Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 23 mai 2011

Flota de OZN-uri - Tokio, 8 mai 2011

3 comentarii :
O multime de OZN-uri au aparut in Tokio deasupra cartierului Shinjuku pe 8 mai 2011 în jurul orei 16:00. Persoana care a filmat si încărcat filmul pe YouTube la scurt timp după aceea comenteaza:

"Mai multi oameni se agitau în afara casei mele, aşa că am ieşit afară pe verandă să vad ce se întâmplă. Ei strigau "OZN! OZN!" Şi într-adevăr, se vedeau multe lumini mici, ce se deplasau pe cer. Impreuna cu alti 20 de martori am observat un roi mare de OZN-uri, cam peste 100. Păreau să fie de culoare albastru si portocaliu strălucitor si datorita faptului ca acestea zburau la o altitudine foarte mare din cand in cand dispăreau şi reapăreau. Treptat au devenit mai puţine şi doar aproximativ 20 dintre ele au mai fost vizibile în momentul filmarii. Unele dintre OZN-uri puteau fi observate zburand în formaţie.

Am văzut si două avioane care zburau în apropiere, dar prin comparatie OZN-urile erau la o altitudine mult mai mare, aproape insesizabile.


In timp ce filmam memoria camerei de filmat s-a umplut, asa ca am luat un alt aparat, dar performantele acestuia nu erau la fel de bune, asa ca a fost imposibil sa focalizez pe obiectele stralucitoare. Alte persoane au filmat cu telefoanele lor mobile, dar de asemenea, calitatea filmarilor a fost foarte slaba. Pana la urma primul clip realizat a fost probabil singurul pe care OZN-urile au fost vizibile."

3 comentarii :

  1. Frumos

    Imediat dupa meditatia de contactare din 7 mai ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa fie adevarat, fiinte de lumine ce ne vin in ajutor... sper de asemenea sa nu fie o proiectie , holograma marca HAARP , asa cum am vazut in mai multe doc, ca pentru a ne lua mintile acum sunt in stare sa faca holograme aparent reale, cu diferite forme cum ar fi piramide sau tot felul de lumini pe cer, ce ne fac sa credem ca sunt aparitii si semne divine..

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt de acord cu tine despre marca HAARP!!!

    RăspundețiȘtergere