul este mult mai periculos decat asa zisa gripa porcina. Daca oamenii vor refuza atat vaccinurile pline de aditivi toxici cat si implanturile atunci o mare parte din manevrele de instaurare a unei dictaturi globale masonice vor esua.

Cititi si:
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Incalcarea spiritului stiintific: focalizarea pe defectele inchipuite sau reale ale persoanelor, opacizandu-ne apoi fata de tot ce vine de la ele

Un comentariu :
O capcană foarte des întâlnită a ego-ului apare când fiind supuşi unei critici (sau în alte situaţii incomode pentru noi) din partea unei persoane, în loc să analizăm lucizi şi detaşaţi realitatea (gradul de adevăr al) celor expuse, preferăm să căutăm rapid defecte celui care ne-a deranjat cu opinia sa, pentru a respinge apoi tot ce a venit de la el. Atitudini de genul "păi prostul ăla vine să ma înveţe pe mine, păi el a uitat când a greşit în cutare situaţie?" sau "dar cel care dezvăluie ceva neplăcut despre mine, n-are şi el ceva neplăcut la el însuşi?" sunt destul de comune. O astfel de atitudine reprezintă o încălcare a respectului faţă de adevăr, şi dacă procedăm astfel ne minţim pe noi înşine, "furându-ne singuri căciula". O astfel de atitudine reprezintă reacţia de apărare cea mai comodă a ego-ului nostru, pentru care este mult mai uşor să respingă rapid ceva decât să se angreneze într-o schimbare care necesită destul efort conştient în vederea destrămării unor iluzii care sunt poate adânc înrădăcinate.

O altă încălcare a spiritului ştiinţific (foarte întâlnită la atei) apare când omul nu porneşte în cercetarea ştiinţifică a realităţilor spirituale, justificându-şi neagrenarea prin felurite neajunsuri pe care el le atribuie la modul intelectual şi aprioric celor pe care ar fi trebuit să le cerceteze obiectiv. De exemplu dacă i se spune unui astfel de om opac "fă cutare exerciţii şi ai să simţi cutare energii subtile benefice care te vor ajuta să-ţi rezolvi cutare probleme", el va replica "aceste energii nu există, fiindca dacă ar fi existat ştiinţa le-ar fi dovedit existenţa pănă acum." Sau şi mai tipic, dacă i se spune unui ateu "roagă-te cu sinceritate, cu o inimă curată şi ardoare lui Dumnezeu, şi îi vei simţi răspunsul, ajutorul şi existenţa la modul cât se poate de concret şi direct" el va răspunde "Dumnezeu nu există fiindcă ia uite ce crime a făcut Dumnezeu aşa cum e prezentat în Vechiul Testament" sau "dacă Dumnezeu ar exista, atunci de ce tolerează atâtea crime, boli, suferinţe, atrocităţi uneori revărsate asupra copiilor care n-au apucat să păcătuiască?". Eroarea este aceeaşi: în loc să purceadă la experiment, care este instrumentul de bază al cercetării ştiinţifice, oamenii care îşi fură singuri căciula preferă să se oprească din start sub diverse justificări teoretice, care nu vor valora nimic în faţa realităţii experimentate.

Practicienii în domeniul spiritual sunt de fapt veritabilii oameni de ştiinţă ai lui Dumnezeu. Cei care însă refuză experimentarea sub diverse pretexte teoretice, dau dovadă de o atitudine infantilă şi ridicolă, regăsindu-se în situaţia expusă atăt de plastic în zicala "îşi taie singur craca de sub picioare."

vineri, 16 octombrie 2009

Doctorii, farmacistii si corporatiile se imbogatesc de pe urma modei vaccinarilor

Niciun comentariu :
In timp ce americanii inca mai dezbat daca vaccinarea impotriva gripei porcine este sau nu utila si in ciuda multiplicarii cazurilor de deces si schilodire pe viata, companiile farmaceutice au decis deja: vaccinurile sunt foarte bune pentru afacerile si profitul lor.

Fabricantii au vandut pana acum vaccinuri de gripa porcina in valoare de 1,5 miliarde de dolari, aceasta suma adaugandu-se la miliardul de dolari contractat anterior pentru vaccinurile de gripa sezoniera. Aceste inoculari fac parte dintr-o vasta si foarte dinamica piata globala estimata la circa 20 de miliarde de dolari.

Insa nu numai fabricantii au beneficii de pe urma acestei campanii. Doctorii sau personalul medical primesc comisioane din vanzarea, recomandarea sau realizarea injectiilor si exista afirmatii ca profitul de pe urma acestor vaccinari este chiar foarte consistent.

Detalii in articolele:
Evenimentul Zilei - Gripa porcină creşte afacerile companiilor farmaceutice
ABC News - Drugmakers, Doctors Rake in Billions Battling H1N1 Flu

joi, 15 octombrie 2009

Inca o victima a vaccinurilor

Niciun comentariu :
Imagini impresionante cu o femeie care inainte de a face un banal vaccin contra gripei de sezon era absolut normala, sanatoasa si se antrena sa participe la o cursa de alergari pe o distanta de mai multi kilometri, iar dupa, abia poate vorbi si se chinuie sa mearga sau sa manance singura, insa toate problemele dispar atunci cand ea alearga sau cand merge cu spatele.

Francmasoneria mondiala vrea si o Politie unica la nivel global

Un comentariu :
Francmasoneria mondială se pregăteşte prin intermediul Interpolului şi al Organizaţiei Naţiunilor Unite să creeze o forţă de Poliţie mondială. Procesul implică, printre altele, crearea unei reţele de comunicaţii securizate şi crearea unei vaste baze de date care va conţine mostre ADN, amprente digitale, fotografii ale tuturor oamenilor de pe planetă precum şi anunţuri de urmărire a presupuşilor infractori. Practic este vorba de crearea unei poliţii aflata sub controlul sinistrilor conducatori din umbra ai noii ordini mondiale!

Miniştrii de Justiţie şi de Externe din peste 60 de ţări, între care Statele Unite şi China, s-au reunit săptămâna aceasta, în Singapore, pentru o întrevedere găzduită de cele două organizaţii internaţionale. Aceasta este, potrivit „New York Times”, prima etapă în procesul de creare a ceea ce Interpolul numeşte „doctrina asigurării ordinii globale”, care va permite atât Interpolului, cât şi Naţiunilor Unite să îmbunătăţească abilităţile „forţelor poliţieneşti de menţinere a păcii”.

Avem un model vizionar”, a declarat Ronald K. Noble, secretarul general al Interpolului şi primul american aflat la conducerea acestei organizaţii poliţieneşti internaţionale. Printre funcţiile anterior deţinute de către Noble se numără şi cea de şef al departamentului Serviciului Secret care a realizat raportul de justificare a atacului împotriva gruparii Davidienilor din Waco, Texas. În aprilie 1993, după un asediu de 51 de zile FBI-ul a incendiat clădirea gruparii condusă de David Koresh asasinând 76 de persoane dintre care 20 erau copii si 2 femei gravide. Pe parcursul asediului, mass media bazându-se pe informaţiile unor "experţi" care şi-au oferit serviciile, au portretizat gruparea ca fiind fanatică, criminală şi chiar teroristă, iar sursa incendiului a fost atribuită demersului sinucigaş al membrilor acesteia. Interviurile realizate cu membrii ramaşi în viaţă şi cu rudele acestora au contrazis însă flagrant aceasta imagine. Mai multe filme documentare au fost realizate pe tema masacrului de la Waco, multe din secvenţele utilizate fiind cele realizate de către forţele de represiune ale guvernului, in timpul asediului, obţinute apoi în instanţă. Câteva dintre acestea sunt "Waco: The Rules of Engagement" nominalizat în 1997 la premiul Oscar pentru cel mai bun film documentar, "Waco: A New Revelation" (prima parte, a doua parte) şi "America Wake Up (Or Waco)" realizat în anul 2000 de catre Alex Jones.

“Poliţiştii vor fi antrenaţi şi echipaţi în mod diferit, ca şi până acum. Dar când ei vor opri pe cineva, vor putea să consulte o bază de date globală, pentru a verifica persoana pe care au oprit-o”, a explicat Noble. Francmasoneria mondială încearca să creeze astfel o forţă de represiune ilegală şi criminală aflată sub autoritatea guvernului masonic planetar, ce nu va putea exista fără a încălca legislaţia, prevederile constituţionale şi suveranitatea tuturor statelor lumii.

Politia astazi:Oare cum se descurcau odinioara?

marți, 13 octombrie 2009

OZN-uri deasupra Bucurestiului, 21 septembrie 2009

Niciun comentariu :
Mister pe cerul Capitalei! Mai multe formaţiuni luminoase de origine necunoscută au fost suprinse de un cameraman amator în timp ce survolau nordul Bucureştiului.

Autorităţile de la Băneasa infirmă existenţa unor zboruri speciale, în timp ce specialişti în fenomenul OZN susţin faptul că a fost o întâmplare bizară.
Stire TVR 1, 11 oct 2009

vineri, 9 octombrie 2009

Şedinţă de asane şi spirală Yang în Piaţa Sfatului din Braşov cu ocazia Zilei Internaţionale Yoga

4 comentarii :Adevarul, 8 octombrie 2009 - Braşov: Spirală MISA în Piaţa Sfatului / FOTOGALERIE
150 de practicanţi yoga din Braşov s-au adunat în această seară în Piaţa Sfatului, unde au făcut diverse exerciţii şi o spirală de energizare yang.


Yoghinii au sărbătorit Ziua Internaţională Yoga, iar manifestări similare cu cele de la Braşov au avut loc şi în alte oraşe mari din ţară, precum şi în Germania, Danemarca şi Anglia. Între orele 17.00-19.00, practicanţii, care fac parte din Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) au făcut diverse exerciţii de yoga, apoi au trecut la spirala de energizare yang. La efectuarea spiralei au fost invitaţi să participe şi cei prezenţi în Piaţa Sfatului. „Am vrut să arătăm tuturor că yoga nu este ceva ocult, că nu avem nimic de ascuns şi ceea ce este bun merită să fie arătat. Tocmai acesta a şi fost motivul pentru care am optat să facem această şedinţă în Piaţa Sfatului“, a declarat Traian Ionescu, profesor de yoga şi organizatorul manifestării.

Oamenii din jurau privit curioşi şi au asistat la toată şedinţa. „Asta e gimnastică şi puteau să o facă şi acasă, dar nu să iasă pe stradă. Cred că yoga este o relaxare a sistemului nervos şi te ajută dacă te concentrezi aşa cum trebuie. Probabil că au ales să vină în Piaţa Sfatului pentru a-i atrage şi pe alţii să practice yoga“, a declarat Floarea Burmagă, în vârstă de 60 de ani. Un braşovean, mai tânăr, s-a lăsat purtat de valurile muzicii de meditaţie şi a început să danseze. „Îmi place să dansez şi muzica asta a lor chiar e relaxantă“, a spus Emanuel, în vârstă de 23 de ani.

Şedinţa de yoga s-a încheiat în jurul orei 19.00, când s-a terminat şi spirala de relaxare yang. Aceasta a durat 23 de minute, iar la final, toţi cei care au luat parte la ea s-au declarat nemaipomenit de relaxaţi şi fericiţi. „Mă simt extraordinar de bine după această spirală. Yoga este pentru mine o mare parte din viaţa mea, cea mai minunată şi mai frumoasă. Spirala este o stare de înălţare şi de iubire imensă, iar aici, în Piaţa Sfatului am simţit o stare de unitate foarte mare“, a explicat Alina Helan, practicantă yoga.
(fotografii Adevarul realizate de Stelian Grăjdan)


Stirile Protv - Au umplut Piata Sfatului de energie! Spirala a yoghinilor, la Brasov!


Daca sunteti tristi, obositi sau bolnavi, n-ar strica sa dati rapid o fuga pana in centrul Brasovului. S-ar putea sa mai gasiti aici vreun strop din energia pe care au concentrat-o joi seara yoghinii.

Yoghinii si-au intins paturile in Piata Sfatului, dupa care s-au prins in spirala asa cum cere regula, adica in ordinea zodiilor, alternativ un barbat si o femeie. In tot acest timp, au ascultat muzica de meditatie si, sustin ei, au umplut locul de energie pozitiva.

Aceasta ar fi circulat de la stanga la dreapta, strabatand centrii de forta ai participantilor, pe care i-a umplut de vitalitate. Pentru unii dintre ei se pare ca doza a fost totusi cam mare, devreme ce au inceput sa danseze hip-hop.
Profesorii de yoga spun ca spirale similare au fost realizate simultan in mai multe orase din tara, sincronizarea fiind secretul transmiterii energiei.

Realitatea tv Brasov - SPIRALA YANG - Ziua internaţională Yoga a fost marcată şi la Braşov

Elvetia contesta noua guvernare mondiala francmasonica

7 comentarii :
Exact ceea ce avertizam in urma cu ceva vreme ca se urmareste de catre masoneria mondiala a luat fiinta zilele acestea intr-un mod nedemocratic si netransparent. Agentiile de presa au anuntat ca economia mondiala va fi condusa de un consiliu de guvernare economica, construit pe structura G20, grupul ce reuneste liderii celor mai importante economii ale lumii.

"Desi la prima vedere suna ca o poveste desprinsa parca din teoriile francmasonice, asociate unor grupari oculte ca Bilderberg sau Fabiana, stirea aparuta vineri pe fluxurile de presa este cat se poate de reala. Liderii celor mai puternice 20 de economii din lume, reuniti la Pittsburgh, in Statele Unite, au decis transformarea grupului in principalul consiliu de guvernare economica la nivel international".
Cititi mai mult in Daily Business: De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate


Problema este că există unele state, a căror importanţă nu este deloc de neglijat, care nu sunt de acord cu această "preluare" a puterii.

De curând, Hans-Rudolf Merz, şeful statului elveţian, s-a ridicat împotriva ideii de guvernare economică mondială deţinută de G20, întrucât această instituţie nu are legitimitate şi este total lipsită de transparenţă atunci când discută despre probleme care privesc o lume întreagă.

Elveţia, prin vocea oficialului său, revendică o egalitate în drepturi, însă nu este singurul stat care nu este de acord cu monopolul G20. Singapore şi Qatar şi-au exprimat deja această nemulţumire. Deocamdată, nimeni nu le acordă nicio atenţie.

În cadrul Adunării Generale a ONU, mai multe state mici s-au revoltat că au fost excluse din G20 şi nu numai ele, ci chiar Organizaţia Naţiunilor Unite, dat fiind faptul că declaraţia finală a summit-ului G20 nu pomeneşte absolut nimic de ONU, deşi aceasta este singurul organism internaţional realmente legitim, întrucât reuneşte un număr foarte mare de naţiuni.

Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, este de părere că o eventuală constituire a guvernării economice ar trebui să asocieze toate statele lumii.

Thomas Weiss, analist şi expert în instituţii internaţionale, spune că "Doar Naţiunile Unite pot formula norme globale, pot fixa standarde globale, pot produce legi globale şi pot aplica tratate globale. Noul G20 cuprinde 4,2 miliarde de oameni, însă ceilalţi 2,6 miliarde sunt lăsaţi deoparte. Aceste persoane şi guvernele lor sunt indispensabile pentru rezolvarea problemelor globale".
Sursa: Capital

Vaccinarea impotriva gripei sezoniere oprita in Canada datorita cresterii cazurilor de gripa porcina

Niciun comentariu :
Autoritatile canadiene au oprit vaccinarea impotriva gripei sezoniere datorita unor rapoarte care aratau ca persoanele care primesc acest vaccin sunt de 2 ori mai expuse la imbolnavirea cu virusul de gripa porcina(H1N1).

Studiul inca nepublicat arunca in aer planurile de vaccinare existente si darama increderea publicului in sistemul de sanatate canadian.

Statul British Columbia a anuntat ieri ca suspenda imunizarea impotriva gripei sezoniere pentru persoane mai tinere de 65 de ani, la decizie alaturandu-se Quebec, Alberta, Saskatchewan, Ontario si Noua Scotie.

Sursa: The Columbus Dispatch