Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 4 mai 2011

Curcubeul circular - un semn miraculos al alianţei divine care s-a manifestat în cadrul taberei spirituale de la Herculane în data de 8 mai 2010

3 comentarii :

În pofida minciunilor şi răutăţilor pe care unii le spun despre şcoala de YOGA MISA, Dumnezeu este de altă părere. Există semne uluitoare văzute şi înregistrate de mii de persoane care reprezintă dovezi incontestabile în acest sens. Despre acestea presa a relatat pe larg, fiind astfel exclusă ideea oricărei fraude.

Iată un exemplu de miracol care s-a manifestat în cadrul taberei spirituale de la Herculane în data de 8 mai 2010 (vezi aici un articol publicat anul trecut în presa locala, împreuna cu fotografii şi înregistrări video ale extraordinarului eveniment). Mii de oameni au văzut Soarele înconjurat de un halou în culorile curcubeului. Un alt cerc de lumină mult mai mare îl intersectează pe primul. Fenomenul misterios durează 22 de minute. Totul se petrece în condiții meteorologice normale, o atmosferă senină, fără pic de vânt. Cele două cercuri luminoase au apărut pe cer în penultima zi a taberei spirituale de vacanţă organizată de MISA, zi în care urma să aibă loc cea de-a doua spirală YANG urmată de inducția stării de eliberare prin miracol divin şi, în continuare, o conferinţă de iniţiere în tainele teofaniei (teofanie – orice formă de apariţie, revelaţie, întrupare sau manifestare senzorială a divinităţii în fața oamenilor). Soarele este emblema conştiinţei divine şi atotputerniciei spiritului, cercul reprezintă perfecţiunea dumnezeiască, iar curcubeul graţia divină. Mesajul spiritual al acestui misterios fenomen ar putea fi interpretat astfel: prin graţie divină (curcubeul) omul poate ajunge să-şi redescopere perfecţiunea originară (cercul) și să redevină una cu conştiinţa divină (Soarele). Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu, este ideea forță sub care a luat fiinţă în anul 2009 mișcarea charismatică teofanică. Complexele sincronicităţi legate de acest semn miraculos și semnificaţia acestora, precum şi opiniile unor cercetători ştiinţifici legate de acest fenomen sunt analizate în detaliu în filmul documentar “Un semn miraculos al alianței divine care s-a manifestat în cadrul taberei spirituale de la Herculane în data de 8 mai 2010”.

3 comentarii :

  1. ceea ce se vede in imagine se cheama "chembow" curcubeu chimic... se formeaza din cauza chemtrails.... se vede din ce in ce mai des.

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil asa il denumesc cei care nu stiu ca se cheama Sun dog. Nici o legatura cu chemtrails din moment ce au fost semnalate aparitii si cu cateva sute de ani in urma. Apare datorita cristalelor de gheatza aflate in atmosfera. http://www.atoptics.co.uk/halo/parhelia.htm

    RăspundețiȘtergere
  3. puneti undeva un link la
    http://misayogacamps.blogspot.com/
    Merci
    Malin

    RăspundețiȘtergere