Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 2 februarie 2011

Opinia unui medic indian despre Yoga practicată la cursurile MISA

Niciun comentariu :
În perioada 13-17 octombrie 2010 școala de YOGA MISA a organizat şi găzduit Congresul Internaţional de YOGA “Dumnezeu ne face semne…”, un eveniment ce a cuprins multe activităţi; un adevărat maraton spiritual în care au fost susţinute 75 de conferinţe şi workshopuri, s-a desfăşurat un concurs inedit de YOGA, s-au vizionat filme şi au avut loc spectacole artistice. Pentru presă, ca de obicei, o "orgie"...

Evident frumuseţea este întotdeauna în ochiul privitorului, comentariile fiind de prisos, fiecare având lecţia lui de viaţă pe care trebuie să o înveţe.


Dincolo de oricare laudă, mă întreb ce l-a determinat pe prof. dr. Sanjeev Sood, de la Dayanand Ayurvedic College din India să afirme următoarele:
“Vreau să vă împărtăşesc ceva foarte profund ce am perceput aici.

După India, sunt sigur că aici este singurul loc care ar putea fi numit Capitala Internaţională a YOGA.
De ce?

YOGA, sub forma ASANE-lor, este practicată de multe persoane, de multe grupuri în toată lumea. Sunt multe grupuri mari de oameni care practică numai ASANA-e sub formă de YOGA. Dar adevărata ASHTANGA YOGA, în sensul ei cel mai profund, spiritual, am văzut-o practicată pentru prima oară aici.
Sunt sigur ca Patanjali şi-ar dori ca în următoarea încarnare să se nască aici în România.

Aş vrea să vă mai împărtăşesc că este pentru prima oară când am văzut aici aceste concepte legate de Karma YOGA şi continenţă; nicăieri altundeva, nici măcar în India, acolo de unde porneşte YOGA nu am văzut aceste aspecte practicate.”

Consider ca aceste afirmaţii reprezintă încă o dovadă incontestabilă asupra autenticităţii şcolii româneşti de YOGA MISA.

Nimic mai mult de comentat; probabil ca plini de invidie cârcotaşii şi mai ales vestita “presă liberă” românească vor inventa tot soiul de ştiri care mai de care mai şocante. Este alegerea lor, noi vom privi cu aceeaşi compasiune.

Vă recomandăm să urmăriţi şi:
Galerie foto: Concursul de YOGA din cadrul Congresului Internațional de la Bucureşti, octombrie 2010
Imagini de la un eveniment boicotat de presă: Spectacolele şi concertele Congresului Internațional de YOGA, Bucureşti 2010
Conferinţele şi seminariile Congresului Internațional de YOGA 2010. Fotoreportaj, prezentarea conferinţelor, a seminariilor şi a autorilor
Fotoreportaj - Prima zi a Congresului Internaţional de YOGA „Dumnezeu ne face semne”, Bucureşti, 13-17 octombrie 2010

Alte imagini de la activităţi din cadrul Congresului:
Articol de Costică Cojocaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu