Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 15 septembrie 2011

Manipularea masonică în societatea contemporană: Cine ne conduce, cine ne distrează şi pentru cine muncim - piramida şi ochiul atoatevăzător

9 comentarii :
Piramida. Unul dintre simbolurile preluate şi deturnate de către secta francmasonică. Este afişată cu multă mandrie şi uneori în mod ostentativ mai ales atunci cand are funcţia de "carte de vizită". Locul sau de "onoare" îl ştim cu totii: reversul bancnotei de un dolar. Totusi, graţie unor stilişti talentaţi şi abili, piramida se ascunde în multe alte locuri: elemente de arhitectură, logouri, sigle, scenografii, reclame etc.

Semnul masonic de recunoaştere corespondent înlocuieşte semnul cu arătătorul, acolo unde acesta ar putea fi recunoscut de către nechemaţi ca semnal secret. Împletirea mâinilor, întâmplătoare sau cu o figură dusă pe gânduri, este un semn ideal de recunoaştere a „iniţiaţilor”. El este folosit şi de către o serie de marionete ale masoneriei şi illuminati din show-biz. Nu trebuie realizatã neapãrat o piramidã triunghiularã; este suficient dacã se împreuneazã palmele ca pentru rugãciune sau se ating şi se îndoaie, pe cât posibil în apropierea sau la înãlţimea obrazului. Piramida apare în trei variante: degetele se împletesc, palmele întinse se ating sau degetele şi palmele se împreuneazã formând, într-adevãr, o piramidã, respectiv un triunghi.

Simbolul piramidei este strans legat de cel al "Ochiului atoatevazator", care este si el o preluare a unui însemn spiritual stravechi - Ochiul lui Horus - redenumit de către sectanţii francmasoneriei "Ochiul Marelui Arhitect". "Ochiul atoatevazator" este un simbol cu referire directa la Lucifer şi este folosit in special de cei care pretind ca au control asupra finanţelor lumii şi care urmăresc subjugarea umanităţii prin controlul informaţiei. În continuare vă prezentăm câteva imagini în care piramida şi "ochiul Luciferic" sunt evidente.

Mai mentionam ca nu intamplator firmele cele mai bine cotate din topul revistei "Fortune" (Adidas, Adobe, AOL etc ...) au toate in componenta siglei lor simbolul piramidei, în care este integrat de multe ori şi "Ochiul".





















Vezi şi:
Manipularea masonica in societatea contemporana: Cine ne conduce, cine ne distreaza si pentru cine muncim - pentagrama si semnul coarnelor

9 comentarii :

  1. de ce codul lui oreste apare acolo ?!
    care e legatura...ca e cu un singur ochi in poza ?! face parte din grupul ... sau..are vre-o legatura cu piramida sau masonieria sau ceva?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident ca e mason. NU STIATI? Nu mai e o noutate sau un secret aproape pentru nimeni. Exista si confirmari din presa.

    Si ochiul si "piramida" din imaginea anterioara sunt simboluri masonice evidente puse intentionat pe generic. Iar emisiunile lui sunt pline de masoni si de propaganda promasonica de la cap la coada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule yogi blogger puteti sa da-ti mai multe detalii despre emisiunea Codul lui Oreste?

    Cu ce imi dauneaza daca o urmaresc? personal urmaresc toate emisiunile...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu v-ati dat seama pana acum cum va dauneaza?
    Pericolul este evident atunci cand cineva care nu stie sa inoate se afla intr-o apa plina de rechini.

    N-ati remarcat ca in emisiunile lui (am vazut cateva inregistrari) se face tot timpul propaganda masonica? Nu e ciudat ca ocultismul despre care se vorbeste in emisiune este proponderent demonic? Ingerii de regula, daca se pomeneste ceva despre ei, sunt tot unii cazuti. Realitatea spirituala este prezentata intr-un mod rasturnat, demonii fiind chipurile "cei care au adus cunoastere oamenilor" iar ingerii ori lipsesc cu desavarsire ori apar ca ceva distant si inacesibil.

    Daca veti fi atent veti vedea ca mai toate informatiile furnizate sunt pervertite si toata istoria lumii este prezentata deformat in aceasta "cheie" masonico-demonica ca sa nu zicem satanica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul inger cazut de care se pomeneste(cel putin in emisiunile pe care le-am vazut),la "Codul lui Oreste" este Lucifer.

      Ștergere
    2. Cum pot stii eu, ca dvs. nu sunteti mason si vreti sa discreditati aceasta emisiune ?

      Ștergere
    3. E deajuns si lucifer dar intr-o vreme era invitat permanent un apropiat al lui Oreste, Dragoș Dumitriu, care se da specialist in "demonologie" - termen menit sa mascheze satanismele lui. In rubrica lui "demonologul" prezenta tot felul de traznai masono-satanice.

      Nu suntem masoni. Daca vreti sa va convingeti cititi sectiunea: http://misa-yoga.blogspot.ro/search/label/Masonerie
      Despre discreditarea emisiunii... nu este necesar s-o facem noi. O realizeaza oreste si masonii sai.

      Ștergere
  5. Totusi eu nu as putea crede ca chiar toti oamenii care fac semne masonice sau sunt din masonerie mereu au ordine si sunt pusi pe rele .... Eu unu nu il vad pe Oreste stand mereu si sacrificandu-si placerea de a a-si face aceasta emisiune in detrimentul a face doar ceea ce i se zice (e ca si cum nar avea viata lui, sa faca ceea ce lui ii place)...... o fi si intoxicare in emisiunile lui nu zic, dar totusi cred mai rar. De exemplu cand a fost invitat un personaj sa vorbeasca despre Kabbalah, la final au dat handshake in stil masonic.

    Eu unu observ uitandu-ma des la videoclipuri cu muzica, din ce in ce mai multi cantareti....si chiar actori... care fac semne masonice....filme pline de aceste semne ..... Oare chiar toti au ordine? mi se pare destul aberant.

    Eu unu cred ca masonii vor sa iasa la suprafata... sa se stie de ei.... si sa se creada ca au controlul in orice si oricare.... si sa se foloseasca de aceasta notorietate sa zic asa.

    ....................................................

    Sunt de parere in cazul lui Oreste ca se zic lucruri bune si sunt si emisiuni care ofera informatii bune.


    Asta e parerea mea de simplu observator.... probabil vorbesc prostii.... si daca e asa, poate ma convinge-ti cu niste argumente mai solide.

    RăspundețiȘtergere
  6. Evident ca nu toti cei care fac semne sunt din masonerie. Sunt multe marionete care sunt manipulate de catre fotograf, redactor, manager, designer etc sa faca un anumit semn intr-o anumita imagine. Manipulatorii apartin masoneriei si stiu foarte bine ce fac si ce transmit prin acele semnale sau pur si simplu asa cum spui, vor sa lase impresia ca detin controlul absolut.

    Referitor la Oreste... Cand mergi la cumparaturi alimentele din supermarket par a fi ok. Insa daca esti cunoscator te uiti pe etichete poti sa vezi ca sunt pline de e-uri unele dintre ele chiar otravitoare. Si oricat ai incerca sa cumperi ceva fara aditivi nu reusesti pentru ca acolo toate alimentele au e-uri. Nu mai ai posibilitatea de a alege cu adevarat.

    La fel e si cu informatiile de la oreste. Sunt pline euri periculoase dar asta e situatia ... numai d-astea gasesti la tv. Ei detin monopolul. E necesar mult discernamant si verificarea tuturor informatiilor funizate in emisiune. Ar fi bine daca ar exista pe acelasi profil si alte emisiuni nemasonizate.

    RăspundețiȘtergere