Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 12 iulie 2011

Cine sunt cei care doresc crearea unei "Noi Ordini Mondiale"? Masoneria nu este nicicum un club select ci e o sectă satanică şi criminală!

2 comentarii :
Francmasonul are un aspect public stilat, e bine îmbrăcat, e curat şi îngrijit, etalând un comportament catifelat *. Masonul practică un discurs dulceag, raţional, însă în spatele comportamentului aparent uman, civilizat, se ascunde bruta sanguină, crispată, vicleană, invidioasă, lacomă şi rapace, care acţionează în haită, uzând de toate mijloacele -inclusiv cele mai abjecte, inumane şi condamnabile- folosindu-se de asasinat şi ocultism. Masoneria e azi structurată la scară mondială şi nu e nimic altceva decât un puternic cult satanist. **

Imaginea din dreapta: Şorţuleţ francmason destinat ceremonialului cultic. Toate crimele imaginabile, inclusiv asasinatul (vezi în lista cateva personalitati asasinate de masonerie), fac parte din metodele fireşti prin care aceste societăţi secrete există şi proliferează, împlinind prin astfel de metode abjecte actul de subversie şi de dezagregare a societăţii creştine şi naţionale, barbarii înhăitaţi urmărind ţelul lor final: reconstituirea drăcească a ordinii şi vieţii sociale, o "nouă" structură bazată pe vechile mistere precreştine.

Masoneria este mult mai mult decât o simplă asociaţie discretă care se vrea a fi una a "elitelor" şcolite, sobre şi merituoase, care - chipurile nici ele n-ar şti de ce!!!- cochetează când şi când cu simbolisme încâlcite dar "inofensive". Francmasoneria pretinde, verde-n faţă, că substanţa ei e de fapt filosofia umanistă eliberatoare şi/sau egalitatea, echilibrul, imparţialitatea, binele obştesc, leit-motivelele temelor lor publice preferate, care ţâşnesc invariabil din gurile masonice, atunci când cineva -mai temerar- se încumetă să apese public pe buba plină de puroi a francmasoneriei.

Evident, aici e vorba de teme larg apreciate, axiome care s-au dovedit a avea o deosebită priză la oameni în toate veacurile şi în toate civilizaţiile. Viclenia e aici evident una ... speculativă (LOL!!). Care om -necăjit sau nu- n-ar vrea un trai mai bun, mai decent, mai multă dreptate şi asta cât mai repede şi cât mai concret, cash-peşcheş, aduse toate colet la scară şi asta subit, încă în timpul propriei sale vieţi??!

Masoneria dochează aici perfect şi exploatează în mod felurit acest deziderat firesc, dar mai ales prostia şi lenevia oamenilor, cei intenţionat abrutizaţi, cei mereu gata să se agaţe de toate balivernele frumos şi public îndrugate de capetele vorbitoare!

În spatele paravanului de vorbe frumoase, francmasoneria este cu totul alta. Masoneria nu este un club discret ci este un veritabil cult secret, e o -falsă!-religie în sine, practicată în mare secret, cu nivele compartimentate şi comunicaţie selectivă, savant codificată.


Mai mult, francmasoneria e o armată satanistă structurată pe grade, e mânată orbeşte de ierarhii de iniţiaţi în ocultism, având propriile ei mistere metafizice, propriile simboluri, un canon strict, bazat pe o proprie scolastică esoterică***. Până şi pentru înmormântare, masonul are sacramentele şi misterele lui proprii, pagâne (la "noi", din ce în ce mai des cu popime BOR inclusă acum la pachet... a se vedea cazul masonului de grad 33 Florian Pittiş etc, etc).

În realitate, masonul - nici cel încolţit!- nu dialoghează, nu-i onest şi nu argumentează cu nimeni, nici măcar pentru a convinge. Masonul nu convinge, pentru că-şi arogă dreptul unic de a "învinge"!

Masonul deci nu are nevoie de a convinge, deoarece masonul nu lucreză deschis cu societatea căreia i se adresează, ci lucrează ascuns împotriva ei, pentru că înhăitat cu mahări, se crede superior, deasupra acesteia. Masonul conchide că noi plebeii "neluminaţi" putem lătra cât vrem în mizeria noastră, ah!, cea prea oarbă şi umană...

Masonul fură, taie şi spânzură pentru a se îmbogâţi şi pentru a prelua rapid controlul a cât mai multor arii din societate. Istoria acestora arată de secole nenumărate asemenea mârşăvii în lungul şi-n latul lumii, prea multe şi prea asemănătoare ca acestea să fie discutate sub preş, ca fiind nişte simple scăpări sau numai accidente deplorabile de parcurs sau, aşa cum se întâmplă când crima răbufneşte prea evident şi obscen, mârşăviiile caracteristice ale acestor antiumani să fie declarate ca simple "deviaţii regretabile" ale unei cutare sau cutare "arome" de francmasonerie dizidentă, nereprezentativă, marginală, deturnată, etc. etc. Praf în ochi!

Cele mai valoroase, demascatoare, declaraţii în acest sens sunt informaţiile provenite de tocmai la ex-masoni şi masonii de vârf, de la proprii lor şefi din paramasonerie (vârful ierarhic), lideri de care turma de capre nu se dezice şi -mereu smirnă/speriată faţă de ierarhiile-i superioare drăceşti- nu-i poate contrazice (Pike, Leadbeater, Mazzini, etc.).

Nu în ultimul rând cuvintele din Noul Testament sunt revelatoare, deoarece masoneria nu este un cult recent, unul menit să recupereze -ca la noi- pe toţi ticăloşii din spuza javrelor marxiste, sau să dea generoasă sânul la toate găştile de giurumele criminale, ci e un fluviu ocult, arzător, milenar.

"Dialogul" mason este deci inexistent, fiind în realitate un discurs paravan, mistificator, plin de sclipici şi artificii intelectualle care orbesc sau încântă narcismul intelectual al celor pe care-i strânge pantoful condiţiei umane.

"Dialogul" LOR nu face decât să disimuleze abil esenţa satanistă a cultului, pentru ca acesta să se poată grefa astfel liniştit pe societatea amorţită, imbecilizată, îmbuibată şi pervertită, petru a coroda Legile noastre Creştine, rânduieli (încă??!!) bazate pe Revelaţia Mântuitorului Iisus Christos, din Graţia Lui Dumnezeu Tatăl.

Masoneria este intrinsec legată de mondializare, fiind UNA dintre forţele ei motrice. Masoneria de azi a intrat în linia dreaptă, în faza finală a realizării acestui vis luciferic, care fu odată zădărnicit în Babilonul biblic al ieri-ului nostru.

Unele introduceri în temă, împreună cu unele informaţii mai detaliate se găsesc pe această pagină. Restul depinde de structura dumneavoastră spirituală şi intelectuală, de voinţa şi de ajutorul pe care-l puteţi primi de la sferele angelice care ne ocrotesc şi ne fericesc, şi nu!, totul nu este un simplu spectacol, nu e un meci la care numai să priviţi, s-au să-l comentaţi la infinit la un pahar desfundato-mioritic de vorbe, ci -de credeţi sau ba- e însăşi viaţa dumneavoastră, e raţiunea de a fi un OM adevărat, liber, în care sălăşuieşte Suflul Divin şi nu un simplu sclav biped, care are doar atâta minte cât să priceapă comenzile la care se conformă.

Note
--------------
* Poate cu excepţia unor boemi, care prin puterea lor creatoare, au un anumit rol special în masonerie, aceştia fiind printre elementele cele mai valoroase folosite pentru cauza masonă. Forţa creatoare a acestora are capacitatea de a materializa uşor şi cu naturaleţe energia potenţială a eterului neutru, concretizând-o conform tiparelor şi ţelului la care sunt înhămaţi.

Organizaţiile secrete raţionează astfel: Dacă ai de partea ta pe cei care au o viziune, care pe deasupra mai posedă şi forţa, împreună cu determinarea de a o materializa, decizi astfel asupra unei părţi a viitorului lumesc, căci banii şi ostilitatea brută a masoneriilor, cât or fi ele de "iluminate" şi ghidate, nu pot îzbândi întotdeauna, ai nevoie de oameni-unealtă. În plus mai vine şi factorul că omul creator nu este de găsit între cei uniformizaţi, cei reduşi şi depersonalizaţi. De ce atâţia artişti, tocmai în vârfurile masoneriilor? Pentru că tot creatorul este o victimă ideală, pictorul, scriitorul, actorul, designerul, fotograful, compozitorul sau cântăreţul suferind etern de precaritate profesională şi materială, în plus, acest creator acumulează motivaţie şi potenţial, lovindu-se mereu de neînţelegrea contemporanilor, a oamenilor obişnuiţi, îndeobşte a celor reduşi la o masă amorfă, fără orizont, a oamenilor care nu trăiesc cu adevărat în prezent, având perspectiva unui viitor deschis în faţă, ci -aidoma unor veritabili zombies- aceştia există mecanic, dezumanizaţi, laicizaţi, numai în trecutul rudimentar şi confortant al formelor de mult concretizate de către alţi înaintaşi. Acestor creatori, masoneria le întinde mâna bucuroasă, câştigându-i relativ uşor pentru cauza lor.

Producţiile (secreţiile) corozive ale artiştilor înhămaţi la cauza masonă sunt revelatoare în acest sens. Înregimentaţi acum la maşina satanistă de "succes" automat , artiştii vanitoşi devin subit plini de ei, sunt metamorfozaţi de egoul umflat până la ridicol de către "succesele lor" unanime, de popularitatea şi stabilitatea venită instantaneu pe reţeaua masonă, cea care de secole ştie să împartă clientelei -judicios şi calculat- afrodisiacul puterii şi cel al succesului lumesc. Din păcate, gunoaiele acestor bieţi boemi, deveniţi acum sclavi ai satanei, au invadat şi la noi mediile purtătoare şi instituţiile tutelare.

** Masoneria nu e bună nici măcar pentru membrii ei, indivizi pe care e adevărat că-i angajează, îi hrăneşte, îi educă, îi promovează şi îi îmbogăţeşte, dar de care -la nevoie- se debarasează cu dispreţ, ca de un dinte stricat. Nu puţini sunt masonii de toate gradele, care au fost asasinaţi -cultic- pentru că erau incomozi, deveniseră un balast în plus, sau erau necesari sacrificiului.

*** Un studiu mai atent va arăta celui tenace, că acest cult, de felurite "arome" şi etichete, include semantică şi alte elemente oculte, sataniste, un talmeş-balmeş importat din -şi transportat de- marele fluviu ascuns al vechilor mistere magice: Atlantida (Trismegistos, druidism, mitologie germanică etc.), Egiptul antic (Isis etc.),
Babilon, Grecia antică (filosofie Platon, geometrie ocultă, mitologie/cult Dionis, Prometeu etc.), Proto-Iudaism (Fenicia, cult Astarte, Lilit, Baal etc.), Iudaism esoteric (Caballism, numerologie, manifestare feminină şekina, înger Metatron/Enoh, talmudism), alchimie (Ev Mediu, Renaştere etc.) Catharism (Albingenzi, Bogumili etc.) Zoroastrism, Hinduism, Budism şi puzderie de elemente din secta mahomedană (assasini, sufism etc.). Francmasoneria e aparent un complex stufos, miile de capete ale firului Ariadnei care se iţesc din ghem pot descuraja cercetătorul, dar structura devine goală, ridicol de simplă, atunci când -cu ajutor de sus- reduci totul la esenţial, la forţa motrice, cea cu mii de nume şi feţe, care tronează în vârful piramidei oculte.

Sursa: Curierul Conservator

2 comentarii :

  1. Excelenta caracterizare. Caracteristicile stilate si catifelate ma duc cu gandul si la tinuta homosexualilor. Singura completare pe care as mai face-o este simpatia pentru gay care predomina in randul masonilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 25. Dar sunt şi alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus şi care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărţile ce s-ar fi scris. Amin.

      Ștergere