Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Film documentar: Mesaj din Imparatia lui Dumnezeu - Marturia unui ateu

7 comentarii :
Exista Dumnezeu? Oare Raiul si iadul exista cu adevarat? Exista viata dupa moarte? Daca fiecare fiinta are un suflet ce se intampla cu el dupa moarte? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care multi ni le punem de-a lungul existentei.

Studiind experientele din preajma mortii (in engleza: Near Death Experience - NDE) traite de cei care s-au aflat in moarte clinica, oamenii de stiinta din lumea intreaga au incercat sa gasesca un raspuns la aceste intrebari si la socantele similaritati ale relatarilor: iesirea din corp, tunelul de lumina, intalnirea cu fiinte spirituale, vizionarea "filmului vietii" etc. Pentru a nega existenta unei lumi spirituale dincolo de moarte savantii materialisti au emis ipoteza ca cele traite in cursul acestor experiente nu sunt decat niste efecte secundare ale chimiei sau activitatii electrice a creierului, ce provoaca o aparenta incursiune intr-o lume imaginara ce corespunde cu credintele religioase avute in timpul vietii. Aceasta teorie insa a fost imediat contrazisa de fapte: exista o multime de cazuri ale unor persoane atee care au simtit in timpul mortii clinice experiente inexplicabile, mistice, transformatoare, in contradictie cu convingerile lor de pana atunci.

Un astfel de caz renumit este si cel al lui Gavril Barnutiu. Ateu fiind, el a fost declarat mort si tinut 13 ore la morga. In acest rastimp el si-a parasit trupul, a vazut iadul si raiul, ingeri de lumina, pe Iisus Hristos pe Dumnezeu, dar si pe diavol, iar apoi a vorbit cu cei din morga in limba maghiara desi el nu o invatase. Va invitam sa vizionati acest documentar impresionant bazat pe marturia originala din 1990 si pe un interviu recent (anul 2009).


Cititi si:
Experienţa morţii şi lumea de dincolo
Geneza sufletului

7 comentarii :

  1. nu stiu ce ar trebui spus mai mult de atit.
    judecata de apoi o traim astazi si se va termina cred in jurul amului 2012

    RăspundețiȘtergere
  2. va demonstrez ca nu exista viata de apoi si nici diavol sau dumnezeu:energia pozitiva infinita absoluta s-ar fi intalnit cu energia negativa infinita absoluta si S-AR FI NEUTRALIZAT una pe cealalta si ar fi insemnat sfarsitul universului.
    oamenii au tendinta de purificare in sensul in care cei care sunt energii pozitive si au putin negativ au tendinta de a elimina tot negativul iar cei care sunt negativi au tendinta de a elimina tot pozitivul deci s-ar fi neutralizat intalnindu-se.

    RăspundețiȘtergere
  3. Omul acesta, Gavril Barnuțiu, a trecut printr-o experiență folositoare atât pentru el cât și pentru cei care au primit, în dreptatea lor, adevărul ca adevăr. Eu nu găsesc nici un motiv să nu-l cred pe acest om, îl consider bine motivat în ceea ce privește bucuria pe care o are și îl admir pentru curajul de a mărturisi adevărul despre Dumnezeu și despre Isus, Fiul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe Gbriel Bárnutiu.lam cunoscut bine si nouá nea márturisit despre experenta pe care a avuto dincolo de marte eu lam creztu si stiu cá este este viatá ddincolo de marte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunați-mă, vă rog la 0754230613 sau scrieți-mi la fediuc_florin@yahoo.com cu titlul Gavril Bărnuțiu. Vreau să fac un documentar audio cu privire la viața lui acestui om. Am nevoie de cât mai mulți oameni care l-au cunoscut personal.

      Ștergere