Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 18 martie 2010

Bilitis - compozitor Francis Lai

2 comentarii :

Muzica din filmul "Bilitis", compozitor Francis Lai.

2 comentarii :

  1. Il recomanzi spre vizionare? Si totusi, ai putea posta cateva impresii in cazul in care l-ai vizionat deja?
    Te imbratisez, imi pare foarte bine ca ai revenit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Hara Sundari. Am pus doar muzica, am postat la categoria "Recomandari muzicale" si am vorbit doar de compozitor (nu si de regizorul filmului) pentru a da de inteles ca acum ma refer doar la muzica, nu si la film.

    Filmul l-am vazut cu foarte mult timp in urma, nu mai tin minte nimic din el decat faptul ca atunci mi-a placut. Din pacate nu am acum timpul necesar pentru a-l revedea. Sper totusi din tot sufletul sa am conditiile necesare pentru a-l revedea, si atunci desigur ca voi publica si alte amanunte pe care le consider de interes despre film.

    Tot ce-am putut face deocamdata a fost ca, ascultand muzica, sa consider ca merita a fi trecuta la "Recomandari muzicale".

    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere