Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 14 ianuarie 2011

Lady Gaga, exemplu de marioneta a gruparii satanice Illuminati prin care se realizeaza controlul mental si manipularea in masa la nivel global

Un comentariu :
Controlul mintii: Legatura dintre Lady Gaga si simbolurile oculte
Este Lady Gaga o "marioneta" folosita de grupul Illuminati in cadrul unui proces complex de control al mintii?

Lady Gaga este una dintre cele mai in voga cantarete americane ale momentului, care a devenit rapid sursa de inspiratie in randul tinerilor, dar si al altor artisti, bucurandu-se de succes enorm la nivel mondial. Stilul ei vestimentar excentric a atras imediat atentia, iar piesele ei energice au propulsat-o in topuri la scurt timp dupa lansarea pe piata muzicala, in 2008. Dincolo de toate, exista ceva anume care frapeaza la Lady Gaga: simbolismul care o inconjoara. Cantareata in varsta de 24 de ani, recent premiata cu opt trofee la VMA 2010, pare sa aiba foarte multe in comun cu conceptul Illuminati.

Imagine in care se sugereaza ca Lady Gaga este sub controlul Illuminati (cei "iluminati")

Illuminati reprezinta un grup restrans de elitisti (persoane foarte influente din lumea intreaga). Acestia pot fi intalniti in diverse organizatii, avand ca scop dominarea lumii, din punct de vedere economic, social, politic si religios, sub egida New World Order. Fondat in 1776, grupul Illuminati a fost desfiintat oficial cativa ani mai tarziu, insa, potrivit unor opinii, s-ar fi perpetuat pana astazi.

Inainte de a prezenta asocierile dintre Lady Gaga si teoriile legate de controlul mintii, incepem prin a interpreta semnificatia numelui ei.
Gaga, in limba engleza, se traduce prin "sonat", "senil", "idiot", deci Lady Gaga ar insemna "dama sonata", "dama prostuta". Mintea goala a damei poate fi umpluta cu orice informatie, asa cum starea mintii goale poate fi obtinuta foarte usor in urma unui proces de control al mintii.

Spalata pe creier, "Dama prostuta" ne priveste prin "ochiul lui Horus"

De asemenea, se poate spune ca numele cantaretei este inspirat de piesa "Radio Gaga" a celor de la Queen. In videoclipul melodiei mentionate sunt folosite secvente din filmul "Metropolis" (1927), in care este prezentata o femeie din clasa muncitoare, aleasa de reprezentantii unei organizatii oculte pentru a fi transformata in robot.

Scena din filmul Metropolis – Maria transferandu-si caracteristicile sale unui robot, o metafora pentru controlul mintii. Observati pentagrama inversata in fundal: simbol intalnit in magia neagra si in satanism.

Atat Lady Gaga cat si alte artiste consacrate, intre care Madonna si Beyonce, au folosit imaginea robotului in videoclipurile lor. Interesant este si logo-ul cantaretei excentrice, care prezinta corpul unei femei fara cap, intretaiat de fulger.
Inca o data, lipsa capului semnifica absenta gandirii proprii, iar flama simbolizeaza incarcarea corpului cu o forta care ii da viata (prin comparatie, procedeul de control al mintii este bazat pe tratamente cu electrosocuri). Un alt simbol evident folosit de Lady Gaga este "ochiul lui Horus", unul dintre cele mai vechi simboluri oculte - cantareata obisnuieste sa isi acopere unul dintre ochi si sa observe ca "prin gaura cheii".

Potrivit Dictionarului de Ocultism, Horus era fiul lui Isis si al lui Osiris. Ochiul sau drept era alb si reprezenta Soarele, iar cel stang era negru si reprezenta Luna. Potrivit mitului, Horus si-a pierdut ochiul stang in lupta cu fratele sau cel rau, Seth, care il omorase pe Osiris. Dupa ce Seth i-a scos ochiul lui Horus, acesta i-a fost reatast, prin magie, de zeul Thoth. In unele imagini in care apare Lady Gaga se poate vedea cum ochiul sau stang este acoperit cu mana stanga, cu referire la "mana lui Fatima" (ochiul raului), simbolism asociat cu imaginea lui Baphomet (Satana).


De altfel, si cateva dintre accesoriile bizare purtate de Gaga fac trimitere la coarnele lui Baphomet.

In videoclipul "The Brain", cantareata vorbeste ca un robot, despre un barbat care "i-a inghitit "creierul".



"Paparazzi" este un alt videoclip puternic incarcat simbolic, in care Gaga trece printr-un proces complex de metamorfoza. La un moment dat se poate observa tabla de sah pe pereti (simbolul masonic) si un cap de berbec (simbolul satanismului). Spre final, cand Lady Gaga este impinsa din balcon de barbatul care devine violent la contactul cu blitzurile aparatelor foto, caderea ei este asociata cu un vartej, care simbolizeaza hipnoza. Faptul ca artista isi revine si intra apoi in carje in locuinta de la balconul careia a cazut, semnifica reeducarea ei de elita oculta. Ea apare apoi costumata ca un robot si, ulterior, purtand o rochie de mireasa jumatate alba, jumatate neagra - simbol al asocierii ei cu "Fratia neagra".

Interesant de mentionat este si ca regizorul videoclipului "Paparazzi" este Jonas Akerlund, care, in anii '80, a facut parte din trupa suedeza de black metal "Bathory", cunoscuta pentru versurile sale sataniste. In timpul filmarilor pentru clip, el a fost fotografiat purtand un tricou inscriptionat cu simbolul bisercii sataniste - capul cu coarne lui Baphomet.

Jonas Akerland avand pe tricou simbolul lui Baphomet si parul prins in doua codite, asemanatoare cu niste coarne

Sa fie toate acestea simple coincidente sau Lady Gaga este un personaj folosit de Illuminati in cadrul unui proces amplu de control al mintii, in special in randul tinerilor?
Traducere si adaptare apropo.ro dupa vigilantcitizen.com

Vezi si:
MTV Video Music Awards 2009 – un megaritual masonic ocult închinat Satanei
Simboluri ale conspiratiei masono-satanice in reclame MTV
Codul subliminal al „Iluminaţilor” ascuns în videoclipurile MTV

Lady Gaga, The Illuminati Puppet
Lady Gaga, the Illuminati Puppet – Part 2
Lady Gaga’s Bad Romance – The Occult Meaning
Lady Gaga’s “Alejandro”: The Occult Meaning
The Hidden Meaning of Lady Gaga’s “Telephone”

Un comentariu :

  1. O marioneta "rasplatita" cu un curs de sociologie dedicat studiului "vietii, operei artistice si acensiunii ei catre faima" initiat de un profesor american "fan" al lui Lady Gaga.
    !

    sursa: http://www.farhankhan.com/2010/11/university-offers-lady-gaga-sociology-course/

    RăspundețiȘtergere