Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 1 februarie 2010

Orgasmul si erectia la romani?

Un comentariu :

Acest clip poate fi considerat amuzant dar in acelasi timp este si trist. Daca pe langa lipsa de cunoastere a unor termeni comuni legati de sexualitate mai adaugam si faptul ca din statistici reiese un procent semnificativ de femei care fie nu au avut niciodata un orgasm fie il traiesc extrem de rar, avem imaginea unei realitati deplorabile in ceea ce priveste pregatirea si educatia sexuala in Romania.

Oamenii de ştiinţă din Olanda au realizat în mai 2005 un studiu pentru a stabili care este amploarea ejaculării precoce. La acesta au participat 500 de cupluri cu vârste peste 18 ani din mai multe ţări. Aceştia s-au cronometrat în timp ce făceau dragoste şi au trimis rezultatele neuropsihiatrilor de la Universitatea din Utrecht, Olanda. Concluziile au fost că în SUA un act sexual durează în medie 7 minute, în Anglia 7 minute jumătate, în Spania aproape 6 minute, în Olanda 5 minute, în Turcia aproape 4 minute. Insa sexologii afirmă că o femeie poate ajunge la orgasm după 30 de minute de fuziune amoroasă. Maximul de 7 minute şi jumătate de contact sexual, indicat de aceste studii, explică de ce atât de multe femei sunt neîmplinite, frustrate, nefericite.

In mod evident in aceasta situatie cineva care vorbeste despre fuziuni amoroase realizate pe durata a mai multor ore, despre diferenta dintre orgasm si ejaculare sau despre posibilitatea de a trai orgasme multiple, poate sa para ca venit de pe alta planeta.

Un comentariu :