Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 14 noiembrie 2011

Antenele de telefonie dăunează tuturor sistemelor biologice

Un comentariu :
Radiaţiile electromagnetice (REM) emise de antenele de telefonie mobilă sunt atât de puternice încât acestea afectează sistemele biologice ale păsărilor, insectelor şi chiar ale oamenilor. Studiul, publicat de către ministerul mediului din SUA, face apel la protecţia florei şi a faunei prin lege.

Revizuind literatura existentă vedem că REM interferează cu sistemele biologice în mai multe moduri şi că deja au fost trase unele semnale de avertizare, în cazul albinelor şi al păsărilor, fapt care demonstrează, probabil, gravitatea acestei probleme şi indică, de asemenea, vulnerabilitatea altor specii”, spune studiul.

În luna septembrie a anului 2010, ministerul a stabilit un comitet de 10 membrii subordonat Societății de Istorie Naturală Bombay, avându-l ca director pe Asad Rahmani, care se ocupă cu studierea impactului pe care îl au turnurile de telefonie mobilă la păsări și albine. Grupul de experţi a analizat 919 studii efectuate în India şi în străinătate cu privire la efectele stâlpilor de telefonie mobilă la păsări, insecte, animale, animale sălbatice şi la om.

Ceea ce a constatat grupul a fost destul de surprinzător.

Radiaţia electromagnetică poate juca un rol important în declinul populaţiilor de animale şi insecte.

Dintre cele 919 studii, unul uimitor, nr. 593, a arătat impactul negativ al acestor stâlpi la păsări, albine, oameni, animale sălbatice şi plante. Experţii au citat chiar şi-un studiu internaţional, care a determinat faptul că turnurile de telefonie reprezintă o potențială cauză în declinul populaţiilor de animale. Au insistat să explice faptul că a existat o nevoie urgentă de a-şi concentra atenţia și a cerceta ştiinţific studiile pe această temă înainte de a fi prea târziu.

Pe lângă adoptarea unei legi ce protejează flora si fauna din mediul urban de ameninţările emergente ale radiaţiilor electromagnetice, experţii sugerează, de asemenea, emiterea unor semnale puternice şi unor mesaje clare cu privire la pericolele produse de stâlpii de telefonie mobilă, care să fie ataşate în apropierea acestor surse de radiaţii.

Pentru a preveni suprapunerea câmpurilor de radiaţii, ar trebui să se interzică construirea unor alţi stâlpi pe o rază de un kilometru distanță față de turnurile deja existente. Dacă trebuie să se construiască unele noi, construiți-le astfel încât să fie peste 80 şi sub 199 de metri … pentru siguranţa aviaţiei împotriva trăsnetelor”, remarcă studiul.

Efectele negative ale REM asupra vieţii reprezintă o realitate care a fost ignorată de către oficialii din domeniul sănătății şi legislatori timp de ani de zile. În timp ce numărul clienților de telefonie mobilă e uneori mai mare chiar decât numărul total al cetăţenilor unui stat, stâlpii de telefonie mobilă răsar peste noapte precum ciupercile, peste tot pe glob. După cum au avertizat experţii, este extrem de pertinent să fie efectuate şi alte cercetări independente pentru a se sublinia pericolele REM.

Traducere Infocon după Activist Post

Un comentariu :