Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 24 noiembrie 2010

Directorul Institutului de Seismologie: „Am avut 16 cutremure în ultimele două zile”

Niciun comentariu :
Zona Vrancea „tremură” de aproximativ două săptămâni. Nu a trecut aproape nicio zi fără să se producă un mic seism. Potrivit directorului Institutului Român de Seismologie Aplicată, Victorin Toader, maximul a fost înregistrat în ultimele două zile, când s-au înregistrat, deja, 16 cutremure.

„Trecem prin cea mai activă perioadă din punct de vedere seismic de la începutul anului. Din 6 noiembrie s-a înregistrat o accentuare a seismicităţii în zona Vrancea. Până în 11 noiembrie au fost câte unul sau două cutremure zilnic, apoi a urmat o pauză, iar din 14 noiembrie au reînceput. În 23 şi 24 noiembrie s-au produs cele mai multe, câte 8. Este vorba, în general, de cutremure mici, sub 2 grade”, a explicat Victorin Toader, directorul IRSA.

P.S. - Conform Institutului National pentru Fizica Pamantului astazi s-au mai inregistrat 3 cutremure de 2-2.1 grade Richter in Vrancea si in Campia Româna.

Cititi si: Patru cutremure într-o singură oră, în Vrancea şi Galaţi

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu