Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 5 martie 2011

Un nou experiment de contactare la unison a ființelor extraterestre benefice organizat de Steven Greer

Niciun comentariu :
La iniţiativa grupului lui Steven Greer, în data de sâmbătă, 5 martie 2011 se va realiza procedura de contact ET de către cât mai mulţi oameni care au contact cu acest grup sau cunosc această procedură. Acest contact se va petrece timp de 24 de ore, de la ora 0:00 până la ora 24:00.

Aceasta este al treilea experiment de acest gen al grupului lui Steven Greer, realizat cu intenţia de a trece la un nivel superior al interacţiunii cu prietenii noştri din Univers, pentru a fi de cât mai mult ajutor planetei Pământ în acest proces de tranziţie către o nouă eră.

În primele două experienţe de acest gen au participat 55 de grupuri din diferite ţări. Sunteţi bineveniţi să vă alăturaţi acestei iniţiative în timpul zilei de Sâmbătă 5 martie, la orice oră, pentru cât de mult timp doriţi. Va fi de asemeni util să rămâneţi conştienţi că nu sunteţi singuri, şi că sunt multe alte grupuri care vor realiza acest procedeu în acelaşi timp.

Pentru a afla exact unde sunt aceste grupuri, vă rugăm să confirmaţi participarea la ileana@usyoga.net . Această confirmare este importantă şi pentru ca ceilalţi participanţi să ştie de locaţia şi acţiunea dumneavoastră. De asemeni vă rugăm să trimiteţi relatări şi experienţe la aceeaşi adresa de e-mail. Aceste relatări vor fi împărtăşite echipei lui Steven Greer.

Amanunte despre tehnica de contact, muzica folosita si alte detalii gasiti pe yogaesoteric.net


Medicul Steven M. Greer, practicant yoga, este autorul lucrării „Adevărul ascuns. Informaţii interzise” (Adevărul dezvăluit despre extratereştrii benefici), lucrare publicată şi în limba română, de editura Daksha (2008). Steven Greer a fondat CSETI (Centrul pentru studierea inteligenţei extraterestre) în anul 1990, fiind şi în prezent director internaţional al acestei organizaţii. Cele mai cunoscute proiecte ale sale sunt Iniţiativa CE-5 (în cadrul căreia sunt iniţiate contacte între fiinţele umane şi fiinţele extraterestre benefice), Disclosure Project (care intenţionează să dezvăluie publicului larg date reale privind viaţa şi inteligenţa extraterestră, informaţii ţinute strict secrete de guvernul din umbră şi anumite servicii secrete) si Proiectul Orion (www.theorionproject.org)

Pentru a afla alte detalii despre activitatea Dr. Steven Greer, vizitaţi http://www.cseti.org.

Urmariti mai jos conferinta tinuta de Dr. Steven Greer "Contact & Disclosure: The Final Sequence"(Contact si dezvaluire: pasul final) la European Exopolitics Summit 2009 - Barcelona.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu