Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 16 iunie 2010

La 20 de ani de la mineriadă anticomunistul Victor Roncea a ajuns sluga masonului neocomunist Gelu Voican Voiculescu

7 comentarii :
Aşa cum am anunţat în articolul "Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie" preluat de pe yogaesoteric.net, pe data de 1 iunie 2010 a devenit publică o decizie a CNSAS-ului (Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii) privitoare la relaţia lui Gelu Voican Voiculescu cu Securitatea. Deşi favorabilă acestuia, decizia conţine şi fragmente ale unor informari făcute de el la Securitate, fragmente care în mod paradoxal susţin o poveste contrară celei rezultate prin votul conducerii instituţiei.

Pe Gelu Voican Voiculescu mai toată lumea îl cunoaşte şi ştie cu ce s-a ocupat după decembrie 1989: de la aducerea lui Ion Iliescu în prim planul revoluţiei şi acapararea puterii de către eşalonul doi al comuniştilor, asasinarea Ceauşeştilor în stil masonic, înlăturarea prin metode mafiote a adevăraţilor revoluţionari şi a indezirabililor noului regim, aducerea minerilor şi coordonarea înăbuşirii demonstraţiilor din Bucureştiul anului 1990 la 28 ianuarie, 18 februarie şi 13-15 iunie, regizarea războiului civil de la Târgu Mureş din martie 1990, până la reînvierea Securităţii prin plasarea foştilor agenţi în noile servicii de informaţii pe care le-a reorganizat în calitate de viceprim ministru. O imagine parţială dar destul de fidelă a activităţii masonice a lui Gelu Voican Voiculescu, mai puţin cunoscută publicului, ne-o putem face citind transcrierea unei înregistrări făcute în iunie 1990 într-o cameră a hotelului Bucureşti pe care acesta o rezervase. Fragmentul extrem de semnificativ pe care îl puteţi lectura urmând acest link este extras din lucrarea lui Ion Costin Grigore "Cucuveaua cu pene roşii" apărută la Editura Miracol în 1994.

Decizia CNSAS din 1 iunie 2010 a trecut aproape neobservată în presa. Dar după câteva zile Evenimentul zilei a publicat un articol bomba, preluat apoi de o mare parte a mass media. În el Mirela Corlăţan a spus ceea ce orice om cu bun simţ poate deduce din documentul emis de CNSAS: Gelu Voican Voiculescu l-a turnat la Securitate pe Gregorian Bivolaru şi în plus în informarile sale îi "urechea" pe ofiţerii de la Securitate ca şi cum ar fi fost un superior al acestora.

La scurt timp după apariţia articolului Mirelei Corlăţan apar în presa câteva reactii contrare, favorabile lui Gelu Voican Voiculescu, puţine dar pline de semnificaţie. Cine credeţi că au fost cei care au sărit în apărarea masonului deranjat de faptul că au iesit la iveală şi calitatea sa de colaborator al Securităţii, precum şi sfaturile sale de a fi aplicată "reeducarea" violentă a lui Gregorian Bivolaru?
Site-ul Realitatea Tv, Victor Roncea şi Emil Berdeli - obsedatul "prieten" al yoghinilor!!!

Realitatea tv, principala televiziune a concernului falimentar Realitatea-Caţavencu, ce are o gramadă de masoni în conducere (să îi menţionăm aici doar pe Emil Hurezeanu şi Sergiu Toader), a publicat un interviu prin care s-a încercat negarea imaginii de informator al Securitaţii a lui Voican Voiculescu. Rezultatul însă a fost că acesta s-a încurcat în minciuni şi s-a contrazis în mai multe afirmaţii într-un mod penibil.

Emil Berdeli, un fost angajat al ziarului masonic Gardianul, este renumit pentru subiectele science-fiction despre MISA. Recent el a primit cadou o nouă jucărie masonică cu iz KGB-ist prin care vrea să lanseze campanii de dezinformare. În urma câtorva întâlniri cu vechiul său prieten Gelu Voican Voiculescu, Emil Berdeli a încercat să neutralizeze recentele dezvăluiri care îl deconspiră şi îi aruncă în aer toată munca de dezinformare făcută până acum cu privire la Gregorian Bivolaru şi MISA.

Dacă din partea Realităţii şi a lui Emil Berdeli ne-am fi aşteptat la pupincurismul făţiş pe care îl manifestă faţă de Gelu Voican Voiculescu, nu acelaşi lucru putem spune despre Victor Roncea. Am crezut sincer ca este ceva mai inteligent şi că nu-şi poate da arama pe faţă atât de uşor, măcar de dragul păstrării pentru public a aparenţelor cu privire la convingerile sale "anticomuniste" şi "revoluţionare". La doar doua zile dupa publicarea articolului Mirelei Corlăţan, Victor Roncea îşi revarsă pubela publicând în exclusivitate (!!) un aşa zis comunicat al francmasonului neocomunist sub titlul: Gelu Voican Voiculescu da o replica amara “jumatatilor de oameni de pe langa canalul de scurgere al istoriei”: “Nu am fost, niciodată, sursa Călugărul!”. Titlul acesta scabros a fost totuşi îndulcit faţă de cel iniţial, pentru că după cum se poate observa din link (http://roncea.ro/2010/06/11/gelu-voican-voiculescu-da-o-replica-amara-scursurilor-din-leprozeria-presei-gen-mirela-corlatan-turnatoarea-pe-surse-a-lui-dinescu-tismaneanu-si-patapievici/) articolul conţinea anterior un atac direct şi murdar la ziarista care deranjase prin dezvăluirile ei: "Gelu Voican Voiculescu da o replica amara scursurilor din leprozeria presei gen Mirela Corlatan, turnatoarea pe surse a lui Dinescu, Tismaneanu si Patapievici". Desigur titlul este în ton cu limbajul comunicatului, adică unul găunos, scârbos şi pseudo-preţios, acelaşi cu cel folosit de informatorul "Călugărul" în delaţiunile sale la Securitate.

Din perspectiva relaţiilor foarte apropiate, pe care "ziaristul" le cultiva intens, cu mai vechi sau mai recenţi şefi ai Securităţii şi serviciilor secrete, precum Iulian Vlad, generalul Caraman, Virgil Măgureanu, Mihai Răzvan Ungureanu şi cu masoni importanţi precum Gelu Voican Voiculescu, Sorin Roşca Stănescu sau Alecu Racoviceanu, ar fi necesară o reevaluare completă a activităţii sale din cei 20 de ani în care s-a bătut cu carămida în piept că este luptător anticomunist şi pentru interese naţionale. Dacă ar fi un agent sub acoperire al serviciilor secrete (ceea ce nu ne-ar mira), atunci palmaresul său este cu adevărat remarcabil. Extrem de implicat în aceşti ani în mai tot ceea ce a însemnat mişcare socială, Victor Roncea a reuşit împreună cu fratele său şi, mai recent, cu fostul yoghin Mihai Rapcea, să torpileze orice coagulare a vreunui demers unificator, decent şi coerent la nivelul societăţii civile. În toate organizaţiile din care a facut parte fie că a fost vorba de Liga studenţilor, de organizaţiile de revoluţionari, de grupări neolegionare precum "Mişcarea pentru România" a lui Marian Munteanu sau "Noua dreapta", organizaţiile pro Basarabia sau de organizaţii ale laicatului ortodox, acesta a reuşit fie printr-o atitudine aparent radicală, de aşa zisă purificare morală şi ideologică, fie prin atacuri de presă vulgare şi pline de mahalagisme, să producă dispute, certuri, dezbinare şi în final disoluţia grupărilor şi a activităţilor acestora.

Având în vedere aceste "rezultate" precum şi propaganda pentru foştii nomenclaturişti ai Securităţii, care pe blogul său o depăşeste pe cea pentru deţinuţii politici ai regimului comunist, ne întrebăm în mod firesc cine este de fapt Victor Roncea? Cum explică el că i-a sărit în ajutor cu o neobişnuită rapiditate, tocmai lui Gelu Voican Voiculescu, susţinătorul ocult al lui Ion Iliescu? Cum explică faptul că îi ia apărarea vice-prim ministrului din 1990 care deghizat în miner a participat la căsăpirea colegilor săi din Universitatea Bucureşti, atunci când el a scăpat cu viaţă datorită intervenţiei unui ofiter SRI?

Exista oare vreo legătură între apropierea făţişă a lui Victor Roncea şi a prietenilor săi de masonul Voiculescu şi directivele recente ale francmasoneriei de încurajare şi finanţare a mişcărilor de extremă dreaptă pentru a fi astfel deturnate în violenţe sociale nemulţumirile şi protestele populaţiei? Poate fi astfel justificată folosirea forţei de către autorităţi şi instaurat un regim de restrângere sau anulare a libertăţilor civile, aşa cum a sugerat Guvernul prin apelarea la art. 53 din Constituţie, cu ocazia recentei reduceri a salariilor şi pensiilor?

Şi nu în ultimul rând, există oare vreo legătură între această susţinere publică a lui Gelu Voican Voiculescu şi atacurile diversioniste pe care Victor Roncea şi prietenul său, avocatul organizaţiei Noua Dreaptă, le-au lansat împotriva MISA, în preajma verdictelor în procesele yoghinilor?
Cititi si: Dezvăluiri tulburătoare despre cazul MISA, din interiorul serviciilor secrete

7 comentarii :

  1. Are ce are și cu Asociația 21 Decembrie ai cu organizația Noii Golani??
    In țara asta după 20 de anii este posibil or ce.
    El Victor Roncea este "sfântul sfânților" pentru el este o onoare sa stea de vorba cu securiști.
    Da a reușit sa torpileze orice coagulare a vreunui demers unificator, decent și coerent la nivelul societății civile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar e agent al serviciilor secrete, exista si dovezi. Ca sa il poata plati oficial si sa nu bata la ochi i-au dat un contract de 20.000 de euro la reuniunea NATO de acum cativa ani de la Bucuresti pentru realizarea unui site banal care nici macar nu a fost folosit nicaieri!

    Uitati-va aici: www.nato-romania.ro/contact

    RăspundețiȘtergere
  3. ...ah victor,ah !!!....am simtit/intuit -de la ınceputul ınceputului- CA e...(s!),(ti-am shi dat de ınteles ca shtiu....!!! shtiam shi -cine !- ma jigneshte.....(analiza!)
    ........dar sufletul.... refuza logica,adevarul...............
    -dragostea-....bat-o vina !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un banc proaspat:

    De ce are victor roncea unghiile scurte?
    ....

    Si le-a ros de ciuda ca a fost deconspirat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar stimabilul domn Victor a subminat si miscarea anti-cip a lui Iustin Parvu cea care a adunat aproape 1 milion de semnaturi si care a fost refuzata elegant de catre Basescu.
    Era acolo in fata la o conferinta anticip(la care am participat) si el impreuna cu frate-su se dadeau mari aparatori ai libertatilor cetatenesti si in acelasi timp buni cunoscatori ai serviciilor secrete(sic!) .
    Initial i-am admirat ca reusesc sa faca rost de asemenea informatii si ca ni le dezvaluie noua publicului.
    Dar mai apoi m-am intrebat cum ar putea ”sursa” lor sa fie atat de ”proasta” si sa nu-si dea seama ca ei le vor impartasi mai departe.Si asa am a constientizat cum o mana spala pe cealalta. ”Sursa” le da informatii fara valoare sau cu potential de periculozitate scazut(pt. ea) iar ei in acelasi timp trebuie sa dea ceva sursei.
    Iar asta nu sunt banii!! Adica ii fac jocul si ori dintr-o naivitatea(de necrezut) ori dintr-o perversitate(monstruoasa) dau mai departe ”informatiile secrete” = dezinformarile respective si sapa respectivele miscari chiar din centrul lor iar astfel in timp ele se dezintegreaza sau sunt redirectionate.
    Se merge pe principiul Divide et impera si de castigat au numai serviciile secrete ai caror ”slujbasi” devin chiar daca nu au carte de munca la ele!!!!
    Dixit!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe post de trompete media frații Roncea, al căror tată a fost șeful Securității din TVR în anii de tristă amintire.
    Link:
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/filiera-securitatii-ilie-ceausescu-ioan-talpes-functioneaza-si-azi-1050843.html


    RăspundețiȘtergere