Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 5 octombrie 2010

ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA - 8 OCTOMBRIE 2010

Niciun comentariu :
ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA este sărbătorită în fiecare an la data de 8 OCTOMBRIE. Cu această ocazie, yoghinii din întreaga lume promovează practica YOGA prin manifestări publice. La fel ca şi anul trecut, Şcoala de Yoga MISA, sărbătoreşte şi anul acesta Ziua Internaţională YOGA în mai multe oraşe din ţară.

Cu ocazia acestei zile a spiritualităţii din întreaga lume, în oraşele Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Braşov, Hunedoara şi Alba Iulia se va organiza un program spiritual, după cum urmează:

- 17:00 – 18:00 - prezentarea unor posturi YOGA în aer liber
- 18:30 – 19:00 - spirală yang cu Starea de unitate în diversitate a tuturor practicanţilor de YOGA din lume, la care sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc
- 22:00 – 22:45 - meditaţie cu Starea de unitate în diversitate a yoghinilor din întreaga lume, care va fi realizată la unison de către toţi yoghinii din ţară şi din străinătate.

În București activitătile se vor desfăşura în parcul Tineretului:

Vă aşteptăm cu mult drag să luaţi parte împreună cu noi la această sărbătoare a spiritualităţii, a fraternităţii şi a aspiraţiei către Dumnezeu.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu