Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Curs de YOGA gratuit, în ultima zi a Congresului, duminică 17 octombrie

Un comentariu :


Toți cei cei care doresc să experimenteze plini de curiozitate exerciţii de YOGA, sunt invitați duminică, 17 octombrie 2010, la sala Obor 2 la o ședinţa gratuită de ASANA-e, între orele 11.00-13.00.

Vă așteptăm!




miercuri, 13 octombrie 2010

Programul Congresului Internaţional de YOGA 2010 „Dumnezeu ne face semne”, Bucureşti, 13-17 octombrie 2010

Niciun comentariu :
Congresul Internaţional de YOGA, dintr-o privire
Festivitatea de deschidere a Congresului Internaţional de YOGA «Dumnezeu ne face semne»
Programul Congresului YOGA în cea de-a doua zi, joi, 14 octombrie
Programul Congresului de YOGA în cea de-a treia zi, vineri, 15 octombrie
Programul Congresului de YOGA în cea de-a patra zi, sâmbătă 16 octombrie
Programul Congresului de YOGA în ultima zi, duminică, 17 octombrie
Accesul este liber, în ordinea sosirii, numai în limita locurilor disponibile. Dacă sala este plină nu se va mai admite intrarea în sală decât a invitaţilor la Congres (cei care susţin conferinţe).

Vă invităm să urmăriţi un scurt film despre Congresul Internaţional «YOGA ŞI ÎNŢELEPCIUNEA PLANETARĂ MILENARĂ 2008», care s-a desfăşurat la Bucureşti în perioada 6-8 iunie 2008 :

marți, 12 octombrie 2010

Semn masonic realizat obsesiv de catre Angela Merkel

2 comentarii :
Semnul masonic Piramida:
Înlocuieşte semnul cu arãtãtorul acolo unde acesta ar putea fi recunoscut de cãtre "nechemaţi" ca semnal secret. Împletirea mâinilor, întâmplãtoare sau cu o figurã dusã pe gânduri, este un semn ideal de recunoaştere a “iniţiaţilor”. Nu trebuie realizatã neapãrat o piramidã triunghiularã; este suficient dacã se împreuneazã palmele ca pentru rugãciune sau se ating şi se îndoaie, pe cât posibil în apropierea sau la înãlţimea obrazului. Piramida apare în trei variante: degetele se împletesc, palmele întinse se ating sau degetele şi palmele se împreuneazã formând, într-adevãr, o piramidã, respectiv un triunghi.

Alti masoni realizand acelasi semn in diferite variante :





Alte detalii despre semnele masonice:
Semnale si ordine francmasonice secrete transmise prin presa
Noi semnale si ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media - 1
Noi semnale si ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media - 2

luni, 11 octombrie 2010

Deschiderea Congresului Internaţional de YOGA 2010 „Dumnezeu ne face semne”, Bucureşti, 13-17 octombrie 2010

Niciun comentariu :

În perioada 13-17 octombrie 2010, la Bucureşti va avea loc Congresul Internaţional de Yoga "Dumnezeu ne face semne...", ce va fi găzduit de Şcoala de Yoga MISA®. La aceasta manifestare internaţională vor participa practicanţi yoga din peste 15 ţări ale lumii şi vor fi prezentate şcoli de yoga din 10 ţări.

În cadrul Congresului vor avea loc peste 70 de conferințe, vizionări de filme, momente artistice, seminarii cu exerciții practice pentru yoghini începători și avansați şi un concurs pentru promovarea valorilor spirituale ce include o competiţie de HATHA YOGA, un test de inteligenţă şi un test de percepţii subtile.

Din program mai fac parte: o şedinţă gratuită de posturi yoga (asana-e) pentru toţi cei care vor să experimenteze plini de curiozitate pentru prima dată exerciţii de yoga, conferinţe şi seminarii pentru cupluri: posturi hatha yoga (asana-e) în cuplu, învăţarea continenţei sexuale®, modalităţi de atingere a stărilor superioare de conştiinţă, „Yoga“ râsului, tehnici de yoga tibetană care trezesc capacităţile paranormale, o expoziție foto cu posturi yoghine şi multe alte surprize.

Participanţilor la Congres li se vor oferi gratuit unele materiale, dvd-uri, cd-uri cu muzică şi broşuri şi în plus 25 de premii oferite prin tragere la sorţi. La intrarea la fiecare sesiune de conferinţe, participanții se vor putea înscrie la această tragere la sorţi, completând un bilet cu numele lor, care va fi introdus într-o urnă. Înscrierile se pot face de către fiecare participant, la fiecare sesiune diferită la care participă. În cadrul festivităţii de premiere din finalul Congresului se vor trage la sorți, cu consacrare, numele celor 25 de persoane din public care vor primi cele 25 de premii.

Înscrierile la concursul pentru promovarea valorilor spirituale se vor face sâmbătă, 16 octombrie, în intervalul 11:00-16:00, la toate evenimentele din program.

Toate conferințele şi workshop-urile vor fi traduse în limba română şi în limba engleză. Accesul la toate activităţile este gratuit şi numai în limita locurilor disponibile.

Din programul artistic mai mentionăm câteva concerte:

OMU - recital de muzică electronică inspirată din tradiţia străveche românească.
Cătălin Truţă (OMU) frecventează cursurile Şcolii de Yoga MISA din 1995 şi este licenţiat în compoziţie muzicală. Muzica sa a fost folosită în coloane sonore de film, spectacole şi exemplificări spirituale.

Concert extraordinar susţinut de Jeszenszky Istvan

Muzica lui Jeszenszky Istvan ne dăruieşte valenţele sacre ale străvechilor sonorităţi indiene. Artistul ne îndeamnă să ne deschidem inima pentru a putea primi armonia iubirii divine. Să fim liniştea lăuntrică ce aduce pacea şi bucuria celor însetaţi. “Îngăduie sufletului tău să se trezească pe deplin, încurajează-l să aspire către absolut. Pătrunde în spaţiul lăuntric, de unde ochii văd limpede, iar urechea aude desăvârşit.” Acolo ne întâlnim cu frumuseţea nepieritoare a muzicii. Acolo descoperim sublimul artei adevărate, cea care îl reflectă pe Dumnezeu.

Grupul DEVAS format din Cristian Şerbănescu, Dragoş Cucoş şi Ionuţ Cataramă

Miercuri, 13 octombrie 2010 va avea loc la sala Pipera 1 festivitatea de deschidere a Congresului Internaţional de YOGA „Dumnezeu ne face semne”.


Programul după care aceasta se desfășoară este următorul:

18.00-18.30
Intrare. Accesul este liber, în ordinea sosirii, numai în limita locurilor disponibile. Dacă sala este plină nu se va mai admite intrarea în sală decât a invitaţilor la Congres (cei care susţin conferinţe).

18.30 Festivitatea de deschidere
Prezentarea invitaţilor la Congres
Moment artistic

SESIUNEA 1

Prezidează: Swami Mahalayananda, Portugalia

[L01] Monica Dascălu, MISA România [RO 30 min]
Avem nevoie de miracole? Dumnezeu ne face semne!

[L02]
Johanes Suoranta, NATHA Helsinki, Finlanda [EN 50 min]
Manifestarea semnelor divine în diferite tradiţii spirituale

[L03] Morgan Arundel, Tara Yoga Centre, Londra, Anglia
[EN 50 min]
Puterea atenţiei şi calitatea discernământului: instrumente esenţiale pentru urmarea unei căi spirituale autentice şi pentru a depăşi cu succes încercările spirituale

22.00-22.30
OMU - recital de muzică electronică inspirată din tradiţia străveche românească.

PRECIZARE IMPORTANTĂ: Organizatorii Congresului Internaţional de YOGA „Dumnezeu ne face semne” nu au cenzurat conţinutul materialelor prezentate în cadrul conferinţelor şi seminariilor din program. Tot ceea ce prezintă invitaţii la acest Congres reprezintă în totalitate părerile celor care susţin conferinţele şi seminariile, iar organizatorii Congresului (MISA) nu îşi asumă nicio responsabilitate asupra conţinutului materialelor prezentate. Responsabilitatea revine în totalitate celor care prezintă.

Video - Ziua Internationala Yoga 2010 la Brasov

Niciun comentariu :
8 octombrie 2010 - Brasov/ Romania, 150 de yoghini ai scolii de yoga MISA au sarbatorit Ziua Internationala Yoga prin practici traditionale milenare yoga, meditatie in spirala yang si concert de muzica electronica simfonica sustinut de grupul DEVAS.

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Cateva imagini de la demonstratia din parcul Tineretului, Bucuresti - 8 octombrie 2010, Ziua Internațională YOGA

Niciun comentariu :
Yogaesoteric a publicat deja o prima serie de imagini de la evenimentul de ieri: FOTOREPORTAJ. ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA 8 OCTOMBRIE 2010. Am preluat si noi cateva dintre ele realizate la demonstratia din Bucuresti, Parcul Tineretului. Datorita conditiilor terenului, in Bucuresti s-au executat doar asane in picioare.



vineri, 8 octombrie 2010

Muzica pentru meditaţia cu tema: Starea de unitate în diversitate a yoghinilor din întreaga lume

Niciun comentariu :
Cu ocazia ZILEI INTERNAŢIONALE YOGA, în intervalul 22:00 – 22:45 - se va realiza meditaţia cu tema: Starea de unitate în diversitate a yoghinilor din întreaga lume, care va fi realizată la unison de către toţi yoghinii din ţară şi din străinătate.

Muzica pentru meditaţia cu tema: Starea de unitate în diversitate a yoghinilor din întreaga lume

Care este diferenţa dintre un politician şi un hoţ?

Niciun comentariu :
Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publicã cu tema:
  • Care este diferenţa dintre un politician şi un hoţ?
Un anume rãspuns i-a sãrit în ochi în mod special.
  • "Diferenţa dintre un politician şi un hoţ este cã pe primul îl aleg eu, în timp ce al doilea mã alege el pe mine. Am nimerit- o? ".
Replica scriitorului Millor a fost doar:
  • "Stimate domn, sunteţi un geniu. Sunteţi singurul care a reuşit sã gãseascã o diferenţã între cei doi".