"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , , , , » Lansare de carte: "The Secret Tantric Path of Love - to happiness and fulfillment in a couple relationship"

Lansare de carte: "The Secret Tantric Path of Love - to happiness and fulfillment in a couple relationship"


Tara Yoga Centre şi Natha Publishing House organizează Vineri, 26 noiembrie 2010, ora 6 pm, la Londra, lansarea internatională a cărţii profesorului yoga Gregorian Bivolaru "The Secret Tantric Path of Love - to happiness and fulfillment in a couple relationship".

Publicată anterior în România sub numele de "SECRETE AMOROASE ESENŢIALE PENTRU CUPLURILE CARE ASPIRĂ SĂ FIE FERICITE" cartea apare acum într-o ediţie nouă în limba engleză, îmbogăţită de către autor.

Evenimentul lansării include:
  • Seminar Tantra - "Introduction to Tantra and Oriental Sexuality" susţinut de intructorii de Tantra Mihai şi Adina Stoian - ce va furniza o introducere inspirată în misterele Tantrei.
  • Prezentarea autorului şi autografe
  • Un concert de muzică electronică
Cartea este un rezultat al anilor de cercetare şi de înţelegere profundă a emoţiilor, a psihicului şi a mentalului uman. Scrisă ca un compendiu de răspunsuri date la mii de întrebări pe care Grieg le-a întâlnit de-a lungul anilor, cartea este structurată pe capitole care acoperă aspectele cele mai importante legate de dragoste, împlinire sexuală, spiritualitate, Tantra şi natura umană a relaţiei de cuplu.

Cartea profesorului yoga Gregorian Bivolaru este o ocazie de a obţine informaţii de primă mână într-un domeniu de viaţă care este foarte adesea uitat sau ignorat. Scrisă într-un limbaj comun şi uşor de citit, ea este un ajutor de nădejde pentru oricine este interesat să înţeleagă importanţa împlinirii sexuale şi a iubirii adevărate în relaţia de cuplu, ca un aspect esenţial pentru a putea trăi o viaţă fericită şi minunată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu