Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 15 februarie 2010

Dupa 6 ani in sfarsit presa vede si mitingurile MISA de la DIICOT

Niciun comentariu :
Dupa 6 ani de la descinderile talharesti ale procuraturii si jandarmeriei din martie 2004, in sfarsit, presa vede si mitingurile pe care MISA le face saptamanal in fata sediului DIICOT al parchetului. Iata cateva din mentiunile facute de Ziarul Ring saptamana trecuta:

"Peste 40 de yoghini membri ai MISA au lăsat, întrunirile spirituale pentru a protesta faţă de abuzurile la care au fost supuşi în ultimii ani. Înarmaţi cu pancarte, boxe şi microfoane, discipolii lui Gregorian Bivolaru au blocat toată dimineaţa aleea din faţa sediului DIICOT din Capitală.

Nu mai vrem să fim abuzaţi!”, strigau, în boxe, “elevii” lui Gregorian Bivolaru, în intersecţia de la Hala Traian.


În 2004, casele a 16 cursanţi yoga din Capitală au fost percheziţionate de 300 de poliţişti şi jandarmi pentru a găsi dovezi de incriminare la trafic de droguri, trafic de femei şi crimă organizată (Nota. aceste acuzatii vehiculate initial in mod manipulativ de catre procuratura si presa nu s-au confirmat. Mandatul de perchezitie era emis de fapt pentru incalcarea legii copyrightului iar acuzatia de trafic pentru care au fost trimisi in judecata se refera la munca in comunitate neretribuita a 6 persoane!! care, la sfatul procuraturii, au cerut 5 milioane de euro daune pentru ca ar fi fost traficate de catre alte 20 de persoane). În urma acţiunii, membrii MISA s-au ales cu dosare penale, deşi yoghinii susţin că nu s-a găsit nicio probă împotriva lor.

Au aruncat o seringă pe jos ca să ne incrimineze.
Cu greu, reporterii “ring” au reuşit să comunice cu unul dintre protestanţi, care a fost victimă a percheziţiei.

Ne-au spart uşile, ne-au întins pe jos şi dacă au văzut că nu găsesc nimic, au aruncat o seringă pe jos să ne incrimineze.
A doua zi am fost toţi la analize, la spital, şi s-a dovedit că nu am consumat droguri. Toţi vor să ne distrugă imaginea”, a declarat Eugen Rusu, membru al MISA.

Poliţiştii “cu dosar” au primit… NUP
Intrarea cu forţa în casele yoghinilor a fost la un pas de a fi pedepsită. Catalogată drept un abuz, poliţiştiilor li s-a întocmit dosar penal după ce generalul Dan Voinea i-a descoperit atât pe cei care au acţionat, cât şi pe cei care au dat ordinul.

Curios însă, după demiterea lui Voinea, decizia Parchetului în cazul posibilelor abuzuri a fost parcă una dinainte anunţată: NUP! Adică “neînceperea urmăririi penale” pentru posibilii vinovaţi."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu