Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 15 noiembrie 2011

SENZAŢIONAL: Elie Wiesel pretins supravieţuitor al Auschwitzului şi laureat al premiului Nobel este un impostor!

Niciun comentariu :
Castigatorul Premiului Nobel din 1986, scriitorul american de origine romana Elie Wiesel a fost dat in judecata de un supravietuitor al Holocaustului. Grüner Miklos sustine ca Wiesel nu este "detinutului A-1773" de la Auschwitz, scriitorul insusindu-si identitatea acestuia.

Grüner Miklos declara ca are dovezi certe ca Elie Wiesel nu este persoana cu care a petrecut aproape un an la Auschwitz.

In 1986, dupa decernarea Premiului Nobel, presa suedeza a inceput sa caute supravietuitori ai Holocaustului. Asa m-au gasit pe mine, la Malmo. M-au intrebat daca vreau sa ma revad cu colegul meu de lagar, Elie Wiesel. Numele de Elie nu imi suna cunoscut. Mi-au spus ca pe vremea aceea figura sub numele de Lazar Wiesel. Timp de un an am fost inchis cu Lazar in aceiasi baraca la Auschwitz. Aparem amandoi pe acea fotografie facuta in lagarul de la Buchenwald pe 16 aprilie 1945, care a facut inconjurul lumii, Wiesel cu Haft-Nr.123565, iar eu cu Haft-Nr. 120762. Il stiam foarte bine, dar de atunci trecusera 40 de ani. Intalnirea organizata de suedezi a durat 10 minute si a avut loc pe 14 decembrie 1986. Normal ca eram doi oameni schimbati, dar el refuza sa vorbeasca cu mine in ungureste, desi in lagar doar limba aceasta am folosit-o. Mi-a vorbit intr-o engleza cu accent frantuzesc si in momentul in care nu a vrut sa imi arate tatuajul (A-7713), capatat de toti detinutii din Auschwitz, am inceput sa am dubii mari ca acesta ar fi Lazar Wiesel", spune Grüner Miklos.

La Auschwitz nu a existat nici un detinut cu numele Elie Wiesel

Grüner Miklos sustine ca la Auschwitz nu a existat nici un detinut cu numele de Elie Wiesel.

In 1955, bunul meu prieten Lazar Wiesel a publicat cartea -Lumea tace-, la Paris, sub numele de Eliezer Wiesel​. In 1958, cartea a fost publicata in franceza si engleza sub denumirea de The Night (Noaptea) de Francois Mauriac. Cartea initiala avea 250 de pagini, acum avea doar 115 si era semnata de Elie Wiesel. Aceasta carte a devenit un bestseller cu peste 10 milioane de exemplare vandute, Wiesel primind si Premiul Nobel in 1986, plus alte distinctii, in timp ce s-a pierdut orice urma a prietenului meu Lazar", spune Grüner.

Mai mult, Miklos a declarat ca s-a dus in SUA, la Oficiul pentru Evidenta Populatiei, dar nu a gasit nici un act care sa ateste existenta pe teritoriul american al unei persoane cu numele de Lazar Wiesel sau Elie Wiesel. Grüner l-a denuntat pe Wiesel si la FBI. Acestia i-au cerut un ragaz de 14 zile inainte de a-i oferi un raspuns, insa au trecut anii fara un semn de la autoritatile americane.

Sursa: a1.ro

Pentru detalii cititi:
jurnalul.ro - Un supravieţuitor al Holocaustului: „Elie Wiesel nu este deţinutul A-7713”
altermedia - Elie Wiesel impostorul sau Pseudowiesel (1)
altermedia - Elie Wiesel impostorul sau Pseudowiesel (2)
altermedia - Elie Wiesel impostorul sau Pseudowiesel (3)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu