Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 12 martie 2011

Devastatorul cutremur din Japonia, provocat de o explozie solară

4 comentarii :
Cel mai devastator cutremur din istoria recentă a omenirii, de 8,9 grade pe scara Richter, a lovit în 11 martie 2011 Japonia și se pare că a fost generat de o puternică explozie solară ce avut loc cu 24 de ore înainte.

Jim Berkland, fost expert de la U.S. Geological Survey, afirmă că devastatorul cutremur din Japonia a fost generat de explozia solară din pata 1166. Controversata sa teorie care face legătura între exploziile solare și cutremure a fost făcută publică în luna februarie 2011, când în urma studiilor sale privind activitatea intensă a Soarelui a prevăzut cutremurul din Noua Zeelandă cu o săptămână înainte ca acesta să aibă loc.

Și site-ului The Weather Space.com susține că teribilul cutremur din Japonia de 8,9 grade s-a produs când unda de șoc a exploziei solare de clasa X, ce a avut loc cu 24 de ore înainte, a lovit Terra. Cercetătorii au sesizat din ce în ce mai mult în ultima vreme că există o legătură între declanșarea cutremurelor și activitatea crescută a soarelui. Meteorologul Kevin Martin a studiat pattern-urile câmpului geomagnetic în climatologia spațială încă de la începutul anilor 2000. Iată unele dintre concluziile sale: "Multe cutremure din trecut au fost legate de activitatea intensă a soarelui. Sunt sigur ca exploziile solare pot provoca numeroase efecte devastatoare la nivelul planetei noastre, iar printre acestea se numară și cutremurele foarte puternice. Dezastrul din Japonia nu s-ar fi produs dacă acea explozie solară nu ar fi avut loc", a declarat Kevin Martin.

Explozia solară majoră ce a provocat teribilul cutremur din Japonia a avut loc în data de 9 spre 10 martie 2011. Explozia a fost de intensitate 1,5X1 și este pentru a doua oară când se înregistrează o explozie solară extrem de puternică îndreptată spre Terra într-un interval destul de scurt, după ce în urmă cu câteva săptămâni a avut loc o explozie de intensitate 2X1.


Vă punem la dispoziție două filme edificatoare, realizate de NASA, ale unei explozii solare de dimensiuni gigant ce a avut loc la în 24 februarie 2011, care dacă ar fi fost îndreptată spre Terra ar fi fost sfârșitul vieții așa cum o știm. Pentru a realiza cât de mare este această erupţie solară, cei de la NASA au suprapus Terra în imaginea de mai sus. Astfel, se poate observa că planeta noastră este de zeci de ori mai mică decât suprafaţa afectată de evenimentul solar.Citiți și:
Mesaj urgent de la Grieg (26 februarie 2011)

Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA

yogaesoteric.net
11 martie 2011

4 comentarii :

 1. Este cineva interesat de un tapas pentru evitarea unui eventual nou tsunami in Japonia?

  RăspundețiȘtergere
 2. oh, teribil !!
  am vazut de curind filmul "road" .F greu de urmarit dar se pare ca ceva se intimplase si nu se stia ce....
  aceste imagini imi da de gindit...

  oricum merci pt info

  RăspundețiȘtergere
 3. Hai sa analizam SIMBOLIC. Atentia lumii este acum focalizata cetre JAPONIA (Tara SOARELUI Rasare). Steagul Japoniei este un Soare. Sa fie un avertisment prin care Dumnezeu ne arata ca exista o legatura intre CATACLISME si SOARE (simbolizata de Tara SOARELUI rasare, steagul Japoniei care are ca simbol SOARELE ?)

  RăspundețiȘtergere
 4. Hai sa analizam SIMBOLIC. Atentia lumii este acum focalizata cetre JAPONIA (Tara SOARELUI Rasare). Steagul Japoniei este un Soare. Sa fie un avertisment prin care Dumnezeu ne arata ca exista o legatura intre CATACLISME si SOARE (simbolizata de Tara SOARELUI rasare, steagul Japoniei care are ca simbol SOARELE ?)

  RăspundețiȘtergere