Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 15 noiembrie 2011

Ziua Internaţională YOGA 2011 - dovada cenzurării mediatice a evenimentului

Niciun comentariu :
Am prezentat anterior în câteva articole pe acest blog (aici, aici şi aici) o parte dintre tehnicile de manipulare mediatică utilizate de către unii aşa-zişi jurnalişti în încercarea lor disperată de a acredita falsa idee că "la MISA nu se face Yoga". De asemenea în primul dintre exemple am prezentat şi un ministudiu de caz: boicotul mediatic al evenimentului "Ziua internaţională Yoga 2010", ocazie cu care ne-am pus întrebarea: "Oare şi anul acesta ziariştii vor băga capul în nisip precum struţul şi se vor preface că nu au văzut nimic?".

Cum a fost la Ziua Internaţională Yoga 2011? Şi de această data câţiva ziarişti curajoşi au preferat să-şi făcă meseria, cel puţin cei de la Trustul Intact. O echipă formată din reporter şi cameraman au fost prezenţi la locul desfăşurării evenimentului din Bucureşti (Parcul din Drumul Taberei). Deşi vremea tocmai începuse să se răceasca, temperaturile scazând brusc cu circa 10-15 grade după vara prelungită până la începutul lui octombrie, echipa a asistat cu stoicism de la început până la sfârsit la eveniment şi pe parcursul celor aproape 2 ore a filmat participanţii din toate poziţiile. Aveţi în imaginea de mai jos reprezentatul de presă al Şcolii de Yoga MISA în timp ce era intervievat de către reporter.

Cu toată munca şi tremuratul în frig timp de 2 ore al angajaţilor Trustului Intact nimic nu a apărut pe post. Cineva, undeva, în sferele de conducere ale instituţiei de presă a decis să cenzureze total evenimentul, chiar dacă prin aceasta decizie de tip stalinist s-au pierdut o grămada de bani şi timp, iar imaginea instituţiei a devenit una execrabilă. Pentru noi este evident că decizia a fost influenţată de anumite interese oculte, iar imaginea de mai sus împreună cu absenţa ştirilor pe posturile Antena 1 şi Antena 3 este o dovadă de necontestat a cenzurii care se realizează în interiorul trustului Intact.

Vă prezentăm în continuare o selecţie de imagini de la manifestarea din 8 octombrie 2011:
Iaşi
Timişoara
Bucureşti
Mai multe imagini de la eveniment:
FOTOREPORTAJ: Ziua Internaţională YOGA, 8 octombrie 2011, în Bucureşti
Imagini de la Ziua Internaţională YOGA 2011

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu