Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 16 septembrie 2010

Atentie mercenari, calomnia se plăteşte! Procese câştigate de Gregorian Bivolaru împotriva unor pseudo-ziarişti!

Niciun comentariu :
Exista semnale ca impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru s-a pornit o noua campanie de presa negativa la fel ca in fiecare toamna atunci cand incepe cursul de yoga de anul I. In plus fata de alti ani acum exista si alte mize mult mai importante. Procesele inscenate yoghinilor ce deja au inceput sa fie pierdute de catre procurori sunt in faza de finalizare, iar cele de la CEDO generate de abuzurile reprezentantilor statului român sunt pe cale sa inceapa. Singura sansa a unora dintre cei care se simt cu musca pe caciula pentru ilegalitatile facute este sa apeleze la mercenari din presa pentru a lansa din nou un razboi psihologic, pentru a asmuti din nou opinia publica impotriva yoghinilor.

Dedicam celor lipsiti de constiinta, de morala si de profesionalism, simple papusi in mana unor forte oculte si mafiote, un articol despre câteva dintre procesele intentate ziariştior şi câştigate de domnul profesor de yoga Gregorian Bivolaru pe parcursul anilor.

Calomnia se plăteşte - procese câştigate!!!

un articol de Eva D. şi Marius Popescu
CALOMNIE = afirmarea sau imputarea în public prin orice mijloace a unei fapte determinate privitoare la o persoană, care, dacă ar fi adevărată, ar expune acea persoană la o sancţiune penală, administrativă sau disciplinară, ori dispreţului public”.
(Art. 206 din Codul Penal)
De mai mulţi ani mass-media a făcut din domnul profesor Gregorian Bivolaru şi din M.I.S.A. subiecte de senzaţie. Pline de exagerări, calomnii, minciuni, bănuieli fanteziste prezentate drept adevăruri, temeri personale şi opinii (pur subiective), dar şi de monumentale speculaţii ce contravin logicii şi bunului simţ, toate aceste articole trădează de fapt lipsa de profesionalism a bravilor jurnalişti. Aceştia fie în mod intenţionat, conştienţi fiind în ce scop scriu un anumit lucru, fie pentru a se afirma cu un subiect cu care cred că au dat lovitura, uneori chiar pentru a-şi păstra locurile de muncă, acceptă să se lase antrenaţi într-un joc ale cărui mize nici nu le bănuiesc. Ce este mai rău este că cea mai mare parte dintre aceşti ziarişti se lasă pătrunsă de importanţa rolului pe care cred că îl joacă în "demascarea" unor fapte reprobabile şi periculoase... periculoase de fapt doar pentru cei care conduc din umbră, adică pentru francmasoni. Poate că într-o zi se vor trezi şi nu se vor mai lăsa manipulaţi, manipulând la rândul lor pe alţii. Până atunci vor trebui să răspundă în faţa Justiţiei pentru minciunile scrise aşa cum au răspuns şi alţi colegi ai lor găsiţi vinovaţi de infracţiunea de calomnie.

12 septembrie 1995. Cristian Negureanu, redactor la ziarul România Mare, a fost acuzat prin sentinţă publică de infracţiunea de calomnie asupra domnului profesor Gregorian Bivolaru. Cristian Negureanu scrisese un articol în paginile ziarului România Mare, cu titlul „Falşii profeţi nu ne vin de la Dumnezeu, ci de la Satan”, în care a redat anumite informaţii preluate din ziarul „Evenimentul zilei” în care se afirmă că Gregorian Bivolaru a fost internat în trecut la Spitalul 9 Bucureşti şi a fost cercetat de poliţie pentru săvârşirea infracţiunilor de fals, uz de fals, înşelăciune şi altele (afirmaţii complet eronate).

Redactorul ziarului a fost acuzat deoarece astfel de informaţii, chiar preluate din alte publicaţii au fost redactate cu scopul de a-l discredita pe Gregorian Bivolaru şi întreaga sa activitate. El a încălcat astfel art. 206 din Codul Penal şi a fost obligat să plătească daune morale, fiind răspunzător pentru ceea ce a scris. Pentru un redactor la un cotidian ca „România Mare”, Cristian Negureanu a dat dovadă de lipsă totală de profesionalism, deoarece a prezentat nişte informaţii trunchiate, preluate din alt cotidian, fără să le verifice valoarea de adevăr.

26 iulie 2001. În ziarul „Evenimentul zilei” apare un articol semnat de această dată de doi ziarişti, Surcel Vasile şi Neamţu Daniel. Titlul acestui articol este „...Bivolaru cheamă la rugăciune împotriva cutremurului”. Titlul articolului nu este deloc tendenţios, el îndeamnă oamenii să se roage împreună pentru binele tuturor fiinţelor pentru a îndepărta efectele unui eventual cutremur ce urma să se producă chiar pe teritoriul ţării noastre. Ceea ce era scandalos şi deloc potrivit cu acest subiect a fost supratitlul “După ce ani de-a rândul a propovăduit sexul în grup…”. În urma acestui articol, domnul profesor Gregorian Bivolaru intentează proces celor doi ziarişti, iar în data de 13 septembrie 2002 se dă sentinţa penală prin care se cere cercetarea acestora pentru săvârşirea sancţiunii de calomnie. Iar cei doi ziarişti, împreună cu partea responsabilă a S.C. Expres S.R.L. unde aceştia erau angajaţi, au pierdut procesul.

21 ianuarie 2002. Mihai Belu este condamnat în şedinţă publică de Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de calomnie asupra domnului profesor Gregorian Bivolaru.
În data de 12 oct 2001, în ziarul „Cotidianul” apare un articol semnat de Mihai Belu, având ca titlu “Unde se duc “cotizaţiile” yoghinilor. Gregorian Bivolaru este bănuit că s-a amestecat în afaceri ilegale cu ţigări”. Acest articol conţine afirmaţii total neadevărate cu privire domnul profesor Gregorian Bivolaru, articol care aduce o gravă atingere onoarei şi reputaţiei acestuia. Mihai Belu afirma că ar exista un dosar penal la Poliţia Capitalei încă din 1997 în care domnul profesor Gregorian Bivolaru este cercetat pentru trafic ilegal de ţigări, motiv pentru care ziaristul şi-a permis să “fabrice” un articol cu un titlu atât de răsunător, în care să speculeze toate aceste informaţii şi să afirme că “liderul MISA a dat 250 milioane de lei pentru a sponsoriza afacerile cu ţigări. […] şi că cele 250.000.000 de lei au fost daţi într-unul din sediile MISA”.

S-a constatat că domnul profesor Gregorian Bivolaru nu fusese audiat în nici un dosar în ultimii patru ani şi nu era cercetat în nici un alt dosar penal. Astfel, Mihai Belu nici măcar nu a mai catadicsit să se prezinte la proces pentru a fi audiat şi pentru a prezenta aşa-zisele probe doveditoare.

De unde a avut aceste informaţii, nu ştim. Ceea ce ştim este faptul că Mihai Belu a urmărit să arunce o lumină nefavorabilă asupra domnului profesor Gregorian Bivolaru, imputându-i o serie întreagă de ilegalităţi pe care se presupune că le-a săvârşit, că ar fi folosit banii proveniţi din cotizaţiile cursanţilor şcolii de yoga pentru a face AFACERI CU ŢIGĂRI! A amintit că s-ar putea să fie o legătură cu afacerea “Ţigareta”, atât de mult mediatizată în acea perioadă. Dar ceea ce nu ştia domnul Belu este faptul că la Şcoala noastră nu se încurajează şi nici nu se admite consumarea de băuturi alcoolice, ţigări sau droguri, nicidecum utilizarea lor pentru a obţine profituri. Cum ar putea atunci conducătorul acestei şcoli spirituale să aibă asemenea preocupări atâta timp cât el este cel care ia măsuri drastice împotriva celor care încalcă aceste reguli? Cum Mihai Belu era angajat la S.C. RH Press SRL, ca editor al ziarului “Cotidianul”, instanţa a hotărât ca acesta, ca reprezentant al ziarului, să plătească o despăgubire binemeritată în valoare de 20 milioane lei în favoarea lui Gregorian Bivolaru.

18 iunie 2003, Gorzo Octavian Dan, ziarist al ziarului „Oglinda”, este şi el acuzat de calomnie împotriva domnului profesor Gregorian Bivolaru, deoarece a publicat un articol în data de 20 ianuarie 2002, profund insultător şi plin de informaţii calomnioase despre el.
În acest articol, având ca titlu „Sediile secrete din Bucureşti ale lui Gregorian Bivolaru” Gorzo face referiri la „sex, bani şi vile obţinute ilegal de Gregorian Bivolaru”. Într-un alt articol semnal sub pseudonimul „George Dora”, Gorzo susţine că Gregorian Bivolaru este un fals guru, că el ar fi primit de ziua lui drept cadou douăsprezece neveste spirituale, că sexul nu lipseşte aproape niciodată din manifestările M.I.S.A., că există o serie de clădiri care ar aparţine "şefului suprem" al M.I.S.A., indicând chiar un număr de trei clădiri deţinute de către domnul Bivolaru, că este dubios modul în care s-au obţinut banii pentru achiziţionarea terenurilor sau caselor, în sensul că atât banii cât şi casele ar fi ilicite. Pentru toate afirmaţiile pe care acest “expert” în yoga, imobiliare, finanţe, etc. le-a prezentat într-un mod atât de pervers, instanţa de judecată hotăreşte ca Gorzo Octavian Dan să plătească daune morale în valoare de cinci milioane lei chiar domnului profesor Gregorian Bivolaru, pentru că l-a expus la dispreţ public, defăimare şi calomnie.

*******

Iată cum în urma mai multor procese intentate unor ziarişti de domnul profesor Gregorian Bivolaru s-a stabilit clar că astfel de articole nu sunt decât calomnii grosolane. Ceea ce ne arată că poate că din punct de vedere juridic greşeala a fost reparată. Dar cine are acces la deciziile judecătoreşti? Foarte puţini oameni, în schimb marea majoritate au acces la ziare. Ştiind bine acest lucru, nimeni nu şi-a dat osteneala să îşi ceară măcar scuze în mod public aşa cum s-ar fi cuvenit recunoscând că s-a înşelat, că nu s-a documentat suficient sau că din lipsă de material a mai băgat "din burtă" pe ici-colo ca articolul să dea mai bine la public. Ne-am fi aşteptat ca măcar să se publice articole în care să se retracteze cele scrise anterior cu atâta exces de zel afectând nu numai reputaţia şi imaginea publică unui om ci a unei întregi organizaţii. Şi chiar dacă au făcut aceasta, au fost mici notiţe undeva într-un colţ ascuns care nu au nici o valoare faţă de articolele de primă pagină pline de minciuni. În loc de scuze sau retractări... multe din temele vehiculate de aceşti ziarişti au fost reluate în campania de presă acerbă declanşată în 2004.

Din moment ce informaţiile calomnioase au fost preluate de alţi ziarişti şi „înflorite” până nimeni nu a mai înţeles nimic din haosul creat, nu putem decât să tragem concluzia că s-a dorit în mod intenţionat distrugerea imaginii domnului profesor Gregorian Bivolaru şi a M.I.S.A.-ei. Plus că ziariştii au mai nou tehnici profesioniste de eschivare a responsabilităţii: afirmaţii evazive precum „se pare că”, „presupunem”, etc. Iar volumul colosal de articole calomnioase împotriva M.I.S.A.-ei şi a lui Gregorian Bivolaru de după martie 2004 a făcut practic imposibilă replicarea la toate.

Noi credem că ziariştii, dintr-un fel de solidaritate de breaslă, lesne de înţeles, au acum o poliţă în plus de plătit aceluia care a avut curajul să le dovedească în faţa justiţiei că sunt lipsiţi de profesionalism. Nu ne aşteptăm ca pentru aceasta Gregorian Bivolaru să fie prea iubit de oamenii de presă şi nici ca aceştia să îl mai poată trata cu obiectivitate. Îi apreciem însă pe acei câţiva ziarişti care au dovedit curaj şi luciditate şi au scris articole obiective. Cât despre restul, care se afundă tot mai mult în propriile minciuni, va veni mai devreme sau mai târziu momentul în care vor trebui să dea socoteală, dacă nu în faţa justiţiei umane în faţa propriilor conştiinţe, pentru cuvintele lor. Dar atunci nu vor putea să mai spună că nu au ştiut ce fac.
Preluare de pe yogaesoteric.net

Cititi si:
Gregorian Bivolaru si MISA - povestea acuzatiilor cusute cu ata alba
Ce spun dosarele Securitatii despre Gregorian Bivolaru
Fumigena Gregorian Bivolaru, doar o secventa dintr-o lunga serie
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist
Yoga «pericol pentru stat» - Libertatea credintei în România
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Adevarul despre MISA si Gregorian Bivolaru este rareori reflectat corect in mass media
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Dreptate pentru MISA si Gregorian Bivolaru - Vinovatii pentru abuzurile din timpul perchezitiilor din 18 martie 2004 trebuie sa plateasca

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu