Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 25 aprilie 2011

Astrologie electiva: Efectele cutremurului si tsunamiului din Japonia nu au fost intamplatoare

Niciun comentariu :
Fukushima... începuturile...

Mă întrebam zilele acestea, dacă japonezii țin cont de importanța energiei începutului (mai ales considerând moștenirea lor spirituală), și dacă aleg pentru proiectele lor industriale momente benefice din punct de vedere astral...

Am început să studiez cele două evenimente majore legate de centrala nucleară Fukushima I, data la care s-au început lucrările, și data la care s-a dat în folosință, ajungând la concluzii interesante prin analiza lor.

Construcția a început în 1967, pe 25 iulie, am anexat aici și astrograma momentului, cu ora setată la amiază, deoarece nu cunoaștem exact ora, dar data este considerată cea oficială.

Primul aspect interesant este legat de Soare, care este chiar la începutul zodiei Leului, aducând voința individuală în manifestare, direct într-o cuadratură cu Marte, micul malefic, fiind în domiciliu în cea mai distructivă zodie, în Scorpion. Această cuadratură este destul de importanta pentru a ne răzgândi legat de orice acțiune, mai ales că Soarele nici nu s-a stabilizat încă în zodia de domiciliu, fiind oprit de Marte înainte de a ajunge acolo.

Saturn, deși în cădere și astfel slăbit, intră în cuadratură cu Mercur, aspect care în viitor ar putea afecta judecata și înțelegerea, comunicarea pe termen lung,mai ales dată fiind poziția lui Mercur în Rac, receptiv la marele malefic din Berbec.

De asemenea, Saturn, singura planetă legată de control, autodisciplină și reprimarea energiilor, este în cădere și retrograd, lucru care ar putea genera o scăpare de sub control a energiilor.

Cel mai impresionant este totuși poziția Lunii, care intră în opoziție cu Pluto și cu Uranus în același timp.Pluto (care este legat strâns de Marte) este guvernatorul energiei nucleare, deci este una din cele mai importante planete din astrogramă. Uranus, planeta schimbărilor bruște, a revoluțiilor și izbucnirilor neașteptate de energie tocmai trecuse peste Pluto, acum îndepărtându-se, formând dubla opoziție a Lunii, ambele arătând o finalitate neașteptată și radical transformatoare a acestui început.

Momentul darii in folosinta al Centralei Nucleare de la Fukushima

Să vedem acum momentul de dare în folosință a unitatii de la Fukushima, moment care putea să schimbe radical energiile care au fost pornite la construcție... cu toate acestea este un alt moment interesant...

Această hartă are de asemenea mai multe aspecte care este de recomandat să fie evitate.

Luna intră în conjuncție cu Soarele, urmând să intre în combustie, un moment complet nefast pentru orice început legat de planul fizic.

Se formează aceeași cuadratură, ca și în cazul momentului construcției, între Soare și Marte, ambii în semnele lor de exaltare, dând semnele unui joc al puterii și războaielor, mai ales că Soarele formează opoziție cu Uranus, semn al evenimentelor neașteptate care ne vor zgudui conștiințele. Marte fiind guvernatorul Soarelui în această poziție, este cu atât mai periculos să începem ceva...

Opoziția dintre Lună și Uranus este pe cale să se formeze, ca și la construcție, subliniind evenimentele neașteptate care vor urma și care pot scăpa de sub control, iar opoziția Soarelui cu Pluto (guvernatorul energiei nucleare) poate să ne atragă atenția asupra faptului că există anumite aspecte legate de Pluto de care s-ar putea să nu fim conștienți.

Toate împreună, momentele alese pentru aceste începuturi, atât construcția, cât și darea în folosință, poartă foarte multă tensiune, și reflectă destul de bine finalitățile evenimentelor... folosind astrologia electivă, putem preveni măcar o parte din aceste efecte negative ale influențelor astrale, sau chiar să evităm anumite întâmplări nefaste, cauzate de decizii inconștiente.

Articol preluat de pe http://www.astrologie-spirituala.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu