Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 4 martie 2011

Hillary Clinton: SUA pierde razboiul informational la nivel global in favoarea Al Jazeera, Russia Today si a televiziunii chineze CCTV

Niciun comentariu :

Intr-un discurs tinut in fata Congresului american, argumentand impotriva propunerilor cu privire la reducerea bugetului de stat, Hillary Clinton (in imagine facand semnul satanic al activistilor conspiratiei globale) a subliniat faptul ca Statele Unite pierd influenta mediatica globala in favoarea al-Jazeera, canalul de stiri arab, in conditiile in care Rusia si China isi cresc prezenta informationala internationala, iar Washingtonul si Londra sunt pe un trend descendent.

Hillary Clinton se plange de exact ceea ce spuneam luna trecuta in articolul Fabula noii ordini mondiale: Cum este aplicat mecanismul complacerii in ignoranta pentru a ne indobitoci si a fi apoi jupuiti de tot ce mai avem. Tot mai multi oameni de pe intreg globul prefera informatiile din mass media ruseasca, araba sau chineza de limba engleza care dezvaluie cenzura, abuzurile si ilegalitatile autoritatilor SUA, precum si legaturile conducatorilor americani cu agenda noii (dez)ordini mondiale.

Clinton a insistat pe faptul ca se pierde razboiul informatiei in cadrul posturilor de televiziune care sunt sustinute din bani guvernamentali. "Suntem intr-un razboi al informatiilor si pierdem acest razboi ... Al-Jazeera il castiga", a declarat Clinton, indicand si faptul ca atat Rusia cat si China si-au lansat posturi de televiziune internationale, in vreme ce Londra a redus bugetul pentru BBC.

Faptul ca secretarul de stat american incearca sa faca rost de mai multa finantare pentru propaganda americana bantuita astazi de dezinformare si cenzura, arata ca SUA a pierdut milioane de spectatori in favoarea mediei straine, a unor posturi precum Russia Today, care ofera o platforma de dezbateri si exprimare a unor opinii antiglobalizare prin personalitati americane precum Alex Jones, Max Keiser, Wayne Madsen, Paul Craig Roberts şi Tarpley Webster.

Clinton a subliniat ca "Rusii au deschis o retea de televiziune de limba engleza. Am vazut-o in cateva tari si este destul de instructiva, "referindu-se la Russia Today, care este acum vazuta peste tot în lume ca o deschizatoare de drumuri in abordarea unor subiecte grele pe care castrata presa americana nu indrazneste sa le atinga cum ar fi: adevarul despre 11 septembrie, reuniunile grupului Bilderberg, cine a declansat criza financiara, precum si implicarea globalistilor in deturnarea valului de revolutii din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

"Chiar daca nu-ti convine, simti ca obtii stiri in timp real in locul a milioane de reclame si discutii sterile intre capete vorbitoare sau tipul de chestii pe care le facem la stirile noastre care nu sunt prea informative", a spus fosta prima doamnă. "Al Jazeera a fost lider in schimbarea mintilor si atitudinilor oamenilor. Ne place sau nu, sunt cu adevarat eficienti", a adăugat Clinton.


Adaptare dupa: prisonplanet

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu