Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 26 februarie 2011

Site-ul exmisa.ro a fost suspendat prin hotarare judecatoreasca! Cercetarea penala continua. Cecilia Tiz trimisa in somaj

8 comentarii :
Cel mai virulent site de propagandă mincinoasă împotriva şcolii româneşti de yoga a fost în cele din urmă suspendat, prin intrarea în vigoare a unei decizii judecătoreşti veche de aproape un an!

La data de 24 martie 2010, Curtea de Apel Bucureşti a soluţionat dosarul 3870/2/2009 pronunţându-se pentru suspendarea acestui site anti-MISA, datorită gravelor încălcări ale legii ce fac obiectul unor cercetări ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti şi a DGPMB - Serviciul de investigare a fraudelor. Datorită deficienţelor sistemului juridic românesc, această decizie a putut fi pusă în aplicare abia în aceste zile, adică la aproape un an de la pronunţarea sentinţei.

Site-ul de propagandă împotriva MISA (înfiinţat la comanda lui Adrian Năstase) a fost finanţat, întreţinut şi redactat de persoane care au legături dubioase, dar certe, cu serviciile secrete, conexiuni care au fost dezvăluite în repetate rânduri de articolele publicate de yogaesoteric. Calomniile abjecte, insultele denigratoare, ameninţările, intruziunile inadmisibile în viaţa privată, elaborarea unor „dosare” pentru toate persoanele care au conexiuni cu şcoala românească de yoga, elaborarea de falsuri, sunt doar câteva dintre modalităţile de propagandă neagră promovate de site-ul desfiinţat prin hotărâre judecătorească. Printre infracţiunile care vor fi cu siguranţă sancţionate în continuare de justiţie se numără şi violarea copyright-ului prin publicarea fără drept a unor materiale tipărite de diferite edituri, precum şi a unor cursuri de yoga.

Principalii activişti de pe acest site, în frunte cu Cecilia Tiz, sunt în mod oficial şomeri şi sunt cercetaţi pentru activitatea infracţională desfăşurată pe acest site. Pentru a para palma usturătoare pe care le-a oferit-o (e drept, cu o întârziere de un an) justiţia română, aceşti neobosiţi calomniatori şi echipa lor de diversionişti au lansat deja ipoteza aberantă că site-ul respectiv nu este suspendat, ci a fost atacat de hackeri „de la MISA”, iar avocatul Mihai Rapcea a lansat zvonul aberant că o persoană neidentificată (sic) de la MISA ar fi oferit suma de 5000 de euro unor amici ai săi de la Asociaţia Victimelor Mineriadelor pentru a stopa activitatea site-ului respectiv (evident, AVM nu are nimic de-a face nici cu autorităţile şi, sperăm, nici cu activitatea ilegală a unor hackeri).

Vă avertizăm cu această ocazie că în această perioadă din nou au fost lansate bloguri şi materiale atribuite în mod abuziv şcolii noastre de yoga şi mentorului MISA, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, materiale care conţin idei aberante care nu au nicio legătură cu valorile promovate de MISA şi au scopul diversionist de a deruta şi de a crea o falsă impresie asupra MISA. Prin urmare, recomandăm tuturor persoanelor interesate de activitatea reală a şcolii de yoga MISA să consulte frecvent site-ul yogaesoteric (sau blogul yoghinii-MISA) pentru a avea informaţii corecte şi actualizate despre MISA. Mulţumim pe această cale tuturor cititorilor care ne-au semnalat cu promptitudine apariţia acestor falsuri pe internet.

In cele ce urmeaza va invitam sa urmariti un film care dezvaluie trista dar reala poveste a unei femei (fosta cursanta a cursului prin corespondenta al scolii de yoga MISA) care si-a ratat viata facand doar rau si punand la cale fel de fel de intrigi abjecte. Replica video pe care posturile de televiziune au refuzat sa o difuzeze prezinta totodata ipocrizia, activitatea infractionala si colaborarea cu mai multe concerne media detinute si controlate de catre masonerie pentru a revarsa un potop de minciuni si injurii impotriva MISA, a celei care si-a spus cu o farama de sinceritate Mahacutra (marea cutra).

miercuri, 23 februarie 2011

Simboluri ale conspiratiei satanice planetare in clipuri muzicale, reclame si desene animate: Piramida cu ochiul atotvazator

2 comentarii :
Poate v-ati intrebat de ce anumite simboluri sunt omniprezente in societatea noastra. Vizualizarea lor pretutindeni: in filme, la tv, in presa, pe internet, in variate forme si versiuni ne influenteaza si manipuleaza la nivelul mentalului subconstient, deci este foarte important sa cunoastem care este adevarata lor semnificatie.


Piramida cu ochiul atotvazator pe bancnota de un dolar si ca "icoana suprema" la intalnirile masonilor

Piramida sau triunghiul impreuna cu ochiul atotvazator este un simbol al "marelui arhitect al universului" denumirea sub care francmasonii din lojile pentru prostime sau cei cu grade mici preamaresc o entitate vaga si absconsa, unii dintre ei fiind pacaliti ca ar fi vorba despre Dumnezeu. In realitate printre illuminati, adica la nivele inalte ale conspiratiei satanice planetare identitatea acestui "mare arhitect" este cunoscuta ca fiind aceeasi cu a lui Baphomet, Lucifer sau Satan. Prezenta acestui simbol pe bancnota de un dolar este menita sa afirme public cine sunt cei care detin controlul asupra banilor si finantelor.
Am mai scris despre acest subiect si in articolele:
Simboluri ale conspiratiei masono-satanice in reclame MTV
MTV Video Music Awards 2009 – un megaritual masonic ocult închinat Satanei
Lady Gaga, exemplu de marioneta a gruparii satanice Illuminati prin care se realizeaza controlul mental si manipularea in masa la nivel global
Piramida cu ochiul atotvazator intr-un clip MTV

Piramida cu ochiul atotvazator intr-o reclama McDonalds

Piramida cu ochiul atotvazator intr-un desen animat Tom si Jerry. Sub aparenta unei povesti pentru copii mici este dezvaluita adevarata identitate satanica a entitatii guvernatoare a masoneriei. De remarcat ca in aceasta secventa Satan cel cu care comunica personajele prin intermediul piramidelor cu ochi este denumit "presedintele Hollywood-ului" confirmand astfel cui se inchina manipulatoarea industrie cinematografica hollywoodiana
<

Piramida intr-o reclama luciferiana realizata in cel mai oribil stil al illuminati-lor. Numarul 63336 care rostit in limba engleza aduce oarecum cu maleficul 666, este prezent in mod ocultat, tatuat in locuri ascunse pe corpul unor indivizi cu voci demonice, obsedante, care pretind ar face parte dintr-o "retea de minti" avand cunostinte speciale (aluzie la initierile satanice pe care le primesc fanaticii manipulati de conspiratie)

duminică, 20 februarie 2011

Furtunile solare intense din urmatorii ani pot provoca inversarea rapida a polilor magnetici ai Pamantului

Niciun comentariu :
Inceputul anului 2011 s-a remarcat prin furtuni deosebit de puternice in intreaga lume. Explicatia ar putea sta in schimbarea polilor magnetici ai Pamantului.

Acesta ar putea fi doar inceputul unui lung sir de super-furtuni care vor avea loc pe Pamant. Ultima a fost cea din America de Nord, care a ingropat aceasta parte a continentului in zapada, informeaza Pravda.

Si in Marea Britanie a avut loc un asemena eveniment meteorologic de proportii uriase, la sfarsitul anului 2010. Estul Australiei a fost, de asemenea, lovit de furtuni nemaivazute. Urmarea a fost foarte neplacuta, rezultand inundatii dezastruoase pentru locuitorii din acea zona a tarii. In plus, aceasta tara a fost lovita si de uraganul Yasi de categoria 5. Cu adevarat inspaimantatoare au fost imaginile in care rechinii fusesera dusi de apa pe strazile unor orase.

150 de milioane de locuitori din SUA au fost afectati de furtunile de zapada care au lovit tara. Oamenii de stiinta, analizand schimbarea polilor magnetici, sustin ca nu vom scapa de asemenea evenimente in viitor. Este ceea ce sustine cercetatorul Terrence Aym.

Se pare ca o schimbare petrecuta in campul electromagnetic al Soarelui interfereaza cu cel al Pamantului, influentand inclusiv dinamica miezului planetei noastre. De asemenea, sunt influentati curentii oceanelor si chiar conditiile meteorologice. Schimbarea polilor magnetici se accelereaza, dupa cum indica studiile stiintifice.

Terrence Aym invoca si rapoarte ale NASA, conform carora campul magnetic al Pamantului prezinta neregularitati. Acestea ar afecta tiparul vantului din ionosfera si troposfera. In viitor, dupa cum avertizeaza un raport emis de o agentie federala (NOAA), furtuni nemaivazute ar putea chiar sa curete de pe fata Pamantului o mare parte din statul California, SUA.

Publicatia The Economist sustine, conform sursei citate, ca, in viitor, ar fi posibil si ca Pamantul sa nu mai aiba camp magnetic. Cel putin pentru o perioada. Inversarea polilor magnetici ai Pamantului are loc la un interval de 300.000 de ani, iar ultima s-a petrecut acum 780.000 de ani. Insa, totul dureaza cam 5.000 de ani.

In 1995, in Oregon (S.U.A.) a fost descoperita lava preistorica ce prezenta un tipar magnetic neobisnuit. Structura ei sugera faptul ca in momentul eruptiei, campul magnetic se deplasa cu 6 grade pe zi, de 10.000 de ori mai repede decat ritmul obisnuit, conform unui articol din revista New Scientist.

Geologii americani au mai descoperit un exemplu care indica o inversare foarte rapida a celor doi poli. In Nevada, ei au gasit roci vulcanice care indica o deplasare in trecut a campului magnetic al Pamantului cu 53 de grade. In acel ritm, o inversare a polilor planetei noastre ar fi durat mai putin de patru ani. Insa, ei afirma ca se poate gasi si o alta explicatie : este posibil ca eruptia vulcanica sa fi accelerat ritmul constant de deplasare a campului magnetic.

Perspectiva inversarii polilor este infricosatoare. Daca un asemenea fenomen ar avea loc acum, atunci s-ar crea un haos fara precedent, s-ar produce schimbari climatice dezastruoase, urmate de cutremure si inundatii.

Un grup de cercetatori geofizicieni si informaticieni din Hyderabad au realizat in anul 2005 un model computerizat al unui astfel de fenomen planetar, similar cu cel care ar fi provocat cu mii de ani in urma disparitia dinozaurilor. Conform acestui model al inversarii polilor Soarelui si Pamantului, pe langa afectarea aparaturii electronice si a migratiei pasarilor, procesul va conduce la scaderea drastica a imunitatii tuturor vietuitoarelor de pe planeta, la cresterea activitatii vulcanice, cresterea nivelului de radiatii datorita caderii magnetosferei, ar putea atrage asteroizi catre Pamant si va duce la schimbari ale campului gravitational. Mai multi cercetatori ai fenomenului OZN sustin ca aparitiile din ce in ce mai dese si mai vizibile ale unor vehicule extraterestre pe cerul planetei au legatura cu apropierea unui astfel de eveniment planetar si cu intentia acestor civilizatii de a ajuta umanitatea sa ii supravietuieasca.
Surse: ziare.com, ziare.com, IndiaDaily

Cititi si:
Campul magnetic al Pamantului se va inversa curand
O româncă a descoperit schimbari bruşte in interiorul Pământului
Oamenii de stiinta prevad pentru urmatorii ani gigantice furtuni solare ce vor dezafecta tehnologiile actuale
SECRETELE SOARELUI - film documentar
Atacul Soarelui (Attack of the Sun) - film documentar despre masivele eruptii solare ce ar putea ameninta societatea high-tech actuala
Incalzire globala sau ... la o scara mult mai mare?
2012 - Ultima profeţie, film documentar lansat in decembrie 2010 e disponibil online (HD)
A Treia profeţie de la Fatima confirmă posibilitatea unui cataclism pe Terra cauzat de anomalii solare

sâmbătă, 19 februarie 2011

Fabula noii ordini mondiale: Cum este aplicat mecanismul complacerii in ignoranta pentru a ne indobitoci si a fi apoi jupuiti de tot ce mai avem

Niciun comentariu :
Privind cel putin din perspectiva ultimilor 20 de ani orice om intreg la minte si cu o memorie macar vaga poate remarca faptul ca asistam, in paralel cu o asa zisa evolutie a nivelului de trai, la o degradare profunda si accelerata a conceptului de fiinta umana libera, constienta si autonoma. America tara care odinioara era considerata un model de respectare a libertatilor si drepturilor individuale a ajuns astazi in doar cativa ani timp o copie a Germaniei naziste sau a Rusiei staliniste (vezi filmul regretatului regizor Aaron Russo America: de la Libertate la Fascism), insa la o scara mult mai mare datorita inaltelor tehnologii de supraveghere de care nu dispuneau regimurile dictatorile ale predecesorilor.

Astazi in America s-a ales praful de mult trambitata libertate de exprimare datorita careia au fost finantate statii de radio precum Vocea Americii si Europa libera ce transmiteau emisiuni si stiri necenzurate in tarile oprimate de comunism. Ba chiar s-a ajuns la situatia paradoxala in care mass media ruseasca de limba engleza (Pravda, Rusia Today) sa dezvaluie azi cenzura, abuzurile si ilegalitatile autoritatilor americane. Din pacate datorita influentei americane la nivel global si a retelelor de influenta oculta ale francmasoneriei tot mai multe tari urmeaza trendul american de regres al societatilor lor intr-o dictatura globalizata planetara, cu o populatie deprimata si manipulata mediatic si psihotronic, lipsita de libertati si supusa unui control informatizat total. Asa cum a dezvaluit acelasi Aaron Russo toate aceste schimbari fac parte dintr-un plan global al "elitelor" banchere ale lumii, aceleasi care au declansat si cele doua razboaie mondiale ale secolului XX, de a instaura o dictatura planetara de inspiratie luciferica (vezi articolele Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID si e-Romania - guvernul României îndeplineşte visul de control global total al familiei Rockefeller; Aaron Russo- dezvăluiri complete).

Astazi multi oameni au inteles deja si multi altii continua sa inteleaga ca in lumea in care traim ceva este profund gresit. Multi dintre ei se trezesc la realitate insa marea majoritate continua sa duca o viata "linistita" in caldura propriei lor "cocini" hranindu-se cu laturile aruncate de altii precum in fabula animata prezentata de Mihai Stoian in postarea "Elitele (cu doua picioare) si Masele (cu masa mare)". La comentariile si avertismentele lui am adaugat si un clip in care bancherii, "dihaniile cu doua chishoare" ale vremurilor noastre, isi dezvaluie adevarata fata:


Elitele (cu doua picioare) si Masele (cu masa mare)

Noi metode de manipulare in masa
Cu aceasta postare vreau sa deschid o discutie despre situatia oamenilor la ora actuala si schemele mentale care sunt “injectate” prin mijloacele de propaganda in capetele oamenilor astfel incat ei sa nu mai reactioneze la realitatea inconjuratoare ci sa formeze ceea ce putem numi autocenzura.
La ora actuala, aplicarea sistematica a unor scheme de manipulare in masa a dus la formarea unui sistem opresiv auto-indus astfel incat oamenii nu mai au nevoie de gardieni care sa ii puna in inchisoare pentru ca se pun ei singuri acolo si chiar isi pazesc unul altuia poarta. Si pentru ca aceasta inchisoare nu se vede cu ochiii fizici (desi sunt din ce in ce mai multe inchisori fizice pentru cei care se incapataneaza sa nu accepte aceasta “realitate” indusa) ea este usor de deghizat in tot felul de concepte “politically correct” sau principii de viata asa zis moderna care nu fac altceva decat sa structureze in mintea oamenilor adevaratele fortarete ale ignorantei, inchisori ale sufletului in care suferinta deghizata in fericire fara viata este si ramane singura realitate iar viata fara orizont sau perspectiva ramane singura perspectiva cunoscuta.
Fortele demoniace si Constiinta care incearca sa ne trezeasca
In acest context desenul animat “prikoke” este o adevarata lectie … pentru cei care pot sa mai reactioneze. Putem intelege aici lectia atat la nivelul individului cat si la nivelul individului socializat. In cazul individului, “dihaniile cu doua picioare” fiind de fapt tentatiile si fortele demoniace care il mentin pe individ in ignoranta unui bine unic si de necontestat.
Mecanismele cu care “dihaniile” il mentin pe om intr-o viata mizera de ignoranta sunt chiar frica de a nu pierde ceea ce a dobandit pana acum si necunoasterea optiunilor avute. Omul ignorant isi pazeste cu strasnicie cusca pentru ca lui i se pare ca aceasta cusca il pazeste de toate relele din afara. Astfel el prefera sa isi faca tot felul de idei fantasmagorice despre viata si despre orizonturile pe care le poate avea, totul construit cu mare grija astfel incat el sa ramana mereu in jurul troacei cu laturi aburinde. Toate consecintele dezastruoase ale acestei atitudini inerte si ignorante sunt mascate in nevoile imediate si in aparenta bunavointa ale acestor forte care ne dau “tot ceea ce avem nevoie”. Insa aceasta numai cu conditia sa nu aflam care ar fi cu adevarat nevoile profunde ale sufletului nostru pentru ca atunci am vedea ca am ajuns sa ne multumim numai cu “laturi”. Vocea pisicii in povestea lui Prikoke este de fapt vocea constiintei care cauta sa ne trezeasca pana nu este prea tarziu.
Lectia lui prikoke la nivel individual este clara si dura: ridica-te Prikoke pana nu este prea tarziu si ia masurile necesare pentru ca altfel vei trece prin experienta tragica a sacrificiului. Atunci demonii care te-au tentat sa duci o viata anosta in complacere vor veni sa te jupoaie (atat la propriu cat si la figurat) de tot ceea ce au investit in tine pentru a ramane din nou fara nimic.
Acesta lectie insa se aplica foarte bine si pentru individul socializat, pentru marea masa a oamenilor care traiesc cu “laturile” propagandei de stat si care nu mai sunt in stare sa reactioneze atunci cand li se spune ceva despre libertate sau despre pericolele care il pasc daca nu se ridica sa scape din cusca ce le-a fost pregatita de catre elitele care sunt in acest caz “dihaniile cu doua picioare”. Aceste elite trans-nationale, care se cred a fi superioare maselor de ignoranti tocmai pentru ca reusesc sa ii prosteasca si sa ii tina inchisi in aceste cocini mentale, sunt niste dihanii care nu se gandesc decat la cum sa ne fie lor bine. Ei isi folosesc viclenia pentru a se deghiza in lideri de partide politice opuse, pentru a se infiltra in toate structurile statului si pentru a-si urmari protocoalele cu cea mai mare perseverenta.
Una dintre cele mai mari iluzii pe care “dihaniile cu doua picioare” le vand miliardelor de Prikoke este “binele unic”. Acest “bine unic” se sugereaza ca este furnizat din afara (prima grava manipulare) si nu poate sa fie supus nici unei analize critice fara riscul de a fi imediat catalogat drept terorist, extremist …etc. Acest bine nu poate sa fie decat cel gandit de ei, si pentru a obtine iluzia completa, orice alternativa de bine de un alt fel este violent eliminata din apropierea victimelor.
Prikoke pe care il vedem aproape pretutindeni in societatea moderna, este cel care striga “teoria conspiratiei” catre orice vietate care cauta sa il previna ca viata pe care o duce el este o viata de compromis si ignoranta, este o viata de mizerie in care el este hranit in mod intentionat cu “laturi”. Insa acesti prikoke din realitatea de zi cu zi au o cusca ceva mai mare, in ea este inclusa si o casa, o masina, o familie, si chiar ceva spatiu de miscare. Insa la nivel mental si spiritual sufletul acestor prikoke se afla in aceeasi cocina stramta pe care o vedem in acest desen animat. Merita sa reflectam la aceste realitati si sa vedem daca nu cumva ne aflam in aceeasi situatie.

Lectia insa este aceeasi: ridica-te Prikoke si urmeaza-ti inima catre libertate caci timpul sacrificiului se apropie si dihaniile cu doua picioare (elitele mondiale) vor veni sa te jupoaie insutit de tot ceea ce au investit in tine!
Cine are urechi de auzit sa auda si ochi de vazut sa vada!
Cititi si:
De ce si pentru cine pregateste SUA sute de mii de cosciuge?
Download - Joc final (Endgame), film de Alex Jones, cu subtitrare in limba româna
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
O societate secreta chineza ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare planetara
Video despre Illuminati, francmasonerie, manipulare media, organizatia secreta Skull and Bones, planul de dominare mondiala: noua ordine mondiala
FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE
Ne indreptam catre o societate globalizata dictatoriala? - SUA si Marea Britanie restrang drepturile civile
Dictatura monitorizarii tehnologice
In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor

vineri, 18 februarie 2011

Istoria se repetă? Crizele economice au fost urmate de Războaie Mondiale

Niciun comentariu :
Seria de "revolte populare" in lant din tarile arabe seamana foarte mult cu rasturnarea regimurilor comuniste est europene din anul 1989. Dupa cum am aflat intre timp, in 1989 lucrurile erau deja aranjate la nivel ocult, planurile fiind stabilite de catre francmasoneria mondiala, iar punerea in actiune a "revolutiilor" fiind facuta cu ajutorul mai multor servicii secrete. Asistam astazi la o manipulare similara in lumea araba cu scopul de a instala conducatori fideli elitei mondiale oculte si in aceasta zona geografica in care sentimentele antimasonerie sunt foarte vii si datorita preluarii elementelor de baza ale acestei organizatii din traditia evreiasca. Avand in vedere cine a declansat si la ce au folosit razboaiele mondiale anterioare si cine a declansat actuala criza financiara ne intrebam daca acest sir de "revolte" nu este un preambul al unui conflict regional intr-o zona deja instabila, conflict ce poate conduce la un haos generalizat si chiar la un razboi mondial, unul din pasii intermediari instalarii noii (dez)ordini mondiale.

Istoria se repetă: Întâi vine criza, urmată de Războiul Mondial

Cu toate că, la prima vedere, enunţul are un iz apocaliptico-alarmist, opinia în cauză a fost emisă de nimeni altul decât Gerald Celente, celebru analist politic mondial şi fondator al Institutului de Cercetare a Tendinţelor, considerat de multi experţi drept cea mai mare autoritate în domeniu.

Gerard Celente susţine că butada conform căreia istoria se repetă mai ales în condiţiile în care oamenii nu trag învăţămintele necesare, este cu totul şi cu totul adevărată; mai mult: o vom retrăi pe pielea noastră în viitorul apropiat.

Dr. Celente subliniază faptul că revoltele generate de sărăcirea iminentă şi lipsa alimentelor vor duce la tensiuni sociale de mare anvergură, foarte asemănătoare cu cele care au dus la declanşarea celui de-al doilea Război Mondial

"Unii experţi estimează că ceea se întâmplă în prezent în Tunisia şi Egipt nu reprezintă nimic altceva decât evenimente izolate, la nivelul naţiunilor arabe. Eu vă spun că nu este decât partea vizibilă a aisbergului. Este mult mai important decât pare la prima vedere. Războaiele civile de asemenea dimensiuni se transformă în războaie regionale, care duc în mod sigur la conflagraţii mondiale. Crahul din anul 1929 seamănă cu Marea Recesiune Economică din 2008. Vrem, nu vrem, avem foarte clar premizele primului Mare Război din secolul 21", declară Gerard Celente, care adaugă că inegalităţile sociale şi colapsul clasei de mijloc vor accelera criza actuală.
Sursa: BusinessInsider/Descopera.ro

Cine a declanşat şi la ce au folosit războaiele mondiale?

Un comentariu :
Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010
Titlul original: "Discurs ţinut în 1961 de Benjamin H. Freedman, consilierul preşedintelui Woodrow Wilson, despre rolul sioniştilor in cele doua războaie mondiale"

Benjamin H. Freedman, evreul care a spus adevarul, dezvaluind adevaratele intrigi si motive ale celui de al Doilea Razboi Mondial.

Aici, în Statele Unite, sionistii si coreligionarii lor detin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive (prea multe si prea complexe pentru a le analiza acum), sionistii si coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum niste monarhi absoluti ai acestei tari.

Veti putea, evident, considera ca este o afirmatie foarte vaga, dar permiteti-mi sa va descriu ce s-a petrecut în timp ce noi dormeam.

Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut primul razboi mondial, care a izbucnit în 1914. Mai sunt putini oameni de vârsta mea care-si amintesc lucrul acesta. Acest razboi a fost purtat într-o tabara de catre Marea Britanie, Franta si Rusia, si, în cealalta tabara, de catre Germania, Austro-Ungaria si Turcia. În doar doi ani, Germania practic câstigase acel razboi: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”. Submarinele germane, care au fost o surpriza pentru întreaga lume, nimicisera toate convoaiele din Atlantic. Marea Britanie ramasese fara munitii pentru soldatii ei, cu alimente doar pentru o saptamâna, dupa care a urmat foametea.

În aceeasi perioada, armata franceza era zguduita de rebeliuni. Francezii pierdusera 600 000 de tineri pe Somme, în timpul defensivei de la Verdun. Armata ruseasca înregistra dezertari masive, oamenii îsi luau jucariile si plecau acasa; rusii nu-l iubeau pe Tar. Armata italiana era si ea pe cale de a se prabusi. Nu se trasese un singur foc pe teritoriul Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Si, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei conditiile pacii. Germania oferea Angliei o pace negociabila pe care juristii o numesc „status quo ante basis”. Aceasta înseamna „sa dam razboiul deoparte si sa consideram totul asa cum a fost înainte ca razboiul sa înceapa”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse sa analizeze aceste propuneri si înca în mod serios. Nici nu prea avea de ales. Era una din doua: sa accepte o pace negociabila, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau sa continue un razboi inutil pâna la nimicirea totala.

În timp ce aceste evenimente aveau loc, sionistii din Germania (care-i reprezentau de fapt pe sionistii din estul Europei) au mers la Ministerul de razboi britanic si – aici voi fi foarte laconic pentru ca povestea este lunga, dar am toate documentele care dovedesc afirmatiile mele – au spus: „Uitati cum stau lucrurile: înca mai puteti câstiga acest razboi. Nu trebuie sa va predati. Veti putea câstiga acest razboi, daca Statele Unite ar deveni aliatii vostri”. La vremea respectiva Statele Unite nu erau implicate în razboi. Eram proaspeti, eram tineri, eram bogati, eram puternici. Sionistii au spus Angliei: „Va garantam ca vom aduce Statele Unite în acest razboi ca aliat al vostru, sa lupte de partea voastra, cu conditia sa ne promiteti Palestina pentru dupa victorie”.

Cu alte cuvinte, ei facusera urmatorul târg: „Vom aduce SUA în razboi ca aliat al vostru. Pretul pe care trebuie sa-l platiti este Palestina, dupa ce anihilati Germania, Austro-Ungaria si Turcia”. Anglia avea tot atâta drept sa promita cuiva Palestina, asa cum SUA ar fi avut dreptul sa promita, de exemplu, Japonia Irlandei, pentru vreun motiv oarecare. Este absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut niciodata vreo legatura sau vreun interes sau vreun drept asupra a ceea ce se numea Palestina, sa foloseasca aceasta tara precum moneda de schimb oferita sionistilor pentru serviciul lor de a aduce SUA în razboi. Cu toate acestea Marea Britanie a facut aceasta promisiune sionistilor, în octombrie 1916.

Si, la putin timp dupa acest moment – si nu stiu câti dintre dumneavoastra îsi mai amintesc – Statele Unite, care erau în cvasi-totalitate pro-germane, au intrat în razboi împotriva Germaniei, de partea Marii Britanii. Am afirmat ca SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei si, în general, mass-media americana apartinea evreilor; iar ei, acesti evrei, erau pro-germani. Erau pro-germani, deoarece foarte multi dintre ei proveneau din Germania si doreau sa vada o Germanie care-l va distruge pe Tar. Evreii nu-l iubeau pe Tar si nu doreau sa vada Rusia câstigând razboiul.

Acesti bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb si alte banci celebre americane refuzasera sa finanteze Anglia sau Franta, chiar si cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câta vreme vedem Franta si Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În schimb, acesti bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alaturi de Germania, în speranta de a vedea Rusia îngenunchiata si Tarul anihilat. Acum, aceiasi evrei, când au vazut nesperata posibilitate de a obtine Palestina, au mers în Anglia si au facut acest târg. Si, la vremea respectiva, aceasta a dus o schimbare totala de atitudine, exact ca un semafor care trece de pe rosu pe verde.

Dupa ce toate ziarele americane fusesera pro-germane, explicând despre dificultatile întâmpinate de catre Germania în razboiul dus împotriva Angliei, deodata, pentru aceleasi ziare, germanii nu mai erau buni. Germanii erau ticalosi. Germanii erau numiti „huni”. Germanii executau surori ale Crucii Rosii. Germanii taiau mâinile bebelusilor. La putin timp dupa acest moment, Woodrow Wilson a declarat razboi Germaniei. Sionistii din Londra au telegrafiat în SUA judecatorului Louis Bradeis (de la Curtea Suprema de Justitie), spunându-i. „Du-te acum si fa presiuni asupra presedintelui Wilson. Noi obtinem de la Anglia ce dorim. Acum e rândul tau sa faci presiuni asupra presedintelui Wilson sa aduca în razboi Statele Unite”.

Iata cum au intrat în razboi Statele Unite ale Americii. America nu avea niciun interes în acel razboi. America avea la fel de mult interes în acel razboi ca cineva care ar trebui sa fie pe luna în aceasta seara, în loc sa fie în patul lui. Pentru contextul Primului Razboi Mondial, nu a existat niciun sens ca America sa fie implicata în acel razboi.

Dupa ce noi, americanii, am intrat în razboi, sionistii au mers în Marea Britanie si au spus: „Ei bine, noi ne-am îndeplinit obligatiile din acord. Hai acum sa vedem ceva scris care sa ne arate ca veti respecta târgul si ca ne veti da Palestina dupa razboi”. Ei atunci nu stiau daca razboiul va mai dura un an sau zece ani. Asa ca s-au gândit sa conceapa „o chitanta”. Iar „chitanta” a luat forma unei scrisori, care a fost însa redactata într-un limbaj foarte criptic, astfel încât lumea sa nu-si poata da seama despre ce e vorba. Aceasta scrisoare a fost denumita Declaratia Balfour.

Declaratia Balfour nu era deci decât promisiunea Marii Britanii de a plati sionistilor pretul efortului lor de a aduce SUA în razboi. Deci aceasta celebra Declaratie Balfour, despre care tot auzim vorbindu-se, este la fel de falsa ca o bancnota de trei dolari. Si nu cred ca as fi putut demonstra acest lucru mai mult decât am facut-o.

De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în razboi. Statele Unite au strivit Germania. Când razboiul a luat sfârsit si germanii au mers la Paris pentru Conferinta de Pace, acolo se aflau 117 evrei: era delegatia condusa de catre Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci ca stiu. Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferintei de Pace, în timp ce taiau în felii Germania si împarteau bucati Europa natiunilor care aveau si ele pretentii, au spus: „Ce-ar fi sa ni se dea noua Palestina?” Dupa care au scos în public, în fata germanilor (care nu stiau nimic), Declaratia Balfour. Si, în acea clipa, germanii au înteles ca fusesera învinsi si obligati sa plateasca înspaimântatoarele reparatii de razboi, numai din cauza faptului ca sionistii dorisera Palestina si fusesera decisi sa o obtina, prin orice mijloace.

Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost evident indignati. Trebuie precizat ca, pâna în acel moment, în nicio tara a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalati decât în Germania. Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de important în finantele si industria Germaniei cum era Bernard Baruch la noi. Era domnul Balin, care detinea doua mari linii maritime – North German Lloyd’s si Hamburg-American Lines. Era domnul Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În Hamburg era familia de evrei Warburg, detinatori ai celor mai mari banci comerciale ale lumii. Evreii traiau foarte bine în Germania, fara îndoiala. Deci germanii au avut tot dreptul sa gândeasca: „Iata, într-adevar, tradare!”.

A fost o tradare care poate fi comparata cu urmatoarea situatie ipotetica. Sa presupunem ca SUA ar fi în razboi cu URSS. Si ca noi învingem. Si ca le spunem rusilor: „Stiti ceva, hai sa uitam toata tarasenia. Va oferim o pace negociabila”. Si deodata China comunista ar intra în razboi, ca aliata a URSS. Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastra. O înfrângere dureroasa, cu un cortegiu de reparatii pe care imaginatia unui om nu le poate concepe. Apoi imaginati-va ca, dupa înfrângerea noastra, am afla ca tocmai chinezii de la noi ne-au tradat. Ca e vorba de propriii nostri chinezi. Ca ei ne-au tradat si ca, prin ei, China comunista a fost ademenita în razboi împotriva noastra. Care ar fi atunci atitudinea noastra, a americanilor fata de cetatenii nostri de origine chineza? Probabil niciun chinez nu si-ar mai arata fata pe strazile Americii. Si nu ar fi destui stâlpi de iluminat si copaci, pentru a ne ocupa de ei. Imaginati-va deci, cum v-ati simti…

Ei bine, asta au simtit germanii fata de evrei. Fusesera asa de draguti cu ei: din 1905 încoace, dupa ce prima revolutie comunista esuase în Rusia si evreii trebuisera sa fuga de acolo, toti luasera calea Germaniei. Iar germanii le oferisera azil. Germanii i-au tratat cu respect. Si acum evreii vândusera Germania, doar pentru motivul ca doreau Palestina, pentru a crea acolo „un stat evreu”.

Nahum Sokolov, precum si toate marile personalitati de care stiti ca sunt legate azi de sionism, în 1919, 1920, 1921, 1922 si 1923, au scris în toate articolele lor (si presa era plina de afirmatiile lor) ca sentimentul antievreiesc din Germania a aparut numai dupa ce poporul german a aflat de interventiile evreiesti în scopul aducerii în razboi a Statelor Unite, însisi evreii au recunoscut acest lucru.

Antievreismul german nu a aparut din cauza ca germanii, în 1919, au descoperit ca un pahar cu sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau berea müncheneza. Nu era, în plus, nici vorba de un resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios.

Nimanui nu-i pasa, în Germania de atunci, de faptul ca evreul merge acasa, trage storurile si spune „Shema’Israel” în loc de „Tatal Nostru”. Resentimentele evreiesti mereu crescânde în Germania interbelica nu s-au datorat decât unui lucru: germanii îi considerau pe evrei raspunzatori de înspaimântatoarea lor înfrângere militara. Iar primul razboi mondial a fost pornit împotriva Germaniei fara niciun motiv de care Germania sa fie responsabila. Germanii nu aveau nicio vina decât una: vina de a avea succes. Germanii creasera o flota puternica, germanii creasera comertul mondial.

Nu trebuie sa uitam ca, pe vremea Revolutiei Franceze, Germania era constituita din 300 de orase-stat, principate, ducate si asa mai departe. 300 de entitati politice separate. Iar aceste entitati, pe timpul lui Napoleon si Bismarck, au fost reunite într-un stat unic. Pentru ca, în urmatorii 50 de ani, Germania sa devina una dintre marile puteri ale lumii. Marina germana rivaliza cu cea a Marii Britanii; comertul si afacerile germane erau de talie mondiala; Germania surclasa pe oricine; Germania producea produsele cele mai bune.

Si care a fost rezultatul acestor lucruri? O conspiratie între Anglia, Franta si Rusia, pentru a o demola. Nu exista un singur istoric pe lumea aceasta care sa gaseasca motivul plauzibil pentru care aceste trei state au decis sa stearga Germania de pe harta, din punct de vedere politic.

Sa revenim la situatia de dupa primul razboi mondial. Dupa ce descoperisera ca evreii purtau vina înfrângerii tarii lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de par de pe capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citeaza un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de catre Cordell Huli, în 1933, în Germania, ca sa inspecteze asa-zisele lagare de detinuti în perfecta stare de sanatate si pline de comunisti. E drept, multi dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru ca, întâmplator, la vremea respectiva, circa 98% din comunistii Europei erau evrei. Tot în acele lagare se mai aflau si preoti, si ministri, si masoni, toti banuiti de afiliatii internationale.

Acum, niste reamintiri istorice necesare: în 1918-1919, comunistii au preluat puterea în Bavaria, pentru câteva zile. Rosa Luxemburg si Karl Liebknecht si alti evrei au reusit sa preia puterea guvernamentala pentru trei zile. De fapt Kaiserul, când a încheiat razboiul, a fugit în Olanda, deoarece banuia ca cei ce vor prelua puterea în Germania vor fi comunistii si ca el va fi executat, asa cum patise Tarul. Asa ca si-a cautat refugiu în Olanda.

Apoi însa, dupa ce amenintarea comunista în Germania a fost anihilata, evreii au încercat sa reintre în vechile posturi, iar germanii au început sa lupte împotriva lor în toate modurile, dar fara sa se atinga de vreun fir de par al vreunui evreu german. Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era similara cu lupta noastra împotriva delincventilor de pe vremea Prohibitiei. Nu era deci o lupta cu pistoale.

Si, nu uitati, la acea vreme existau între 80 si 90 milioane de germani contra a numai 460 000 evrei. Numai 0,5% din populatia Germaniei era evreiasca. Si, cu toate acestea, evreii erau cei care controlau presa, precum si cea mai mare parte a economiei germane (actionasera în momentul prabusirii marcii si practic cumparasera tot ce se putea cumpara).

Evreii au încercat sa ascunda acest lucru: tradarea poporului german si adevarata cauza a resentimentelor germanilor. Germanii au demarat actiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare globala. Practic evreii au fost îndepartati din structurile nivelurilor sociale, asa cum noi americanii i-am îndeparta, de îndata, pe chinezi sau negri sau catolici sau pe oricine care s-ar afla în tara si care ne-ar fi tradat inamicului nostru, aducându-ne în fata unei înfrângeri umilitoare.

Dupa o vreme, evreii lumii au organizat o conferinta la Amsterdam. În iulie 1933, evrei din toate colturile lumii s-au reunit în acest oras. Si acei evrei au spus Germaniei: „Îl concediati pe Hitler si instalati fiecare evreu în postul pe care-l detinea, fie el comunist sau nu. Nu ne puteti trata asa. Noi, evreii lumii, lansam aici acest ultimatum împotriva voastra!” Va puteti imagina ce au raspuns germanii…

Ce au facut în aceasta situatie evreii? Dupa ce Germania refuzase sa se predea ultimatumului evreimii mondiale, lucrarile Conferintei de la Amsterdam au fost întrerupte si Samuel Untermeyer, seful delegatiei americane si presedinte al conferintei, a revenit în SUA! Aici el a mers de pe vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a rostit urmatoarele cuvinte: „Evreii lumii declara azi razboi sfânt împotriva Germaniei. Ne aflam din aceasta clipa angajati într-un conflict sacru împotriva germanilor. Si îi vom înfometa pâna se vor preda. Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Si aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de comertul mondial în cadrul afacerilor de export”. Era o realitate: doua treimi din alimentele necesare Germania trebuia sa le importe, pe baza a ceea ce Germania exporta. Implicit deci, fara export doua treimi din germani ar fi pierit de foame.

În aceasta declaratie, tiparita în New York Times, pe 7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu îndrazneala: „Acest boicot va fi autoapararea noastra. Chiar presedintele Roosevelt ne-a recomandat aceasta metoda, în cadrul lui National Recovery Administration”. Va reamintesc ca aceasta era entitatea apartinând de programul New Deal si care putea declara, în context juridic, un stat apt de a fi boicotat economic.

Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe niciun raft de magazin al lumii nu mai puteai gasi un produs având inscriptionat Made in Germany. Un membru al conducerii retelei de magazine Woolworth mi-a marturisit ca, atunci, au trebuit sa arunce în râu farfurii si ceramica germana în valoare de milioane de dolari. Magazinele cu marfa germana erau, la rândul, lor boicotate si cetatenii pichetau cu pancarte pe care scria „Hitleristii!” sau „Asasinii!” – asa cum se face uneori în Sud.

Într-un magazin Macy (retea condusa, paradoxal, de familia evreiasca Strauss), o femeie a gasit o pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta Made in Germany. Imediat magazinul a fost boicotat si pichetat de sute de cetateni cu pancarte antihitleriste. În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în Germania nimeni nu se atinsese de un fir de par al vreunui evreu. Nu exista suferinta în rândul evreilor. Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic.

Evident, germanii au spus: „Cine sunt aceste persoane care declara boicot împotriva noastra si ne aduc oamenii în somaj si ne fac sa ne înghete industria?! Cine sunt ei, ca sa ne faca asa ceva?!”. Erau evident indignati. Unii au început sa picteze zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal. De ce s-ar fi dus un german sa-si dea banii unui proprietar de magazin din aceeasi etnie cu cei care îi înfometau tara prin embargoul mondial, pentru a face Germania sa îngenuncheze si apoi sa vina sa-i dicteze cine sa fie premierul sau cancelarul? Era ridicol. Boicotul mondial a mai continuat ceva timp.

Dar, de-abia în 1938, când un tânar evreu polonez a împuscat un diplomat german în ambasada Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevar duri cu evreii din Germania. Astfel au aparut vitrinele sparte si luptele de strada si tot ce cunoastem.

Acum, cu toate ca nu-mi place cuvântul «antisemitism» (pe care-l consider un nonsens), dar dumneavoastra va spune ceva, îl voi utiliza în continuare. Dupa cum vedem, supremul motiv pentru care în Germania a explodat antisemitismul si resentimentele împotriva evreilor era responsabilitatea lor pentru izbucnirea primului razboi mondial si boicotarea mondiala a Germaniei. Si, în final, se vede ca ei deveneau autorii celui de-al doilea razboi mondial, pentru ca deja lucrurile nu mai puteau fi controlate si era absolut necesar ca germanii si evreii sa-si încruciseze sabiile într-un razboi care avea sa decida odata pentru totdeauna cine va supravietui si cine va pieri.

În acea perioada, traiam în Germania si stiam ca germanii decisesera ca Europa urma sa fie sau crestina sau comunista; nu exista cale de mijloc. Si germanii se decisesera: aveau sa încerce sa mentina o Europa crestina, pe cât posibil. Si au început reînarmarea.

În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial Uniunea Sovietica. URSS devenea foarte puternica, iar Germania si-a dat seama ca, „daca nu suntem puternici, curând vine si rândul nostru”. Asa cum azi, în America, spunem „daca nu suntem puternici, curând vine si rândul nostru”. Iar guvernul nostru cheltuieste 84 miliarde de dolari pentru aparare. Si aparare împotriva cui? Aparare împotriva a 40 000 de mici evrei care au luat puterea la Moscova, dupa care, prin varii metode, au obtinut comanda în atâtea tari ale lumii.

Ce putem face noi, azi, în pragul celui de-al treilea razboi mondial? Daca actionam rapid, poate salvam niste vieti care ar putea fi ale fiilor nostri. Fiii dvs. ar putea fi chiar în seara aceasta chemati sub arme si dvs. nu stiti, asa cum englezii nu au stiut în 1916, în Londra, ca sionistii faceau un târg cu cabinetul de razboi britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii sa moara într-un razboi absurd ca toate razboaiele. Dar cine a stiut de asta în SUA, la vremea respectiva? Nimeni.

Nimanui în SUA nu i se permitea sa stie asta. Dar cine a stiut sigur? Presedintele Wilson a stiut. Colonelul House a stiut. Alti oameni din interior au stiut. Ma întrebati daca eu am stiut? Ceva idei aveam, pentru ca eram omul de legatura al lui Henry Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care Wilson a fost ales, si circulau zvonuri prin birouri la vremea aceea. Eram omul de încredere al lui Morgenthau, care era presedintele Comitetului de finantare, eram omul de legatura între el si Rollo Wells, trezorierul.

Deci am asistat la sedintele lor, cu presedintele Wilson în capul mesei. Toti ceilalti erau acolo si îi auzeam cum îl bombardeaza pe presedinte cu chestiunea impozitelor si a situatiei grave a lui Federal Reserve Bank si îi auzeam cum îl îndoctrineaza pe presedintele nostru cu teorii sioniste. Judecatorul Brandeis si presedintele erau acolo si vorbeau, îi vad si acum, aproape unul de altul, la fel de lipiti ca degetele unei mâini. Presedintele Wilson, când venise la discutii sa afle despre ce este vorba, era la fel de nestiutor ca un nou-nascut.

Asa am fost noi, americanii, atrasi în primul razboi mondial, în timp ce dormeam cu totii. Ne-am trimis copiii în Europa, pentru a fi macelariti! Dumneavoastra stiti ce fac evreii de Ziua Iertarii, care credeti ca este asa de sacra pentru ei? Eu stiu, pentru ca am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici sa va prezint fapte.

În Ziua Iertarii, ca evreu, intri în sinagoga si rostesti o ruga, singura ruga care te obliga sa ramâi în picioare. Aceasta ruga scurta se repeta de trei ori: ea se numeste Kol Nidre. Ruga se refera la un acord pe care-l faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul ca orice promisiune, declaratie sau juramânt pe care-l vei face în urmatoarele 12 luni sa fie nul si neavenit. Juramântul nu va fi juramânt; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.

Cu atât mai mult, Talmudul reaminteste evreului ca ori de câte ori face o promisiune sau un juramânt, sa nu uite ca legamântul facut sub Kol Nidre, de Ziua Iertarii, îl scuteste de respectarea lor.

Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Si, fara îndoiala, noi, americanii, vom avea aceeasi soarta pe care au avut-o germanii, si din aceleasi motive.
Benjamin H. Freedman

Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare, dar si contradictorii personalitati ale secolului trecut. Nascut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul actionar al companiei Woodbury Soap. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, a întrerupt contactul cu organizatiile evreiesti si si-a petrecut restul vietii cheltuind o mare parte din averea sa evaluata la cel putin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite. De aceea marturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizatiilor evreiesti si masinatiunilor acestora puse la cale pentru a-si câstiga si mentine puterea asupra natiunii americane. Freedman a lucrat alaturi de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy si multe alte personalitati de vaza ale societatii americane.

Discursul pe care l-am redat cititorilor nostri a fost tinut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC, si publicat la acea vreme de Commori Sense. Despre actualitatea mesajului sau nu e cazul sa va convingem. E suficient sa parcurgeti cu atentie discursul sau.

Prelucrare de Karen Miller
sursa: Ion Coja

Aparentele inseala. Rai versus iad, tu ce alegi?

Niciun comentariu :
Unii oameni cred ca daca apartin unei anumite religii, daca merg zilnic la biserica sau daca practica yoga, daca detin o anumita functie sau un statut spiritual au automat Raiul asigurat, nu mai pot gresi, sunt infailibili. In realitate locul in Rai sau in iad ni-l alegem prin ceea ce facem si gandim clipa de clipa. Lipsa umilintei, a compasiunii si a iertarii, batjocura, ironia, sadismul, dogmatismul, gandirea limitata, autosuficienta si orgoliul ne pot face oricand sa picam din cele mai inalte situatii. "Esti ceea ce gandesti" spune un proverb chinezesc. Iar Swami Shivananda a detaliat: "Omul seamana un gand si culege o actiune, omul seamana o actiune si culege un obicei, el seamana un obicei si culege un caracter, semanand un caracter el culege un destin".

luni, 14 februarie 2011

Dalai Lama despre erosul spiritual şi continenţa sexuală aşa cum sunt ele practicate în cadrul tantrismului tibetan

Niciun comentariu :
Celor care încă nu au înteles care este legatură între eros şi spiritualitate le oferim traducerea câtorva citate din cel de-al XIV-lea Dalai Lama (Tenzin Gyatso), privitoare la sexualitate aşa cum este ea învăţată şi înţeleasă în contextul celor mai înalte practici spirituale ale tantrismului tibetan. Învăţături similare au existat din cele mai vechi timpuri pretutindeni în lume însă în unele zone ele au fost sistematic distruse, iar adepţii lor au fost persecutaţi şi condamnaţi de către religiile majoritare şi regimurile politice ce s-au simţit ameninţate de forţa transformatoare a acestora. Acesta este motivul pentru care reprezentanţii unor astfel de curente contemporane, printre care se numără Dalai Lama, Gregorian Bivolaru, Swami Kriyananda sau Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) au fost fie ameninţaţi şi calomniaţi, fie subiectul unor înscenări juridice, în cele din urmă fiind determinaţi să ia calea exilului.
"A fi capabil să ai contact sexual fără a elibera sperma este ceva absolut necesar atunci când practici nivelele superioare ale etapei finale." - Al XIV-lea Dalai Lama, Arhivele Berzin
"Pentru budişti, actul sexual poate fi folosit pe calea spirituală, deoarece provoacă o focalizare intensă a conştiinţei în cazul în care practicantul este ferm în compasiunea şi înţelepciunea sa. Scopul său este de a manifesta şi prelungi experimentarea nivelurilor mai profunde ale minţii (descrise mai devreme a fi în legătură cu procesul morţii), pentru a folosi puterea lor în consolidarea realizării vidului beatific. În caz contrar, un act sexual profan nu are nimic de-a face cu instruirea spirituală. Când o persoană a atins un nivel ridicat de practică a intenţiei şi înţelepciunii, chiar şi unirea organelor sexuale sau aşa numitul contact sexual, nu diminuează cu nimic menţinerea comportamentului pur al acelei persoanei. [...]

Prin tehnici speciale de concentrare în timpul actului sexual practicanţii competenţi pot prelungi stările foarte profunde, subtile şi intense şi le pot utiliza pentru a realiza vidul beatific. Cu toate acestea în cazul angrenării în relaţii sexuale într-un context mental obişnuit, nu există nici un beneficiu." - Citat din "How to Practice, Way to a Meaningful Life", His Holiness the Dalai Lama
"De fapt, [...] organul sexual este utilizat, dar mişcarea energiei ce are loc în acest timp este în cele din urmă, pe deplin controlată. Energia nu trebuie lăsată să iasă niciodată. Această energie trebuie să fie controlată şi în cele din urmă direcţionată către alte părţi ale organismului. Şi aici putem vedea că există un gen de similaritate cu celibatul." - Citat din "The Good Heart", H.H. the Dalai Lama
"Există o mare diferenţă între mişcarea fluidelor regenerative în cazul a două persoane implicate într-un act sexual profan şi cea în cazul actului sexual realizat de un yoghin şi o yoghina cu înalte realizări spirituale. [...]

În principiu, diferenţa fundamentală dintre cele două tipuri de act sexual este controlul fluidelor regenerative. Practicanţii tantrismului trebuie să-şi controleze fluxul fluidelor corporale, iar cei care au atins un grad avansat de experienţă pot, în mod excepţional, să le inverseze direcţia chiar şi când acestea au ajuns în vârful organelor genitale. Practicanţii începători trebuie să-şi inverseze fluxul acestor fluide cu mult înainte. Dacă fluidele ajung să coboare prea mult, sunt foarte dificil de controlat."
- Citat din "Sleeping, Dreaming and Dying", The Dalai Lama (1997, Wisdom Publications)
"Chiar dacă folosesc termenul banal de orgasm nu mă refer la actul sexual obişnuit. Aici mă refer la experimentarea uniunii sexuale cu persoana iubită de sex opus prin metode care conduc la unificarea elementelor la nivelul creştetului şi la inversarea procesului prin meditaţie. O condiţie preliminară a unei astfel de practici este aceea de a fi capabil să elimini definitiv orice emisie seminală. Conform Kalachakra Tantra acest gen de pierdere de energie este extrem de dăunătoare practicii spirituale. Pentru că acest gen de descărcare nu trebuie să apară nici măcar în timpul viselor, tantrele (scrierile spirituale orientale) descriu diverse tehnici de depăsire a acestei probleme grave." - Dalai Lama

Există alternative: Înlocuitorul petrolului costă puţin şi nu poluează

Niciun comentariu :
Un soi de benzină artificială, bazat pe hidrogen şi care va costa aproximativ 0,25 euro/litru, ar putea fi pompat în rezervoarele autoturismelor la staţiile de alimentare din toată lumea în trei până la cinci ani de acum.

Cel mai îmbucurător şi probabil neaşteptat beneficiu al noii alternative este acela că, dincolo de preţul accesibil şi de ostilitatea scăzută vis-a-vis de mediu, viitorul combustibil va fi compatibil cu motoarele autovehiculelor existente.

Având ca materie primă hidrogenul şi nu carbonul, petrolul artificial nu va genera emisii dăunătoare în urma arderii. Primele teste la drum întins se vor face în 2012 şi, dacă totul decurge optim, combustibilul-minune ne-ar putea alimenta maşinile peste numai câţiva ani.

"În unele sensuri, hidrogenul este combustibilul perfect. Înmagazinează de trei ori mai multă energie decât petrolul per unitate de masă şi, atunci când arde, nu produce altceva decât apă", sună declaraţia profesorului Stephen Bennington, cercetătorul coordonator al proiectului.

În principiu, metodele actuale de stocare a hidrogenului sunt scumpe şi nu tocmai sigure. Pentru a depăşi acest handicap, oamenii de ştiinţă ai laboratorului Rutherford Appleton, din Londra, au descoperit o metodă pentru depozitarea densă a hidrogenului în mici stropi care pot fi turnaţi sau pompaţi sub formă lichidă.

Se aşteaptă ca un vehicul alimentat cu benzină artificială, care nu are încă un nume de marcă, să prezinte o autonomie în mers de 480 până la 640 de klometri, o performanţă comparabilă cu cea a combustibililor convenţionali. Unii sceptici, probabil realişti, îşi reţin, totuşi, entuziasmul cu privire la accesibilitatea financiară a noului produs, motivând că guvernele "îşi vor impune rapid monopolul şi asupra sa" şi vor mări taxele.
Sursa: Dailymail, Traducere: descopera.ro

duminică, 13 februarie 2011

Internetul si viata in marile orase distrug creierul, meditatia ajuta la refacerea lui

Niciun comentariu :
Viata in marile orase afecteaza memoria, reduce atentia si poate duce la epuizare psihica, potrivit cercetatorilor americani. Creierul uman trebuie sa faca fata zilnic unui numar urias de stimuli mici din cauza obisnuitului zgomot urban, iar omul e nevoit sa le acorde tuturor acestora atentie, chiar si atunci cand creierul sau este suprasolicitat.

Prin urmare, creierul uman este nevoit sa se afle intr-o stare de "lupta continua", ceea ce provoaca eliberarea de cortizol, hormonul stresului. Potrivit oamenilor de stiinta, doar cinci minute pe o strada aglomerata pot reduce capacitatea de concentrare. In astfel de circumstante, capacitatea creierului de a se concentra se pierde treptat, deoarece cortizolul impiedica formarea de noi cordoane nervoase.

Insa si Internetul afecteaza creierul uman. O utilizare intensiva si prelungita a Internetului conduce la modificari profunde in creierul unui om, acesta din urma pierzandu-si capacitatea de a gandi sistematic si profund.

Cele mai recente studii in neurochirurgie au aratat ca in timpul navigarii pe Internet se dezvolta rapid doua zone ale creierului: partea care este responsabila pentru memoria pe termen scurt si centrul responsabil de luarea deciziilor rapide.

Cu toate acestea, zonele profunde ale creierului, responsabile cu analiza detaliata a problemelor fundamentale care afecteaza toate aspectele vietii si activitatilor umane, nu primesc impulsurile necesare, iar intensitatea activitatii acestora este redusa.

_____________

Meditatia poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra anumitor portiuni ale creierului, care sunt asociate memoriei, empatiei si stresului, arata un studiu publicat in revista Psychiatry Research: Neuroimaging.

O echipa de cercetatori de la Massachusetts General Hospital a descoperit ca meditatia nu numai ca aduce un sentiment de liniste si relaxare fizica, dar poate oferi si beneficii cognitive si psihologice, care pot persista pe parcursul unui zile intregi, noteaza DrCutler.com.

"Acest studiu demonstreaza nu doar ca oamenii se simt mai bine pentru ca isi petrec timpul relaxandu-se, ci ca la baza unora dintre imbunatatirile raportate de catre participantii la studiu stau modificari in structura creierului" a declarat cercetatoarea Sara Lazar autoare a programului de cercetare psihiatrica neuroimagistica.

Imaginile structurii creierelor a 16 participanti au fost luate cu doua saptamani inainte, si dupa ce au urmat timp de opt saptamani un program meditativ de reducere a stresului. Aceste imagini au aratat o crestere a densitatii materiei cenusii din hipocampus, o regiune care este importanta in procesul de invatare si memorie.

Astfel, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca meditatia poate imbunatati structura creierului, iar o astfel de practica ar putea asigura, de asemenea o stabilitate mentala si emotionala.

vineri, 11 februarie 2011

Profeţiile maya şi cercurile din lanuri

Niciun comentariu :

de Ioana Plăviţu

Deşi au trecut mai bine de 30 de ani de la apariţia primelor cercuri în lanuri din epoca noastră, aceste formaţiuni geometrice continuă să fascineze mulţi cercetători şi dau naştere unor întrebări rămase încă fără răspuns. După declaraţia celor doi pensionari englezi, Doug şi Dave, din 1991, care au afirmat că ei făcuseră toate cercurile din lanuri apărute până atunci în Anglia, mulţi au preferat să dea uitării straniul fenomen. Cercetătorii pasionaţi şi-au continuat însă studiile, organizând experimente de reconstruire a cercurilor „originale”. Recent, trei studenţi americani de la MIT au încercat să creeze cu metode ştiinţifice un cerc, pe un câmp din Ohio (SUA), care să reproducă fidel toate caracteristicile cercurilor autentice.

Istoricul cercurilor din lanuri
Prima menţiune despre un cerc în lanuri apare în folclorul englez. Un manuscris din 1678 vorbeşte despre aşa-numitul „diavol secerător” din Hartfordshire, înfăţişat într-o gravură, construind o formă spiralată într-un lan de ovăz. Textul spune că diavolul a venit din cer sub forma unei lumini roşii şi a tăiat cercuri pe acel câmp de ovăz.

Ulterior, cercurile din lanuri au fost semnalate sporadic în secolele al XIX-lea şi al XX-lea, cu o intensificare a apariţiilor şi a complexităţii lor în ultimii 25 de ani. Fermierii au remarcat în 1978 o structură de tip ciorchine, semănând cu o cruce celtică. Apoi au apărut forme cu un cerc înconjurător, apoi cu două cercuri, şi în ’90 pentru prima oară, au apărut două cercuri unite printr-o linie. Spre sfârşitul anilor ’80, fenomenul a cunoscut perioada sa de glorie, când au fost studiate sute de cercuri din lanuri, de forme din ce în ce mai complexe.

În Marea Britanie cercurile au generat o orientare generală, fascinând prin frumuseţea şi misterul lor. Astfel, reporteri, cercetători şi curioşi au dat năvală în comitatul Wiltshire pentru a investiga apariţiile. Se pare că însăşi regina Angliei avea pe lista cărţilor recomandate volumul „Circular Evidence” (Evidenţa circulară) a lui Pat Delgado şi Colin Andrews.

Toate acestea au luat o întorsătură neaşteptată în vara anului 1991, când ziarul „Today” publică o ştire bulversantă pentru toţi fanii cercurilor din lanuri: doi bărbaţi de 60 de ani susţineau că ei făcuseră toate cercurile apărute în lanurile din Anglia în ultimii 15 ani, folosind doar o scândură legată cu o sfoară. Cei doi se numeau Doug Bower şi Dave Chorley. La adăpostul întunericului nopţii, fără ca familiile lor să ştie, Doug şi Dave mergeau pe câmp şi ajunseseră la peformanţa de a realiza un cerc cam în 4 ore. Pentru mulţi, Doug şi Dave au rezolvat misterul cercurilor, însă au existat şi oameni care considerau că povestea lor nu lămurea toate detaliile. În plus, mărturisirea lor i-a emulat şi pe alţii să construiască cercuri în lanuri. Aceasta a fost o piedică serioasă pentru studiul ştiinţific al fenomenului. Cu excepţia câtorva cercetători şi împătimiţi ai apariţiilor cercurilor în lanuri, nimeni nu s-a mai interesat de acest subiect. Recent, datorită unui film cu Mel Gibson, „Semne” (2002), fenomenul a revenit în atenţia publicului.

Experimentul MIT
Una dintre primele întrebări pe care şi le-au pus oamenii de ştiinţă relativ la cercurile din lanuri este dacă aceste forme geometrice complicate pot fi construite de mâna omului. La ora actuală se ştie clar că răspunsul la această întrebare este DA. Cu ajutorul unei scânduri legate cu o sfoară, orice om poate culca la pământ o recoltă, după un anumit model pe care îl alege. Mai greu e însă să facă să apară toate detaliile vizibile numai la microscop şi care atestă existenţa unor energii mai puternice, de natură electromagnetică, în zona cercurilor din lanuri de provenienţă non-umană (cele autentice).

O echipă formată din trei studenţi de la MIT, Institutul de Tehnologie din Massachusetts (Cambridge, SUA), au încercat anul trecut să creeze, cu metode ştiinţifice, un cerc pe un câmp din Ohio, care să reproducă fidel toate caracteristicile unui cerc original. Ei au fost monitorizaţi şi întreaga lor muncă a fost filmată de o echipă de la Discovery Chanell. Lisa Messeri, Devjit Chakravarti şi Dominic Rizzo sunt studenţi la Facultatea de tehnică aerospaţială de la MIT. Ei au fost ghidaţi şi ajutaţi în acest proiect îndrăzneţ de către Nancy Talbott, preşedinta Centrului de Cercetări BLT.

BLT este la ora actuală unica organizaţie oficială ce studiază ştiinţific cercurile din lanuri. Pentru început, Nancy Talbott le-a furnizat tinerilor studenţi mostre care prezentau toate anomaliile observate la cercurile considerate autentice de către BLT. Conform datelor BLT, oferite de biofizicianul William Levingood, cercurile din lanuri prezintă toate câteva anomalii. La pantele din interiorul cercurilor se pot observa următoarele detalii: goluri la al doilea nod de pe tulpină, uneori la al treilea sau al patrulea, frângerea tulpinii la nod. De asemenea, au fost decelate în sol particule sferice de fier magnetizat, cu diametrul de 10-40 microni.

În final s-au stabilit trei detalii importante pe care studenţii trebuiau să le reproducă:
• Golurile de rupere, adică spaţiile apărute la nodurile plantelor. Se pare că acestea puteau fi produse prin expunere la radiaţii electromagnetice intense din domeniul microundelor.
• Particulele de fier magnetizat care au fost găsite în solul din interiorul cercurilor autentice.
• Forma geometrică trebuia să fie perfectă; cei trei au ales forma unei săli din cadrul MIT:
• Un alt grup de doi studenţi din ani mai mari urmau să efectueze testele pentru a vedea dacă cei trei au reuşit construirea unui cerc autentic.

Ipoteze şi teorii
De ce se formează acele goluri în tulpinile cerealelor strivite? Există mai multe explicaţii. Unele dintre ele folosesc teoria vârtejurilor de plasmă. Vârtejul de plasmă e un câmp turbionar de aer electrizat, luminos (poate fi văzut noaptea) şi ar putea explica unele presupuse apariţii OZN.

O altă ipoteză cel puţin interesantă este cea a Grupului Midwest Research, care susţine că cercurile sunt făcute de mâna omului, ca o formă de artă sacră. Ron Russel, reprezentantul acestui grup, consideră că aceşti artişti anonimi au creat, fără să vrea, adevărate locuri sacre, meditând şi invocând spiritele benefice ale locului înainte de a construi cercurile.

Fluctuaţiile monore de energie electrostatică nu explică însă vătămarea tulpinilor şi golurilor de noduri, ce apar doar dacă tulpinile sunt expuse la radiaţii electromagnetice puternice. Pentru a obţine efecte similare, studenţii au utilizat un aparat generator de microunde portabil, care încălzeşte puternic grâul, provocând acele cavităţi la noduri. E posibil ca cei care fac cercuri în lanuri să aibă acces la magnetroane, ghiduri de undă sau laboratoare care folosesc microunde, dar aceasta este totuşi greu de crezut.

Cercurile din lanuri bruiază aparatura electrică
După ce echipa celor trei studenţi a reuşit, în numai 4 ore, să construiască cercul, cu golurile din nodurile tulpinilor, şi să răspândească cu ajutorul unui dispozitiv special particule metalice magnetizate pe tot cuprinsul structurii, a început munca echipei de investigatori, care aveau să compare cercul astfel obţinut cu cercurile standard.

Se ştie că aparatura electronică nu funcţionează normal în preajma anumitor cercuri, chiar dacă nu se observă nici o sursă de radiaţii. S-a constatat că există interferenţe cu telefoanele mobile, cu bateriile maşinilor şi ale aparatelor de filmat. Cu toate acestea, ceea ce s-a petrecut în timpul investigaţiei, când elicopterul lor survola zona, a fost incredibil chiar şi pentru pilot: motorul elicopterului a cedat. Apoi, din fericire, elicopterul a intrat în regim de autorotaţie şi motorul a pornit din nou.

Şi alţii care au survolat cercurile din lanuri au raportat probleme asemănătoare în timpul zborului. De exemplu, o fotoreporteră din Anglia care încerca să filmeze un cerc din lan a relatat următoarele: la 150 m altitudine, imaginea de pe camera ei digitală era bruiată, la 90 m imaginea a devenit alb-negru, iar când au urcat din nou la 150 m imaginea şi-a recăpătat culoarea.

Analiza particulelor de fier a arătat că acestea erau mai puţin numeroase decât în cazul cercurilor considerat autentice. Concluzia experimentului a fost că cercurile din lanuri pot fi într-adevăr construite de oameni, dar pentru a reproduce întocmai toate detaliile descoperite de cercetători, e nevoie de mai mult de o scândură legată cu sfoară. Rămâne însă o întrebare: dacă ele sunt realizate numai de oameni, cine are interesul să se străduiască atât de mult pentru nişte detalii care nu se observă decât la microscop?

Când şi unde apar cercuri în lanuri?
Puţinii martori oculari au relatat că acestea se formează în timpul nopţii, concomitent cu apariţia unor globuri de lumină colorată, obiecte neidentificate pentru care nu există nici o explicaţie.

Peste 90% din cercurile din lanuri apar în Marea Britanie, într-o anume zonă din comitatul Wiltshire, numită Milk Hill. Unii cercetători explică această intensitate a fenomenului în Wiltshire prin faptul că solul de aici este impregnat cu cel mai mare volum de apă subterană din sudul Angliei. Această apă acţionează ca un generator de câmp electrostatic, care face plantele să se culce la pământ.

Întregul proces poate dura câteva ore sau doar câteva secunde. În cazul cercurilor construite de oameni, un cerc de 22,5 m diametru, care este relativ mic, poate fi făcut în aproximativ 40 de minute. Însă la Milk Hill există formaţiuni uriaşe, cu câte 200 de cercuri. Aşa-numita „galaxie” de la Milk Hill are peste 600 de cercuri, unele de 22 m diametru, şi a apărut în numai 4 ore. Cerealele sunt atât de rău vătămate în procesul de strivire, încât urmele cercurilor rămân vizibile pănă la vremea recoltei.

Câmpul energetic al cercurilor din lanuri calmează şi vindecă
Adeseori împătimiţii cercurilor stau de veghe toată noaptea pentru a surprinde momentele formării lor. Deny Clarke, o cercetătoare din Anglia, a fost martoră la o astfel de apariţie: „Două globuri de lumină au apărut deasupra câmpului şi lanurile s-au culcat la pământ în câteva secunde, ca şi cum ar fi fost apăsate de o energie uriaşă şi misterioasă. Apoi au apărut şi au dispărut alte două globuri de lumină.”

Tot ea relatează despre forţa tămăduitoare miraculoasă a cercurilor: „Am auzit despe oameni bolnavi de cancer care au mers prin cercurile din lanuri şi la care a apărut o remisiune a cancerului. Cred că cercurile au un efect notabil asupra psihicului, pentru că dau un sentiment de pace interioară care a continuat şi după întoarcerea acasă.”

În etapa actuală, se pare că întrebarea-cheie nu mai este: „Cine le construieşte?” ci „Ce semnifică aceste cercuri şi ce efecte au câmpurile lor energetice asupra mediului înconjurător şi asupra oamenilor?”
Sursa: yogaesoteric.net

Cititi si:
Chipul lui Iisus Hristos asa cum apare pe Giulgiul din Torino desenat in cercurile din lanuri?
Cercurile din lanuri - facute de mana umana sau mesaje primite de la civilizatii extraterestre?
Oamenii de stiinta au decodificat mesaje inteligente in desenele din lanurile de cereale!
Update la documentarul "Contactul cu extraterestri a inceput" (Contact has begun) - versiunea in limba romana
Transmisiunile video secrete ale NASA ofera dovezi ale existentei vietii extraterestre
OZN - cea mai negata poveste din istorie (UFO - The greatest story ever denied)
Mesaje misterioase primite de la civilizaţii extraterestre
Dovezi ale aparitiei unor OZN-uri la Washington DC in anii 1952 si 2002
Investigatiile OZN ale armatei si autoritatilor SUA
Prezente extraterestre imortalizate in arta medievala si straveche
Americanii alungati de pe luna de extraterestri!!
A doua venire a ... stiintei - documentar in limba romana

joi, 10 februarie 2011

Cum arată bărbatul "viril" şi "romantic" al zilelor noastre (parodie video) şi cum poate învăţa el continenţa sexuală

Niciun comentariu :
Studii recente atestă faptul că cel puţin 10% din bărbaţii de pe mapamond se confruntă cu mecanismul ejaculării precoce. Bineînţeles că unii vor întreba ce înseamnă să ejaculezi precoce, iar răspunsul conţine mai multe variante, toate extrem de "scurte". Unii bărbaţi ejaculează în timpul preludiului, înainte de penetrare, alţii în timpul penetrării, iar alţii la scurt timp după aceasta (de la 2-3 minute la 5-6 minute). Efectele negative ale ejaculării precoce nu sunt greu de intuit, deoarece această pierdere "rapidă", care poate apare de mai multe ori într-o zi, poate conduce chiar în timp la tulburări psihice cum ar fi depresia, pierderea memoriei, devitalizare acută, lipsa poftei de viaţă şi chiar la impotenţă.

Cel mai important aspect în rezolvarea acestei probleme este conştientizarea faptului că ceea ce generează ejacularea prematură este o anumită stare care poate fi exprimată prin expresia: "mă simt agitat, nerăbdător". De altfel, această agitaţie şi nerăbdare este exact opusul a ce aşteaptă o femeie de la bărbatul iubit. Natura feminină are nevoie în primul rând de mângâiere, de căldură sufletească, are nevoie să simtă calmul plin de afecţiune şi controlul specific naturii masculine.

În cazul majoritătii bărbaţilor care au ejaculare precoce, marea problemă este… GRABA, urmată în ordine de lipsa încrederii în sine (cauzată de timiditate, teamă, anxietate), lipsa înţelegerii între iubiţi şi stres.


Pentru rezolvarea acestei probleme noi vă propunem câteva metode:

Dacă aveţi probleme cu autocontrolul în timpul actului sexual, renunţaţi complet la consumul de alcool, care este un afrodiziac de o calitate îndoielnică, deoarece reduce drastic rafinamentul şi valenţele afective ale actului amoros şi scade dramatic capacitatea de control al ejaculării. De altfel, băutorii de alcool (cu rare excepţii datorate unui fond nativ excepţional) sunt persoanele cu cele mai mari probleme de dinamică sexuală.

O altă metodă simplă şi eficientă de combatere a ejaculării precoce este folosirea prezervativului, care reduce stimularea sexuală cu până la 40-50%, făcând-o mult mai uşor de controlat de către bărbat. După o perioada de cateva săptămani în care aţi dobândit un control, reuşind de mai multe ori, să evitaţi complet ejacularea la fiecare act amoros, puteţi trece la faza următoare în care puteţi creşte nivelul de excitaţie eliminând folosirea prezervativului.

Tratament naturist al ejaculării precoce: Se recomandă administrarea sublinguală, de patru ori pe zi, a unei linguriţe de pulbere din următorul amestec de plante: talpa gâştii, sunătoare, cardamon. Plantele se amestecă în proporţii egale (Amestecul se ia sublingual, cu câteva picături de apă, se ţine cel puţin 20 min. după care se înghite cu apă). Tratamentul durează minim 6 luni, fiind mult potenţat de o alimentaţie lacto-vegetariană.

De asemenea de un mare ajutor sunt practicarea posturilor yoga şi a meditaţiei individual sau în grupuri compuse din mai mulţi bărbaţi. "Adevăratul bărbat nu se naşte, ci se trezeşte printr-un efort susţinut şi perseverent" este deviza grupului Mahavira Ananda a cărui activitate o puteţi vedea într-un articol pe yogaesoteric.

Pentru a vă convinge o dată în plus de imensele beneficii ale continenţei sexuale şi de faptul că orice bărbat o poate învăta, vă invităm să vizionaţi filmele artistice Bliss (Armonie sexuala) - 1997 şi No mires para abajo (Nu te uita în jos) - 2008.

Citiţi şi:
Tabel comparativ: orgasmul obişnuit şi orgasmul cu continenţă
Secretul continentei amoroase
Prezentare de carte - Taina menstruaţiei

marți, 8 februarie 2011

Tabel comparativ: orgasmul obişnuit şi orgasmul cu continenţă

Niciun comentariu :
“Unirea dintre bărbat şi femeie este precum comuniunea dintre Cer şi Pământ, iar Cerul şi Pământul durează veşnic, tocmai datorită acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei care îl cunosc, au deschisă în faţa lor adevărata Cale spre Nemurire.”(Shang-Ku-San-Tai)

Vom prezenta în continuare, într-o analiză comparativă, cele două modalităţi de a realiza actul amoros: cel obişnuit, cu ejaculare şi cel realizat cu continenţă. Fiecare dintre cei care au realizat actul amoros fără continenţă s-a convins deja care sunt dezavantajele şi limitele evidente ale acestuia. În tabel veţi găsi şi care sunt caracteristicile şi efectele realizării cu succes a fuziunilor amoroase cu continenţă sexuală.

Orgasmul obişnuit Orgasm total - succesiv (fără ejaculare)
Explozie. În mod inevitabil energia erotică se iroseşte în scurt timp definitiv şi inutil, iar intensitatea trăirii diminuează gradat în comparaţie cu amploarea celor simţite la începutul experienţei amoroase. Implozie. Potenţialul erotic este transmutat şi energia erotică rezultată se sublimează în forme de energie din ce în ce mai elevate şi se acumulează în planurile profunde ale fiinţei, provocând atât stări unice de plăcere cât şi fenomene extraordinare de o bogăţie fascinantă prin fineţea lor. Intensitatea trăirii se măreşte constant şi nu se micşorează în finalul experienţei.
Se produce pe o perioadă scurtă de timp şi din această cauză face să apară o stare de nostalgie faţă de manifestarea sa extrem de rapidă. Se produce în afara timpului(indefinit ca durată) prin senzaţia oceanică de plenitudine pe care o induce în întreaga fiinţă la ambii parteneri, dându-le fericire şi bucuria de a trăi.
Se produce doar la nivelul corpului. Se produce în afara corpului(atât subtil sau psihic, cât şi mental), dar antrenând totodată şi corpul în mod armonios, prin forţa senzaţiilor erotice resimţite global.
Este un joc cu celălalt. Este un joc cu(în) sine, simultan cu perceperea empatică a celuilalt, ca şi cum te-ai simţi pe tine însuţi.
Este indusă spontan ideea “eu depind de ea/de el”. Ideea de “celălalt” dispare datorită transfigurării realizate spontan şi astfel se resimte o gigantică dilatare a conştiinţei tale, fuzionată cu a celuilalt, în Cosmos, la nesfârşit.
Femeia este pasivă şi bărbatul activ. Femeia este activă şi bărbatul pasiv.
Respiraţia este accelerată, haotică. Respiraţia este blândă, calmă, ritmată de la sine.
Act reflex care dă naştere unei pierderi a controlului (inconştienţă – impresie de trăire animalică, nestăvilită şi necontrolată). Act hiper-reflex şi în întregime stăpânit ce conduce progresiv la un abandon extatic care face să se manifeste o beatitudine amoroasă inefabilă, ce odată instalată îşi face resimţite ecourile în cutele cele mai intime ale fiinţei, două – trei zile la rând după experienţă.
Disponibilitate amoroasă limitată în timp datorită epuizării ce rezultă în urma pierderii intempestive a energiei sexuale prin ejacularea spermei la bărbat şi a descărcării explozive la femeie, conducând la instalarea unei stări de vlăguire şi somnolenţă care, în cazul excesului se traduce prin instinctiva repulsie faţă de celălalt sau chiar faţă de sine. Disponibilitatea amoroasă nelimitată făcând posibilă o trăire erotică de o intensitate covârşitoare, pe parcursul a opt – zece ore în şir (CU CONDIŢIA CA AMBII PARTENERI SĂ-ŞI CONTROLEZE TOTAL ENERGIA SEXUALĂ), în care vitalitatea erotică a celor doi în loc să se diminueze, se amplifică făcând să apară o plenară stare de forţă lăuntrică, precum şi o satisfacţie sexuală deplină.
Mişcare. Nemişcare, alternând cu unduiri încetinite la care corpul celuilalt răspunde cu tandreţe şi nesaţ în sintonanţa unei armonii depline.
Teama, uneori inconştientă faţă de pericolul fecundării sau gravidităţii nedorite care atrage după sine folosirea contraceptivelor ce provoacă în timp stări de frustrare şi/sau tulburări hormonale. Eliberarea completă de orice restricţii sau tensiuni penibile, făcând perfect posibilă o manifestare erotică sănătoasă şi exuberantă determinată de anularea fiecărei limitări fiziologice prin suspendarea totală a ejaculării atât la bărbat cât şi la femeie, indiferent de durata actului sexual.
Ataşament, dorinţă egoistă. Detaşare, dorinţa transcensă în non-dorinţă, face să apară un sentiment de împăcare cu sine şi fericire durabilă pe care o revărsăm asupra celuilalt prin duioşie şi recunoştinţă.
Pierderea conştiinţei în timpul orgasmului. Trezirea potenţialului mental latent, ascuţirea lucidităţii conştiinţei, amplificarea inteligenţei, intuirea spiritului sau conştiinţa conştiinţei.
Datorită pierderii intempestive şi inutile a unei mari cantităţi de energie sexuală, pe cale reflexă, la scurt timp după aceea potenţialul mental şi psihic este diminuat, trăirea afectivă fiind mult estompată iar intensitatea senzaţiilor sexuale şi a trăirilor erotice se micşorează considerabil. În plus, la nivel intelectual se resimte o stare de vâscozitate. Graţie transmutării şi sublimării integrale în alte forme de energie a forţei sexuale la ambii iubiţi, atât în cursul experienţei amoroase cât şi mult timp după aceea(două-trei zile în şir) puterea psiho-mentală este mult amplificată, aceasta determinând totodată trezirea capacităţilor parapsihice latente (telepatie, premoniţie, clarviziune etc.); apare o stare copleşitoare de euforie şi o sintonie mărită faţă de evenimentele cu conţinut afectiv pozitiv; vitalitatea este mult mărită şi aceasta atrage după sine scăderea nevoii de somn; energia intelectuală creşte faţă de normal; gândirea este plină de fantezie creatoare şi deosebit de lucidă; survine o stare deosebită de disponibilitate amoroasă fără ca prin aceasta să rezulte cea mai mică epuizare. După opt-zece ore de trăiri erotice, potenţa este chiar mai intensă decât la începutul experienţei, iar apetitul sexual nelimitat şi nediminuat; virilitatea bărbatului şi respectiv feminitatea femeii se trezesc şi se intensifică.

Sursa: yogaesoteric.net

Citiţi şi:
Cum arată bărbatul "viril" şi "romantic" al zilelor noastre (parodie video) şi cum poate învăţa el continenţa sexuală
Secretul continentei amoroase
Prezentare de carte - Taina menstruaţiei