Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 3 iunie 2011

Documentar Discovery channel despre Tantra şi continenţă sexuală

Un comentariu :
Vă prezentăm un scurt film documentar despre Tantra, realizat de către Discovery Channel, ce are referiri directe la continenţa sexuală, adică la exercitarea funcţiei sexuale fără pierderea potenţialului sexual (eliminarea spermei în cazul bărbatului şi descărcarea specifică în cazul femeii). Această modalitate amoroasa prezintă o serie de avantaje cum ar fi: menţinerea vitalităţii, a tonusului, a tinereţii, o sănătate mai bună, longevitate şi nu în ultimul rând păstrarea capacităţii de a face dragoste din nou şi din nou, oricând dorim. În acest caz renumitul dicton latin "Post coitum omnia animal triste est" nu se aplică deoarece prin continenţa sexuală dispare senzaţia de vlăguire precum şi pierderea energetică ce survine în cazul actului amoros realizat cu ejaculare.

Chiar şi fără a avea o specializare medicală ne putem da seama de valoarea extraordinară pe care o au fluidele sexuale. Ele contin celulele esenţiale ale vieţii. Un singur spermatozoid e în stare – împreună cu ovulul – să dea naştere unei fiinţe umane a cărei complexitate nu încetează să ne uimească deşi ne studiem corpurile de mii şi mii de ani, cu mijloace din ce în ce mai SF. Câtă energie se comprimă în aceste celule, de fapt?

Intr-un mililitru cub de sperma sunt 100 milioane de spermatozoizi. La o singură ejaculare, se eliberează circa 7 grame de lichid seminal, în 6-7 jeturi consecutive. Sunt eliminaţi cam 500 de milioane de spermatozoizi – adica de două ori cât populaţia Statelor Unite dintr-o data! Un bărbat obişnuit elimină în timpul vieţii aproximativ 20 de litri de fluid seminal. Nu e de mirare că risipirea fără discernământ a acestui "aur" al fiinţei duce în timp la decrepitudine, impotenţă şi la apariţia altor probleme de dinamică sexuală atât de întâlnite în zilele noastre.

Filmul contine câteva referinţe de bază, cum ar fi controlul respiraţiei şi exercitiile Kegel, pentru cei care doresc să înceapă practica continenţei sexuale. Ceea ce nu arată suficient de clar însa, este ceea ce se întâmplă cu energia care nu mai este eliminată prin ejaculare. Dacă rămâi la stadiul de abţinere, ar putea apare probleme cu prostata, se spune în film. De fapt, aceste probleme nu pot să apară pentru că organismul bărbătesc a fost prevăzut cu o supapă naturală în caz de acumulare în exces a energiei sexuale: poluţiile nocturne. Însă adevarata practică a continenţei sexuale nu presupune doar abţinere de la ejaculare, ci experimentarea unor orgasme implozive, transformarea energiei subtile rezultate şi ascensionarea ei în întreaga fiinţă, unul dintre obiective fiind absenţa oricărei pierderi de lichid spermatic, inclusiv a poluţiilor. Prin analogie cu o hidrocentrală, dacă doar ne-am abţine, ar fi ca şi cum am lăsa apa să se acumuleze în baraj şi nu am face nimic cu ea. Bineînteles că ar rupe zăgazurile mai devreme sau mai târziu. Dar atunci când montăm o turbină, ea poate deveni energie electrică în stare să încălzească şi să lumineze oraşe întregi cu sute de mii de oameni. Revenind la controlul potenţialului sexual, dacă ştim cum să-l realizam, el poate deveni energie volitivă, afectivă, mentală şi chiar spirituală.


Această transformare se realizează prin fenomenele de transmutare şi sublimare a energiei către etajele superioare ale fiinţei, cu ajutorul tehnicilor speciale din yoga: asane, pranayama, meditaţie - care sunt practicate înainte, după sau chiar şi în timpul actului sexual. Calitatea actului amoros depinde foarte mult de atitudinea şi intenţia cu care acesta începe. Dacă cei doi sunt atenţi mai mult la iubire şi intimitate decât la instincte, trăirile devin sublime iar controlul energiei este mult mai uşor de realizat. Antrenamentul yoghin zilnic îşi spune şi el cuvântul. Dacă structurile celor doi sunt pure şi dinamizate, ei vor reuşi într-adevăr să-şi transmute şi să-şi sublimeze energiile.

În acest mod, ceea ce fiinţa umană (bărbat sau femeie) elimina pur şi simplu, întocmai ca pe ceva nefolositor, devine prin transmutare şi sublimare, o sursă extraordinară de energie revigorantă, care îi îmbunătăţeşte fiinţei uluitor de mult capacităţile benefice, întocmai cum hidrocentrala despre care vorbeam este o sursă de energie ce permite realizarea unor activităţi multiple şi chiar sofisticate.

Cu cât această transformare a întregului potenţial creator-sexual în energie este mai eficientă, cu atât mai mult efectele care conduc la trezirea capacităţilor latente ale fiinţei umane (capacităţi considerate de oamenii obişnuiţi ca fiind miraculoase sau paranormale), şi cu atât este mai rapidă evoluţia ei spirituală.

Un comentariu :

  1. Mda.. de ce nu vine acum presa sa zica discovery channel face filme porno? :D

    Pentru ca doar MISA, care a facut dezvaluiri neconvenabile francmasoneriei, trebuie disceditata.

    RăspundețiȘtergere