Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 aprilie 2010

Incredibil!!! De furie masonii şi-au pierdut complet minţile! Masonul Sorin Ovidiu Bălan l-a atacat din nou pe Gregorian Bivolaru la Antena1! - Update

Niciun comentariu :
Cu câteva zile înaintea verdictului în procesul lui Gregorian Bivolaru relatam că diversiunile şi atacurile din presa s-au înmulţit exponential. În acel articol menţionam ca în spatele campaniei murdare se află o serie de securişti care l-au urmărit, hărţuit, torturat, bătut şi încarcerat pe Gregorian Bivolaru şi pe cursanţii săi, înainte de 1989. Aceşti securişti nu numai că nu au fost eliminaţi din sistem şi pedepsiţi pentru abuzurile lor, ei au fost chiar avansaţi în funcţii după revolutie şi, pentru a fi siguri că-şi menţin statutul de potentaţi ai sistemului, au intrat în noua frăţie a mafioţilor şi corupţilor avizi după bani, relaţii şi putere: satanica sectă a francmasoneriei. Devenită astăzi "noua nomenclatură", replică a nomenclaturii comuniste, francmasoneria a integrat de minune în rândurile sale activişti de partid, securiştii şi miliţieni deveniţi peste noapte "democraţi" şi "oameni de afaceri".

După verdictul clar de la Sibiu aceste mârşave atacuri par a se reînteţi. Atât securiştii pe care Gregorian Bivolaru i-a lăsat fără avansări şi funcţii evadând din arestul Securitaţii cât şi francmasonii sunt extrem de furioşi pentru că liderul MISA a fost declarat nevinovat de către judecatori şi că astfel au ieşit la iveală înscenările, abuzurile şi vinovăţia procurorilor. Ei nici măcar nu mai ţin cont de faptul că atacându-l din nou, se demasca o dată în plus ca fiind autorii abuzurilor politieneşti, campaniilor mediatice calomnioase şi înscenărilor judiciare, făcute la adresa MISA şi a lui Gregorian Bivolaru. Reamintim că motivul supărării francmasonilor pe Gregorian Bivolaru şi adevaratul motiv al hărţuirii sale prin înscenări judiciare şi campanii media este publicarea mai multor cărţi în care a dezvăluit adevărul despre secta lor satanică mondială. Pentru aceste publicaţii a fost ameninţat cu moartea, în 1995 i-a fost aruncată casa în aer, iar după 2004 i-a fost înscenat încă un dosar penal sub acuzaţia de antisemitism, deşi cărţile conţin dezvăluiri doar despre francmasonerie.

Imediat după verdictului de la Sibiu câteva personaje şi-au exprimat prin mass media "sfânta mânie" că un judecător din justiţia română a îndrăznit să ia o decizie complet diferită de linşajul public care a fost practicat până acum la adresa lui Gregorian Bivolaru. Printre acestea, Sorin Ovidiu Bălan, fiul torţionarului Bălan, şef al Miliţiei din Brăila pe vremea lui Ceauşescu, a lansat un nou atac plin de calomnii la adresa lui Gregorian Bivolaru şi a yoghinilor, în direct pe postul tv Antena 1. Pe parcursul emisiunii, pe lânga seria obişnuită de minciuni, diversiuni şi calomnii debitate, Bălan a mai spus şi o mulţime de inepţii evidente pentru aproape oricine. Una dintre acestea a fost încercarea penibilă de "a face din vorbe" publicul să creadă mai departe într-o presupusă "vinovăţie" a lui Gregorian Bivolaru, prin ignorarea şi minimalizarea sentinţei date recent de Tribunalul din Sibiu. În plus furia lui de semidoct i-a întunecat atât de tare mintea, încât a ajuns să susţină aberaţia că Mircea Eliade n-a fost considerat de către Securitate un duşman al comunismului, contrazicând astfel cercetări făcute de specialişti, bazate pe documentele din arhivele Securităţii. O altă minciună aberantă, verificabilă de către oricine studiază biografia scriitorului, este afirmaţia că Mircea Eliade ar fi făcut o vizită în România comunistă, unde s-ar fi întâlnit cu nişte "academicieni".

Totuşi este de apreciat că Sorin Ovidiu Bălan a avut şi un moment de sinceritate pe parcursul emisiunii. După ce a spus că a fost direct implicat în descinderile împotriva MISA din martie 2004, în final el a recunoscut că operaţiunea "nu a avut ca scop arestarea sau dovedirea vreunei vini" ci a fost o diversiune lansată de regimul francmasonului Adrian Năstase, menită să acopere mediatic intrarea în puşcărie a deputatului PSD cu nume asemănător, Gabriel Bivolaru, cel care a dat o gaură de 50 de milioane de euro BRD-ului şi care era bun prieten, partener de afaceri şi consătean cu fostul prim-ministru. Ne intrebăm şi noi în mod firesc: dacă descinderile nu au avut scop juridic şi dacă nici în urma lor nu s-au găsit dovezi convingătoare pentru instanţa de judecată atunci cum s-ar putea numi evenimentele din martie 2004 altfel decât gigantice abuzuri!

În clipul de mai jos îl puteţi vedea pe "reporterul" Sorin Ovidiu Bălan, în timpul înmormântării rituale masonice a lui Florian Pittiş, fost francmason de grad 33. Observaţi în imaginea din dreapta jos, panglica alb-violet, specifică doliului masonic şi total străină de obiceiurile creştin-ortodoxe, aflată pe braţul masonului Sorin Ovidiu Bălan. Detalii şi la http://filme-misa.blogspot.com/2007/11/obolanii-ies-la-iveala-nc-unul-din.html




O dovadă în plus a apartenenţei lui Bălan la francmasonerie, sunt câteva pagini scanate din Buletinul informativ al ritului masonic scoţian antic şi acceptat. Pe ultima pagină a unui numar din anul 2007 se poate vedea semnătura redactorului Sorin Ovidiu Bălan, francmason de grad 32 în acest rit scoţian antic şi acceptat.

Documentul relevă intensa propagandă masonică facută pentru a racola cât mai multi preoţi şi ierarhi ortodocşi, cu scopul de a transforma Biserica ortodoxă într-o anexă a acestei secte satanice.

Click aici pentru a vedea toate paginile scanate din Buletinul Masonic pe scribd.

Reamintim că în 18 martie 2004, la Antena 1, reporterul-mason (sau mai corect spus masonul-reporter) Sorin Ovidiu Bălan anunţa minţind fără nici un pic de ruşine: „Azi la orele 7 s-a declanşat cea mai mare operaţiune împotriva traficului de droguri şi a traficului de fiinţe umane din România post decembristã.“ În cadrul acerbei campanii de presă anti-MISA care a urmat, S.O. Bălan s-a remarcat prin fanatism, calomnii, minciuni grosolane, viclenie, instigare şi lipsă de realism.


Acelaşi reporter participa după doi ani în calitate de "avocat al diavolului", la emisiunea aceluiaşi Madalin Ionescu, la „Miezul Problemei“ de pe Naţional TV, unde MISA şi Gregorian Bivolaru erau acuzaţi de anti-semitism pentru publicarea cărţilor anti-masonice (nicidecum antisemite) precum „Dezvăluiri cutremurătoare despre modul în care francmasoneria încearcă să distrugă România”, „SIDA şi francmasoneria” şi „Francmasoneria – misterele dezvăluite ale unei gigantice conspiraţii satanice planetare”.

Secretul înverşunării lui Bălan a ieşit la iveală atunci când acesta a apărut printre “fraţii” masoni care au purtat sicriul lui Florian Pittiş. Fost purtător de cuvânt al marii loji masonice din România, Pittiş a fost înmormântat pe 7 august 2007, conform unui bizar ritual masonic, la acesta participând în mod revoltător şi preoţi ortodocşi, încălcând hotărârile de condamnare a masoneriei ale Sinodului BOR din 11 martie 1937, care sunt încă în vigoare. Printre cei şapte “fraţi” care i-au purtat sicriul lui Pittiş l-am recunoscut cu stupoare pe înverşunatul militant anti-MISA din 2004, Sorin Ovidiu Bălan.

Tot în aceeaşi perioadă a apărut pe Internet un document-bombă sub titlul “Armaghedonul masonic 2007”, document în mod evident redactat de persoane din interiorul marii loji a României. Conform acestuia, Sorin Ovidiu Bălan, mason fiind până în măduva oaselor, a avut rolul de a racola pentru secta masoneriei o serie întreagă de jurnalişti pe care i-a supus iniţierii în tainele frăţiei Kominterniste condusă de Eugen Ovidiu Chirovici. Dintre „noii” fraţi masoni, cel mai mult s-au remarcat jurnaliştii George Gabriel Stănescu, Lidia Popeangă şi Alecu Racoviceanu – de la ziarul Gardianul, de departe cea mai înverşunată voce din presa scrisă în campania anti MISA, care în 2005 a mers până într-acolo încât a pus o recompensă pe capul lui Gregorian Bivolaru.

Sorin Ovidiu Bãlan - Activitate profesională:
1984-1989 - redactor stagiar şi apoi redactor la secţia de anchete şi reportaje, numită la vremea aceea "Morala-Reportaj", cotidianul "Scânteia Tineretului"
1989-1992 - şef de secţie, redactor-şef adjunct la cotidianul "Tineretul Liber"
1992-1994 - coordonator al secţiilor "Reporteri speciali", "Servicii secrete", "Eveniment", "Detectivi" la "Evenimentul zilei"
1994-1997 - fondator şi redactor-şef "Ziua"
1997-1999 - fondator şi director general al Agenţiei de investigaţii jurnalistice "Universul"
1999-2003 - realizator "Brigada Mobila" la Antena 1
intre 2003-2005 - fondator şi redactor-şef "Gardianul" şi realizator al jurnalului de la ora 17.00, Antena 1
2005-prezent - realizator "Echipa de Investigaţii", Naţional TV

Sorin Ovidiu Bălan se regaseste la Pozitia 343 in lista de masoni publicata in Armagedonul Masonic 2007.

Cititi si:
Cu cateva zile inaintea verdictului in procesul lui Gregorian Bivolaru diversiunile si atacurile din presa s-au inmultit exponential!
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Satanism si capete de mort in ritualurile masonilor
Ziarele „Ziua” si „Gardianul”, în prag de faliment
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
Cine sunt fondatorii si detinatorii ziarului Gardianul?
Urmeaza falimentul Realitatea tv si al publicatiilor Mediapro?
Mercenarii din mass media instigă opinia publică şi Biserica împotriva MISA
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru
Testamentul masonului de gradul 33 Florian Pittis reveleaza adevaratele sale preocupari "spirituale"
Propaganda masonica numai cu cadavre convenabile
Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei
"Ingerii" masoneriei au copite!!
Mentalitatea francmasonică

duminică, 25 aprilie 2010

Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

Niciun comentariu :
Vineri, 23 aprilie, instanţa din Sibiu s-a pronunţat în dosarul 405/85/2005 (353/2005), achitându-l pe Gregorian Bivolaru în ceea ce priveşte toate capetele de acuzare. Dintre acestea, o parte au fost prescrise, ele referindu-se la infracţiuni mai puţin grave, cu termen de prescriere scurt. De asemenea, s-a anulat mandatul de arestare emis în 31 mai 2004 pe numele lui Gregorian Bivolaru.

Cităm de pe site-ul Ministerului Justiţiei http://portal.just.ro:
„Revocă măsura arestului preventiv luată faţă de inc. B.G. prin încheierea penală din 31.05.2004. Dispune ridicarea sechestrului asigurator instituit aspra imobilului din Bucureşti, str. ... măsură dispusă prin ordonanţa din 720/P/2003 din 6.08.2004.”

Decizia instanţei din Sibiu este o decizie firească: Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru că faptele de care a fost acuzat de procurori NU EXISTĂ, ceea ce s-a demonstrat în cursul procesului. Această decizie este în deplin acord cu decizia Curţii Supreme din Suedia.

Modul în care presa a redat achitarea lui Gregorian Bivolaru ignoră aproape în totalitate adevărul. Majoritatea articolelor publicate cu această ocazie susţin ca acesta s-a sustras judecăţii până când faptele s-au prescris şi îl consideră implicit vinovat. Mai mult chiar, o serie de ziare şi televiziuni au ilustrat ştirea despre achitarea lui Gregorian Bivolaru cu imagini care îl reprezintă pe acesta după gratii, în arest, sau înconjurat de mascaţi (aceste imagini sugerând vinovăţia lui). Vă reamintim ca liderul MISA a primit azil politic în Suedia, printre altele şi datorită campaniei mediatice de denigrare şi instigare a opiniei publice împotriva sa.

Menţionăm încă o dată că orice cetăţean care respectă legea în această ţară trebuie să ţină cont de faptul că toţi concetăţenii săi, inclusiv Gregorian Bivolaru, sunt nevinovaţi până când o instanţă de judecată îi constată vinovăţia. Vinovăţia lui Gregorian Bivolaru nu a fost constatată de instanţa care l-a judecat, iar lipsa lui de la judecată a fost determinată exact de tipul de presupuneri incriminante şi aberante care sunt şi astăzi în paginile unor tabloide, presupuneri tolerabile doar într-o ţară bananieră şi nu într-un stat european.

Astfel, unii jurnalişti oportunişti se folosesc chiar de această conjunctură, în care Gregorian Bivolaru este declarat NEVINOVAT de o instanţă judecătorească, pentru a-l ataca şi mai tare şi a-l acuză din nou, în mod absurd, de tot felul de infracţiuni, făcând o retrospectivă a acuzaţiilor aberante care i s-au adus anterior în presă, dar care nu au fost NICIODATĂ dovedite.

Marea parte a ziariştilor afişează acum o ipostază frustrato-indignată, cum de instanţele şi-au permis să nu reacţioneze la presiunile mass-mediei, să ignore acuzaţiile aberante şi mincinoase inventate de presă şi să fie independente... În loc de această atitudine, considerăm că achitarea lui Gregorian Bivolaru este un moment foarte bun pentru ca presa să reevalueze în întregime cazul MISA-Bivolaru.

Pentru o documentare corectă, vă sugerăm vizionarea filmului „În căutarea adevărului”, lectura cărţii, „Reprimarea mişcării yoga în anii ’80” (comandati cartea online - aruncati o privire), precum şi materialele publicate pe site-ul yogaesoteric, de exemplu:
Dezvăluiri şocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităţilor în campania împotriva MISA

Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ (partea I)

Biroul de Presă MISA
25 aprilie 2010

Citiţi si:
Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010
Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT
S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat
Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“

Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“

Niciun comentariu :
Tiberius Bărbăcioru, avocatul liderului MISA felicită instanţa sibiană pentru decizia luată azi, de a-l achita pe clientul său.

Tiberiu Bărbăcioru a felicitat astăzi magistratul care l-a achitat pe Gregorian Bivolaru, „pentru că a reuşit să stabilească adevărul. Oricum nici nu se putea da altă decizie, decât aceasta. Oricum la dosar nu erau suficiente probe care să stabilească exact vinovăţia clientului meu. Referitor la faptul că decizia poate fi atacată de procurori eu cred că aceştia, ca profesionişti, ar trebui să reanalizeze dosarul cu mai multă seriozitate şi să ia atitudinea legală. Cred că Parchetul, măcar în al 12-lea ceas ar trebui să recunoască faptul că în acest caz au fost multe derapaje”, a declarat, avocatul Tiberiu Bărbăcioru, apărătorul lui Gregorian Bivolaru.

Citiţi si:
Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010
Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT
S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat
Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT

Niciun comentariu :
În baza art. 334 C.p.p., admite în parte cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei formulată de inc. B.G.în infract.de act sexual cu un minor în formă continuată, prev.de art. 198 al.2 C.p. cu aplic.art. 41 al. 2 şi art. 13 C.p.Respinge celelelate cereri de schimbare a încadrărilor juridice formulate de inc. B.G.

În baza art. 11 pct. 2 lit. a rap.laart. 10 lit. a C.p.p., achită pe inc. B.G. ptr.săv.infr.de act sexual cu un minor,prev.de art. 198 alin. 2,3 C.p.cu aplic.art. 41 al.2 C.p. (p.văt.D.M.).

Achită pe acelaşi inc. B.G. ptr.săv.infr.de perversiune sexuală în formă continuată,prev. de art. 201 al. 3 şi 3 ind.1 C.p. cu aplic.art. 41 alin. 2 C.p.

Încetează procesul penal pornit împotriva inc. B.G.
ptr.săv.infr.de corupţie sexuală, prev.de art. 202 alin. 3 C.p. ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

Achită pe inc.B.G. ptr.săv.infr.de trafic de minori prev.de art. 13 alin. 1, alin. 3 teza I, alin. 4 teza 3 raportat la art. 12 alin. 1, alin. 2 lit. a din Legea 678/2001(cu privire la p.văt. D.M.).

Încetează procesul penal pornit împotriva inc. B.G. ptr.săv.infr.de act sexual cu un minor în formă continuată, prev.de art. 198 al.2 C.p. cu aplic.art. 41 al.2 C.p.,art. 13 C.p.ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale(p.văt.M.A.A.).

Achită pe inc.B.G. ptr.săv.infr.de act sexual cu un minor, faptă prev.de art. 198 al. 2 şi 3 C.p.(p.văt. S.I.).

Achită pe inc. B.G.
ptr.săv.infr.de trafic de minori,faţă de p.văt. S.I.

Încetează procesul penal pornit împotriva inc. B.G. ptr.săv.infr.de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României.

Admite cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei ptr.care a fost trimis în judecată inc. F.F.Z. şi încetează procesul penal pornit împotriva acestuia ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale.

Încetează procesul penal pornit împotriva inc. F.M.M. ca urmare a intervenţiei prescripţiei răspunderii penale.Respinge acţiunile civile formulate de părţile civile M.A.A. şi S.I.

Revocă măsura arestului preventiv luată faţă de inc. B.G. prin încheierea penală din 31.05.2004.

Deduce măsura reţinerii şi arestului preventiv a inculpatului B.G.începând cu data de 29.03.2004-1.04.2004.

Dispune ridicarea sechestrului asigurător instituit aspra imobilului din Bucureşti, str. Srg.V.Turturică, măsură dispusă prin ordonanţa din 720/P/2003 din 6.08.2004.

Obligă părţile civile M.A.A.şi S.I. la plata cheltuielilor judiciare parţiale către stat în sumă de 2000 lei fiecare, restul cheltuielilor judiciare rămânând în sarcina statului.

sursa: Ministerul de Justitie, Tribunalul Sibiu

Citeste si:
Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010
S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat
Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“
Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

sâmbătă, 24 aprilie 2010

S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat

Niciun comentariu :
În sfârşit, adevărul şi inocenţa (nevinovăţia) sunt reflectate într-un act al justiţiei din România!

Într-un comunicat de presă dat pe 23 aprilie, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu a anunţat achitarea lui Gregorian Bivolaru în dosarul 405/85/2005. Într-adevar, Sibiul dovedeşte că este un oras european, nu doar în ceea ce priveşte cultura, ci şi în ceea ce priveşte justiţia! Soluţia instanţei sibiene este în deplin acord cu soluţia Curţii Supreme din Stockholm!

Soluţia în procesul lui Gregorian Bivolaru, conform comunicatului de presă al Tribunalului Sibiu, indică faptul că acesta a fost achitat prin constatarea faptului că nu este vinovat de faptele de care era acuzat de Parchet! În plus, pentru unele fapte instanţa nu a mai avut motive să evalueze acuzaţiile formulate, pentru că acestea reprezentau infracţiuni uşoare, şi deci cu termen de prescriere mic, care deja a fost împlinit şi faptele respective sunt considerate prescrise. Desigur că în situaţia analizării lor din punct de vedere juridic, ar fi fost de asemenea constatată nevinovăţia!

În concluzie, Gregorian Bivolaru este nevinovat. Vom reveni cu detalii privind acuzaţiile aduse acestuia în cadrul acestui dosar şi modul în care avocaţii acestuia i-au probat nevinovăţia, pentru a spulbera astfel cu anticipaţie tendinţa presei de a prezenta faptele la modul că „Gregorian Bivolaru a scăpat de justiţie pentru că nu s-a prezentat la proces până când s-au prescris infracţiunile.”

Presa încearcă din nou să pună accentul pe aspectul de procedură şi anume prescrierea faptelor, în loc să recunoască nevinovăţia constatată în acest caz, care a fost întotdeauna o înscenare, înscenare la care instanta din Sibiu nu a dorit să se facă părtaşă!

Citiţi si:
Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010
Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT
Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“
Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

Comunicatul de presă al Tribunalului Sibiu, 23 aprilie 2010

2 comentarii :
ROMÂNIA
AUTORITATEA JUDECĂTOREASCĂ
TRIBUNALUL SIBIU
BIROUL DE INFORMARE ŞI RELATII PUBLICE
Operator de date cu caracter personal înregistrat sub numărul 5264

Nr. 114 /B.I.R.P./23.03.2010

În urma interesului manifestat de reprezentanţii mass-media în ceea ce priveşte dosarul 405/85/2005, cunoscut opiniei publice sub numele de “Dosarul Bivolaru ”

Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Sibiu este abilitat să vă remită următorul :


COMUNICAT DE PRESĂ

Azi, 23.04.2010, Tribunalul Sibiu s-a pronunţat în legătură cu dosarul nr. 405/85/2005.

Dosarul a fost înaintat la Tribunalul Sibiu de către Tribunalul Bucuresti – secţia I penală la data de 13.01.2005, urmare a admiterii cererii de strămutare formulată de inculpatul Bivolaru Gregorian.

În ce-l priveşte pe inculpatul Bivolaru Gregorian instanţa a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală, act sexual cu un minor ambele în formă continuată şi trecere frauduloasă a frontierei de stat a României.

Pentru infracţiunile de: perversiune sexuală în formă continuată, 2 infracţiuni de act sexual cu un minor în formă continuată şi 2 infracţiuni de trafic de minori inculpatul Bivolaru Gregorian a fost achitat.

În ce-i priveste pe inculpaţii Farkas Ferenc Zsolt şi Farcasi Maria Mirona instanţa a dispus încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de trafic de migranţi şi respectiv săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală în forma continuată.

Precizăm că sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel de catre părţi şi Parchet, după motivare şi comunicare, situaţie în care dosarul va fi înaintat Curţii de Apel Alba Iulia.

TRIBUNALUL SIBIU
Purtător de cuvânt
Judecator Laura Roxana Popa
Click aici pentru vizualizare hotărâre oficială format pdf

Citeste si:
S-a pronunţat verdictul în procesul de la Sibiu: Gregorian Bivolaru este nevinovat
Solutionare dosar 405/85/2005 (353/2005): Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT
Avocatul lui Gregorian Bivolaru: „A fost un dosar cu multe derapaje“
Decizia instanţei arată ca faptele de care a fost acuzat Gregorian Bivolaru NU EXISTĂ - comunicat de presă

marți, 20 aprilie 2010

Cu cateva zile inaintea verdictului in procesul lui Gregorian Bivolaru diversiunile si atacurile din presa s-au inmultit exponential!

Niciun comentariu :
Anuntam pe 9 aprilie ca verdictul in procesul de la Sibiu a fost amanat cu doua saptamani. Din acel moment diversiunile unor mercenari si atacurile unor asa zisi ziaristi impotriva MISA s-au inmultit si chiar tind sa creasca exponential pe masura ce ne apropiem de ziua de vineri, 23 aprilie 2010.

In afara interventiilor subterane in justitie, a deja clasicelor calomnii, a manevrelor unor mercenari si informatori, au aparut noi manevre împotriva MISA: site-uri false care imită site-ul yogaesoteric. Si asta nu implica doar clonarea evident ilegala a site-ului ci si publicarea unor articole false asa cum este de exemplu cel atribuit lui Mihai Stoian instructor de yoga in Danemarca.

Manipularea a continuat printr-o diversiune a agentiei de presa a statului, in care activeaza de decenii agenti acoperiti ai securitatii si care recent a revenit la denumirea din perioada comunista (Agerpress) probabil pentru a oficializa astfel continuitatea cu trecutul bolsevic. Agentia a lansat o stire diversionista referitoare la procesul lui Gregorian Bivolaru preluata din pacate si de catre alti ziaristi neprofesionisti desi conţinea un număr record de informaţii eronate.

Tot recent, foarte multi colegi yoghini au constatat inmultirea atacurilor informatice asupra computerelor si a conturilor lor de email. O confirmare a acestor manevre subterane ilegale a venit din partea unui angajat al serviciilor secrete. Amploarea acestor noi incercari de intruziune in viata privata a yoghinilor precum si importantele resurse umane, tehnice si financiare puse in miscare pentru a crea diversiuni, campanii de dezinformare printre yoghini si campanii calomnioase in mass media pentru a influenta deciziile justitiei, ne arata imensa teama a dusmanilor MISA fata de confirmarea de catre justitie a nevinovatiei lui Gregorian Bivolaru.

In plus zilele acestea oficinele unor mogulasi masoni se tot zbat sa faca reclama unui eveniment organizat de Asociatia Dacica, pentru a reusi sa mai strecoare astfel cateva calomnii la adresa lui Gregorian Bivolaru. Aberatiile ajung pana acolo incat se sustine ca practica continentei sexuale ar fi nociva, desi ei habar n-au despre ce este vorba si evident nici macar n-au incercat vreodata asa ceva. Vorba romanului "ce stie taranul ce-i sofranul" se aplica perfect in acest caz. Este evident ca acesti pseudo-ziaristii ramasi la stadiul sexualitatii din epoca de piatra, nu au curaj sa-şi asume si imbunatateasca propria viata sexuala, dar o suspecteaza si critica pe a altora, derulandu-si singuri in cap grotesti imagini despre sex in grup si filme porno, de care apoi se sperie singuri. Din pacate aceasta imagine falsa este intr-un mod continuu si nedrept proiectata public asupra yoghinilor din Romania.

Acesti pseudo-ziaristii ce urmaresc prezentarea si mentinerea unei imagini publice complet deformate despre miile de yoghini ce urmeaza cursurile de yoga ale acestei scolii, abordeaza in mod voit doar fantasmagorice subiecte sexuale, eludand cu buna stiinta o multime de alte subiecte, adevarate bombe de presa legate de MISA. Iata doar cateva dintre acestea:

- seria de abuzuri inimaginabile ale autoritatilor incepand cu anul 2004; gasiti cateva dintre ele in categoriile Abuzuri, Martie 2004, Juridic, Gregorian Bivolaru,

- dezvaluirile lui Gabriel Andreescu despre abuzurile si violentele securitatii la adresa lui Gregorian Bivolaru si a elevilor sai in perioada comunista, publicate pentru prima oara in studiul Reprimarea miscarii yoga in anii '80 bazat pe cercetarile dosarelor din arhivele securitatii, aflate la CNSAS,

- filmul "In cautarea Adevarului", ce dezvaluie aproape intregul istoric al abuzurilor impotriva lui Gregorian Bivolaru, din 1971 pana astazi,

- pozitia lui Gregorian Bivolaru referitoare la francmasonerie, publicata intr-o carte aparuta in anul 1995, republicata anul trecut la o editura ortodoxa dar exprimata si public intr-o conferinta la Paris in februarie 2004, cu o luna inainte de atacul impotriva MISA.

Oare de ce pseudo-ziaristii nu spun nici un cuvintel despre aceste subiecte?
Oare ar fi ele importante pentru opinia publica?


Bineinteles ca sunt extrem de importante. Ele ofera multe adevaruri si clarifica multe dintre minciunile raspandite astazi pe post de adevar, atat in ceea ce priveste MISA si Gregorian Bivolaru, dar si multe alte aspecte ale societatii romanesti actuale. Romanii ar putea afla studiind cele de mai sus ca obsesiv repetata acuzatie de "sex in grup" precum si cea de "distribuire de publicatii pornografice" la adresa lui Gregorian Bivolaru, sunt inventii ale Securitatii, realizate in anii comunismului si perpetuate de presa postcomunista fara a fi prezentata nici macar o dovada in acest sens, ci bazandu-se doar pe presupuneri, pe faptul ca la cursurile MISA se invata tehnici tantrice de control al energiei sexuale si pentru ca vara la mare yoghinii practica helioterapia si nudismul.

Dosarele Securitatii indica clar modul in care au fost date directivele pentru fabricarea acestor acuzatii de drept comun asa cum erau date si in alte cazuri pentru a evita condamnarea indezirabililor regimului pe motive politice. Securistii urmareau obtinerea sub presiune psihica si deseori tortura, a unor declaratii incriminatoare de la diversi apropiati sau cursanti yoga, cum ca au primit sau vizionat impreuna casete video (ceea ce era considerata atunci distribuire ilegala a unor filme - lucru pe care il facea aproape toata tara in conditiile in care programul tv era de 2 ore), ca au primit sume in valuta, ori ca au facut sex in trei, fapte ce erau atunci incriminate in codul penal comunist. Deoarece nici cu aceste presiuni nu s-a reusit obtinerea unor declaratii si condamnarea lui Gregorian Bivolaru, s-a recurs atunci la acuzatia de, nici mai mult nici mai putin, atentat la siguranta nationala si complot impotriva vietii lui Ceausescu! Insa "orgiile" si "sexul in grup" au fost propagate in continuare prin sistemul de zvonistica securista, inflacarand imaginatia publicului marcat de inhibitiile sexuale ale regimului comunist si devenind astfel adevarate legende urbane.

Ce s-a intamplat dupa revolutie cu acesti securisti care l-au urmarit, hartuit, torturat, batut si incarcerat pe Gregorian Bivolaru si pe cursantii sai? Aceasta este intrebarea cheie care va poate dezvalui cine sunt astazi autorii campaniilor anti-MISA si de ce sunt acestea promovate cu asiduitate. Avansati in functii securistii au intrat dupa revolutie in satanica secta a masoneriei, devenita astazi noua nomenclatura, o replica a nomenclaturii comuniste ce contine cam aceiasi activisti de partid, securistii si militieni deveniti intre timp "democrati".

Cititi si:
Cine si de ce se teme de Gregorian Bivolaru?
Martie 2004 - Abuzurile autoritatilor impotriva lui Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru despre evenimentele din 18 martie 2004
Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru si MISA in raportul independent Sistemul juridic din România - septembrie 2006, realizat de Societatea pentru Justitie (SoJust)
Gregorian Bivolaru si MISA - povestea acuzatiilor cusute cu ata alba
Ce spun dosarele Securitatii despre Gregorian Bivolaru
Dosarul de la Securitate al lui Gregorian Bivolaru "protejat" de CNSAS
Fumigena Gregorian Bivolaru, doar o secventa dintr-o lunga serie
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist
Yoga «pericol pentru stat» - Libertatea credintei în România
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru

În căutarea Adevărului, film documentar - download

Niciun comentariu :
Un film zguduitor despre evenimentele din 2004
Vă oferim un film documentar care dezvăluie cu curaj adevărul despre evenimentele din 2004, cand autorităţile au orchestrat o amplă acţiune de represiune a mişcării yoghine din Romania. O versiune a evenimentelor complet diferită de ceea ce a spus presa, care include mărturii zguduitoare ale victimelor şi declaraţii incendiare ale unor personalităţi care au avut curajul să demaşte această imensă înscenare.

Notă: Vă rugăm asteptaţi ca filmul să se încarce, dacă veţi constata că nu mai rulează fluent, ci sacadat, vă rugăm să daţi click pe Pause şi aşteptaţi câteva momente. Vă mulţumim pentru înţelegere.


Aveti posibilitatea sa vizionati acest film documentar si aici.

Cititi si:
Cu cateva zile inaintea verdictului in procesul lui Gregorian Bivolaru diversiunile si atacurile din presa s-au inmultit exponential!
Reprimarea miscarii yoga in anii '80
Conferinta la Paris in februarie 2004
Remember 18 martie 2004 - "mineriada" împotriva yoghinilor
18 MARTIE 2010: SASE ANI DE LA DESCINDERILE ABUZIVE SI TALHARESTI IN CASELE YOGHINILOR
Pentru Tine - documentar biografic despre Gregorian Bivolaru realizat in anul 2002
Calauza (1995) - documentar biografic Gregorian Bivolaru
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
Adevarul despre MISA si Gregorian Bivolaru este rareori reflectat corect in mass media
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Dreptate pentru MISA si Gregorian Bivolaru - Vinovatii pentru abuzurile din timpul perchezitiilor din 18 martie 2004 trebuie sa plateasca
Cine si de ce se teme de Gregorian Bivolaru?
Martie 2004 - Abuzurile autoritatilor impotriva lui Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru despre evenimentele din 18 martie 2004
Serviciile secrete impotriva lui Gregorian Bivolaru
Gregorian Bivolaru si MISA in raportul independent Sistemul juridic din România - septembrie 2006, realizat de Societatea pentru Justitie (SoJust)
Gregorian Bivolaru si MISA - povestea acuzatiilor cusute cu ata alba
Ce spun dosarele Securitatii despre Gregorian Bivolaru
Dosarul de la Securitate al lui Gregorian Bivolaru "protejat" de CNSAS
Fumigena Gregorian Bivolaru, doar o secventa dintr-o lunga serie
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist
Yoga «pericol pentru stat» - Libertatea credintei în România
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
Agentii de influenta ai masoneriei din mass media il calomniaza pe Gregorian Bivolaru

OZN-uri in formatie V desupra vulcanului islandez, transmise accidental in direct pe Sky news - 18 aprilie 2010

Niciun comentariu :

Clipul prezinta un fragment al unei stiri Sky news rulat si reluat de mai multe ori pe un VCR si evidentiaza momentul aparitiei OZN-urilor prin cateva stop cadre in care se observa formatiunea de obiecte plasmatice aflata in imediata apropiere a norului vulcanic.

Gregorian Bivolaru şi operaţiunea judiciară "Christ" - gafă a autoritaţilor sau reală intenţie de "crucificare"?

Niciun comentariu :
"Christ" este numele codificat ales de procurori şi agenţi ai serviciilor secrete pentru operaţiunea comandată politic, realizată în perioada postului Paştelui din anul 2004 împotriva lui Gregorian Bivolaru şi a yoghinilor de la MISA. A fost vorba doar de o alegere nefericită, ori acest cod a fost ales în mod special? A fost o sincronicitate sau a fost o "blasfemie" aşa cum a numit-o ziaristul Christian Levant într-o declaraţie la un post tv (minutul 13:20)?

Prima parte a unei analize în extenso a acestui detaliu, realizate de colegii de la yogaesoteric.net, a aparut în articolul MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului - film documentar; Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ.

Continuând lecturarea argumentaţiei, puteţi afla mai departe cum, deşi autorităţile au ales numele de cod al „operaţiunii Christ”, presa nu a ezitat să speculeze acest detaliu într-un mod complet aberant, afirmând nici mai mult nici mai puţin decât că Gregorian Bivolaru se crede Iisus in articolul Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ (partea a II-a)

Urmariti apoi in articolul Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ (partea a III-a) unele similitudini ale modurilor de actiune ale forţelor malefice dezlănţuite care acţionează de fiecare dată când se doreşte anihilarea sau distrugerea unei grupări spirituale autentice şi puternice. Articolele anterioare din secţiunea „Cruciada împotriva spiritualităţii” conţin suficient de multe cazuri similare, pe care vă rugăm să le parcurgeţi, din nou sau în premieră, analizându-le din perspectiva acestor idei.

În final descoperiţi în Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ (partea a IV-a) cum a fost posibil ca CSM, "garantul moralităţii justiţiei din România", să realizeze o mistificare grotească menită să acopere adevaraţii vinovaţi, prin susţinerea într-un raport a afirmaţiei că yoghinii şi-au înscenat singuri descinderile, le-au filmat şi apoi le-au dat pe posturile de televiziune, în ciuda faptului ca violenţele nejustificate ale jandamilor au putut fi urmarite de o ţară întreagă la ştiri.

IUBEŞTE FĂRĂ ÎNCETARE VIAŢA - un festival pentru cei care au curajul să-şi asume propria viaţă sexuală

Niciun comentariu :
Asociatia Dacica va invita sa participaţi la evenimentele programate în cadrul festivalului

IUBEŞTE FĂRĂ ÎNCETARE VIAŢA!
Ediţia a 6-a 17-23 aprilie 2010, TIMIŞOARA

O PROVOCARE PENTRU ROMÂNII INTELIGENŢI ŞI CURIOŞI CE ASPIRĂ SĂ ATINGĂ O STARE DE VIRILITATE LEGENDARĂ NESFÂRŞITĂ

Continenţa sexuală o adevărată revoluţie amoroasă pentru cei care doresc să cunoască ştiinţa şi arta de a face dragoste perfect în fiecare zi

Film de prezentare:

miercuri, 14 aprilie 2010

e-Romania - guvernul României îndeplineşte visul de control global total al familiei Rockefeller; Aaron Russo- dezvăluiri complete

Niciun comentariu :
Ni se spune că datorită crizei nu sunt bani pentru salarii şi pensii. Însă guvernul pare că a găsit destul de uşor o jumătate de miliard de euro pentru programul „umbra electronică“ numit oficial eRomania. De ce este acest program atât de important acum? Este el chiar atât de vital pentru cetăţenii României, ajută el cu ceva la ieşirea din criză? Motivul real al implementării acestui proiect este monitorizarea şi controlul total pe care îl vor obţine autorităţile şi cei care se află în spatele lor. Aaron Russo a dezvaluit înca de acum câţiva ani, acest plan al Rockefeller-ilor, familie ce face parte din gruparea Illuminati aflata la vârful sectei francmasonice mondiale. Am publicat anul trecut un fragment video din aceste dezvăluiri (vezi articolul Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID), în care regretatul regizor spunea:

"Intreaga agenda a elitei masonice este crearea unui guvern mondial intr-o lume in care fiecare om are implantat un cip RFID sub piele, iar toti banii se vor afla in acele cipuri adica nu vor mai exista bani lichizi. Toate aceste planuri vin de la Rockefelleri, asta vor ei sa faca: toti banii vostri vor fi in cipuri si nemaiexistand bani lichizi, ei vor putea sa-ti ia din bani atat cat vor si atunci cand vor dori. Daca vor spune esti dator atatia bani drept taxe atunci pur si simplu ii iau in mod digital de pe cip. Control total. Si daca esti un om obisnuit si protestezi pentru ceea ce fac, atunci iti vor dezactiva cipul. Si in acel moment nu mai ai nimic: nu poti cumpara mancare, nu poti face nimic, e controlul total al oamenilor. Acel cip este conectat cu o baza de date in care sunt stocate cumparaturile tale, platile, absolut tot ceea ce faci, toata viata ta este acolo. Ei vor un guvern mondial controlat de ei, toata lumea sa aiba cipuri implantate, iar toti banii sa se afle in acele cipuri pe care ei le controleaza. Astfel vei deveni un sclav, un servitor al acestor oameni, acesta este scopul lor, acestea le sunt intentiile!"
Dacă până anul trecut în România fusese legiferată includerea în actul de identitate, începând cu anul 2010, a unui cip RFID biometric, a cardului bancar, a semnăturii electronice, a cardului de asigurări sociale, a asigurării medicale şi a altor date personale, iată ca acum este implementată şi baza de date care va stoca în mod automat toate informaţiile provenind de la o persoana, un fel de nou dosar al Securităţii. Ce mai poate urma? Evident că doar cipul de identificare implantabil. Guvernul şi politicienii României sunt doar nişte păpuşi care joacă după cum sunt trase sforile din culisele satanice ale lojilor masonice. Gabriel Sandu, ministrul Comunicaţiilor, nu este o excepţie, face şi el parte din secta masonică aşa cum aflăm uitându-ne la poziţia 355 în lista de masoni publicată sub numele de armaghedonul masonic 2007.

Dacă mai aveţi vreo îndoială ca este vorba de implementarea unui plan malefic al masoneriei, citiţi încă o dată un fragment din Biblie care seamănă ca doua picaturi de apă cu dezvăluirile lui Aaron Russo şi cu planurile diabolicului proiect e-România:

"Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." - Apocalipsa lui Ioan 13:16-17
Guvernul dă 500 mil. euro pentru programul „umbra electronică“. Ce va şti statul despre fiecare dintre noi
Din 2011, fiecare cetăţean va plăti pe internet, cu o semnătură electronică, toate dările către stat. Cu un click, statul va urmări toate tranzacţiile şi actele online ale cetăţeanului

Românilor li se pregăteşte ceva cu ajutorul faimosului serviciu eRomania: autorităţile vor ca, până la sfârşitul anului 2011, toţi cetăţenii să aibă o "umbră electronică". Aşa numita semnătură electronică se va obţine, contra cost, benevol anul acesta şi obligatoriu la anul, prin completarea datelor din buletin. Ea va avea o dublă menire: 1. oficial va ajuta cetăţenii şi companiile să-şi plătească uşor dările către stat; 2. va ajuta statul să-şi monitorizeze cetăţenii - practic, orice demers personal, care va presupune interacţiunea directă sau indirectă cu orice oficialitate sau chiar şi cu alte persoane fizice ori juridice va fi consemnat electronic şi va putea fi consultat de cei abilitaţi. Aici intră multe, de la înmatricularea maşinii până la simpla comandă prin internet a unui buchet de flori.

Oficialităţile care vor avea acces la datele personale ale cetăţenilor vor fi grupate pe 7 nivele de securitate (grade de acces la datele din "umbrele electronice"), spune Gabriel Sandu, ministrul Comunicaţiilor, pentru Gândul. Reprezentanţii Ministerului de Interne se vor afla în nivelul de top, împreună cu cei ai ANAF, urmaţi de Ministerul Muncii, Sănătăţii, Învăţământului.

Astfel, din 2015, umbrele electronice ne vor urma pas cu pas şi ne vor înregistra toate mişcările din spaţiul public.
Sursa: Gandul
Urmăriţi interviul integral cu Aaron Russo, subtitrat în limba română,
aşa cum a fost postat pe youtube:

Vă recomandăm să citiţi întrega categorie Cipuri, în special articolele:
La un pas de Semnul Fiarei, un documentar de Katherine Albrecht
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
Liderii PD-L vor sa impuna si buletine cu cip biometric
De la 1 ianuarie 2009 pasapoartele românilor contin cipuri
Revista go4it: "Buletinele electronice sunt vulnerabile şi ar trebui desfiinţate"
RATB vrea sa renunte la biletele de hartie si sa foloseasca doar cartele electronice cu cip RFID incorporat
Masoneria mondiala vrea sa ne bage cipuri in creier
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă
Medvedev face reclama unei monede unice globale
„America - From Freedom to Fascism” – “America - de la libertate la fascism”

marți, 13 aprilie 2010

Eckhart Tolle despre Arta adevarata si evolutia spirituala

Niciun comentariu :

Eckhart Tolle explica ce este Arta adevarata (in comparatie cu arta "moderna") si ce are ea in comun cu evolutia spirituala. Activati subtitrarea de la butonul CC (mai intai apasati play si apoi pe butonul cu triunghi din dreapta).

duminică, 4 aprilie 2010

MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului - film documentar; Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ

Un comentariu :
UPDATE! Pentru a downloada filmul integral click aici sau aici.

"MISA şi Gregorian Bivolaru în căutarea Adevărului" este filmul documentar ce cuprinde sintetic aproape toată povestea abuzurilor împotriva lui Gregorian Bivolaru şi a MISA. Începute de către Securitatea comunistă în 1971 (detalii în cartea "Reprimarea miscarii yoga in anii 80") nenumăratele ilegalităţi au continuat după căderea lui Ceauşescu, fiind realizate de către aceleaşi elemente ale fostei securităţi împrăştiate prin guvern, administratie, procuratură, poliţie, servicii secrete, justiţie, după "marea rotaţie a cadrelor" din decembrie 1989.

Apogeul abuzurilor a fost atins prin operaţiunea serviciilor secrete ce a purtat denumirea de cod "CHRIST". Citiţi mai jos un articol yogaesoteric referitor la această înscenare a justiţiei din România începută în martie 2004. De amintit şi faptul că o importantă contribuţie în această operaţiune a aparţinut agentilor din presă ai masoneriei (exemple în articolele ŞOBolanii ies la iveala: Încă unul din atacatorii înverşunaţi ai MISA se dovedeşte a fi mason, Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua).




Aspecte inedite şi revelatoare despre Operaţiunea Christ (partea I)
de Maria Nicola
Aşa cum vă informam într-un articol anterior, instanţa Tribunalului Sibiu a luat decizia surprinzătoare de a accelera procesul în care este judecat Gregorian Bivolaru. Am aflat de la surse din CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) că inspectoare de la această instituţie au venit la Sibiu pentru a “lua la întrebări” instanţa de ce nu este mai repede judecat Gregorian Bivolaru, având drept sarcină să recurgă chiar la anumite sancţiuni. În înfăţişarea din 26 martie, instanţa a solicitat prezentarea pledoariilor finale şi a anunţat că va pronunţa un verdict pe data de 9 aprilie.
Având în vedere complexitatea procesului, este posibil ca acest termen să se prelungească cu 1-2 săptămâni, dar, dincolo de aceasta, nu este deloc întâmplător faptul că se forţează să se dea această soluţie în săptămâna Paştelui pentru că, la origini, toată această gigantică acţiune a poliţiei şi procuraturii a fost, deloc întâmplător, intitulată „Operaţiunea Christ“. Ar trebui ca toată lumea să-şi amintească că această acţiune a demarat în Săptămâna Mare, înainte de Paşti, în anul 2004 şi a fost denumită „Operaţiunea Christ“ în batjocură – pentru că cei care au comandat-o ştiau că Gregorian Bivolaru nu este vinovat!
În 18 martie 2004, autorităţile române au lansat o operaţiune agresivă de proporţii împotriva şcolii de yoga MISA. Peste 300 de jandarmi şi procurori au luat cu asalt 16 locuinţe private ale unor yoghini, încălcând aproape toate reglementările din Codul Penal privind modul în care se realizează percheziţiile. Tone de bunuri personale au fost confiscate, zeci de oameni au fost reţinuţi abuziv şi interogaţi, presaţi să dea declaraţii incriminatoare la adresa lui Gregorian Bivolaru.
În aceeaşi zi, în presă literalmente a explodat o campanie de dezinformare care a fost apoi alimentată luni de zile cu informaţii false furnizate chiar de autorităţi, într-o campanie fără precedent de intoxicare a opiniei publice şi de “asmuţire” a acesteia asupra practicanţilor yoga din România. Principala ţintă a acestei campanii denigratoare a fost profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. După un prim val de articole şi declaraţii care vorbeau, de exemplu, despre “cea mai mare operaţiune împotriva prostituţiei şi a traficului de droguri”, în doar câteva zile a început să devină evident faptul că informaţiile despre acest caz nu se susţin deloc cu probe.
În disperare de cauză, artizanii atacului împotriva MISA s-au lansat într-o campanie furibundă de discreditare a liderului spiritual al MISA, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Articole calomniatoare la adresa acestuia au apărut în aproape toate ziarele în perioada martie – aprilie 2004. Numai după câteva zile a fost făcut public numele de cod al operaţiunii CHRIST. Ceea ce a urmat – hăiturirea lui Gregorian Bivolaru, reţinerea lui în stare de arest, trimiterea lui dintr-o instanţă în altă, în lanţuri şi cu o pază impresionantă, seamănă cutremurător cu ceea ce s-a petrecut cu 2000 de ani în urmă, în “procesul” lui Iisus.
Istoricul procesului de la Sibiu
În timpul campaniei mediatice care a urmat după percheziţiile brutale din 18 martie 2004, agenţia Mediafax a lansat informaţia falsă că Gregorian Bivolaru ar fi dat în consemn la frontieră. Deplasându-se la Vama Nădlac deoarece dorea să se deplaseze în Ungaria (şi având asupra sa paşaportul în regulă precum şi asigurarea de sănătate încheiată în ziua precedentă – acte care exclud intenţia unei treceri frauduloase a frontierei), Gregorian Bivolaru este victima unei înscenări: este arestat în clădirea Vămii, apoi târât afară, fotografiat şi acuzat că ar fi intenţionat să iasă fraudulos din ţară.
A doua zi este adus, în lanţuri şi cu o pază impresionantă, la Bucureşti, unde este reţinut în continuare în arest şi târât dintr un tribunal în altul. Pe numele său este emis un mandat de arestare pentru „act sexual cu o minoră“. Minora în cauză, Mădălina Dumitru, a fost forţată de procurori, după un interogatoriu traumatizant de 14 ore (în care nu a fost asistată de avocat şi nu i s-a permis să îşi contacteze rudele) să semneze o declaraţie dictată chiar de procuror. Imediat, Mădălina Dumitru a reclamat abuzurile procuraturii şi a retractat această declaraţie, dar ulterior ea a fost sechestrată timp de câteva luni, sub pretextul „protecţiei“ de către autorităţi.
Pentru a justifica diferitele abuzuri şi mandatul de arestare împotriva lui Gregorian Bivolaru, procuratura a încropit la repezeală dosarul, citând la interogatorii zeci de minore înscrise la cursurile de yoga, până când a reuşit să mai adune încă două declaraţii mincinoase şi a înaintat rechizitoriul la Tribunalul Bucureşti. Dosarul a început să fie judecat la Bucureşti dar, datorită presiunii mediatice intense şi a numeroaselor abuzuri ale judecătoarei Cristuş Nicoleta, a fost strămutat la Sibiu şi atribuit judecătorului G. Ciulacu. Acesta a decedat într-un violent accident rutier astfel că, în 2006, a fost numit un alt judecător.
Mandatul de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru a fost menţinut pe motiv că, aflat în stare de libertate, acesta ar putea influenţa martorii din proces. S-a emis de asemenea mandatul de urmărire internaţională, pe care statul român l-a menţinut în vigoare, în ciuda faptului că, între timp, Gregorian Bivolaru a primit azil politic în Suedia şi autorităţile suedeze au respins cererile de extrădare formulate de statul român.
Toate abuzurile împotriva lui Gregorian Bivolaru au fost reclamate de acesta la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), unde dosarul urmează să fie judecat în curând. Având în vedere gravitatea acestui caz, putem afirma cu siguranţă că juriştii de la CEDO vor sancţiona abuzurile autorităţilor române asupra lui Gregorian Bivolaru.
În cazul numelui operaţiunii “Christ” nu putem vorbi doar de o banală “coincidenţă”!
Revenind la inspecţia cu “ţintă” asupra instanţei din Sibiu, insistăm asupra faptului că această nouă încercare a politicului de a face presiuni asupra actului de justiţie nu vine deloc întâmplător acum – înainte de sărbătoarea Paştelui. Putem spune chiar mai mult, că este ca un sui generis cerc care se închide, pentru că acţiunile împotriva lui Gregorian Bivolaru şi împotriva şcolii de yoga MISA au demarat în Săptămâna Mare, înainte de Paşti, în anul 2004. La origini, această acţiune împotriva şcolii de yoga MISA s-a numit „Operaţiunea Christ“, iar Christ era evident o referire cu ochi şi cu sprâncene sau, altfel spus, simbolică la mentorul acestei şcoli, Gregorian Bivolaru. Şi, mai mult, ea ne arată cum se face de fapt istoria. Exact cum au făcut fariseii atunci când i-au dat ordin lui Pilat să-l condamne pe Christos, tot aşa a făcut acum din umbră Adrian Năstase prin interpuşii lui: a dat ordin ca prin intermediul acelei comisii să se încerce influenţarea instanţei în sensul condamnării nedrepte a lui Gregorian Bivolaru.
Şi iată că acum nu este deloc întâmplător, pentru cei care văd dincolo de aparenţe, că soluţia se dă în apropierea sărbătorii Paştelui şi, în felul acesta, „operaţiunea Christ“ are tendinţa să se finalizeze în modul în care îl ştim cu toţii. Exact aşa cum, atunci, pe vremuri, Christos a fost condamnat fiind nevinovat, tot aşa şi ei, acum, urmăresc ca în săptămâna Paştelui, deloc întâmplător, să dea această soluţie nedreaptă, pentru ca, în felul acesta „Acţiunea Christ“, care a fost declanşată în urmă cu şase ani, să se finalizeze. Şi toate aceste aspecte ar trebui să ne dea serios de gândit întrucât, chiar dacă pentru cei naivi sunt nişte banale coincidenţe, pentru cei care privesc dincolo de aparenţe, toate aceste elemente au un tâlc pe care ar trebui să îl intuim.
Înainte de a reveni cu alte detalii iniţiatice senzaţionale despre Operaţiunea Christ, vă recomandăm să citiţi un fragment cutremurător din lucrarea vizionară Patimile lui Cristos:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=ro&item=6230
(va urma)
yogaesoteric
3 aprilie 2010

joi, 1 aprilie 2010

Patimile lui Hristos (The Passion of the Christ) - Regia Mel Gibson

Niciun comentariu :

Mel Gibson si Benedict Fitzgerald, colaboratorul sau la scrierea scenariului acestui film, s-au inspirat atat din scrierile biblice canonice cat si din descrierile viziunilor unor mistici crestini. O sursa importanta este cartea "The Dolorous Passion of Our Lord Jesus Christ" care cuprinde viziunile calugaritei germane Anne Catherine Emmerich (1774-1824), o purtatoare a stigmatelor lui Hristos. In fiecare zi de vineri, Anne Catherine Emmerich retraia patimile lui Iisus ca si cum s-ar fi aflat alaturi de el. O a doua sursa mentionata a fost "The Mystical City of God" scrisa de Maria de Agreda (1602-1665), o calugarita spaniola care desi a trait toata viata in Spania a realizat si o serie de convertiri ale bastinasilor din sud-vestul Americii cu ajutorul manifestarii unor puteri supranaturale precum levitatia si bilocatia.

Citiţi şi:
Patimile lui Cristos