Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 1 februarie 2010

Rechinii - animale neintelese si nedreptatite

Niciun comentariu :
Oricine a văzut filmul „Fălci” ştie de ce pot fi în stare rechinii. Însă nu toată lumea ştie că acest comportament fioros este rar întâlnit la frumoasele animale marine. Geert Droppers, un scufundător olandez devenit faimos pentru că îmbrăţişează rechini, ne demonstrează că sunt nişte fiinţe destul de cuminţi.

Fundaţia Protejaţi Rechinii încearcă să informeze oamenii despre adevăratul comportament al rechinilor, folosind filme, de exemplu, precum Gimme a hug. „Rechinii se aseamănă şi cu câinii şi cu pisicile: le place să primească recompense în mâncare şi să fie mângâiaţi. Şi câinii pot fi chiar mai agresivi decât rechinii. Toate animalele pot fi periculoase, din diverse motive, care le-au schimbat comportamentul: fie au fost atacaţi, fie le este foame”, atrage atenţia Geert Droppers.

Geert a învăţat limbajul semnelor la rechini şi spune că aceştia sunt de fapt timizi şi sunt foarte atenţi să nu îi atace cineva.

„Gimme a hug” este un film de scurt-metraj care ne dezvăluie adevăratul comportament al rechinilor. Ei nu sunt aşa de periculoşi precum par. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre acest film şi despre rechini, accesaţi site-ul oficial al fundaţiei, www.protect-the-sharks.org.


Geert Droppers este un scufundător olandez, care a început să îşi filmeze aventurile cu rechinii în 2003. A înotat alături de multe specii de rechini şi a strâns imagini din toată lumea. Documentarele sale arată nu doar cât de frumoase şi de graţioase sunt aceste animale dar dezvăluie şi adevăratul lor comportament, diferit de ceea ce cred oamenii. Geert Droppers doreşte ca prin filmele sale oamenii să trateze rechinii cu mai mult respect şi cu mai multă grijă, întrucât nu este „maşina de ucis”. Este un animal, aflat pe cale de dispariţie. „Gimme a hug” a câştigat premiul Palme de Bronze în categoria filmelor independente, la Festivalul Mondial de Filme sub apă din Antibes, Franţa.
Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu