Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 mai 2011

Intalnirea Bilderberg 2011 pusa sub semnul intrebarii de un parlamentar elvetian

Un comentariu :
Un parlamentar influent al celui mai mare partid politic din Elvetia a interpelat extrem de dur conducerea Swiss Federal Department of Justice and Police (Departamentul Federal de Justitie si Politie Elvetian). El a avertizat ca întâlnirea grupului globalist Bilderberg ce este planificata a avea loc în Elvetia in perioada 9-12 iunie 2011 ameninta traditii pentru care natiunea elvetiana este renumita - guvernarea democratica si neutralitatea - si totodata aduce, intr-o tara neutra prin traditie, mai multi participanti cu o proasta reputatie, dintre care unii sunt acuzati de crime de razboi.

Un interviu realizat in decembrie anul trecut de AFP (Agentia France Presse) cu Dominique Baettig, membru al Partidului Popular Elvetian (SVP), a facut mari valuri in mass media internationala. Parlamentarul ceruse atunci arestarea lui George W. Bush pentru crime de razboi daca acesta ar fi pus vreodata piciorul în Elvetia. In urma acestor declaratii Bush si-a anulat vizita pe care o planuise pe 12 februarie la Geneva.

Referitor la conferinta Bilderberg Baettig a facut urmatoarele remarci in scrisoarea catre sefa politiei elvetiene, doamna Simonetta Sommaruga: "Doresc sa va atrag atentia asupra întâlnirii discretului dar influentului grup Bilderberg într-un hotel din St Moritz in perioada 9-12 iunie.

Grupul este o elita mondiala a bancherilor, industriasilor, diplomatilor, oficiali europeni si americani ai NATO, capete încoronate, grupuri media, mogulii si editorii lor, precum si sefi de stat pensionati sau inca activi, care coordoneaza, schimba, organizeaza si structureaza in afara oricarui control democratic, principalele directii de realizare a globalizarii economice."

Pentru a evidentia pericolul pe care il reprezinta viziunea grupului Bilderberg despre viitorul planetei, scrisoarea sa adauga: "Independenta, proprietatea privata si viata privata vor fi reduse prin folosirea banilor virtuali, electronici, si prin controlul tuturor indivizilor într-un gulag (lagar) biometric planetar. Vor fi încurajate datoriile imense ale tuturor tarilor lumii, care astfel devin sclavele datornice ale bancilor private supranationale.

Armatele şi poliţia vor fi treptat privatizate, iar impotriva statelor care incearca sa reziste si sa ramana independente financiar si politic (Afganistan, Irak, Somalia, Sudan, Libia, Siria şi in curand Iran) sunt planificate si puse in practica acţiuni militare de ocupare si dezmembrare.

Cel mai mare pericol insa il reprezinta planurile pentru un sfârsit programat al democratiei traditionale printr-o lovitura de stat planetara, in toate statele lumii, in beneficiul unui guvern mondial dictatorial si fara legitimitate democratica."

Scrisoarea sa mentioneaza de asemenea ca acest grup "dezvolta un model de societate a liberului schimb cu o singura moneda mondiala, avand FMI ca trezorier."

Dupa consultarea listelor cu participantii din anii anteriori ai intalnirilor Bilderberg, Baettig a mai notat faptul ca el este in mod special ingrijorat de posibila prezenta nedorita în Elvetia a unor "personalitati" implicate în crime de razboi, tortura si aflate sub investigarea Curtii de la Haga, precum Henry Kissinger, Dick Cheney si altii.

Baettig a mai întrebat-o pe sefa politiei elevetiene: "Serviciile dvs. sunt informate cu privire la identitatea participantilor? Avand in vedere ca NATO este implicata în actiuni de razboi (in Libia, Afganistan, inclusiv prin asasinate comandate), participarea oficialilor NATO reprezinta un risc major de actiuni teroriste în St Moritz si, prin urmare, un pericol serios pentru locuitorii si vecinii sai. In plus Elvetia suverana si neutra va suferi o grava pierdere de imagine."

Sursa: prisonplanet

Un comentariu :