Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 25 noiembrie 2009

Adrian Streinu Cercel mafiotul sef al masoneriei farmaceutice - un pericol public - deturneaza fonduri bugetare si pune in pericol viata romanilor

Un comentariu :

Articole despre Adrian Streinu Cercel pe acest blog:
Pauza in manipularea electorala, reincepe manipularea vaccinarii. Cum inventeaza Streinu Cercel un deces de gripa porcina
Institutul lui Adrian Streinu Cercel sponsorizat de cea mai mare organizatie masonica (Marea Loja Nationala din Romania)
Remember 2006: Megaexcrocheria gripei aviare
Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"

Alte recomandari:
Download documentarul televiziunii Arte: "La grippe A, un virus fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana)
Vaccinul gripei porcine: depopulare prin genocid pentru a realiza noua ordine francmasonica mondiala
Genocidul programat, H1N1 brevetat in 2008, Polonia refuza vaccinarea, Belgia distruge 170000 de doze, nanoparticule letale in vaccinuri
Dictatura medicala, mafia farmaceutica si goana dupa profit, copii asasinati ca in vremea lui Iisus, "vaccinam turma" zice Streinu Cercel
Implantarea de microcipuri prin vaccinarea impotriva gripei porcine planuita inca de acum 20 de ani
Noua ordine mondiala: Adevarul despre vaccinul gripei porcine

Adrian Streinu Cercel actualul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, mafiotul sef pe boli infectioase in Romania si cel mai mare mason al lojei concernelor farmaceutice este cred singurul personaj din istoria recenta care dupa ce si-a dat demisia pentru ca manevrele sale impreuna cu concernele farmaceutice au fost descoperite A FOST RUGAT SA REVINA ASUPRA DECIZIEI. Acest personaj tenebros ne pune sanatatea in pericol facand profit cu vietile oamenilor.

Cercel este presedintele comisiei AntiSIDA si a fost si consilier pe probleme de boli infecţioase al ministrului Sănătăţii Eugen Nicolaescu, printre atribuţiile sale numărând-se şi problema gripei aviare. De aici s-a ales şi cu porecla de „Doctorul Aviara”. (Vezi şi articolul Remember 2006: Megaexcrocheria gripei aviare)

Presa a relatat în repetate rânduri că doctorul Adrian Streinu Cercel a comis ilegalităţi în domeniul organizării şi desfăşurării de licitaţii în programul anti-SIDA şi a fost pus sub urmărire penală de către Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind învinuit într-un dosar referitor la licitaţiile pentru achiziţionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de către Ministerul Justiţiei.

Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Michael Guest, a făcut în perioada mandatului său următoarea declaraţie în legătură cu programul coordonat de dr. Streinu-Cercel în domeniul HIV/SIDA: „Costul tratamentului anti-SIDA din România este crescut în mod artificial, iar banii alimentează corupţia instituţionalizată.” Declaraţia fostului ambasador nu a produs niciun efect, chiar dacă Corpul de Control al primului ministru a scos la iveală în anul 2004 că preţurile din România sunt supradimensionate. Era limpede de ce nu confirma şi cealaltă acuzaţie. Banii aveau o ţinta precisă, iar identitatea destinatarilor trebuia să rămână secretă. Raportul întocmit de cei care au verificat programul condus de Streinu-Cercel a scos la iveală însă şi un alt aspect: numărul bolnavilor creştea pe hârtie, dar nu se corobora cu datele din teritoriu. Dovada a dispărut între timp, deoarece Ministerul Sănătăţii a „pus sub sechestru” baza de date, care a fost mai apoi ajustată.

Schimbarea miniştrilor nu l-a afectat pe Streinu-Cercel. Guest a plecat în SUA, Guvernul s-a schimbat, dar Adrian Streinu-Cercel a rămas şeful programului respectiv, cu un buget la dispoziţie de 1038,5 miliarde de lei. Posesor al unei averi considerabile şi al poziţiei de judecător de piaţă în afacerea medicamentelor antiretrovirale, profesorul Adrian Streinu-Cercel a devenit, într-un mod bizar, de neatins. Considerat "un excelent profesionist, un om cu mare har, volubil, cult" şi prin urmare acceptat ca fiind o somitate, Streinu-Cercel a reuşit pur şi simplu prin poziţia sa şi, cu siguranţă, datorită apartenenţei la masonerie, să se excludă de pe lista suspecţilor în toate cazurile de control efectuate de instituţiile abilitate în acest sens.

luni, 23 noiembrie 2009

Pauza in manipularea electorala, reincepe manipularea vaccinarii. Cum inventeaza Streinu Cercel un deces de gripa porcina

Niciun comentariu :
Masonul Streinu Cercel, zis si "Gripa de purcel", a profitat astazi de mica pauza electorala dintre cele doua tururi de scrutin si a revenit in forta cu campania de manipulare a vaccinarilor cum altfel decat inventand "primul deces datorat gripei porcine din Romania". El a iesit pe posturile de televiziune reluand declaratiile panicarde si recomandand totodata ca populatia sa nu se trateze cu antibiotice in cazul in care observa simptome asemanatoare gripei. Ghinion insa, la doar cateva minute dupa interventia sa la Antena 3, in jurul orei 14:25 a intrat in direct ginerele celui decedat care a devoalat minciuna lui Streinu Cercel. Persoana care decedase vineri dupa ce fusese ridicata din Radauti de catre o ambulanta, suferea de mai multe afectiuni grave. In mod semnificativ ginerele a relatat ca socrului sau care avea simptome asemanatoare gripei i s-a facut o injectie cu penicilina (un antibiotic), deci tocmai ceea ce secretarul de stat declarase cu cateva minute inainte ca este total contraindicat. In plus ginerele a mai declarat ca decesul la care a fost martora sotia celui decedat, a survenit in timpul transportului datorita lipsei tuburilor de oxigen din ambulanta!

Update: Inregistrarea interventiei la Antena 3 a ginerelui celui decedat

Iata stirea asa cum a aparut pe ziare.com:
Barbatul in varsta de 43 de ani a decedat vineri, 20 noiembrie, la un spital din Iasi, unde fusese internat inca din 15 noiembrie, fiind transferat de la spitalul din Radauti.

Pacientul era infectat cu virusul gripal pandemic A/H1N1, iar boala s-a agravat pe fondul unor complicatii cauzate de obezitate si diabet, a anuntat, luni, secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel.

"Situatia nu este grava (...) Barbatul avea insa mai multe boli asociate. Nu e vorba de virus de Ucraina (barbatul locuia aproape de granita cu Ucraina - n. red.), e un virus gripal romanesc, care genereaza forme foarte severe de boala la pacientii care au si alte boli", a precizat Streinu Cercel.

Acesta a mai precizat ca membrii familiei barbatului nu prezinta simptome de imbolnavire cu gripa porcina.

Contactat telefonic de Antena3, ginerele barbatului, Costin Munteanu, a declarat, insa, ca socrul sau a murit din cauza ca ambulanta care il il transporta a ramas fara rezerve de oxigen. Mai mult, barbatul a spus ca familia nu a fost informata ca decedatul ar fi avut gripa porcina.

"S-a terminat oxigenul de la ambulanta care il ducea la spital, de aia a murit. Nu a venit niciun medic de cand l-au trimis acasa. Nu am stiut ca avea gripa porcina, nu s-a luat absolut nicio masura de precautie, decat ne-au dat masti acum", a spus Costin Munteanu, ginerele barbatului decedat.
Update 2: Adevarul iese la iveala!!
Un om diagnosticat gresit si ucis de neglijenta medicilor, caruia i s-au administrat antibiotice (interzise in cazul gripei porcine) si care a fost transportat fara oxigen in conditiile in care avea insuficienta respiratorie. Cauza declarata a mortii: noua gripa (porcina). Cum se explica atunci faptul ca o gripa "atat de contagioasa" nu a contaminat si rudele celui decedat care nu au luat nici o masura de protectie nefiind anuntate de pericol?


Citeste si:
Adrian Streinu Cercel mafiotul sef al masoneriei farmaceutice - un pericol public - deturneaza fonduri bugetare si pune in pericol viata romanilor

PS Tot astazi a inceput in scoli vaccinarea copiilor impotriva HPV, fara acordul parintilor.

joi, 19 noiembrie 2009

Fall of the republic (Caderea republicii) - documentar de Alex Jones tradus in limba romana

6 comentarii :
Noul documentar al lui Alex Jones dezvăluie frauda din spatele brandului Obama şi modul în care globalistii folosesc cea mai noua şi mai supusă marionetă a acestora, pentru a distruge ultimele rămăşiţe ale libertatii, Constituţiei şi economiei Americii.

Filmul expune agenda pe care Obama o pune in aplicare pentru a realiza un guvern mondial aliat cu o bancă mondială centrală conduse de globalişti susţinători ai maleficei teorii a eugeniei - plan menit să distrugă cel mai puternic stat din lume şi să-l inlocuiască cu o tiranie goală de conţinut.

Filmul expune modul în care Obama spune un lucru - pentru a-i face pe oameni să-l voteze - şi apoi cum adevăratul Obama face cu totul altceva. Intarirea statului poliţienesc, ascultari fără mandat, arestări secrete, perioadă nedeterminată de detenţie a cetăţenilor, tortură, război în Afganistan, război în Pakistan, toate au fost extinse sub administraţia Obama în ciuda promisiunilor sale ca le va desfiinţa.
Text preluat de pe depindedenoi.ro

Multumim din suflet Irinei pentru extraordinara munca de traducere si postare a filmului. Subtitrarea o gasiti aici.


Daca aveti probleme cu playlistul de mai sus puteti viziona cele 14 părți ale filmului la adresa http://www.youtube.com/watch?v=p-70MZ_5gUg.

Meditaţia o tehnică ce conferă realizarea spirituală, fereşte de boli şi prelungeşte viaţa

Niciun comentariu :
BBC a publicat ieri un articol în care sunt dezvăluite rezultatele unui studiu ştiinţific despre efectele meditaţiei:
Un nou studiu american a sos la iveală că pentru oamenii care meditează în mod regulat probabilitatea de a avea atacuri de cord şi atacuri cerebrale scade la jumătate. Totodată, ei trăiesc mai mult.

Studiul a durat nouă ani şi a fost efectuat pe 201 persoane afro-americane care suferă de boli ale inimii. Aceştia au fost împărţiţi în două grupuri, unul a făcut meditaţii circa 20 de minute de două ori pe zi, iar celălat a fost încurajat să ducă un trai sănătos.

Datele obţinute de cercetători la finalul studiului au arătat că persoanele care au făcut meditaţii au avut cu 47% la sută mai puţine atacuri de cord sau cerebrale şi au o rată de viaţă mai lungă decât ceilalţi care doar au dus o viaţă sănătoasă.

Studiul, condus de specialiştii de la Colegiul Medical din Wisconsin şi Universitatea Maharishi din Iowa, ambele din SUA, a consolidat descoperirile unor cercetări mai vechi cu privire la beneficiile meditaţiei.

Robert Schneider, cel care a condus întregul studiu, a declarat pentru BBC că aceste descoperiri sunt importante în a demonstra că meditaţiile reduc incidenţa atacurilor de inimă şi cerebrale.
Din păcate în România această extrem de valoroasă practică spirituală a fost denigrată şi devalorizată în fel şi chip. Din dorinţa de a neutraliza dezvăluirile despre francmasonerie ce veneau dinspre MISA, grupurile de influenţă promasonice au început prin mass media şi prin agenţii din opinia publică, o furibundă campanie de discreditare a tuturor informaţiilor în legatură cu această organizaţie yoghină. Astfel s-a ajuns în mod aberant să fie aruncate la gunoi YOGA, meditaţia, Tantra, Tao, precum şi orice altă practică orientală indiferent dacă include sau nu informaţii despre controlul energiei sexuale pe o cale spirituală.

Din aceeaşi campanie fac parte tot felul de "specialişti" foarte vocali ce declară sus şi tare ca "la MISA nu se face YOGA", dar care uită să spună ca fie n-au fost niciodată la cursurile YOGA organizate de MISA, fie că nu au studiat măcar un pic programa cursurilor YOGA de la MISA, fie că de fapt nu au niciun fel de compentenţă în domeniu. Oare de ce acesti mari "specialişti", care de regula declara ca ştiu totul despre YOGA, nu au şi nişte cursuri de YOGA pline de succes la care oamenii să se îngrămadească pentru calitatea acestora?

Desigur toate aceste critici nu au venit niciodata din partea unui personaj care s-a declarat în mod oficial ca fiind un mason. Ele sunt întotdeauna prezentate ca venind din partea unor oameni "religioşi" care de preferinţă se înfăţişează drept "ortodocsi" sau din partea unor asa zişi "naţionalişti" extrem de indignaţi de "practicile străine care invadeaza ţara", uneori YOGA şi meditaţia fiind catalogate în mod stupid nici mai mult nici mai puţin decât practici "satanice". Şi din pacate de multe ori aceste dezinformari sunt preluate mecanic de către marea masă a spectatorilor care in mod evident nu a studiat tradiţia ortodoxa ce pune un mare accent pe metoda meditaţiei ca fiind exorcizantă şi profund spiritualizantă. Iată aici doar două astfel de exemple extrase din Filocalii:
Trebuie sa alungam din inima momeala gandului, prin impotrivire cucernica in vremea rugaciunii, ca sa nu ne aflam cu buzele vorbind cu Dumnezeu, iar cu inima cugetand cele necuvenite. Caci nu primeste Dumnezeu rugaciune tulbure dispretuitoare de la cel ce se indeletniceste cu linistea. Scriptura ne indeamna pretutindeni sa pazim simturile sufletului. De se va supune voia monahului legii lui Dumnezeu si dupa legea Lui va ocarmui mintea cele supuse ei (inteleg toate miscarile sufletului, dar mai ales mania si pofta, caci acestea sunt supuse puterii ratiunii), am savarsit virtutea si am implinit dreptatea, indreptand pofta spre Dumnezeu si voia spre voile Lui, iar mania impotriva diavolului si a pacatului. Spre ce lucrare nazuim prin urmare? Spre meditatia cea ascunsa. (Isaia Pustnicul)23
http://www.filocalia.ro/referat/56/Meditatia

”Domnul nostru este foc mistuitor” (Evrei 12,29) caci precum focul topeste ceara si usuca noroiul, asa si meditatia ascunsa topeste gandurile urate si departeaza patimile sufletesti, lumineaza mintea, da stralucire intelegerii si bucura inima. Fiindca meditatia ascunsa loveste demonii si alunga gandurile urate. (Meditatia este reflectia la tainele dumnezeiesti nemarginite care se afla mai presus de gandurile referitoare la placerile trupesti. Cugetarea la acele taine da omului adevaratul sens al existentei, il lumineaza si-l umple de putere de la Dumnezeu.) Caci ceea ce lumineaza omul launtric si-l inarmeaza prin reflectia (meditatia) ascunsa se intareste de catre Dumnezeu, se imputerniceste de ingeri, se slaveste de catre oameni. Meditatia si citirea ascunsa este casa de nedefaimat a sufletului, turnul neclatinat si tarmul cel linistit care pastreaza sufletul netulburat. Caci demonii sunt greu loviti cand monahul se intrarmeaza cu meditatia si cititul. Meditatia este faclia mintii si desteptarea constiintei, ea topeste desfraul, slabeste iutimea, alunga mania, departeaza rautatea si scoate afara nedreptatea. Meditatia da stralucire conducerii mintii, alunga lenevia, naste strapungerea inimii, aduce frica de Dumnezeu, pricinuieste lacrimile, naste smerita cugetare, privegherea bucuroasa de noapte si rugaciunea netulburata. Reflectia alunga gandurile murdare, biciuieste demonii, curateste trupul. Aceasta il invata pe om indelunga rabdare, aduce infranarea si pregateste intelegerea mortii. (Fil. XII)
http://www.filocalia.ro/referat/34/Rugaciune

Oare pe cine deranjeaza prezenta lui Dumnezeu in viata noastra?

Niciun comentariu :
Observam cu oarecare stupoare in societatea actuala faptul ca in timp ce manifestari demonice sau de-a dreptul satanice, exemple in acest sens fiind ritualul masonic ocult închinat Satanei la MTV Video Music Awards 2009, serialul HBO in care Larry David a urinat pe o pictura ce-l reprezinta pe Iisus Hristos sau piesa de teatru ce il portretizeaza pe Iisus drept un homosexual, sunt tolerate si chiar incurajate de catre mass media si autoritati, o serie de manifestari banale si inofensive precum pomenirea numelui lui Iisus, afisarea unei insigne sau a unui crufix au ajuns sa fie pedepsite prin sanctiuni administrative sau prin lege. Oare aceste lucruri nu dau nimanui de gandit?

O absolventă de liceu, pe nume Erica Corder, din statul american Colorado, şefă de promoţie, a pomenit numele lui Iisus Hristos in discursul de la festivitatea de absolvire. Oficialii liceului parcă au luat foc şi i-au cerut fetei să-şi ceară scuze în scris pentru acest „incident”, altfel urmau să-i blocheze eliberarea diplomei de bacalaureat, fapt care i-ar fi periclitat înscrierea la facultate. Deşi avocaţii au contestat în tribunal decizia directorului, două instanţe au respins cererea. Acum procesul s-a mutat la Curtea Supremă a SUA. Între timp, însă, fata s-a conformat dispoziţiei dictatoriale şi a scris o hârtie cu scuze pentru discursul său despre Hristos. (Sursa)

Un casier la Home Depot a fost concediat pentru ca a purtat la rever o insigna cu inscriptia "One nation under God" (O natiune sub puterea lui Dumnezeu). Exprimarea credintei personale nu a fost permisa de catre compania la care lucra. (Sursa)

Uneori exista si reactii prompte. CEDO a decis sa condamne statul Italian pentru existenta crucificelor in scoli insa reactia italienilor nu s-a lasat asteptata luand forma unui protest popular. Potrivit unui sondaj promovat de Corriere della Sera, 84% dintre cei chestionaţi s-au declarat în favoarea prezenţei crucifixului în sălile publice. Protestul a inclus zeci de pieţe ocupate de manifestaţii în favoarea crucifixului; sute de consilii comunale care au emis ordonanţe pentru afişarea crucifixului în sălile publice, cu amenzi pentru cei care încearcă să îl îndepărteze; nenumărate petiţii împotriva sentinţei Curţii de la Strasbourg; mii de grupuri de rugăciune reunite în apărarea crucii; numeroşi elevi şi studenţi mobilizaţi să ducă crucifixuri în sălile în care acesta nu era expus până acum. (Sursa)

miercuri, 18 noiembrie 2009

Zbigniew Brezinski, consilier al lui Barack Obama: "Astazi este infinit mai usor sa ucizi un milion de oameni decat sa-i controlezi."

Niciun comentariu :
... Aceste noi si vechi mari puteri se confrunta cu o noua situatie fara precedent: in timp ce letalitatea puterii lor este mai mare ca oricand, capacitatea lor de a controla masele de oameni care s-au trezit din punct de vedere politic este la un minim istoric. Am spus odata acelasi lucru la modul imperios si am fost flatat de faptul ca ministrul de externe britanic a repetat aceasta idee: "Pe vremuri era mai usor sa tii sub control un milion de oameni decat sa-i ucizi, astazi este infinit mai usor sa ucizi un milion de oameni decat sa-i tii sub control. E mai usor sa ucizi decat sa controlezi". ...

Citeste si:
Vaccinul gripei porcine: depopulare prin genocid pentru a realiza noua ordine francmasonica mondiala
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala
Genocidul programat, H1N1 brevetat in 2008, Polonia refuza vaccinarea, Belgia distruge 170000 de doze, nanoparticule letale in vaccinuri

Curry-ul poate distruge celulele canceroase

Niciun comentariu :
O substanţă din condimentul curry, curcuminul, despre care s-a demonstrat deja că poate ajuta la tratarea artritei şi chiar a demenţei, poate distruge celulele canceroase, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, publicat British Journal of Cancer, informează bbc.co.uk.

Ingredientul cheie al acestui condiment, care ajută şi la prevenirea unor boli precum Alzheimer sau demenţa, este curcuminul, un component al turmericului. Turmericul este extras din rădăcina plantei Curcuma longa, din aceeaşi familie cu ghimbirul, care poate fi găsită în stare sălbatică în munţii Himalaya.

Mirodenia este utilizată la prepararea multor feluri de mâncare indiană şi ca agent colorant în mâncărurile vestice. Curcuminul are efecte antioxidante, anti-inflamatorii şi anticancerigene, conform unor studii realizate anterior, dar cercetătorii încă mai studiază calităţile acestui pigment.

În urma unor noi teste efectuate de o echipă de cercetători de la Cork Cancer Research Centre, s-a demonstrat că substanţa poate distruge celulele canceroase cultivate în laborator, încă din primele 24 de ore de la administrare. Mai precis, celulele au început să se autodigere după ce curcuminul a declanşat un semnal de autodistrugere a acestora.

Specialiştii sunt de părere că descoperirea poate fi un pas înainte în conceperea unor noi tratamente anticancer mai eficace, în special împotriva cancerului esofagian.

Rata cazurilor de cancer esofagian a crescut cu peste 50% din anii '70 şi până în prezent, iar acest lucru pare a fi asociat cu creşterea ratei obezităţii, a consumului de alcool, dar şi a numărului de cazuri de boală de reflux gastroesofagian, astfel încât noua descoperire este foarte importantă pentru prevenirea maladiei.

Anual, numai în Marea Britanie, circa 7.800 de persoane sunt diagnosticare cu cancer esofagian. Boala se numără printre cele şase cele mai comune cancere letale şi este la originea a circa 5% din decesele provocate de cancer în Marea Britanie.
Sursa: Mediafax

Intelepciunea indienilor Hopi

Niciun comentariu :
Indienii Hopi: O civilizatie despre care stim foarte putin. O civilizatie ce a lasat in urma niste profetii care astazi par a se implini. O civilizatie care desi aproape disparuta si tratata ca o turma de salbatici, impresioneaza prin forta credintei si prin intelepciune. O civilizatie care a fost victima unuia dintre cele mai mari Holocausturi din istorie si care cu toate acestea nu urmareste sa profite de pe urma celor morti sau de pe urma ocuparii pamanturilor pe care le detineau in urma cu sute de ani. Urmariti un film documentar in care urmasi ai acestor indieni isi expun viziunea despre lume si viata:


Timpul evolueaza si ajunge la un punct unde se reinoieste. Exista o perioada de purificare, si exista perioada de reînnoire. Si suntem foarte aproape de aceasta perioada.

Ni s-a spus ca vom vedea America venind si ducandu-se.. in sensul ca America moare. Din interior. Pentru ca a uitat instructiunile despre cum sa ar trebui sa traiasca pe Pamant.

Totul ajunge la un moment cand profetiile si abilitatile omului de a trai pe Pamant intr-un mod spiritual ajung la o rascruce de mari probleme. Este credinta hopi - credinta noastra - ca daca nu esti conectat spiritual cu Pamantul, daca nu intelegi realitatea spirituala despre cum trebuie traita existenta pe Pamant - nu vei face fata, nu vei reusi.

Cand a venit Columb, atunci a inceput ceea ce noi numim primul razboi mondial. Acela a fost cu adevarat primul razboi mondial. Impreuna cu el a venit toata Europa. La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, noi eram in America 800.000.
800.000 din 60 de milioane. Aproape ca am disparut din America.

Totul este spiritual. Totul are suflet. Totul ti-a fost oferit de Creator. Unii Il numesc Dumnezeu, altii Il numesc Buddha, altii Allah sau se folosesc alte nume. Noi Il numim Konkachilla. Bunicul.

Suntem aici pe Pamant doar cateva ierni, si apoi plecam in lumea spirituala. Lumea spirituala este mult mai reala, si majoritatea dintre noi cred ca lumea spirituala este totul.

90% din corpul nostru este apa. Si ca sa ramanem sanatosi trebuie sa bem apa buna. Cand europenii au venit aici cu Columb, puteam bea apa din orice rau. Daca europenii ar fi trait cum traim noi, am fi baut in continuare apa din orice rau, pentru ca apa este sfanta. Aerul este sfant.

ADN-ul nostru este la fel ca si cel al copacului. Copacul inspira ceea ce noi expiram, si cand copacul expira, noi inspiram, deci avem un destin in comun - noi si copacul.

Suntem toti din Pamant, si cand pamantul, apa, atmosfera se otravesc, atunci vor reactiona. Mama Natura reactioneaza acum. In profetiile hopi este spus ca furtunile si inundatiile se vor intensifica.

Pentru mine nu este un semn negativ sa stiu ca vor fi mari schimbari. Nu este negativ deloc. Se numeste Evolutie. Cand privim toate ca pe o evolutie, intelegem timpul. Nimic nu ramane neschimbat.

Ar trebui ca sa inveti cum sa plantezi ceva. Este prima conexiune. Ar trebui sa tratezi totul ca pe ceva sfant - spiritual. Ar trebui sa realizezi ca suntem cu totii o familie.

Nu este ca un sfarsit. E ca si lumina.. nu exista sfarsit al luminii.

Dieta bogata in proteine micsoareaza nu doar talia, ci si creierul!

Niciun comentariu :
O dieta care abunda in proteine micsoreaza nu doar talia, ci si creierul, marind riscul de Alzheimer, scrie, miercuri, dailymai.co.uk. In urma testelor de laborator realizate de oamenii de stiinta americani, s-a observat ca soarecii care fusesera supusi unei diete, bogata in proteine si saraca in carbohidrati, ca cea Atkins, erau cu 5% mai usori decat ceilalti, care nu urmasera acelasi regim. S-a observat ca anumite regiuni de la nivelul creierului rozatoarelor din prima grupa au ramas nedezvoltate. Totodata, creierul soarecilor care fusesera hraniti cu multe proteine era mai usor decat al celorlalti.

Se crede ca abundenta de proteine duce la moartea timpurie a celulelor. Chiar daca nu este clar daca o alimentatie bogata in proteine are acelasi efect si asupra oamenilor, se stie insa ca dietele sarace in grasimi, dar care abunda in fructe si legume, miscoreaza considerabil riscul de dementa.

Cercetatorii avertizeaza ca numarul persoanelor care vor suferi de dementa si Alzheimer se va dubla in urmatorii ani.
Sursa: Ziua

marți, 17 noiembrie 2009

Jim Marrs - Guvernarea din umbra, o carte vanduta saptamana aceasta impreuna cu Saptamana Financiara

3 comentarii :
Săptămâna Financiară vă oferă, începând de luni, 16 noiembrie, o carte de excepţie, cu un subiect ce a stârnit interesul oamenilor în toate epocile: „Guvernarea din umbra”.

Guvernarea din umbra este un dus rece pentru orice contemporan care se increde orbeste in versiunile oficiale ale istoriei, in informatiile publicate in mass-media sau in mesajele politicienilor ori ale celor aflati in importante functii de conducere.

Volumul lui Jim Marrs reprezinta o adevarata antologie, documentata impecabil, a societatilor secrete, a religiilor clandestine, a organizatiilor oculte care, de-a lungul vremii, au jucat un rol covarsitor in evolutia omenirii si in influentarea destinelor unor generatii intregi.

Deloc obsedat de teoriile conspiratiei, dar nici naiv, autorul compune un tablou cuprinzator in care Iluminati, Cavalerii de Malta, vechii egipteni sau masonii sunt piese intr-un naucitor puzzle care, odata dezlegat, poate oferi o imagine noua si surprinzatoare asupra istoriei lumii.

Cartea costa 12 lei.

MTV Video Music Awards 2009 – un megaritual masonic ocult închinat Satanei

11 comentarii :
Traducere şi adaptare după site-ul vigilantcitizen.com de Laurenţiu Serafim pentru yogaesoteric.net

Pentru cei mai mulţi dintre telespectatorii fideli ai postului MTV, ceremonia premiilor videomuzicale (Video Music Awards) 2009 organizată pe 13 septembrie la New York a trecut probabil drept un spectacol mai „nonconformist”. Însă pentru ochiul unui observator atent şi avizat, sub aparenţa „spontaneităţii” şi a „originalităţii”, în desfăşurarea întregului eveniment au fost vizibile o multitudine de simboluri şi manifestări oculte foarte conforme cu anumite tradiţii. În cele ce urmează vom dezvălui faptul că sub masca show-ului MTV s-a desfăşurat un ritual masonic ocult închinat Satanei, ritual la care au participat, din păcate, sute de milioane de telespectatori din toată lumea, contribuind astfel la amplificarea efectelor sale nocive şi perturbatoare.


Este ceva obişnuit ca ceremoniile premiilor MTV să includă manifestări stranii, vulgare, tenebroase sau chiar oculte. Însă în cadrul spectacolului din acest an, simbolurile şi manifestările ritualice sataniste au fost de-a dreptul ostentative. Privitorii neavizaţi au considerat probabil anumite gesturi, cuvinte, costume sau elemente de scenografie ca fiind discutabile, nebuneşti, şocante, teribiliste sau „originale”. Adevărata semnificaţie a acestor reprezentaţii poate fi identificată numai în cazul cunoaşterii unor minime elemente ale ritualisticii şi simbolismului masonic secret, dezvăluite în ultimii ani de către o serie de publicaţii. Doar astfel putem realiza că, de fapt, întregul spectacol a fost o voalată punere în scena a unor ritualuri malefice, a căror încărcătură subtilă a fost transmisă virtual întregii planete.
Cântăreaţa Lady Gaga, în timpul reprezentaţiei

Spectacolul MTV Video Music Awards (VMA) 2009 a fost foarte diferit faţă de cele precedente, fiind focalizat pe un număr redus de artişti şi ignorându-i pe foarte mulţi alţi muzicieni sau trupe de succes. Cei „aleşi” au devenit personaje ale ceremoniei MTV şi au interpretat diferite scene ale dramei ritualice. Desigur această afirmaţie poate părea greu de crezut în ochii telespectatorilor obişnuiţi ai postului MTV. Însă prin identificarea elementelor oculte ale lojilor masonice şi aceştia vor putea să decodifice referinţele simbolice ale anumitor ceremonii malefice de sorginte satanică ce au inspirat acest spectacol.

Predica Marii Preotese şi evocarea entităţii unui demon sau a unei persoane decedate
Marea Preoteasă a industriei muzicale, Madonna, „înţeleapta” mult venerată a MTV-ului, deschide show-ul cu un moment solemn: elogiul adus lui Michael Jackson. În ciuda faptului că ei doi nu fuseseră nici apropiaţi şi nici nu se cunoscuseră prea bine, Madonna, adeptă a curentului Kabala ce cuprinde învăţături studiate în cadrul lojilor masonice, a fost totuşi cea aleasă să îi aducă un ultim omagiu. Madonna chiar a fost criticată, în urmă cu câţiva ani, de către rabinul Ariel Bar Tzadok, pentru că abuzează în creaţiile sale videomuzicale de simbolismul provenit din tradiţia Kabala, acesta considerând sacrilegii acţiunile cântăreţei de a dezvălui printr-un tatuaj „numele secret al lui Dumnezeu” şi de a imita elemente ale practicilor religioase iudaice. (http://www.koshertorah.com/PDF/madonna%20kabbalah.pdf)
Discursul kabalistic al Madonnei în faţa sălii ridicate în picioare în semn de omagiu s-a axat pe ideea „Michael Jackson a fost un rege venit din alte lumi” şi a fost punctat în mod repetat cu afirmaţia „dar totuşi el a fost şi o fiinţă umană”. Imediat după discurs, pe ecran a fost proiectat un omagiu video început într-un mod lugubru, cu figura de cadavru înviat din morţi a lui Jackson, din clipul Thriller (Groaza), unde acesta juca rolul de zombi dansator, alături de alte personaje în putrefacţie, proaspăt ieşite din morminte. În timp ce pe scenă o trupă de artişti reproduce mişcările sacadate din videoclip, din boxe se aude vocea lui Vincent Price recitând renumitele versuri ale cântecului, însoţite în final şi de binecunoscutul râs demonic al aceluiaşi actor:

Întunericul se aşterne pe pământ / miezul nopţii e aproape / creaturi se târăsc în căutare de sânge / ca să terorizeze tot cartierul.
Şi oricine va fi găsit / cu sufletul decăzut / trebuie să stea şi să înfrunte haitele iadului / şi să putrezească în carcasa unui cadavru.
Cea mai infectă duhoare e în aer / spaima celor 40000 de ani / şi siniştri vampiri din fiecare mormânt / se apropie pentru a-ţi pecetlui sfârşitul.
Şi deşi te lupţi să rămâi în viaţă / corpul tău începe să tremure / căci niciun muritor nu poate rezista / maleficităţii groazei (sau filmului
Thriller”; joc de cuvinte).

Desigur, putem consideră că e oarecum normal ca cel mai răsunător succes al lui Michael Jackson să fie inclus într-un memorial. Însă totodată a începe omagiul postum tocmai cu aceste secvenţe, la doar câteva săptămâni după înmormântare, a fost o alegere cel puţin stranie şi macabră. Cineva, undeva, a luat nişte decizii destul de dubioase în organizarea evenimentului, dar, deloc surprinzător, acest lucru s-a potrivit de minune cu vibraţiile întregului spectacol, ce parcă a fost în permanenţă bântuit de fantoma regretatului cântăreţ.

Testarea / umilirea neiniţiatului şi solidaritatea „frăţească” masonică
După acest omagiu pregătitor şi introducerea showului a urmat decernarea primului premiu al serii. Cântăreaţa de pop-country Taylor Swift, o frumoasă americancă în vârstă de 19 ani, reuşeşte performanţa de a câştiga în detrimentul unor vedete „consacrate” precum Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry sau Pink, premiul la categoria „Cel mai bun videoclip feminin”, cu un cântec romantic adolescentin (http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw), care a contrastat puternic cu melodiile celorlalte nominalizate şi cu întreaga manifestare. Ea a urcat pe scenă pentru a-şi ţine discursul de mulţumire, însă Kanye West, unul dintre cei aparţinând cercului de „iniţiaţi”, cunoscut ca adorator al lui Baphomet (citeşte şi articolul Simboluri oculte satanice într-un videoclip premiat în 2008 la gala premiilor Grammy) apare şi el pe scenă, îi smulge microfonul din mână şi în faţa sălii şi a milioanelor de telespectatori clamează că Beyonce „a avut cel mai bun videoclip din toate timpurile”. Această ieşire a provocat foarte multe controverse în zilele care au urmat, ajungând să fie comentată şi de către preşedintele SUA, Obama.

În mod evident, toată această scenă regizată a reprezentat, de fapt, iniţierea cântăreţei Taylor Swift în ceea ce este numit „Cercul aleşilor”, proces specific mai ales fraternităţilor premasonice masculine sau feminine din campusurile universitare americane sau bandelor de mafioţi. „Profana” este umilită în faţa colegilor de breaslă şi i se spune că nu este vrednică să fie pe aceeaşi scenă cu Beyonce, maestra de ceremonii. Totodată momentul este şi o expresie a jurământului masonic de apărare, susţinere reciprocă şi loialitate faţă de „fraţi”, în absolut orice situaţie. Tânăra cântăreaţă Taylor Swift rămâne fără cuvinte şi se retrage de pe scenă în urma calvarului emoţional creat de rapperul care i-a stricat primirea primului premiu din carieră, contestându-i public meritul acestei recunoaşteri.

Rugăciunea către Satan
Prezentarea premiului pentru cel mai bun videoclip rock este realizată de către actorul de comedie Jack Black. El apare pe scenă îmbrăcat într-o ţinută heavy metal, ţinând în mână o secure uriaşă şi având pe tricou numele unui joc video, bineînţeles ultra-violent, căruia îi face reclamă. Fiind vorba de premiul secţiunii rock, el îndeamnă audienţa să se roage împreună la „diavol” şi să ridice în aer „coarnele diavolului”, adică semnul satanist realizat cu degetul mic şi arătător ridicate în aer, prezent în gesturile multor vedete şi lideri politici. Apoi cere publicului să se ţină de mâini şi începe rugăciunea: „Dragă Satan domn al întunericului…”. Situaţia se pretinde a fi una umoristică, altfel nu vedem cum ar putea fi explicată prezenţa unei astfel de rugăciuni satanice într-un spectacol TV la o oră de maximă audienţă, de exemplu părinţilor pe bună dreptate îngrijoraţi pentru soarta copiilor lor. Începută într-un ton semi-amuzant scena este încheiată de către Jack Black într-o notă mai gravă prin cuvintele: „Te rog să acorzi celor nominalizaţi în această seară succes neîntrerupt în industria muzicală”. Această ultimă frază lipsită de orice haz, a lăsat sala fără cuvinte. Ea releva de fapt adevărul întunecat al industriei divertismentului mondial actual.

Rezultatul net al acestei scene: toată lumea a făcut semnul satanist „coarnele diavolului”, apoi s-au luat reciproc de mâini şi s-au rugat la Satana. Poate că această sceneta „comică” „spontană” ar fi trecut drept o satiră insignifiantă într-un alt spectacol. Însă, în contextul prezentat, alături de numeroase elemente ale unor alte momente oculte, aşa-zisa satiră s-a transformat într-o sinistră şi satanică realitate.

Sacrificiul ritual / Vinderea sufletului
Reprezentaţia lui Lady Gaga a fost apreciată ca fiind una „strălucitoare” de către mulţi dintre fanii săi. Dacă aceşti fani ar fi fost întrebaţi ce anume a simbolizat ea, pe feţele acestora ar fi apărut probabil o adâncă nedumerire.

Iată declaraţia cântăreţei referitoare la această reprezentaţie într-un interviu pe gagadaily.com:
- Credeţi că această reprezentaţie va fi unul dintre momentele memorabile ale VMA?
- Ştiu că aşa va fi. Eu am următoarea filozofie: are rost să faci un lucru doar dacă va fi memorabil, doar dacă va schimba ceva, dacă va inspira o mişcare. Prin această melodie şi prin show-ul realizat pe scenă, sper să spun ceva foarte grav despre faimă şi preţul ei.
- Ceva grav? Ce anume?
- O să vedeţi.
- Cu ce te vei îmbrăca?
- Aş spune că recuzita este o reprezentare a celor mai renumiţi şi mai stoici martiri din istorie. Intenţia este de a fi o reprezentare simbolică a oamenilor. După vizionarea spectacolului, dacă îl veţi studia cu atenţie veţi observa cum se revelează referinţele şi simbolurile.


Decorul scenei a fost şi el simbolic. Gaga apare în interiorul unui templu sau palat medieval, cu coloane, candelabre şi tablouri. Cadrul seamănă surprinzător de mult cu descrierile locaţiilor în care „aristocraţia ocultă” desfăşoară ritualuri, experimente de manipulare sau control mental şi chiar sacrificii umane. În centru, fără a putea fi trecute cu vederea, se află o arcadă şi două coloane masive.

Decorul reprezentaţiei lui Gaga. Observaţi cele doua coloane şi arcada. Acestea sunt simboluri masonice inconfundabile după cum putem observa şi din litografia alăturată.

Referinţele evidente la secta francmasoneriei sunt sugerate şi prin elementele oculte ritualice ale scenetei. Masonii având grade mici obişnuiesc să regizeze în templele lojilor ritualuri ce evocă momente alegorice. Folosirea acestor elemente oculte în contextul mesajului transmis de cântecul Paparazzi, simbolizează obţinerea rapidă a faimei şi succesului prin realizarea ritualurilor masonice în care sunt realizate sacrificii umane simbolice, acestea fiind sugerate de prezenţa din belşug a sângelui pe corpul şi faţa cântăreţei. Spre deosebire de gradele mici, gradele înalte ale masoneriei practică ritualuri de magie neagră în care sunt sacrificate animale şi chiar fiinţe umane pentru a fi obţinut ajutorul şi „bunăvoinţa” entităţii guvernatoare reprezentată de Baphomet/Satana/Lucifer (http://www.showbiz.ro/muzica/4893580-lady-gaga-a-cantat-plina-de-sange-la-vma-poze)

Când însângerata Gaga atârnată de un ştreang este ridicată în aer, din spatele scenei, printre coloane, apare o lumină intensă, în timp ce dansatorii ridică braţele spre cer, în semn de slavă. Această scenă finală a sacrificiului sugerează reuşita ritualului: apariţia lui Lucifer, „Purtătorul Luminii” (citeşte şi articolul Flacăra libertăţii şi adorarea «purtătorului de lumină»).

Steaua ce răsare (Rising star)
La revenirea în sală, Gaga apare îmbrăcată într-o rochie roşie, care îi acoperă chiar şi faţa, iar pe cap poartă o coroană de aceeaşi culoare, costumaţie deosebit de stranie. Devenită un simbol viu al jertfei sângeroase, ea urcă pe scenă pentru a primi „Premiul pentru cea mai bună nouă speranţă muzicală” (Best New Artist) şi a confirma astfel că efectul vânzării sufletului este obţinerea „bunăvoinţei” infernale şi succesul în industria muzicală. Fanii şi revistele de specialitate continuă să o numească pe Lady Gaga „excentrica, nemaivăzuta, minunata, inegalabila...”. Reprezentaţia sa este cu atât mai şocantă cu cât cântecul în sine nu are un subiect sau o tematică violentă.

Gaga în timpul spectacolului (foto stânga) şi la primirea primului său premiu: „Acest premiu este pentru Dumnezeu şi pentru gay (homosexuali)” (foto dreapta)

Iniţierea ucenicului (primul grad masonic)
Este absolut imposibil ca un mason să privească momentul în care cântăreaţa Pink îşi face apariţia pe scenă şi să nu-şi amintească instantaneu de clipa iniţierii sale în primul grad al masoneriei. Iată aici o descriere sumară a cadrului acestui eveniment:
Candidatul la iniţiere este deposedat de bunurile materiale şi rămâne îmbrăcat într-o ţinută ciudată. Aceasta include legarea la ochi cu o bucată de pânză şi folosirea unei funii în formă de laţ. Candidatul este condus în camera pentru iniţiere, dar nu poate să vadă ceea ce se întâmplă în jur.” – Mark Stavish, Freemasonry: Rituals, Symbols and History of the Secret Society

Foto stânga: Pink are o pânză neagră legată la ochi şi va fi ridicată în aer cu ajutorul unei frânghii în forma de laţ. Costumul îi lasă sânul stâng aparent dezvelit. În locul piciorului stâng dezgolit costumul său are un model cu pătrăţele în genul tablei de şah, identic cu cel al podelei standard a templelor masonice (vezi poza următoare, foto stânga).

Foto dreapta: Candidatul este legat la ochi, cu laţul de frânghie înjurul gâtului, cu piciorul stâng şi cu jumătatea stângă a pieptului dezgolite.

Evoluţia pe scenă sau, mai bine zis, deasupra scenei, a cântăreţei Pink a fost un ameţitor show de acrobaţie la trapez (foto dreapta) care fără îndoială, a lăsat audienţa complet dezorientată. În mod evident aceasta reprezintă încă o trimitere evidentă la ritualul ocult al masoneriei pentru că de fapt acesta este şi efectul iniţierii în primul grad al francmasoneriei:
Ochii îi sunt acoperiţi şi o frânghie în formă de laţ îi este trecută în jurul gâtului. În acest moment novicele intră în stadiul marginal, asociat cu încercările; el nu poate vedea, simţul său de orientare îi este complet perturbat, îmbrăcat fiind ca un condamnat înainte de execuţie.” – J.S. La Fontaine, Initiation – Ritual Drama and secret knowledge across the world

Concluzie
Ceremonii precum cea a premiilor videomuzicale ale MTV definesc şi cristalizează cultura muzicală a unei epoci. Ele consacră anumiţi artişti „aleşi” şi îi lasă în conul de umbră al uitării şi anonimatului pe alţii. După cum se poate vedea mai sus, întregul spectacolul VMA din acest an a fost amestecat cu simbolismul ocult al ritualurilor masonice. Oare de ce MTV expune tineri şi copii care nu ştiu nimic despre ocultism unor astfel de ritualuri mascate? Cine poate estima efectul subliminal al acestor spectacole asupra telespectatorilor? Oare se urmăreşte „educarea” noilor generaţii pentru a accepta aceste simboluri, ca parte a culturii lor cotidiene? Există cu certitudine cel puţin un al doilea nivel de interpretare în multe dintre producţiile MTV (Masonic TV?) (de exemplu: http://misa-yoga.blogspot.com/2008/07/simboluri-ale-conspiratiei-masono.html). Decodificarea acestor simboluri ne poate ajuta să înţelegem resorturile subtile şi adevăratele intenţii ale celor ce se ascund în spatele industriei de divertisment, această industrie ce modelează de ani şi ani de zile idealurile şi gândirea adolescenţilor din întreaga lume, oferindu-le nişte false modele de viaţă capabile de orice compromis pentru faimă şi câştiguri materiale.

duminică, 15 noiembrie 2009

Teoria spirituala unificata

Niciun comentariu :
1. Scopul lucrării: unificarea legilor divine ale manifestării

Pentru orice căutator spiritual care doreşte să afle care este modul în care trebuie să acţioneze pentru a obţine rezultatele pe care el le vizează, cunoaşterea legilor spirituale constituie cheia fundamentală care îi permite să fie eficient în acţiunile sale. În principiu o lege stabileşte anumite legături între diverse aspecte din Macrocosmos, aspectul extrem de folositor al unei legi fiind acela ca ea este valabilă întodeauna când sunt îndeplinite condiţiile specifice care fac ca ea(legea) să intre în acţiune. Căutând să cunoască legile spirituale fundamentale ale Existenţei, cercetătorul spiritual găseşte gradat astfel de nestemate ale cunoaşterii cum ar fi: legea unităţii, legea cauzei şi a efectului(legea karmei), legea rezonanţei şi altele. Cunoaşterea acestor legi conferă practicantului spiritual posibilitatea de a obţine nişte rezultate certe dacă pune în mişcare cauzele necesare conform relaţiei specificate de aceste legi.
O problemă se ridică apoi după ce practicantul spiritual ajunge să cunoască aceste diverse legi spirituale fundamentale: “Cum se face că există aşa o diversitate de legi? Oare nu există o singură lege fundamentală, iar toate aceste diverse legi nu sunt decat particularizări sau dezvoltări ale acestei singure "legi mamă"?” Foarte semnificativ este faptul că oamenii de ştiinţă care studiază legile fundamentale ale Universului şi-au pus şi îşi pun cu atât de mare intensitate aceeaşi problemă a unificării tuturor forţelor din Univers în una singură, încât dacă s-ar reuşi demonstrarea faptului că toate forţele care par atât de diverse de fapt sunt particularizări ale unei singure forţe, aceasta ar fi considerată cea mai mare realizare a fizicii teoretice. În urma eforturilor oamenilor de ştiinţă s-a reuşit să se reducă toate forţele cunoscute din Univers la numai patru forţe fundamentale: gravitaţia, electromagnetismul, forţa nucleară slabă şi forţa nucleară tare. Datorită acestui demers de unificare a diverselor forţe care există în Univers s-a ajuns să se cunoască astăzi că de exemplu electricitatea şi magnetismul sunt faţete aparent distincte ale aceluiaşi fenomen, sau că forţa elastică sau forţa de frecare de fapt sunt la fel particularizări ale forţei electromagnetice.
Un alt gen de întrebari care se ridică în faţa celui care studiază legile divine este: “cum se face că există fenomenul rezonanţei cu legile asociate, cum se face că există legea karmei, cum de există fix aceste legi şi nu altele eventual opuse?”. Sau altfel pusă problema: “există oare o legătură fundamentală între fenomene aparent diferite cum sunt: rezonanţa, karma, iubirea?”.

2. Legea fundamentală din care derivă toate celelalte legi

Acest material îşi propune să ofere viziunea faptului că toate legile spirituale care caracterizează Existenţa sunt de fapt particularizări ale unei singure legi, relevând modul în care celelalte legi derivă din legea fundamentală. O demonstraţie exhaustivă ar presupune să fie luate rând pe rând toate legile spirituale, şi să se arate că toate se trag din legea unică; acest material nu are pretenţia şi nu îşi propune să se ocupe de toate legile, ci se va opri asupra celor mai importante (şi din motivul că nu are drept scop exacerbarea unei atitudini mărginit intelectualiste).
Legea spirituală unică din care derivă toate celelalte legi spirituale este “Dumnezeu există. Şi el a conceput şi manifestat toate legile, căci fiecare lege ce există implică existenţa unui legiuitor- Dumnezeu.” În continuare se va căuta să se arate cum celelalte legi spirituale derivă din această unică lege.

3. Utilitatea legilor spirituale
Motto: “Ştiinţa este experienţa gândită.”

Degeaba practicăm spiritual dacă nu tragem concluziile de rigoare. Degeaba avem la un moment dat stări înalte dacă nu le permanentizăm pe baza structurării unui nou mod mai elevat de gândire şi înţelegere. Nu trebuie să practicăm ca orbii, fără a gândi, ci trebuie să evoluăm conştient, înţelegând ceea ce se petrece şi dezvoltându-ne şi perfecţionându-ne nu numai fizic, energetic şi emoţional, ci şi cu intelectul superior şi cu sufletul, ca un întreg. Este foarte util să extragem concluzii din ceea ce practicăm spiritual, şi nu să lăsăm faptele şi experienţele ca o masă inertă din care nu am extras niciun principiu călăuzitor. Extragerea acestor principii sau legi din masa multitudinii faptelor duce la o unificare, iar acest demers ne conduce aşadar la UNICUL, care este Dumnezeu. Este extrem de important aşadar să ajungem la acele principii cauză care guvernează toată diversitatea de sub ele, şi care sunt pasul (etapa) de dinaintea Cauzei Unice, Dumnezeu. Aceste legi sau principii fundamentale de multe ori sunt simple, concise datorită marii lor purităţi, şi asimilarea lor în propria noastră fiinţă şi existenţă are la bază şi se sprijină pe o bogată experienţă spirituală şi pe trăiri inefabile.
Legea este aspectul imuabil, constant al al unei mulţimi de fapte sau fenomene şi de aceea însuşi faptul că ele există ne conduce către existenţa lui Dumnezeu, care este Cel neschimbător, mereu acelaşi.

4. Legea unităţii

Această lege constituie poate ce mai evidentă derivată a legii fundamentale, şi în acelaşi timp este de un imens ajutor în integrarea celorlalte legi spirituale. Această lege spune la modul esenţial că există o unitate indisolubilă între tot ceea ce există. Faptul că această lege a unităţii este o particularizare a legii fundamentale este uşor de sesizat fiindcă substratul acestei unităţi este Dumnezeu. Dumnezeu este prin definiţie Creatorul a toate, Cel în care îşi au originea toate, iar din existenţa Sa rezultă în mod automat faptul ca toate aspectele manifestate în existenţă se află unite prin intermediul lui Dumnezeu. Această lege a unităţii are şi alte formulări (“Tot ceea ce este jos este precum tot ceea ce este sus, iar tot ceea ce este sus este precum tot ceea ce este jos pentru a întregi miracolul totului.”) precum şi multe aplicaţii extrem de valoroase în multe domenii, dar ceea ce interesează în contextul acestei lucrări este doar faptul ca ea derivă în mod direct din legea fundamentală “Dumnezeu există.”

5. Legea karmei

Această lege spirituală spune că tot ceea ce facem altora ni se va face nouă, sau după cum spune Iisus “cu măsura cu care veţi măsura, cu aceea vi se va măsura.” Altfel spus, această lege spune că tot ceea ce facem altora, de fapt nouă ne facem. Legea karmei spune aşadar că există o unitate esenţială între cel care acţionează şi cei/cele asupra cărora se acţionează, fiind astfel o derivaţie a legii unităţii (care la rândul ei este o particularizare a legii fundamentale).

6. Rezonanţa

Rezonanţa reprezintă o legătură, un transfer de energie care se stabileşte între două sisteme care sunt acordate pe aceeaşi frecvenţă. Din însăşi definiţia sa putem vedea faptul că ea reprezintă o particularizare a legii unităţii, dar dacă aprofundăm mecanismele care stau la baza fenomenului rezonanţei constatăm că legătura între aceste două legi nu se opreşte aici. Principalul mecanism care face posibilă menţinerea fenomenului rezonanţei este cel al feedback-ului, lucru bine cunoscut de către electronişti sau ciberneticieni dacă este să ne referim la ştiinţă, sau de către yoghini dacă ne referim la spiritualitate (a se vedea rolul fundamental al atenţei în menţinerea procesului de rezonanţă). Feedback-ul este o legătură, o influenţă care se propagă în mod invers, adică de la efect la cauză, fiind astfel şi el o expresie directă a legii unităţii.

7. Legea echilibrului

Această lege este enunţată astfel de Ştefan Odobleja în cartea "Psihologia consonantistă": “Orice cauză este un dezechilibru. Orice efect este un echilibru mai mult sau mai puţin relativ şi temporar. Orice dezechilibru tinde spre echilibru.” Această tendinţă către echilibru poate fi interpretată dpdv. spiritual ca o tendinţă a lucrurilor de a se reîntoarce în transcendentul din care au apărut. Putem observa cu uşurinţă modul cum această lege derivă din legea fundamentală, dacă avem în vedere faptul că un atribut fundamental al lui Dumnezeu este transcendenţa.


8. Legile principiilor duale opuse (Yin şi Yang, feminin şi masculin)

O astfel de lege din acestă categorie este în directă legătură cu legea echilibrului tratată anterior: aceste doua polarităţi opuse tind să se echilibreze, femininul atrage masculinul, masculinul atrage femininul. Altă lege derivă din legea rezonanţei, de asemenea tratată anterior: marele Yin atrage de micul Yin, marele Yang atrage de micul Yang. Şi în final o lege foarte sugestivă, care poate părea paradoxală dar care vom demonstra ulterior că derivă în mod direct din legea limitei şi cea a echilibrului: în cazul manifestărilor extreme, aspectul lunar (-, feminin, YIN) produce aspect solar (+, masculin, YANG), iar aspectul solar (+, masculin, YANG) produce aspect lunar (-, feminin, YIN). Această lege nu face altceva decât să afirme legătura care există între principiile opuse, fiind astfel şi o particularizare a legii unităţii.

9. Legea limitei sau a maximului

Este enunţată astfel de Odobleja: “Peste un anumit prag, efectul unei cauze este înlocuit de un alt efect. Peste un anumit prag maxim, efectul nu mai este paralel cu cauza: el rămâne în urmă sau în întârziere, proporţia este modificată.” Această lege derivă astfel din legea fundamentală: în Manifestare totul este finit, singurul infinit este Dumnezeu cel transcendent. Să vedem modul cum această lege a limitei împreună cu legea echilibrului produce legea care afirma că extremul Yin produce Yang. Să luăm pentru exemplificare cazul unei perechi de opuşi: durerea şi plăcerea. Să presupunem că noi la un moment dat resimţim durere. Datorită legii echilibrului din care se deduce că totul în manifestare este mişcare(gradient), noi sesizăm numai diferenţele de senzaţii. Daca se menţine acelaşi nivel al intensităţii senzaţiei atunci după o perioadă nu se mai percepe nimic: pentru a menţine constant ceea ce resimţim trebuie mărit în timp intensitatea stimulului. Astfel, pentru ca senzaţia de durere să se menţină în timp, este necesar ca intensitatea acesteia să crească. Legea limitei spune însă ca nimic nu poate creşte la infinit, astfel că la un moment dat stimulul dureros rămânând la acelaşi nivel, noi nu îl vom mai simţi. Dar lipsa durerii va constitui în fapt o senzaţie de plăcere. Astfel durerea extremă a generat plăcere, şi acesta este mecanismul prin care duse la extrem perechile de contrarii se generează una pe cealaltă.

10. Legea inerţiei

Totul are tendinţa să-şi menţină existenţa, status quo-ul. Se leagă de legea fundamentală dacă îl privim pe Dumnezeu ca fiind Existenţa Absolută. Această lege este o manifestare a acestei caracteristici fundamentale a lui Dumnezeu, şi deasemenea are legătură cu o altă caracteristică fundamentală a lui Dumnezeu: eternitatea.

11. Iubirea

Iubirea reprezintă o comuniune generatoare de fericire elevată, şi prin aceasta este o expresie atât a legii unităţii cât şi a caracteristicii fundamentale a lui Dumnezeu care este beatitudinea.

12. Încheiere

Sentimentul şi viziunea faptului că toate legile afirmă la unison faptul că Dumnezeu există, pot fi de un real ajutor căutătorului spiritual, şi acest material poate ajuta pe cei interesaţi în meditaţiile lor pe această temă.

marți, 10 noiembrie 2009

Download documentarul televiziunii Arte: "La grippe A, un virus fait débat" (franceza) - "Profiteure der Angst"(germana)

2 comentarii :
Update 1: Un alt link de download, mai rapid pentru cei din Romania, al versiunii in limba franceza il gasiti aici. Subtitrarea in limba romana pentru aceasta versiune este disponibila aici. Linkurile sunt valabile 10 zile. Multumim celor care au tradus acest film in timp atat de scurt, facandu-l astfel accesibil tuturor!

Update 2: Prin amabilitatea celor de la blogul Iesirea din Matrix puteti downloada sau viziona online documentarul cu subtitrarea in limba romana aici.

Dati mai departe la prietenii si cunoscutii din toata lumea acest documentar realizat de Arte TV, un canal de televiziune respectabil si independent, ce dezvaluie excrocheria si genocidul planificat la nivel mondial. Este disponibil atat vorbitorilor de limba franceza cat si celor de limba germana. Documentarul dublat in limba franceza contine cateva minute in plus care reprezinta comentariile foarte interesante ale unui ziarist, la inceput si la final, asa cum au fost difuzate pe postul Arte. Eventual asteptam din partea unor voluntari entuziasti si subtitrarea sau documentarul gata subtitrat in limba romana. Multumiri anticipate.
Download "La grippe A, un virus fait débat"
"Gripa A, un virus proavoca dezbateri", difuzat in limba franceza
Durata: 56m29s
Dimensiune: 348.71 MB

Download "Profiteure der Angst- Das Geschäft mit der Schweinegrippe"
"Profitorii panicii - afacerea cu gripa porcina", difuzat in limba germana
Durata: 53m36s
Dimensiune: 525.26 MB
Aflati mai multe detalii despre filmul documentar ce dezvaluie excrocheria H1N1 si genocidul planetar prin vaccinare in articolul Documentarul Arte TV: "Gripa care provoaca dezbateri".

Vizionati online documentarul dublat in limba franceza


Vizionati online documentarul in limba germana

Ucraina: manipulare politica pentru amanarea alegerilor, pandemie reala sau atac biologic cu un virus necunoscut?

Niciun comentariu :
In primul rand despre Ucraina trebuie spus ceea ce majoritatea mass mediei omite sa spuna: NU SE CUNOASTE CAUZA MORTILOR DIN UCRAINA. DOAR UN SINGUR CAZ SE DATOREAZA VIRUSULUI H1N1 SI ALTE CATEVA S-AU DATORAT ALTOR AFECTIUNI. Din pacate mass media corupta lasa sa se inteleaga in mod fals ca in Ucraina ar fi vorba tot de virusul H1N1 dezinformare ce este favorabila corporatiilor farmaceutice in goana lor dupa cat mai mult profit in tarile din jur si din restul lumii.
Dupa ce peste 100 de oameni au decedat si peste 1000000 au fost infectati (sau cel putin asa s-a mediatizat) autoritatile aproape ca au declarat starea de urgenta, au inchis scolile, universitatile, au fost interzise mitingurile, chiar si cele electorale desi Ucraina se pregateste de alegeri, iar opozitia este impiedicata sa se deplaseze in zonele aflate in carantina. Situatia este ciudata si neclara atat virusulogic cat si politic. Exista speculatii ca virusul necunoscut a fost voit eliberat din laboratorul Baxter aflat in Ucraina. O echipa medicala a OMS investigheaza cazul la fata locului. Se discuta despre o posibila amanare a alegerilor.

Detalii:
Gripa porcina: Ucraina ar putea sa introduca starea exceptionala si sa amane alegerile prezidentiale
Martial Law Declared In Ukraine Over Mystery Epidemic
More Cover-Ups in Ukraine: WHO Withholds Gene Sequences As Cases Double Again
Ukraine first and Austria second for martial law?

Desi presedintele Iuscenko a interzis orice tip de demonstratie, FEMEN o organizatie ce lupta pentru drepturile femeilor a reusit sa realizeze un miting inedit. Sub masca unui show de moda activistele FEMEN au protestat fata de campania de manipulare si exploatare a panicii, realizata de catre politicieni in scop electoral inaintea alegerilor din 17 ianuarie 2010 din Ucraina, purtand doar niste costume de baie realizate din masti medicale de tifon. Cu cateva luni in urma organizatia a protestat intr-un mod similar impotriva turismului sexual in aceasta tara.
Mai multe imagini de la protest.

Atentie unde aruncati guma de mestecat

Niciun comentariu :

Dictatura medicala, mafia farmaceutica si goana dupa profit, copii asasinati ca in vremea lui Iisus, "vaccinam turma" zice Streinu Cercel

Niciun comentariu :
DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”
"O.M.S.-ul este acum un „colhoz” internaţional: în ultimii 25 de ani, s-a transformat într-o instituţie care îşi întreţine birocraţia proprie – ca şi Uniunea Europeană, ce merge pe acelaşi drum. Îşi ia măsuri de supravieţuire."
"Aceste ţări, ca şi a noastră, sunt regimuri post-totalitare, cu o anumită mentalitate, căci înainte ne închinam la Bizanţ, apoi la Istanbul, iar acum ne închinăm la O.M.S. şi la Bruxelles. Acest servilism mă deranjează, pentru că, vreau să vă spun, şi în alte condiţii România, având o structură bună de sănătate publică şi cu profesionişti de boli infecţioase, a controlat mai bine ca S.U.A. şi Canada astfel de situaţii – ca, de exemplu, în cazul SARS-ului."

Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE
"Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin."

Audio - VANIA ATUDOREI, microbiologist, specialist de top in Canada - ADEVARUL NEPLACUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICA ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!

18 miliarde $ – profitul adus de virusul AH1N1 industriei farmaceutice
"Deşi mortalitatea "gripei porcine" este încă mai mică decât în cazul gripei obişnuite (de tip A), panica creată în jurul acestei pandemii a sporit profiturile producătorilor de medicamente, dar şi de produse pentru igienă."

Vaccinul mortii a ajuns in Romania - Actiunea de inoculare a Omenirii continua
"Vom vaccina in sistem Turma!", a declarat Streinu-Cercel.
“Asa ceva nu trebuie introdus in vaccinuri pentru copii mici” spune Wolfram Hartmann, presedintele Asociatiei Medicilor de Copii si Tineret. "Ca si cum cineva ar intentiona sa omoare toti copiii sub trei ani, de parca am trai inca un caz biblic cu omorarea copiilor."

duminică, 8 noiembrie 2009

Institutul lui Adrian Streinu Cercel sponsorizat de cea mai mare organizatie masonica (Marea Loja Nationala din Romania)

2 comentarii :
Afirmam în urmă cu câteva zile într-un articol că panica nebunească provocată de Adrian Streinu Cercel nu este străină de planurile mondiale ale masoneriei. Iată dovada. Yogaesoteric a primit la redacţie o scrisoare care dezvăluie legăturile cu masoneria ale lui Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministrul Sănătăţii şi totodată director la Institutul de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş.

Redăm în continuare scrisoarea respectivă:
„Prin natura meseriei mele am participat de-a lungul anilor la multe evenimente şi conferinţe pe tematica sănătăţii, a bolilor infecţioase în general, incluzând aici şi tematica HIV/SIDA. Printre acestea s-a numărat în mai multe ocazii şi „Ziua mondială SIDA” sau mai corect spus „Ziua mondială de luptă împotriva SIDA”, ce este marcată la nivel internaţional pe 1 decembrie. Suprapunerea în România cu Sărbătoarea Naţională a făcut de cele mai multe ori ca evenimentul să fie mereu eclipsat, iar relatările din presă să fie relativ firave. Acesta a fost şi cazul discretului eveniment organizat în anul 1999 de către Comisia Naţională de Luptă Anti-SIDA a Ministerului Sănătăţii, într-un cadru aristocratic oferit de palatul Elisabeta şi după cum vom vedea, cu o participare extrem de neobişnuită pentru un domeniu specializat cum este cel al SIDA.
Ciudăţeniile evenimentului au început încă de la primirea în palat. Comitetul de primire verifica amabil dar foarte strict, pe bază de buletin, dacă identitatea celor sosiţi corespundea cu lista de invitaţi, lucru neobişnuit pentru un eveniment public şi nemaiîntâlnit până atunci la o altă manifestare de acest gen. În plus invitaţii erau rugaţi să îşi aleagă singuri una dintre mapele cu documente oferite de către organizator, care erau de trei tipuri: cu coperţi roşii, portocalii şi verzi. Chiar dacă vreun invitat solicita să i se înmâneze o mapă de nu contează ce culoare, era rugat ferm să îşi aleagă singur una. Mi-am pus pe bună dreptate întrebarea dacă strania cerinţă a organizatorilor ascundea un primitiv test psihologic al culorilor, având în vedere că mapele aveau toate acelaşi conţinut indiferent de colorit. Sau poate era vorba de cu totul alt substrat în această neobişnuită cerinţă? Oricum impresia creată a fost foarte ciudată.

Tot la intrare, un domn îmbrăcat elegant întâmpina persoanele sosite strângându-le mâna într-un mod neortodox, presând cu indexul între două dintre falangele mâinii interlocutorului, gest care ulterior am aflat că este un semn masonic de recunoaştere. Apoi alt personaj îi conducea pe cei sosiţi către sala unde se desfăşura evenimentul prin holurile pline de însemne heraldice ale palatului. Pe afişul evenimentului, aflat pe uşa sălii, am remarcat alături de companiile farmaceutice, sponsori ai evenimentului, un logo necunoscut şi greu descifrabil. Odată intrat în sala de recepţii a palatului am remarcat o atmosferă greoaie, accentuată într-o mare măsură de muzica solemnă ce se auzea în surdină din nişte boxe.


Manifestarea a fost condusă de doctorul Adrian Streinu Cercel, preşedintele Comisiei Naţionale de Luptă Anti-SIDA a Ministerului Sănătăţii care a început cu un raport al activităţii comisiei şi cu prezentarea situaţiei HIV/SIDA în ţară noastră şi în lume.

Pentru a nu vă mai plictisi cu toată desfăşurarea evenimentului vă pot spune că muzica clasică era de tipul celei folosite la ritualuri masonice, că invitaţii erau foarte îndeaproape supravegheaţi fiind însoţiţi chiar şi până la toaletă şi înapoi de câte unul dintre membrii staff-ului şi că în mapa de prezentare primită am găsit pe cover sheet (al cărui scan îl ataşez) sigla aceea neobişnuită pe care am identificat-o cu mare surprindere ca fiind emblema Marii Loji Naţionale din România. N-aş putea să vă spun care a fost sau este legătura dintre SIDA şi masonerie, ce interese au masonii în acest domeniu şi cum poate fi sponsorizată o comisie ministerială de către o lojă masonică.”

Imaginea de mai sus redă sigla actuală a MLNR, preluată de pe site-ul oficial al Lojei. Remarcăm faptul că sloganul iniţial „Nihil sine Deo” – în traducere, „Nimic fără Dumnezeu” – a fost înlocuit între timp cu un altul. „Vincere aut mori”, noul slogan, înseamnă „Să învingi sau să mori”. Cu alte cuvinte masonii au renunţat la Dumnezeu!

Continuam cu cateva extrase din articol relevante pentru biografia secretarului de stat de la Ministerul Sanatatii:

"Vă reamintim că Adrian Streinu Cercel a fost consilier pe probleme de boli infecţioase al ministrului Sănătăţii Eugen Nicolaescu, printre atribuţiile sale numărând-se şi problema gripei aviare. De aici s-a ales şi cu porecla de „Doctorul Aviara”. (Vezi şi articolul Remember 2006: Megaexcrocheria gripei aviare)

Presa a relatat în repetate rânduri că doctorul Adrian Streinu Cercel a comis ilegalităţi în domeniul organizării şi desfăşurării de licitaţii în programul anti-SIDA şi a fost pus sub urmărire penală de către Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind învinuit într-un dosar referitor la licitaţiile pentru achiziţionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de către Ministerul Justiţiei.


Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Michael Guest, a făcut în perioada mandatului său următoarea declaraţie în legătură cu programul coordonat de dr. Streinu-Cercel în domeniul HIV/SIDA: „Costul tratamentului anti-SIDA din România este crescut în mod artificial, iar banii alimentează corupţia instituţionalizată.” Declaraţia fostului ambasador nu a produs niciun efect, chiar dacă Corpul de Control al primului ministru a scos la iveală în anul 2004 că preţurile din România sunt supradimensionate. Era limpede de ce nu confirma şi cealaltă acuzaţie. Banii aveau o ţinta precisă, iar identitatea destinatarilor trebuia să rămână secretă. Raportul întocmit de cei care au verificat programul condus de Streinu-Cercel a scos la iveală însă şi un alt aspect: numărul bolnavilor creştea pe hârtie, dar nu se corobora cu datele din teritoriu. Dovada a dispărut între timp, deoarece Ministerul Sănătăţii a „pus sub sechestru” baza de date, care a fost mai apoi ajustată.

Schimbarea miniştrilor nu l-a afectat pe Streinu-Cercel. Guest a plecat în SUA, Guvernul s-a schimbat, dar Adrian Streinu-Cercel a rămas şeful programului respectiv, cu un buget la dispoziţie de 1038,5 miliarde de lei. Posesor al unei averi considerabile şi al poziţiei de judecător de piaţă în afacerea medicamentelor antiretrovirale, profesorul Adrian Streinu-Cercel a devenit, într-un mod bizar, de neatins. Considerat "un excelent profesionist, un om cu mare har, volubil, cult" şi prin urmare acceptat ca fiind o somitate, Streinu-Cercel a reuşit pur şi simplu prin poziţia sa şi, cu siguranţă, datorită apartenenţei la masonerie, să se excludă de pe lista suspecţilor în toate cazurile de control efectuate de instituţiile abilitate în acest sens."

Genocidul programat, H1N1 brevetat in 2008, Polonia refuza vaccinarea, Belgia distruge 170000 de doze, nanoparticule letale in vaccinuri

Niciun comentariu :
Masonul Adrian Streinu Cercel a fost rugat de catre Emil Boc si Adriean Videanu sa renunte la demisia anuntata anterior. Si a acceptat. Ca urmare Guvernul a anuntat ca a decis achizitionarea a 500.000 de doze din strainatate pentru vaccinarea copiilor sub 15 ani. Viata grea, doar e criza economica, de unde sa iei comisioane pentru campania electorala? Tot pentru comisioane, in urma deciziei CSAT guvernul a alocat fonduri suplimentare ministerului Sanatatii si chiar a fost contractat un credit extern de 12 milioane de euro.

Generalul Mircea Chelaru, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei Române recunoaste ca virusul gripei porcine a fost produs intr-un laborator pentru a crea deliberat o pandemie severă la nivel global cu scopul de a elimina 90% din populaţia lumii. "Există declaraţii şi studii pe această temă, adică cei implicaţi s-au demascat deja", a declarat generalul Mircea Chelaru. Totusi dupa cum se vede virusul nu este destul de letal asa ca s-a adoptat masura asasinarii prin vacinuri. Iar autoritatile si mass media de la noi fac parte din campania de propaganda criminala a vaccinarii cat mai multor oameni si in special a copiilor.

Virusul H1N1 a fost brevetat!! de catre compania Medimmune care l-a fabricat in propriile laboratoare, iar vaccinuri impotriva H1N1 au fost brevetate de catre companii famaceutice inca din 2008 cu un an inainte ca virusul sa fie descoperit de OMS!!

Doi oameni de stiinta ce au depus documentatia pentru brevetarea unui virus artificial de gripa porcina, realizat prin modificare genetica, lucreaza pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii!!! Robert Webster si Richard Webby din Noua Zeelanda se afla pe lista celor care au depus US Patent Application 20090010962 - Genetically Engineered Swine Influenza Virus and Uses Thereof (Virus modificat genetic de gripa porcina si utilizarile acestuia). Robert Webster si Richard Webby sunt directori al centrului pentru ecologia virusurilor de gripa la animale si pasari al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, singurul laborator care studiaza gripa din punctul de vedere al interactiunii om-animal.

Premierul polonez Donald Tusk a criticat dur, vineri, companiile farmaceutice care produc vaccinul impotriva gripei AH1N1, acuzandu-le ca isi declina orice raspundere legala in cazul unor eventuale efecte secundare, relateaza AFP. Din acest motiv, Polonia refuza deocamdata sa achizitioneze vaccinuri impotriva noului virus gripal iar ministrul Sanatatii din Polonia a rectionat dur in parlament impotriva acestei campanii murdare promovate de companiile farmaceutice si de catre OMS, refuzand conditiile impuse.

Vaccinul nu are nici un efect benefic ba chiar din contra. O suedeza s-a imbolnavit de gripa porcina la cinci zile dupa ce s-a vaccinat impotriva acestui tip de virus.

OMS impreuna cu Interpol au realizat in Europa de est un exercitiu de reactie la o amenintare terorista biologica cu doar o luna inainte de declararea pandemiei. Anterior OMS relaxase standardele necesare pentru ca o epidemie sa poata fi declarata pandemie. La exercitiu au participat Belarus, Cehia, Finlanda, Polonia, Slovacia si Ucraina.

S-a descoperit ca GlaxoSmithKline(GSK) a distrus 170000 de doze din vaccinul Pandemrix impotriva H1N1, la fabrica din Belgia. Nu au fost clarificate cauzele pentru care GSK a luat decizia acestei distrugeri. Informatia a fost dezvaluita accidental.

Vaccinurile contra gripei porcine aprobate pentru utilizare in Germania si in alte tari europene contin nanoparticule care ataca si celulele sanatoase putand deveni astfel cauzatoare de moarte.