Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 19 mai 2010

Film documentar: Imperiul invizibil, definirea unei noi ordini mondiale - Invisible Empire A New World Order Defined

Niciun comentariu :
Imperiul Invizibil este un nou film produs de Alex Jones şi realizat de către Jason Bermas. Pentru că mi-a placut foarte mult şi pentru că a devenit de actualitate şi la noi în ţară am decis să preiau şi traduc de pe blogul lui Mihai Stoian textul pe care l-a postat în prezentarea acestui film. Sper că se va gasi cineva care sa traducă filmul şi în limba română pentru a-l face accesibil cât mai multor persoane. Iată prezentarea facută de Mihai:
"Acest film este cel mai bun pe care l-am văzut pe tema Noua (dez)Ordine Mondiala. Cantitatea impresionanta de materiale video preluate din mass-media "oficiala" schimbă complet perspectiva care rezultă de regulă, din acest gen de filme. În acest documentar puteţi remarca aroganţa imensă a liderilor mondiali, care vorbesc într-un mod destul de relaxat în faţa publicului despre planurile lor secrete, dar care ştiu întotdeauna unde să se oprească pentru ca cei care nu fac parte din conspiraţie să nu poată face prea uşor conexiuni inteligente. Devine astfel evident că în spatele acestei "elite" masonice globale se află un imens aparat de manipulare şi o echipă de consilieri foarte calificaţi, care ştiu când se depăşesc anumite limite datorită datelor obţinute în urma unor cercetari sociologice. Vă dorim vizionare plăcută şi vă sfătuim să-l daţi mai departe şi altora pentru că acum este momentul să trezim cât mai mulţi oameni, înainte ca planul malefic să treacă la faza următoare.

Pentru toţi cei care se declară deranjaţi de "teoriile conspiraţiei", un mic sfat. Gândiţi-vă la două aspecte:
  1. Din moment ce vă simţiţi atât de deranjaţi de "teoriile conspiraţiei", acest lucru arată că există ceva în adâncul vostru care are legătură cu aceste teorii. Căutaţi mai profund în interiorul dvs. şi poate veţi afla cu uimire că lucrurile sunt în realitate exact aşa cum sunt prezentate de către "teoria conspiraţiei", însă a accepta acest fapt vă poate ruina aparentul confort psihic pe care îl generează de regula dogmatismul, ignoranţa şi lenea.
  2. Dacă aceste "teorii" ar fi toate false şi realitatea ar fi aşa cum este prezentată la TV, atunci cum se face că cele mai multe dintre aceste "teorii" se dovedesc de-a lungul timpului a fi adevarate? Doar pentru ca este mai confortabil ca unele lucruri să fie într-un anumit fel şi pentru că cel care profită de aceste aspecte le prezintă în acel mod, nu este de ajuns pentru a dovedi că aceea este realitatea...
Cu toate acestea, există elemente în acest film cu care nu sunt de acord. Este vorba de mesajul lui Alex Jones, producătorul filmului. Apelul lui la unitatea celor mulţi pentru a lua înapoi puterea de la cei puţini, este din păcate, o parte a planului globalistilor. Fără să ştie, Alex Jones (şi alţii care transmit mai departe acelaşi mesaj) serveşte uneia dintre cele mai delicate părţi din planul elitei masonice, acest mod de a opera fiindu-le caracteristic: utilizarea inamicului pentru a rezolva cele mai murdare probleme. Unitatea pe care o cere Alex Jones este prematură şi chiar neproductivă, oferind structurilor de putere oculte, o mare oportunitate pentru a manipula şi controla mai bine situaţia.

Ştiu că acest lucru ar putea suna şocant, dar într-o postare viitoare, voi explica acest punct de vedere, arătând că revoluţia exterioară NU este o soluţie în momente ca acesta, cel puţin nu în modul în care aceşti oameni vor să o înceapă.

Prin urmare, recomand cu caldură filmul; cred cu tărie în apelul pentru informarea şi împărtăşirea acestor cunoştinţe cu cât mai multe persoane posibil, însă nu sunt de acord cu sugestia ca oamenii să înceapă să se unească şi să încerce să ia puterea înainte de a fi pregătiţi pentru aceasta deoarece acest lucru ne poate expune pe noi toţi unui pericol mai mare."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu