Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 30 iunie 2010

Secta satanică a francmasoneriei continuă să racoleze fraieri cu funcţii mari în judeţe - studiu de caz: Vâlcea

Niciun comentariu :
Iată realitatea crudă a zilelor noastre:

În întunericul lojilor masonice politicieni de diverse orientări şi culori, afacerişti, poliţişti, infractori şi procurori îşi dau mâna, se sărută de trei ori şi fac împreună înţelegeri, afaceri şi strategii. Bineînţeles în public continuă să se afişeze ca fiind în tabere diferite în timp ce tot ce se întâmplă sub pălaria masonică rămâne secret pentru ceilalţi cetăţeni. Practic s-a ales praful de pluralismul politic, de justiţie şi de banul public care ajunge în totalitate în mâinile lor. În lojă banii şi contractele sunt distribuite judicios între şefi şi totodată fiecare membru cotizează pentru a fi finanţată loja şi acţiunile ilegale ale grupării. De fapt avem de-a face pe plan local cu găşti de mafioţi care din patru în patru ani fac rocada în funcţii, dacă alegerile îi dau cumva la o parte pe unii dintre ei. Aceaste mafii masonice apără interesele membrilor lor dincolo de lege şi de interesul cetăţenilor "de rând". Iată adevărata cauză a marasmului şi corupţiei din România de astăzi!
Primarul Romeo Rădulescu şi vicepreşedintele CJ Romulus Bulacu au intrat în masonerie
De aproape o lună de zile de când s-a consumat marele eveniment de primire în ucenicie, la Templul masonic vâlcean, a liderilor politici şi conducători administrativi râmniceni, stăm şi ne gândim dacă nu cumva o să cădem împreună cu balconul, în cazul în care deconspirăm noile înregimentări masonice şi le vom da publicităţii. Cu toate că am fost sfătuiţi să nu facem noi dezvăluiri, profesia ne obligă să fim fideli opiniei publice şi să-i spunem ce se întâmplă în viaţa lor, aplicând transparenţa ce i se refuză, inexplicabil. Nu ştim de ce atâta secretomanie în rândul masonilor, acum, de când organizaţia şi-a pierdut staiful care-i dădea strălucire, făcând înregimentări contestabile, privind onorabilitatea noilor primiţi, că până la urmă tot se află.

În judeţul nostru, la vârf, în social, economic şi politic, mai toţi conducătorii au fost înfrăţiţi ca masoni. De plăcerea informaţiei căpătate de la un mason supărat că a pierdut avantajele ce le deţinea, îi nominalizăm pe ultimii „fraţi” intraţi în masonerie: Romeo Rădulescu – primar, Romulus Bulacu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Cristian Buican – lider PNL, Dorel Jurcan – lider PDL, Vasile Bleotu – lider PSD-Drăgăşani, Dorin Dobrişan – DA-Olt, deputat Aurel Vlădoiu, Valentin Oprea (frate vitreg) – Garda Financiară, Valer Tudor, Constantin Baranga (Haty), ş.a. De numai o lună de zile, venerabilul (adică, şeful masonilor vâlceni) Gheorghe Păsat a fost înlocuit de Culiţă Barbu – Cozia Forest, acesta preluând responsabilitatea conducerii organizaţiei discrete. Făcând precizarea că în toate instituţiile coercitive ale statului, la vârf, conducătorii lor sunt masoni, acesta fiind un motiv de secretizarea existenţei organizaţiei şi membrilor ei, ne întrebăm ce idealuri îi unesc pe masoni, acum şi de ce nu lucrează, la vedere, sub ochii opiniei publice”.
În plus citiţi în articolul O farsă a masoneriei un exemplu al modului cum încearcă aceşti sectanţi malefici să deturneze şi profaneze prin ritualurile lor penibile, aniversări sau comemorări naţionale.

Citiţi sau vizionaţi şi:
Filmul documentar În interiorul frăţiei francmasonice (Inside The Brotherhood)
Antonie Iorgovan: masoneria, paravan al mafiei şi crimei organizate
Masonii români au jurat că vor realiza noua ordine mondială!
Jack Harris: «Satana este dumnezeul francmasoneriei»

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu