Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 22 decembrie 2010

«Yoga» râsului pentru începători şi avansaţi, de profesor yoga Gregorian Bivolaru + America's Funniest Home Videos, ediţia de Crăciun

Un comentariu :
Motto: „Râsul profund stenic este o tainică stare de REZONANŢĂ
binefăcătoare cu o anumită formă de energie subtilă din MACROCOSMOS”

Este binecunoscut faptul că un copil râde cam de 300 de ori pe zi, iar un adult doar de 15 ori pe zi, în medie. Dar să nu uităm că această adevărată maladie a vârstei mature poate fi curarisită. A fost concepută în acest scop o nouă formă de „yoga” – a râsului – care cuprinde unele exerciţii simple, care vor declanşa râsul, meditaţii de bună dispoziţie şi unele tehnici clasice de râs „nebun” generalizat.

Reţineţi însă că „YOGA” RÂSULUI este ceva serios, chiar foarte serios. În cadrul acestui sistem perfect natural de terapie ilariantă, nu sunt folosite clasicele glume (bancurile), iar exerciţiile care sunt realizate în prealabil sunt foarte serioase. Serioase vor fi, de asemenea, şi motivele care îi vor reuni pe aderenţii plini de curiozitate şi deschişi: stresul, tensiunile, frustrarea, închistarea, anxietatea şi insecuritatea ambiantă, tristeţea, melancolia, singurătatea, necesitatea „reamorsării pompei de râs”. Pe de altă parte, cei care urmăresc să provoace râsul stenic şi contaminant la alţii, şi vorbim aici de psihoterapeuţi şi adepţii medicinii naturiste, pot învăţa astfel o modalitate simplă şi totodată extraordinară care îi va ajuta să-şi însănătoşească pacienţii. Aceasta se va realiza fără ca ei să se ia prea în serios.

Vom râde de noi înşine şi vom râde cu ceilalţi, dar niciodată de ceilalţi

Chiar dacă şedinţele specifice ale acestei forme de „yoga” nu constituie în fond decât o succesiune de hohote adeseori copleşitoare de râs, care pentru unii par a fi „nebune”, aici glumiţele sunt totuşi realmente proscrise. Aceasta pentru că ele (glumiţele şi bancurile) fac în ultimă instanţă apel la un simţ al umorului care este inegal împărtăşit şi greu transmisibil, ceea ce este specific atât de la om la om, cât şi de la o ţară la alta. Drept dovadă, avem umorul francez, care cel mai adesea nu îi amuză decât pe francezi, sau cel al actorului W.C. Fields, tipic american, care recunoaşte sincer că „atunci când un umorist provoacă râsete neprevăzute, prima lui reacţie este aceea de a verifica dacă nu şi-a uitat şliţul deschis”.


Atunci – ne putem întreba – oare de ce pot râde practicanţii acestui nou sistem? Ei râd de ei înşişi şi mai ales de problemele vieţii. Ei râd „nebuneşte” cu ceilalţi, dar niciodată de ceilalţi. Şi, mai ales, să reţinem că înainte de toate ei râd (ÎNTR-UN MOD DETAŞAT) fără motiv, asemenea copiilor care sunt plini de spontaneitate şi foarte veseli. Aceasta nu-i deloc uşor, mai ales pentru adulţi, pe care inhibiţiile, tensiunile de tot felul, seriozitatea exacerbată, exigenţa auto-controlului, responsabilităţile şi grijile i-au privat puţin câte puţin de această uimitoare capacitate a copiilor, care este adeseori considerată ca fiind un dat specific al omului. Nu numai că adulţii râd în medie de 20 de ori mai puţin decât copii, dar (conform psihologului german Michael Titze) timpul consacrat acestei activităţi complet benefice şi profund salutare a scăzut de la 18 la 6 minute pe zi, în ultimii 50 de ani. După cum vă puteţi da seama, problema este gravă.

Convinşi fiind de binefacerile multiple şi profunde ale râsului asupra sănătăţii – şi fiind chiar alarmaţi de această sinistroză galopantă – să vedem în cele ce urmează care anume ar putea fi mijloacele cele mai simple de remediere a situaţiei. „Cei care îi caută râsului nişte cauze metafizice nu sunt prea veseli”, scria, deloc întâmplător, gânditorul Voltaire.

Metoda aceasta poate fi înţeleasă mult mai bine privind cu multă atenţie copiii care râd cu nonşalanţă în curtea şcolii, în timpul recreaţiei

Prin urmare, dacă râsul este profund benefic, cum l-am putea provoca într-un mod riguros şi eficace? Înainte de toate, să nu uităm că RÂSUL poate fi indus prin declanşarea unor PROCESE SPECIFICE DE REZONANŢĂ care apar la nivelul centrului secret de forţă MANIPURA CHAKRA. Glumele obişnuite, pe lângă alte neajunsuri de care deja am amintit, au dezavantajul că se mai şi termină la un moment dat. Atunci, ştiind aceasta, de ce nu am râde în hohote, ore în şir, fără motiv? Plecându-se, ca exemplu, de la jocul spontan al copiilor în recreaţie şi având totodată ca inspiraţie unele metode milenare yoghine de respiraţie, au fost structurate în cele ce urmează o serie de exerciţii simple şi foarte eficiente de stimulare a ilarităţii, care sunt agrementate de ho-ho! Şi ha-ha-ha!: râsul leului, râsul milk-shake, râsul de bună-ziua sau râsul telefonului mobil, care sunt totodată tot atâtea forme de „masaj” antistres.

Reţineţi că, la modul ideal vorbind, şedinţa noastră zilnică de RÂS „NEBUN” are loc dimineaţa, cu scopul de a ne începe ziua cât MAI BINE şi pentru a ne păstra veselia şi buna dispoziţie cât mai mult timp posibil.
Participanţii se aşeză atunci în cerc (un bărbat şi o femeie), mai mult sau mai puţin la întâmplare, fiecare cam la o lungime de braţ unul de celălalt (pentru a se integra în felul acesta într-un câmp subtil benefic de REZONANŢĂ COLECTIVĂ pe care râsul îl declanşează la scurt timp după aceea ca prin farmec), pentru a se putea privi în ochi şi pentru a-şi putea stimula astfel râsul reciproc prin „CONTAMINARE” şi REZONANŢĂ.

În cursul exerciţiilor specifice pentru declanşarea RÂSULUI, al căror program este riguros, dar beneficiază şi de unele variante, fiecare va putea să se deplaseze, în funcţie de afinităţile sale aurice, pentru a râde cu unul sau cu altul dintre colegi, păstrând însă neîncetat contactul ocular cu mai mult de un vecin şi luându-se spontan şi tandru de mâini de fiecare dată când este posibil, în funcţie de tipul de exerciţiu care este realizat.

Şedinţa se încheie apoi pe două rânduri, aşezaţi faţă în faţă, pentru o meditaţie profund euforizantă, în care, prin activarea armonioasă a lui MANIPURA CHAKRA, ajungi pur şi simplu să te „prăpădeşti de râs”. Acesta este totodată un exerciţiu mental care necesită antrenament.


Esenţial este ca, în ansamblu, şedinţa de râs să fie totdeauna profund interactivă şi veselă, pentru a facilita în felul acesta râsul spontan. Acesta trebuie să apară fără să se forţeze. Deoarece trebuie să ştim că uneori râsul are şi contraindicaţii – cum ar fi hipertensiunea, hernia sau operaţiile recente – dar, totuşi, să nu uităm că râsul are atâtea indicaţii!

Metoda expusă aici poate să facă miracole mai ales în cazul tulburărilor somnului, migrenei, tensiunilor musculare, stresului, infecţiilor repetate, deprimării, frustrării, iritabilităţii, frigidităţii, problemelor de concentrare, lipsei poftei de mâncare, devitalizării, închistării, proastei dispoziţii, dar şi împotriva singurătăţii, tabagismului sau a alcoolismului.

Terapia prin râs este înainte de toate o „armă” împotriva singurătăţii şi lipsei de comunicare

Scopul esenţial al acestei metode terapeutice este acela de a ne ajuta să ne exprimăm spontan şi în mod firesc emoţiile. Ea ne ajută totodată să luptăm împotriva închistărilor, a blocajelor de tot felul şi a inhibiţiilor.

Mai ales în cazul începătorilor, este uneori posibil ca râsul să fie blocat în zona gâtului. Dar, pe măsură ce ei avansează în această practică, ei ajung să râdă spontan şi profund, deschizându-se la nivel abdominal. La scurt timp după aceea, ei încep să se simtă din ce în ce mai bine.

Foarte bună pentru sănătate şi mai ales pentru moral, această minunată „terapie” are şi un alt avantaj, deloc minor: reuneşte oameni de toate vârstele şi de toate categoriile pentru efectuarea unor exerciţii profund naturale şi euforice, exerciţii care le dau dreptul să râdă fără motiv şi fără jenă, „YOGA” RÂSULUI suprimă în scurt timp toate falsele bariere şi luptă împotriva prejudecăţilor prosteşti de tot felul şi a fanatismului, pentru că, spre deosebire de umorul clasic, metoda sa este simplă şi universală, constituind o „armă” absolută împotriva singurătăţii şi a lipsei de comunicare.

În cazul acestei terapii a RÂSULUI, este esenţial să înţelegem că ea implică o practică plină de bucurie comunicativă, care se realizează timp de o jumătate de oră zilnic şi este în acelaşi timp şi o excelentă distracţie.

Cu toate acestea, putem fi siguri de pe acum că oamenii de ştiinţă vor opune o mare rezistenţă, aşa cum au făcut şi în cazul celebrului dr. Patch – care a fost făcut celebru prin cinema de către Robin Williams şi care, în Statele Unite, îşi îngrijea pacienţii făcând pe clovnul.

Mai ales în cazurile de durere cronică, insomnie, anxietate, veselia este cel mai bun medicament natural

Studiile ştiinţifice în această direcţie sunt încă rare, dar deja se ştie că râsul ne întăreşte considerabil sistemul imunitar şi combate pe o cale perfect naturală durerea.

S-a demonstrat într-adevăr că, la nivel celular şi chiar molecular, râsul constituie un tainic stres pozitiv (sau altfel spus eustres) care întăreşte considerabil sistemul imunitar al organismului, reducând în scurt timp nivelul hormonilor de stres şi, totodată, are o mulţime de efecte preventive şi cicatrizante. În plus, nu numai că râsul acţionează intens şi profund asupra moralului şi a hormonilor stresului, dar în acelaşi timp el influenţează secreţia masivă şi armonioasă de serotonină, de unde apare şi efectul său profund benefic asupra durerilor cronice, a anxietăţii, a deprimării şi a insomniei.

Nu este deloc întâmplător că metoda „Gesundheit!” (înseamnă „sănătate” în limba germană) a doctorului Patch Adams este foarte ambiţioasă. Atunci când colegii săi prescriu doar medicamente alopate, acest medic vorbeşte mai ales despre râs, veselie şi bună-dispoziţie. „Veselia intensă şi copleşitoare este mai importantă decât orice alt medicament”, afirmă el. Care este cea mai bună terapie în viziunea sa? Terapia prin care urmăreşti sistematic să fii cât mai FERICIT.

Iată ce spune în această direcţie celebrul doctor Patch: „Tot ceea ce medicii pot să ofere este, în cel mai bun caz, un ajutor eficient. Atunci când un pacient vine să mă vadă, în cazul în care nu este vorba de o urgenţă, prioritatea mea este de a stabili cu el o relaţie profundă de prietenie. În acest scop, petrecem 3-4 ore la prima întâlnire. Şi, dacă uneori este necesar să mergem să ne plimbăm sau să alergăm, o facem împreună fără nicio problemă.”

Pentru a-şi pune ideile în practică, dr. Patch vrea să creeze un spital în Virginia (SUA). Odată terminat, acest stabiliment va fi în acelaşi timp loc de petrecere a timpului liber, fermă şi centru naturist de sănătate. În acest spital se vor folosi toate mijloacele naturale pentru evitarea plictiselii, a singurătăţii şi a fricii. „Vom construi un spital vesel şi recreativ” spune el.
Sursa: yogaesoteric.net

Continuarea articolului: Cincisprezece exerciţii simple şi eficiente pentru a realiza «yoga» râsului

Cititi si: Americanii rezistă crizei economice prin yoga râsului

marți, 21 decembrie 2010

Eveniment astronomic important in data de 21/22 decembrie

Niciun comentariu :
Un eveniment astronomic extrem de rar a avut loc astazi: o eclipsa totala de luna in aceeasi zi in care are loc si solstiţiul de iarnă. Ultima data un asemenea eveniment s-a petrecut acum peste 350 de ani, in anul 1638 si nu se va mai intampla din nou pana in anul 2094. Va prezentam mai jos cateva semnificatii ale acestui moment prin amabilitatea astrologilor Diana Serban, Zoltan Bartha si Rodica Purniche.

Eclipsa totala de luna din dimineata zilei de 21 decembrie 2010.
O eclipsă de Lună are loc atunci când Luna, în mişcarea sa în jurul Pământului, intră în umbra acestuia. Aceasta se petrece când Soarele,Pământul şi Luna sunt aliniate exact sau foarte apropiat (eclipsă parţială) cu Pământul în mijloc. Întotdeauna faza Lunii la o eclipsă de Lună este de Lună Plină. Tipul şi durata ei depinde poziţia relativă şi poziţia de pe linia nodurilor. Faza de totalitate a eclipsei de luna din 21 decembrie a durat 1 ora si 12 minute.

Prin urmare, Luna a trecut in conul de umbra al planetei noastre marti, la ora 6:33 GMT. De la 8:53 GMT, eclipsa a devenit partiala, incheindu-se la ora 10:01 GMT. Fenomenul a fost cel mai bine observat din America de Nord, Groenlanda si Islanda. Eclipsa a fost vizibila si din Romania (GMT + 2).

Toate eclipsele aduc transformari si marcheaza inceputul unei perioade in care sa ne corectam greselile si sa continuam sa mergem inainte intr-un mod nou sau diferit, spre obiectivele noastre. Aceasta eclipsa de luna ne cere sa privim cu atentie la acele situatii in viata noastra, care ne trag inapoi sau care ne retin din a ne implini destinul si ne solicita sa luam decizii referitoare la un mod mai pozitiv de abordare a vietii, mai jucaus, mai inspirat.

Momentul eclipsei de luna din 21 decembrie se petrece pe luna vida in Gemeni. Acest lucru ne poate sugera ca este un moment foarte bun pentru a reusi sa renuntam la anumite piedici sau fluctuatii mentale care ne blocheaza evolutia si sa abordam un mod de gandire deschis, jovial, binefacator. Putem „scapa” de atitudinile mentale superficiale si sa ne deschidem mai mult spre esentele vietii, spre spiritualitate, balansand chiar in supramental.

Acest aspect de transcendere a mintii, de racordare la sursele spirituale divine ale universului sunt potentate nu doar de luna vida pe momentul de maxim al lunii pline, ci si de ascendentul momentului pe eter, intre Capricorn si Varsator, mai precis la inceputul zodiei Varsatorului, care tine de deschidere mentala, de abordarea unei viziuni noi asupra vietii si de trairea starii de releu, favorizand starile de inspiratie.

Asadar, avand in vedere energiile imense care se vehiculeaza in acest moment datorita Lunii Pline, putem sa le folosim in favoarea noastra pentru a reusi sa intram pe aceasta energie a vidului, a eterului si sa avem acces la o viziune superioara, spirituala, care ne poate transforma viata.

Solstitiul de Iarna
Din punct de vedere astrologic solstitiul de iarna coincide cu intrarea Soarelui in Zodia Capricornului. Aceste momente de trecere a unei planete dintr-o zodie in alta, se numesc momente de HIATUS, adica perioade in care energiile masculine (solare) si feminine (lunare) din orice forma de manifestare, tind catre echilibru. In cazul actual, de trecere a Soarelui din Zodia Sagetatorului in Zodia Capricornului, se realizeaza o tranzitie de la energiile Constelatiei Sagetatorului (nevoia de a cunoaste, optimism, sinceritate, spirit de dreptate), la energiile Constelatiei Capricornului (perseverenta, aplicare practica, ambitie, eficienta). Intr-un fel, simbolic, se poate spune ca toata cunoasterea acumulata in perioada Sagetatorului urmeaza sa fie valorificata in Capricorn.

Momentul de Hiatus pentru Romania este pe data de 22 Decembrie 2010 ora 1:38. Pentru aceasta perioada se recomanda mai multa caldura sufleteasca, exprimare libera a bucuriei, sociabilitate, dragoste, voiosie, joaca.

Din punct de vedere astronomic in aceast moment noaptea este cea mai lunga, iar ziua cea mai scurta. Deci, incepand de la acest hiatus ziua incepe sa creasca, iar noaptea sa scada. Nu intamplator tocmai la cateva zile dupa acest hiatus sunt situate Sfintele Sarbatori. Chiar se spune ca intr-un astfel de moment “de maxim intuneric” – ce semnifica noaptea spirituala – oamenii au primit, acum doua mii de ani, cea mai stralucitoare lumina. Asta ne reveleaza prezenta unei conjuncturi ce necesita o transformare radicala, fiind motivata de nivelul spiritual decazut din acea perioada (nevoia certa de redresare, echilibrare, transformare), iar drept consecinta a avut loc acest mare eveniment.

De asemenea, aceasta perioada echivaleaza cu un moment unic de incarcatura spirituala, in care putem reusi cu usurinta sa ne transformam in bine, sa ne debarasam de greseli prin recunoasterea lor, pentru a sti dupa aceea unde sa actionam pentru a ne corecta. Toate traditiile confirma acesta prin indemnul spiritual ce se afla in fiecare dintre noi si anume: trezirea iubirii divine. Acest act spiritual se concretizeaza in religia ortodoxa prin spovedanie urmat de chemarea spirituala de a ne transforma si cultiva discernamantul spiritual prin rugaciune.

O alta explicatie se refera la asa zisa noua renastere. Acest fel de efect al Hiatusului concretizeaza trecerea de la o stare inferioara la una superioara. In alte cuvinte, este vorba de aceea moarte si renastere cand de fapt moare ceva rau din noi – egoul, mandria, orgoliul, si renaste ceea ce este spiritual, ce ne aduce credinta si dragoste.

Astrologi Diana Serban si Zoltan Bartha
Centrul de Cercetari si Aplicatii Astrologice „Helios” – Cluj-Napoca


Un eveniment unic - Solstitiul de Iarna 2010
La putin timp dupa ce se termina meditatia de comuniune cu Shiva manifestat ca un LINGAM de Foc, Soarele intra in Semnul zodiacal Capricorn. Iar aceste doua evenimente, unul spiritual sublim si celalalt astrologic, fac ca aspectele negative ale perioadei nefaste de Luna Plina sa fie foarte, foarte mult diminuate. Consider ca este o Gratie imensa acest moment spiritual - perioada de influenta nefasta a Lunii Pline se termina pe la 4:13 dimineata - care face ca ingresul solar (asa se numeste intrarea Soarelui in Semnele zodiacale cardinale, care reprezinta solstitiile si echinoctiile: ingres-uri) sa capete o semnificatie spirituala deosebita si sa-si schimbe mult in bine vibratia energetica pentru planul Pamantului. Va spun aceasta deoarece ingresurile solare marcate de Luna Plina nu anunta aproape nimic bun pentru planeta noastra dar, in astfel de momente, forta si vibratia energetica se eleveaza si se spiritualizeaza foarte, foarte mult. Ne putem astepta ca in anul care incepe, o personalitate masculina sau o fiinta spirituala masculina benefica si puternica sa joace un rol deosebit pentru umanitate, actionand cu o forta spirituala deosebita, cumva "din umbra", sau ocultat, tinand cont de ora la care se produce momentul de solstitiu (imediat dupa miezul noptii). Este cu atat mai interesant cu cat aspectele dinamice (precum opozitia Soare-Luna la momentul de Luna Plina) sunt mult mai puternice "pe margini" (adica la inceputul si la sfarsitul aspectului), decat atunci cand este faza de maxim (adica atunci cand planetele sunt exact la 180 de grade una fata de cealalta).

Daca va mai aduceti aminte din copilarie, cand jucam v-ati ascuns-elea, strigam, inainte ca ultimul copil sa fie gasit: "urma scapa turma". Exact asa este si acum. La momentul solstitiului, Luna mai are cam o ora de parcurs in zodiac, ca ea sa iasa definitiv din aspectul de opozitie cu Soarele, inclusiv din toleranta de 8/9 grade care se aduna la cele 180 care le despart. In aceste conditii, este posibil ca predictiile pentru 2011 sa fie mult, mult imbunatatite, intr-un mod care va ramane nestiut pentru toti astrologii care nu cunosc aceasta ipostaza a lui Shiva.

Meditatia de evocare in Akasha si comuniune cu Shiva manifestat ca LINGAM de Foc va "sfinti" asadar solstitiul de iarna si va eleva frecventa de vibratie a finalului de Luna Plina.

Ma gandesc in clipa aceasta, ca astrolog, ca e posibil ca, in afara semnificatiei generale, colective, mentionate mai sus (importanta unei fiinte masculine spirituale in 2011, ocultate, pentru destinul umanitatii) mai exista si una individuala: si anume, aceea ca Shiva urmeaza sa rezolve multe destine feminine, daruind celor care Il adora cu sinceritate si iubire, iubitul de care au nevoie sau pe care il merita.

Pentru barbati este posibil ca aceasta sincronicitate sa amplifice starea de masculinitate solara, armonioasa, si sa activeze arhetipul masculin al sufletului, eroul spiritual.

Va doresc, deci, din toata inima, o noapte sacra si sfanta, asa cum merita sufletele voastre pline de lumina.

Inca un lucru pe care doresc sa vi-l spun este acela ca noaptea solstitiului de iarna, fiind cea mai lunga noapte a anului, este totodata si noaptea gnomilor. In aceasta noapte, gnomii (spiritele Naturii asociate lui Prithivi Tattva si pazitorii comorilor din adancuri), scriu in cartea lor ceea ce a fost cel mai important pentru ei in anul care a trecut, si pun cartea la loc, spre a o deschide din nou abia la urmatorul solstitiu de iarna. In aceasta noapte oamenii isi fac "harta comorilor": adica scriu pe o hartie ceea ce doresc ei sa realizeze in anul care urmeaza, si pun aceasta harta undeva, la vedere, in casa. Se spune ca gnomii cauta aceste harti si raman acolo unde le gasesc, spre a-i ajuta pe oameni sa-si indeplineasca toate visele si idealurile.

Iata deci ca noaptea de 21 spre 22 decembrie este o noapte cum de putine ori traim intr-o viata de om. Dumnezeu sa ne ajute s-o fructificam in totalitate.

Cu toata dragostea,

Astrolog Rodica Purniche

Meditaţie de evocare în AKASHA şi comuniune cu SHIVA manifestat ca un LINGAM de foc

Un comentariu :
Marţi/Miercuri, 21/22 decembrie 2010: Meditaţie de evocare în AKASHA şi comuniune cu SHIVA MANIFESTAT CA UN LINGAM DE FOC.

În Bucureşti meditaţia se va realiza în spirală yang, între orele 23.30-1.00, la sala Pipera 1.

Vă recomandăm să citiţi:
SHIVA manifestat ca un lingam de foc
Adorarea lui SHIVA sub forma LINGAM-ULUI de foc în 12 temple hinduse

Ca suport muzical se vor folosi următoarele piese muzicale:
(pentru download apăsaţi click dreapta pe link-ul dorit apoi selectaţi opţiunea "Save target as..." ori "Save link as..."; pentru streaming apasaţi click simplu pe link-ul dorit).

luni, 6 decembrie 2010

Galerie foto: Concursul de YOGA din cadrul Congresului Internațional de la Bucureşti, octombrie 2010

Niciun comentariu :
76 de yoghini. Nouă ore de concurs. Patru probe. Cei mai buni au fost premiaţi, dar toţi au fost câştigători.


Membrii juriului au fost: Swami Mahalayananda, Portugalia, Mihai Stoian, NATHA Danemarca, Grace Ambăruș, MISA România, Stine Maria Porsfelt, TARA YOGA Centre, Anglia și Andrei Gămulea, MISA România.

In acest an la proba de execuție de durată a unor ASANA-e au fost depășite recordurile stabilite la ultimul concurs. Astfel, la CHAKRASANA, cel mai bun timp l-a avut Marc Allen, Irlanda - 22 minute 04 secunde și 03 sutimi.


La VRISHIKASANA cel mai bun timp a fost realizat de Daniel Onofrei, Romania - 6 minute 02 secunde și 85 sutimi

vineri, 3 decembrie 2010

Senzational! Wikileaks dezvăluie: Biometria element de bază al spionajului american. Politicienii români sunt printre primii caracterizaţi biometric

Niciun comentariu :
O stire face astăzi senzaţie în presa românească şi internaţională: Hillary Clinton a cerut datele biometrice ale liderilor români, precum şi ale altor oficiali şi diplomaţi străini sau ai ONU. Datele cerute serviciilor secrete includ imaginea biometrica a feţei, amprentele digitale, scanări ale irisului şi chiar ADN-ul. Devine din ce în ce mai evident după aceste dezvăluiri că biometria nu este folosită pentru a "îmbunătăţi securitatea şi a preveni infracţionalitatea" ci şi ca metoda de caracterizare psihologică cu ajutorul fiziognomoniei, a iridologiei şi a studiului ADN-ului. Fiziognomonia este ştiinţa care poate determina, după datele biometrice ale cuiva, caracterul său moral sau structura sa sufletească. Irisul este o adevărată hartă a organismului nostru ce este studiată încă de acum 5.000 de ani în Egiptul antic pentru a detemina vunerabilităţile organismului la boli. De asemenea studiind ADN-ul unei persoane se pot obţine astăzi o gramadă de informaţii care, corelate cu cele obţinute cu ajutorul fiziognomoniei şi iridologiei, pot fi folosite din păcate şi pentru a manipula şi controla oameni. Iată deci de ce aceste date "trebuie" preluate şi "trebuie" să se afle pe cartea de identitate electronică sau pe paşaportul electronic. Ce nu ştiau însă politicienii care au votat şi implementat aceste măsuri dictatoriale este că ei vor fi primele victime fiind vizaţi cu prioritate de către serviciile secrete ale marilor puteri.

O telegramă plecată pe 16 iunie 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată de Hillary Clinton are drept solicitare colectarea de date privind România şi cere, printre altele, detaliile "biometrice" ale "actualilor lideri şi ale celor în devenire" (!!!!), arată documentele dezvăluite de WikiLeaks şi The Guardian. Diplomaţii mai trebuie să raporteze informaţii privind vulnerabilităţile liderilor români.

Departamentul de Stat doreşte să afle gradul de sprijin public sau de opoziţie faţă de administraţie, precum şi strategiile şi tacticile guvernului pentru a creşte, menţine şi exercita autoritatea. Telegrama solicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În acelaşi timp, se cer informaţii biometrice despre ei.

Se mai cer informaţii cu privire la relaţiile dintre entităţile guvernului naţional, inclusiv preşedintele, premierul, miniştrii, consiliul naţional de apărare, serviciile secrete, legislativul, procurorul general şi magistraţii.

Comunitatea de informaţii se bazează pe reprezentanţii Departamentului de Stat pentru colectarea informaţiilor biografice, se menţionează în telegramă. Imediat după această menţiune, se specifică faptul că oficialii care raportează ar trebui să includă, atunci când au informaţii "cu privire la persoane ce au legătură cu România", numerele cardurilor de credit ale acestora, alături de alte detalii precum numele de utilizatori pe internet sau intranet, datele de contact - număr de telefon, adresă de e-mail, etc.

Vezi şi:
Identificarea biometrică este un program masonic!
Masonii români au jurat că vor realiza noua ordine mondială!Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implanturi cu microcipuri
e-Romania - guvernul României îndeplineşte visul de control global total al familiei Rockefeller

O cheie de cunoastere a celorlalti: fizionomia (fiziognomonia)

miercuri, 1 decembrie 2010

„GOLGOTA BASARABIEI" - o rană încă sângerândă a României Mari

Niciun comentariu :
Ziua naţională a României este de fapt ziua Marii Uniri. O unire a tuturor provinciilor româneşti care a fost desfiinţată în cel mai sângeros mod cu putinţă de către tavalugul bolşevic în cel de-al doilea război mondial. Oare putem aniversa în mod corect Ziua Unirii fără a afla de ce nu avem şi astăzi o Românie Mare? Filmul pe care vi-l prezentăm, produs de Studioul „Moldova-Film" cu concursul unor colaboratori ai Serviciul de Informaţie şi Securitate a Republicii Moldova, ai Ministerului Afacerilor Interne, ai Arhivei Naţionale a Republicii Moldova, ai Muzeului Naţional de Arheologie şi Istorie a Moldovei, prezintă o imagine destul de "corectă politic" a răpirii Basarabiei şi Bucovinei de Nord. Deşi o serie de evenimente extrem de grave legate de retragerea română din Basarabia şi Bucovina de Nord au fost trecute sub tăcere, totuşi povestea şi imaginile prezentate în filmul de faţă răman extrem de şocante.

Filmul „Golgota Basarabiei" scoate la iveală doar un început al şirului de dezvăluiri ce au loc în urma desecretizării arhivelor KGB-ului. Rămîi uluit de numărul imens de dosare şi ai impresia că o bună parte a ţării sovietice s-a aflat sub stricta supraveghere a CKiştilor de la Moscova. Te ia groaza văzînd şirul nesfîrşit de condamnări, în spatele cărora se află destinele unor oameni înjosiţi şi omorîţi fără de vină pentru simplul fapt că nu erau pe placul acestui regim sîngeros - regimul comunist.

Pelicula abundă cu cadre documentare înfiorătoare, în care oamenii erau impuşi să-şi sape singuri propria groapă, după care erau împuşcaţi cu sînge rece şi îmbrînciţi fără milă în ea, cadre în care se produc execuţii publice de spînzurare a oamenilor neloiali regimului comunist, spectatorii acestor execuţii fiind impuşi să aplaude cu zîmbetul îngheţat pe buze „curăţirea" de duşmani a societăţii socialiste, cadre cu efectuarea deportărilor în Siberia în trenuri de marfă, fără hrană şi apă, a zeci de mii de oameni intelectuali şi ţărani gospodari ai acestui pământ oropsit.

„Cine nu are memoria istoriei, riscă să o repete", spunea filozoful şi scriitorul american George Santayana. Fiind realizat în memoria tuturor victimelor ştiute şi neştiute ale regimului totalitar comunist din Moldova şi din fosta Uniune Sovietică, filmul „Golgota Basarabiei" scoate la iveală cele mai oribile crime săvîrşite de către regimul totalitar comunist: teroarea politică, represiunile şi deportările în masă, foametea organizată, colectivizarea forţată a gospodăriilor ţărăneşti, devastarea şi profanarea bisericilor şi mănăstirilor, distrugerea culturii şi a patrimoniului naţional, acţiunile de alterare a conştiinţei naţionale, impunerea unei limbi artificiale şi a unei identităţi contrafăcute ideologic etc.

Pentru documentare mai recomandăm: Raportul Mătrescu şi Holocaustul Roşu - autor Florin Mătrescu şi Saptămana Roşie de Paul Goma.


Pe aceeasi tema:
Un film zguduitor - The Soviet Story (Povestea Sovietelor)
Film documentar: „În umbra lui Hermes-Secretele comunismului”. Revoluţia bolsevică - un genocid finanţat de Wall Street şi executat de francmasonerie.

"Marea Kuroshio" din Okinawa Churaumi Aquarium

Niciun comentariu :
Deşi aceste imagini atât de superbe par a fi create pe computer nu este aşa. Ele au fost filmate la Okinawa Churaumi Aquarium loc unde convietuiesc mai multe specii marine printre care se află şi balena rechin sau pisica de mare.


Rezervorul principal numit "Marea Kuroshio" reţine 7500 de metri-cubi de apă şi este al doilea ca marime la nivel mondial. Panoul de sticlă acrilică măsoară 8.2 metri pe 22,5 metri, cu o grosime de 60 centimetri.