Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 3 martie 2010

Cercetătorii au descoperit că fumatul prosteşte!

2 comentarii :
Fumătorii tind să aibă un IQ mai mic decât cel al nefumătorilor, se arată într-un studiu efectuat pe un eşantion de 20.211 de persoane.

Cercetătorii de la Centrul medical Sheba speră că dovada potrivit căreia "fumatul prosteşte" îi va convinge pe fumători să renunţe la prostul obicei.

Coeficientul inteligenţei la fumători este mai mic decât cel al nefumătorilor, în medie cu 7,5% pentru persoanele care fumează un pachet pe zi. De asemenea, potrivit aceluiaşi studiu, cu cât o persoană fumează mai mult cu atât coeficientul de inteligenţă este mai scăzut.

La nefumătorii la care au participat la studiu, coeficientul mediu este de 101, în timp ce la fumători nu este mai mare de 90. IQ coboară pe măsură ce creşte numărul de ţigări fumate.

2 comentarii :