Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 30 noiembrie 2010

Internetul wireless si telefonia mobila imbolnavesc si copacii!

Niciun comentariu :
Internetul wireless si telefoanele mobile au un efect devastator asupra mediului, sustin cercetatorii olandezi, care au constatat ca in mediul urban, copacii sunt afectati de radiatii.

Cercetatorii olandezi din Alphen aan den Rijn au efectuat studii dupa ce au constatat ca exista anormalitati in dezvoltarea copacilor care nu pot fi explicate prin diverse bacterii sau virusi.

Se pare ca in ultimii cinci ani, toti copacii au fost afectati de radiatiile de la telefoanele mobile si de retelele de Internet wireless, arata CNet.

Studiul a aratat ca peste 70% din copacii din zonele urbane din Olanda sunt afectati de "boala" Wi-Fi: este vorba despre variatii de crestere, fisuri in coaja sau diverse afectiuni, in conditiile in care aceste simptome apareau la doar 10% dintre copaci in urma cu cinci ani. Majoritatea copacilor din zonele impadurite nu au insa astfel de probleme, ceea ce arata ca mediul este cauza.

Evident oamenii care locuiesc in zonele cu relee de telefonie mobila si internet wireless sunt cu atat mai mult afectati.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1332310/Is-Wi-Fi-killing-trees-Dutch-study-shows-leaves-dying-exposure-Wi-Fi-radiation.html

Pe acelasi subiect:
Noi cercetari despre nocivitatea telefoniei mobile si a tehnologiilor wireless
Telefoanele mobile altereaza ADN-ul uman, provocand cancer si infertilitate
Studiu: Telefoanele mobile, mai periculoase decat fumatul
ROMÂNII EXPUŞI RADIAŢIILOR EMISE DE ANTENELE GSM

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu