Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 15 martie 2011

Sentinţă neschimbată: Gregorian Bivolaru este nevinovat! Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul parchetului în cazul profesorului de yoga

Un comentariu :
Luni, 14 martie 2011, Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul formulat de Parchetul Sibiu împotriva hotărârii de achitare a lui Gregorian Bivolaru.

Reamintim că în data de 23 aprilie 2010, Instanţa Tribunalului Sibiu a dispus achitarea lui Gregorian Bivolaru în dosarul 405/85/2005. Parchetul a formulat imediat apel, contestând decizia instanţei. Astăzi, după aproape un an, hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia certifică faptul că achitarea lui Gregorian Bivolaru este corectă şi legală şi prin urmare rămâne valabilă.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia certifică încă o dată nevinovăţia lui Gregorian Bivolaru şi este un nou pas înainte spre a se face dreptate şi a se repara măcar moral nedreptăţile şi abuzurile la care Gregorian Bivolaru şi mişcarea de yoga din România sunt supuşi de ani de zile din partea autorităţilor române.

yogaesoteric.net
14 martie 2011

Un comentariu :

  1. Va salut.Asa cum spunea si Galileo Galilei ca "Orice adevar este usor de inteles odata ce a fost descoperit,scopul este sa il descoperi"Oamenii sunt foarte rai si judeca fara sa inteleaga,pt ca ei asa traiesc in zilele noastre.Dar eu spun ca doar privind nu pot intelege daca nu simt.Ma bucur sa stiu ca in inia mea ma straduiesc sa fiu bun si sa inteleg ca pot fi si mai bun.Cei care l-au judecat pe Gregorian Bivolaru,nu au stiut ce fac.Oamenii mici pozeaza in mari domni,iar asta e marea gresala a acestei lumi in care traim.

    RăspundețiȘtergere