Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 20 februarie 2011

Furtunile solare intense din urmatorii ani pot provoca inversarea rapida a polilor magnetici ai Pamantului

Niciun comentariu :
Inceputul anului 2011 s-a remarcat prin furtuni deosebit de puternice in intreaga lume. Explicatia ar putea sta in schimbarea polilor magnetici ai Pamantului.

Acesta ar putea fi doar inceputul unui lung sir de super-furtuni care vor avea loc pe Pamant. Ultima a fost cea din America de Nord, care a ingropat aceasta parte a continentului in zapada, informeaza Pravda.

Si in Marea Britanie a avut loc un asemena eveniment meteorologic de proportii uriase, la sfarsitul anului 2010. Estul Australiei a fost, de asemenea, lovit de furtuni nemaivazute. Urmarea a fost foarte neplacuta, rezultand inundatii dezastruoase pentru locuitorii din acea zona a tarii. In plus, aceasta tara a fost lovita si de uraganul Yasi de categoria 5. Cu adevarat inspaimantatoare au fost imaginile in care rechinii fusesera dusi de apa pe strazile unor orase.

150 de milioane de locuitori din SUA au fost afectati de furtunile de zapada care au lovit tara. Oamenii de stiinta, analizand schimbarea polilor magnetici, sustin ca nu vom scapa de asemenea evenimente in viitor. Este ceea ce sustine cercetatorul Terrence Aym.

Se pare ca o schimbare petrecuta in campul electromagnetic al Soarelui interfereaza cu cel al Pamantului, influentand inclusiv dinamica miezului planetei noastre. De asemenea, sunt influentati curentii oceanelor si chiar conditiile meteorologice. Schimbarea polilor magnetici se accelereaza, dupa cum indica studiile stiintifice.

Terrence Aym invoca si rapoarte ale NASA, conform carora campul magnetic al Pamantului prezinta neregularitati. Acestea ar afecta tiparul vantului din ionosfera si troposfera. In viitor, dupa cum avertizeaza un raport emis de o agentie federala (NOAA), furtuni nemaivazute ar putea chiar sa curete de pe fata Pamantului o mare parte din statul California, SUA.

Publicatia The Economist sustine, conform sursei citate, ca, in viitor, ar fi posibil si ca Pamantul sa nu mai aiba camp magnetic. Cel putin pentru o perioada. Inversarea polilor magnetici ai Pamantului are loc la un interval de 300.000 de ani, iar ultima s-a petrecut acum 780.000 de ani. Insa, totul dureaza cam 5.000 de ani.

In 1995, in Oregon (S.U.A.) a fost descoperita lava preistorica ce prezenta un tipar magnetic neobisnuit. Structura ei sugera faptul ca in momentul eruptiei, campul magnetic se deplasa cu 6 grade pe zi, de 10.000 de ori mai repede decat ritmul obisnuit, conform unui articol din revista New Scientist.

Geologii americani au mai descoperit un exemplu care indica o inversare foarte rapida a celor doi poli. In Nevada, ei au gasit roci vulcanice care indica o deplasare in trecut a campului magnetic al Pamantului cu 53 de grade. In acel ritm, o inversare a polilor planetei noastre ar fi durat mai putin de patru ani. Insa, ei afirma ca se poate gasi si o alta explicatie : este posibil ca eruptia vulcanica sa fi accelerat ritmul constant de deplasare a campului magnetic.

Perspectiva inversarii polilor este infricosatoare. Daca un asemenea fenomen ar avea loc acum, atunci s-ar crea un haos fara precedent, s-ar produce schimbari climatice dezastruoase, urmate de cutremure si inundatii.

Un grup de cercetatori geofizicieni si informaticieni din Hyderabad au realizat in anul 2005 un model computerizat al unui astfel de fenomen planetar, similar cu cel care ar fi provocat cu mii de ani in urma disparitia dinozaurilor. Conform acestui model al inversarii polilor Soarelui si Pamantului, pe langa afectarea aparaturii electronice si a migratiei pasarilor, procesul va conduce la scaderea drastica a imunitatii tuturor vietuitoarelor de pe planeta, la cresterea activitatii vulcanice, cresterea nivelului de radiatii datorita caderii magnetosferei, ar putea atrage asteroizi catre Pamant si va duce la schimbari ale campului gravitational. Mai multi cercetatori ai fenomenului OZN sustin ca aparitiile din ce in ce mai dese si mai vizibile ale unor vehicule extraterestre pe cerul planetei au legatura cu apropierea unui astfel de eveniment planetar si cu intentia acestor civilizatii de a ajuta umanitatea sa ii supravietuieasca.
Surse: ziare.com, ziare.com, IndiaDaily

Cititi si:
Campul magnetic al Pamantului se va inversa curand
O româncă a descoperit schimbari bruşte in interiorul Pământului
Oamenii de stiinta prevad pentru urmatorii ani gigantice furtuni solare ce vor dezafecta tehnologiile actuale
SECRETELE SOARELUI - film documentar
Atacul Soarelui (Attack of the Sun) - film documentar despre masivele eruptii solare ce ar putea ameninta societatea high-tech actuala
Incalzire globala sau ... la o scara mult mai mare?
2012 - Ultima profeţie, film documentar lansat in decembrie 2010 e disponibil online (HD)
A Treia profeţie de la Fatima confirmă posibilitatea unui cataclism pe Terra cauzat de anomalii solare

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu